My Life Is Vadim

By unicooorn_13

8.9K 310 22

Hlavná postava celého príbehu bude Kate While. Je bláznivé dievča, ktoré sa zaujíma o Youtube scénu. Má velmi... More

1. kapitola, úvod
2.časť- Neznámy chlapec?
3.časť- zoznámenie
4.časť- kamarátstvo
5.časť- všetko je inak....
6.časť- nový kamarát :-)
7.časť- rozchod??!
9.časť- niečo viac?
10.časť- bude stoho láska?
11.časť- rusko?
12.časť- rusko, deň 1
13.časť-rusko,deň 2
14.časť-rusko, deň 3
15.časť- domov
16.časť- je to officialne?
17.časť- 4camps?
18.časť- 4camps, part 2
19.časť- naj tábor,part 1
20.časť- naj tábot,part 2
21.časť- tábor,part 3
22.časť- koniec?
23.časť- mám mu odpustiť?
nová story?
Oznam!
24.časť-zatial ešte ,,kamarát"
25.časť
26. časť - Domov
27.časť
28.časť- really?
29.časť- OmG!
30.časť- Svadba a koniec?!
nová story?
30 náhodních faktov o mne :-)

8.časť- šťastie.... :-*

368 15 0
By unicooorn_13

Pohlad Kate:
Prebrala som sa zo smútkom na tvári. Stále si neviem uvedomiť, že Martin je s Juli. Ešte pred pár týžďami mi hovoril ako ju nemá rád a teraz sňou chodí. Stále nad nimi rozmýšlam. Proste si neviem pripustiť, že som prišla o Martina. Keď tak teraz nad ním rozmýšlam, nedalo sa to zadržať a ja som začala plakať. Nedokážem si predstaviť, život bez Martina. Ale nemala by som naňho myslieť, len si to zhoršujem. Vstala som z postele a smerovala som si to do kuchyne. Spravila som nám ( mne, Vadimovi, Honzovi, Blazerovi a Natke) jahodový puding. Naložila som nám na tanier a dala piškóty, zavaraninové ovocie a zobrala lyžice. Dala som taniere s pudingom na tácku a šla som k Natke do izby. Zaklopala som jej na dvere a hneď som ich otvotila.
K: dobré Natko, tu máš raňajky.
N: dobré, jé mňam puding. Ďakujem.
Zatvorila som dvere od jej izby a šla ku chalanom. Opatrne som otvorila dvere a ešte spali. Položila som tacku na stolík a lahla som si k nim. Pritúlila som sa viac k Vadimovi. Cítila som ako ruku obmotal okolo mojho pásu. Ja som sa k nemu ešte viac natlačila ako som bola. Síce neviem ako ale zaspala som. Asi o hodinku som sa zobudila. Chlapci ešte stále boli tvrdí. Vstala som z postele a zobrala som Honzou ,,ajfón" a pozrela som sa na hodinky. Bolo 9:30, dosť neskoro. Rozhodla som sa ich vzbudiť. Položila som Honzou mobil a šla som po svoj prenosný mini reprák. Šla som sním k chalanom do izby. Zobrala som opäť bráchov mobil, odomkla som ho a zapla bluethoot. Pripojila som ho na Honzov mobil a zapla jeho najoblúbenejšiu pesničku ( média) a dala som ju úplne nahlas. Všetci traja vstali z postele a hneď sa postavili ako sa zlakli. Musela som sa na ních smiať. V: Prcku!
B: Kate ty seš teda....
H: ségro ty potvoro malá.
Začali mi nadávať a ja som na nich stale rehotala.
Kh: Vaďo! Ja nejsom prcek. Blazoši no čo? Brácho ja som taká potvorka, no musíte si zvyknúť.
V+H+B: už sme si zvykli.
K: no, dokonca!
Všetci sme sa smiali. Ja som šla ku ním a každého som objala na pozdrav. Dala som im puding a všetci štyria sme si puding zjedli v Honzovej izbe a dokonca na jeho roztahovacej posteli. Keď som dojedla tak som zobrala tácku s taniermy a lyžičkami do kuchyne a opäť som sa vrátilo ku chalanom.
K: Honzo! Choď to umyť dikes bro!
H: no jo!
Už som odchadzala a Vadim namňa kričal.
V: prcku počkej!
K: oka, bro.
Počkala som ho a Vadim šiel somnou do izby. Úprimne, nečakala som to. Prišli sme ku mne do izby.
V: kate?
K: Nó?
V: dame selfie?
K: jasné.
Zobral si z vačku mobil a na retrice odfotil. Mne po chvíli zavibroval mobil.
*Vadimek vás označil na fotke*
Klikla som na na upozornenie a objavila sa mi tam naša ,, selfie". Prečítala som si popisok. Bol topkový a krásny.
* Mentova nejlepší sestra Kate :-* tohle je můj malej blázen :-* my sme oba takoví retardi :-D že segris, stebou je top :-* mám tě rád, prcku :-* :-D.*
Prečítala som si popisok a nedalo sa nenapísať koment.
*Honzova mojko :-D. A ďakujem ti bro! No ano ja som tvoj malý bláznik, a to áno my sme velký retardi, mojko :-D. Nie! To stebou je najlepšie. A aj ta mám rada, dilinko moje :-* :-D*
Ihneď som ju olikovala a behom minúti sa tam objavivali komentáre typu : vy ste spolu? Váďo ty máš holku? Kedy si nám to chtěl říct? Sluší vam to spolu :*.
Naozaj si to nemohli nechať pre seba?
V: promiň za ty komentáře.
K: to nemusíš. Ty za to nemožeš. A bro teraz cupitaj von, chcem sa prezliecť.
V: co za to?
Pozrela som naňho vraždiacim pohladom. Presne som vedela, čo chce. Pritiahla som si ho k sebe a na líčko som mu dala pusu.
V: já vědel, že to pochopíš. A dekuju krásko!
K: haha, nmz. A teraz choď.
Chytila som ho za ruku a doslova ho vyhodila z izby. Obliekla som si čierne legínuly a červeno- čiernu kockovanú košelu. Otvorila som dvere a za nimi stál Vadim.
V: ja tě počkal!
K: milé, bro.
Obišla som ho a šla do kúpelne a Vadim zamnou. Zobrala som kefku a dala na ňu pastu a dala som si to do úst. Pri umývaní zubov ma niemto chytil okolo pásu. V zrkadle som videla, že ten ,,niekto" bol Vadim. Oprel hlavu o moje rameno a stále ma držal. Nejako mi to nevadilo tak som ho nechala. Teraz som sa šla namalovať. Spravila som si linky, dala špirálu a fialový rúž. Tak trochu sa to ťahšie robilo lebo Vadim ma stále držal okolo pásu. Keď som bola hotová tak som sa nejako ,,odtrhla" z jeho náručia.
K: Váďo? Nejdeme von?
V: jop, můžem.
Obula som si červené converky a čiernu koženku. Na chrbát som si dala vak Hakuna Matata. Doňho som si dala mobil, peňaženku a klúče. Zobrala som Vadima za ruku a šli sme. Vonku sme boli ruke v ruke. Prechádzali sme sa po parku. Opäť som tam videla Martina s Juli. Vadim videl, že som si ich všimla. Pozrel sa namňa a ja som sa pousmiala. Pevnejšie som ho chytila za ruku a ťahala ho k lavičke. Postavila som sa na lavičku a Vadim sa postavil ku mne chrbtom. Ja som naňho skočila. Ruky som obmotala okolo jeho krku a nohy okolo jeho pása. Vadim sa rozutekal a spoločne sme sa bláznili v parku. Aj som si niekolko krát všimla ako Martin s Jull na nás pozerajú. Nevšímala som si ich a naplno som sa venovala Vadimovi.
K:Váďo?
V: No krásko?
K: nejdeme do centra?
V: jop.
Zliezla som z Vadima a zobrala som jeho ruku a pevne som ju stiskla. Ruka v ruke sme šli do centra.
V centre:
Šli sme do new yourkeru. Vadim len zamnou smeroval a nestačil ma doháňať. Zobrala som všetko, čo mi šlo pod ruku. Smerovala som do kabínky. Obliekla som si šaty, ktoré mali zips. Boli dlhé a vrch mali biely a spodok teda tú suknu mali čierne. Boli až po zem, že mi neboli vidieť nohy. Šla som von s kabínky a poprosila som Vadima aby mi zapol zips. Cítila som jeho teplé ruky na mojom chrbte. Bolo to príjemne. Keď mi zapol zips tak som pred Vadimom ,, pózovala" v tých krásnich šatách. Chcem si ich kúpit. Ďalej som si poskúšala sukne, trička, crop topy, tielka a aj šaty.
Nakoniec som sa rozhodla pre dve sukne, tie dlhé čierno- biele šatu, 3 trička, 2 crop topy a 2 nohavice. Šla som to zaplatiť. Vytiahla som svoju kreditku a zaplatila som okolo 42,20. Dosť! Mala som obrovskú kabelu. Nakoniec sme šli na bubleology. Ja som si dala marakuja kiwi a Vadim biela broskyňa a mango. Zaplatili sme šli sme von z centra. Chytila som za ruku a šli sme ruka v ruke.
V: Kate?
K: no?
V: nejdeme ke mně? Nejsou doma rodiče.
K: oka, možme.
Šli sme k Vadimovi a boli sme tam zachvílu. Vyšli sme hore po schodoch, Vadim odomkol dvere a vošli sme do bytu. Šli sme k Vadimovi do izby. Tam sme sa dosť bláznili.
J: Váďo?
V: nom?
J: nemožem u teba prespať?
V: můžeš
J: oka.
Pri našom dlhom rozprávaní sme počuli odomikanie dvier. Prišla Yanna. Vošla k Vadimovi do izby.
Y(Yanna) : Ahojte! A hele brácha si přivedl přitelkyni.
V: my spolu nejsme Yanno!
Y: Jo jasne. A Vadime nepředstavíš nás. Alebo?
Prišla ku mne a podala mi ruku.
Y: Yanna Tkačenko, teší mně.
K: Kate While, mňa tiež.
Y: oka, bavte se!
Odišla a my sme sa s Vadimom rozhodli ísť umyť. Ale každý vzlášť. Najskôr som a šla ja a až potom Vadim. Vadim mi dal jeho tričko s jeho logom a boxerky. Večer pred spaním sme si pozreli mimoňov. Jeď film skončil tak som dala Vadimovi pusu na líčko a obaja sme v objatí zapsali.


Takže ahojte, dnes tu máme 1332 slov! Čo je umňa rekord! A velmi pekne ďakujem za podporu. Ahojte a dobrú :****.

Continue Reading

You'll Also Like

3.4K 216 18
... nikdy nebola a nebude tvojou dcérou ... 15.4.2024 #1 v #f1
2.4K 170 20
Jedna noc bude pre nich oboch prelomová. Bude to mať dočasné alebo trvalé následky? Emilia Manitra, prezývaná Harpúna si nikdy pred ústa nekládla se...
7.7K 57 61
36.1K 2.4K 65
Lexi Hillersová bola Harry Potter fanúšik už od úplného začiatku. Teraz, keď všetky knihy boli vydané, Lexi a jej kamarátka sa rozhodli ísť na King's...