He's so strange...- I.His Ev...

Por SnickersCream

257K 9.5K 259

[HS] "Sentimentele pe care le simt fata de tine ma poarta dincolo de limite, spre cea mai dulce si periculoas... Mais

1.Strainul
2.Primul pas
3.Sentimente
4.Orgoliu
5.Prea mult
6.Sectiunea "Secrete"
7.Placere si Furie
8.Chicago si ceva mai mult
9.Fratele vitreg
10.Coma
11.Ceva neasteptat
12.Sectiunea "Secrete" naruita
13.Adevarul...Doare
14.Probleme noi
15.Visul
16.Salvata la timp
18.Afacerea
19.Motociclista
20.Ziua cea mare
21.Alegere gresita
!!
22.Geamanul
23.Lasand trecutul in urma
24.Schimbare de planuri
25.Usor vine, usor se duce
26.Inceputul unei schimbari radicale
27.Cerneala neagra
28.In mijlocul nimicului
29.Inapoi in New York
30.Clona
31.Antidotul
32.Rece
33.Reuniune
34.Sa inceapa jocul!
35.Mesajul
36.Suferinta
37.Orice e posibil
38.Prins in capcana
39.Arena
40.Cheia
41.Doar o coasta rupta
42.Cenusareasa
43.Labirintul
44.Invitatie la Birmingham
45.Licitatia
46.Sange si ciocolata
47.Alcool
48.Promisiuni
49.Ca in vremurile bune
50.Un raspuns neasteptat
51.Primul Craciun impreuna
52.Hei, Phoenix!
53.Dulce tortura
54.Inapoi la normal
55.Mintea joaca feste?
56.Amintiri din Staten Island
57.Incomplet
58.Ogarul

17.Prima oara

5.1K 193 4
Por SnickersCream

M-a intins pe pat, iar umbra dintre noi, ce imi oferea intimitate si ma lasa sa il examinez si sa ii simt parfumul ce imi mangaia narile, a disparut cand s-a asezat peste mine, sustinandu-si greutatea in coate. Mi-a privit fata, de la frunte la barbie, si am simtit cum imi mangaia parul. Am ridicat capul, presandu-mi buzele pe ale lui, apoi sarutandu-ne pasional. Mana lui a coborat pe corpul meu si m-a prins de genunchi, fortandu-ma sa imi flexez piciorul, pe care l-a asezat pe talia lui, facandu-si loc intre picioarele mele.

Si-a strecurat mana sub spatele meu si s-a rotit astfel in cat sa fiu eu deasupra. A continuat sa ma sarute si s-a ridicat in sezut plimbandu-si palmele pe spatele meu. Dupa cateva minute a inceput sa se joace cu fermoarul rochiei, dandul in jos, apoi in sus. Mi-am coborat mainile pe soldurile lui, prinzand materialul tricoului in pumni si ridicandu-l in sus. A intrerupt sarutul si a ridicat mainile ca sa ii pot da tricoul jos, apoi m-a sarutat din nou tragand fermoarul rochiei pana jos si lasand bretele sa imi cada de pe umeri, m-a sarutat pe gat,apoi pe umar si a luat-o in jos, masand spatiul dintre sanii mei cu buzele si apoi abdomenul, lasand rochia tot mai jos, iar eu ma lasam pe spate, sustinuta de mana lui, savurand placerea. 

S-a oprit brusc si m-a asezat langa el pe pat, apoi s-a ridicat in picioare si si-a trecut mana prin par, aprinzand lampa. L-am apucat de catarama de la curea, tragandu-l spre mine. Mi-am impleticit degetele pe bucata de metal,desfacand cureaua,iar pantalonii au cazut pe podea. S-a aplecat peste mine, din nou, sarutandu-ma si tragandu-mi rochita peste coapse, apoi aruncand-o pe jos. Eram amandoi doar in boxeri,ai lui negri,iar ai mei albi din dantela. Ii puteam simtit fiecare centimetru de piele lipit de al meu,ii simteam respirata pe gatul meu si buzele putin mai jos.

Mi-am incolacit picioarele in jurul taliei lui, tragandu-l mai aproape. Erectia lui era extrem de mare si rigida pe zona mea senzitiva. Am inceput sa imi misc abdomenul provocandu-l. Un geamat ragusit ia parasit gatul si a inceput sa se miste odata cu mine.

S-a ridicat din nou de pe pat si si-a ridicat blugii negri de pe jos,scotand o cutiuta albastra din buzunar. Am simtit un fior pe sirea spinarii , cand a scos un plic si l-a rupt cu dintii, apoi si-a aruncat pantalonii din nou pe jos, apropiindu-se de mine. Mi-a facut semn sa ma ridic in fund si asa am facut. Mi-a pus prezervativul in mana si si-a pus mainile peste ale mele. Cu una ii trageam, impreuna, de boxeri in jos, iar cu cealalta tineam strans ce imi daduse.

Cand boxerii au atins podeaua, mi-a dus si cealalta mana pe prezervativ si m-a privit in ochi,apoi m-a sarutat pe frunte si mi-a dirijat mainile catre masculinitatea sa, punand prezervativul. Aveam un gol in stomac cat Marele Canion si urma sa vina un tunami cat Oceanul Atlantic din interiorul meu,dar am tras aer adanc in piept si m-am intins pe spate, permitandu-i sa imi dea lenjeria jos.  

Dupa cateva minute in care l-am privit in toata splendoarea lui,de sus pana jos,el facand aceas lucru, s-a asezat din nou peste mine, sprijinindu-se in coate. Il puteam simtit la intrarea mea si asta ma facea sa innebunesc. Mi-am pus mainile pe spatele lui, tragandu-l mai aproape.

"Esti sigura ca vrei asta?" a soptit el in timp ce imi musca lobul urechii.

"Mhmm..Te rog ,Harry." am spus eu printre dinti.

Ma saruta din nou, apoi il pot simti in interiorul meu. Senzatia pe care o simteam era groaznica si imi simteam toti muschii incordati. A inceput sa se miste contra mea,facandu-ma sa gem puternic. Mi-am infipt unghiile in pielea lui, facandu-l sa scoata un sunet stins, apoi am simtit cum durerea era inlocuita, incet, incet, de placere. 

Miscarile lui au devenit extrem de lente si adanci. Simteam cum mi-se topeste tot interiorul si capul imi lua foc. Pielea Lui era acoperita de transpiratie, ca si a mea. Lumina sangerie, superficiala emanata de lampa se mula pe pielea lui transpirata, facand-o sa straluceasca. Mi-am ridicat minile in parul lui, aducandu-i buzele la ale mele.

"Esti..." a inceput el.

"Esti asa stramta, iubito." a spus el in gura mea, continuand sa se miste.

"Harry..." a fost tot ce am putut sa spun.

"Si esti doar a mea..." a continuat el marind presiunea, odata cu miscarile lente.

"A ta.." am zis eu mai mult gemand si mi-am arcuit spatele, simtind placerea si intepaturile din interiorul meu.

Respiratia lui accelerata s-a stins, strangand din dinti,odata cu parasirea corpului meu. A indepartat prezervativul si s-a asezat langa mine. Simteam cum toti muschii se relaxau si respiratia se linistea, alaturi de bataile inimii. Nu simteam nimic fizic, dar simteam dragostea fata de el si a lui fata de mine. M-am intors spre el, iar el statea cu mainile sub cap, privind tavanul. Cand a intors privirea, mi-a zambit si m-a sarutat pe frunte, apoi s-a ridicat si si-a luat boxerii pe el. Mi-a intins lenjeria ce zacuse pe jos si m-am ridicat si eu imbracandu-ma intr-o pereche de pantaloni scurti si un tricou larg alb. S-a strambat cand a vazut ca ma imbracasem, iar eu am zambit asezandu-ma langa el in pat.

Dupa cateva minute bune, am simtit mainile sale mari, tragandu-ma spre el si lipindu-mi spatele de pieptul sau gol. Mi-am strans picioarele la piept,asezandu-ma mai bine, apoi am simtit aerul cald pe care il expira in parul meu.

"Mi-a fost dor de tine." a soptit el, plasandu-mi un sarut scurt pe ceafa ce a trezit toti hormonii din interiorul meu si i-a facut sa o ia la fuga.

M-am cuibarit la pieptul lui si am deschis incet ochii, apoi am zambit doar pentru mine cand am vazut ca geamurile erau aburite. Mi-am incolacit picioarele cu ale lui si l-am sarutat pe piept, unde mi-am asezat capul si am adormit.

Am intins mana peste cearceaful rece, cautand acele maini puternice. Am deschis ochii si m-am ridicat in coate vazand ca nu era aici. Am zambit si m-am ridicat din pat cascand. Am mers in bucatarie sperand ca era acolo,dar nu era. Nici in living, nici in hol, nici in baie. Am smitit cum buza de jos a inceput sa imi tremure, iar ochii mi s-au umezit. Chiar a plecat. A plecat dupa ce s-a culcat cu mine. Mi-am masat tamplele si am inchis ochi incercand sa inlatur gandurile acelea.

Mi-am facut drum spre bucataria goala, am scos o cana si mi-am facut o cafea mare. Am pus trei lingurite cu zahar ca sa ma asigur ca nu o sa ma stramb cand o beau, apoi am deschis geamul si m-am asezat la masa.

Am auzit zgomot de afara si m-am uitat pe geam. Tocmai sarise de pe ponton, in cap, in apa. A stat ceva timp la fund si a iesit dandu-si parul peste cap. Si-a trecut pana prin carliontii lui, ce acum ii erau lipiti de gat si de crestet. Apa ii ajungea pana la brau, iar soarele facea picaturile de apa ce se scurgeau pe trupul lui sculptat, sa strauceasca. Am simtit cum mi se uda barbia si mi-am sters saliva cu dosul palmei razand. Inca faceam asta.

Am luat cafeaua si am iesit desculta pe terasa din spate. Podeaua de lemn era extrem de rece,asa ca am topait pana la masa si m-am asezat pe un scaun,intinzandu-mi picioarele pe celalalt. Vantul adia din cand in cand, iar soarele stralucea puternic. "Emisiunea" la care ma uitam era despre un zeu antic, Harold. Un barbat perfect care era doar al meu.

A inotat spre ponton si s-a sprijinit cu mainile in el, ridicandu-se. Muschii erau lui contractati sub pielea acoperita de tatuaje, apoi relaxati cand s-a intins pe spate. Probabil nu ma observase..mai mult spectacol pentru Juliee. Am pufnit la gandul acela, iar el a tresarit.

"Neata." am spus, razand.

"Si dimineata asta e din ce in ce mai buna." a replicat, apropiindu-se de mine.

Mi-a luat cana de cafea din mana,a sorbit si mi-a dat-o inapoi. M-a sarutat pe frunte si mi-a ridicat picioarele de pe scaun, tinandu-ma de gambe, asezandu-se si punandu-le in poala lui.

"Ughh, esti ud!" am spus eu tragandu-mi picioarele si inghesuindu-ma in scaunul meu.

"Uau! Apa e uda!" m-a tachinat el.

"Mhm..Si tu esti magar..." am marait, sorbind ultima gura de cafea.

"Ce ai spus?" se rasti, ridicandu-se de pe scaun.

"Ca esti un..."

"Oh, nu o spune din nou!" m-a amenintat, amuzat.

"Esti magar, Harry." am spus si am zambit ironic.

"Ooo, doar nu ai..."

"Ba da."

S-a aplecat peste mine strecurandu-si o mana pe spatele meu ai una pe coapse si m-a ridicat in brate. A inceput sa alerge cu mine pe ponton, apoi a inceput sa se invarta. Mi-am pus mainile in jurul gatului lui, tinandu-l strans si mi-am lipit capul de pieptul lui rece, inca umed.

"Harry, te rog!"

"Acest magar nu vorbeste!" a spus, zambind si continuand sa ma invarta.

"Imi pare rau! Serios!"

"Da?" a zis el,oprindu-se pe marginea pontonului si lasandu-ma jos

"Nu!" am tipat si am dat sa fug, dar m-a prins de tricou si m-a tras inapoi.

Si-a pus ambele maini in jurul taliei mele si m-a aruncat in apa, apoi a sarit si el. Am iesit la suprata tusind. M-am incolacit in jurul lui si mi-am lasat capul peste umarul lui.

"Nu imi spune." a ras el.

"Nu stii sa inoti?" a adaugat.

"Bahaha, nu. Acum scoate-ma de aici." am spus serioasa

"Iti e frica cu mine?" a intrebat el, privindu-ma in ochi.

"Nu, dar imi e frica de mintea ta bolnava, acum scoate-ma de aici." am pufnit eu.

"A da?"

A ridicat o spranceana si m-a privit amuzat, apoi s-a dat inapoi,stand pe ceea ce parea a fii o piatra. M-a prins de picioare si m-a dat jos de pe el, lasandu-ma sa ating piatra, apoi mi-am luat singura mainile.

"Stiam asta."

"Stiai ca ce?" a ras el.

"Ca ajung jos."

"Asta crezi, huh?"

Mi-a zambit pervers si s-a aruncat in fata, inotand. S-a departat de mine, in jur de 20 de metri, iar apa ii ajungea pana la brau. Am crezut ca sunt aproape de ponton asa ca m-am intors,dandu-mi ochii peste cap si calcand in gol.

Am facut ochii mari si m-am dus imediat la fund. Mi-am pus mainile in san,sub apa,asteptand cu ochii inchisi si cu aer limitat, sa vina sa ma scoata. Cand am simtit ca ceva imi apasa pe piept,semn ca nu mai aveam aer,am inceput sa ma agit. La scurt timp, acele brate m-au scos la suprafata. 

Am deschis ochii cand m-a pus pe pamant -aka ponton-, si am inceput sa tusesc, asezandu-ma in genunchi pe margine si scuipand in apa. Harry s-a aplecat si mi-a dat parul pe spate, vizibil amuzat.

"Nu o sa mai inot acolo." a spus, cand m-am asezat din nou in sezut.

Am scos limba la el, iar el a zambit,inca aplecat peste mine, lasand sa iasa in evidenta gropitele adanci din obrajii lui. Fara sa imi dau seama de fac, am ridicat mana si i-am apasat cu un deget pe obraz, exact pe gropita, pana l-am dezechilibrat si l-am facut sa cada in fund. Am inceput sa rad, iar el ma privea uimit.

Continuar a ler

Também vai Gostar

1M 17.7K 43
What if Aaron Warner's sunshine daughter fell for Kenji Kishimoto's grumpy son? - This fanfic takes place almost 20 years after Believe me. Aaron and...
89.5K 2.1K 37
When your PR team tells you that we have to date a girl on the UCONN women basketball team and you can't say no to it... At first you don't think too...
270K 9.2K 52
There's no way you're hitting on me right now. ━ Lando Norris x Fem!OC © KissLeclerc , April 2024 Started: April 8, 2024 Completed: May 10, 2...
1.7M 14K 57
Any ideas you have or want to see message me xx