Capitolul 23

133 8 0
                                    

Capitolul 23

Tim POV.

- Ti-e foame? o intreb pe Sage care da negativ din cap si nu ma priveste. Daca iti e imi spui. Bine? Altfel, Tory imi va rupe osisor cu osisor. Cum e in clasa a V-a? Pe timpul meu era cu mult mai usor decat acum.

- Nu e rau, ci sufocant. Nu imi place sa ma trezesc de dimineata, ma simt de parca scoala ar vrea sa imi fure si ultima picatura de somn. Cel putin, atunci cand era Megan cu mine si cu Tory, ma trezea usor si imi dadea o cana fierbinte cu lapte care sa ma puna pe picioare. Mi-e foarte dor de ea! Imi lipseste foarte mult! Atunci cand mi-a spus mami ca a plecat intr-o alta tara, aceasta fiind dornica de aventura, m-am suparat pe Megan. Mi-am dat seama cat de egoista a fost si ca nu s-a gandit la mine atunci cand a plecat.

- Sage, oameni mai pleaca. Crezi ca eu nu am plecat niciodata de undeva? Si eu sunt un fel de "fugar" insa acum ca te am pe tine si pe Tory, simt ca nu imi mai trebuie nimic. Poate nu imi acorzi suficienta atentie, asa cum ii acordai lui Megan, insa ceva imi spune ca o sa fim prieteni buni. O iubesc pe Tory si niciodata n-as vrea s-o fac sa se simta rau din cauza mea, de aceea sunt dispus sa fac tot ce imi sta in putinta s-o fac fericita, cea mai fericita chiar! Cat despre tine, ochisori albastri, o sa dau tot ce pot mai bun din mine sa iti arat ca sunt baiat de treaba si ca voi tine la tine ca la propriul copil! Te voi iubi neconditionat, caci stiu cine te-a crescut si cine te-a invatat sa vorbesti. Sper ca vorbim de aceasi fiinta!

Sage sta si analizeaza cu atentie fiecare cuvant, dupa care i observ mana mica si tremuranda facand pasi catre a mea. Observ cat de nesigura si speriata e. Ii iau mainile intre ale mele si i le frec usor cu scopul dea le incalzi. Se pare ca un lucru sigur la dobandit de la Tory, raceala permananta a mainilor, de parca sangele n-ar trece prin venele lor.

Imediat ce aceasta clipeste de vreo trei ori, se uita catre mine si un zambet scurt ii traverseaza fata.

- Daca te ti de promisiune si o faci pe mami fericita, promit ca te voi accepta ca pe propriul tata! Cuvintele tale sunt sincere, dar vreau sa vad si ceva practica. Vreau sa vad cum reusesti s-o incanti in fiecare zi, spune aceasta in timp ce ne ridicam de pe banca din complex si ne indreptam catre magazine.

- Doar atat? Ma asteptam sa imi ceri chirie! E bine si asa. Nu e nevoie sa faci un pas imens, caci nu te pot obliga sa ma consideri deja tatal tau. Atata timp cat ma accepti si ma lasi sa ma joc cu tine si cu jucariile tale, sunt cel mai fericit! spun in timp ce Sage incepe sa rada si ma pride de mana.

- De cand am fost adoptata de Tory, am invatat un lucru, draga Tim. Mama nu e cea care iti da nastere, mama e cea care te creste si te iubeste neconditionat. Cred ca se aplica si in cazul tau, caci nu esti baiat rau!

Nu sunt baiat rau, dar daca as stii cat de pervers sunt, cred a ar fugi de langa mine. De ar stii ce-i fac mamei sale in pat, cum o fac sa innebuneasca, cum fac sa-i tremure corpul constant. Dar de fapt, prefer sa nu stie ca fac dragoste cu mama ei. Ce-i drept, Sage profita de om!

Daca e draguta, vrea ceva, daca e indiferenta, nu mai vrea nimic. Insa o iubesc, caci asa suntem cu totii! La sfarsitul zilei, i-am luat lui Sage o rochie turcoaz cu cateva buline negre, cu volanase de sus in jos. O frumusete de rochie si mai ales, se potriveste extrem de tare cu ochisori ei albastri. Atat de frumoasa! O sa se faca la de frumoasa ca mama ei.

In urmatoarele zile, am mers la munte. Pariul meu cu Sage era inca valabil, ceea ce nu stia ea, este ca Tory era deja fericita.

Imediat ce ne-am cazat la o cabana in munti, am inceput sa despachetam. Le-am promis o vacanta de neuitat, astfel stam doua saptamani.

- Trebuie sa te fac fericita, spun in timp ce Tory se uita spre mine oarecum confuza.

- Sunt deja, iubitule. Ce iti veni?

Cântec TristUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum