7.časť- rozchod??!

296 15 2
                                    

Ďalej sme sa opäť prechádzať po parku. Šli sme opäť po pri fontáne. Sadli sme si na lavičku. Oproti som videla to, čo som videt nemala. Bola som s toho zarazená......

------------------------------

Pohlad Kate:
Bola som stoho zarazená.....
Videla som ako sa Martin bozkáva s Juli. Nedokázala som sa nato pozerať a rýchlo som utiekla preč z parku. A ako inak Vadim a Pavel utekali zamnou. Vadim bol taký rýchli, že ma dohonil. Chytil ma za ruku a objal ma. Ja som ho pevne stiskla a plakala som mu v náručí. Potom nás dobehol Pavel.... Odtiahla som sa od Vadima a šli sme ku mne. Doma nás privítal môj brat.
H: Jé čus, chalani. Blazere nenatočíš somnou video?
B: jojo rád.
Ja som šla z Vadimom do mojej izby. Tam som plakala ako malá. Cinkol mi mobil, ktorý som mala na stole. Vadim mi ho podal, pisal mi Martin.
M: Ahoj zlato :-*
Tak on sa bozkáva s Jull a potom ma volá zlato? Tak to nie!
J: nevolaj ma tak!
M: Proč babe?
J: nehovor mi ani zlato ani babe a ani miláčku!
M: Ale šak ok, a proč Kate?
J: tak ti nevieš čo?
M: nechápu tě,.... Spravil sem neco?!
J: tak ti sa bozkávaš s mojou bff a potom sa ma spítaš čo sa stalo? Hovno sa stalo! Choď do piče! Nech ma!
M: aha, promiň Kate. Nevědel sem co delám.
J: ne! A vy už aj spolu chodíte čo?
M: jo...
M: kurva, to sem psát nemněl....
J: ale napísal si. Och nebudem sa štvať! Nazdar. Neidpustím ti nikdy, tak zbohom debile!
M: Ale,..... Ahoj :-(.
Ďalej som ho neriešila a ignorovala od neho správy. No ale stále plakala som. Proste to nešlo zastaviť. Vadim ku mne prišiel a objal ma.
V: nech to ták, teď už vidíš, že on nebil pro tebe ten pravý. Neboj ja tu budu při tobě vždy.
J: ja viem. Pochopila som to. A ďakujem ti, si ten naj kamoš ever....
V: nemáš zaco, a ty zas nej kámoška.
J: vďaka.
Potom sme sa odtiahli a ja som sa ako tak ukludnila a prestala plakať. Rozhodli sme sa, že pojdeme za chalanmi. No ale ja som sa musela odlíčiť a znova nalíčiť. Vadim a pekne počkal a potom sme šli. Zaklopala som na dvere.
B: dále.
Blazer na nás zakričal a ja som otvorila dvere. Vstúpili sme dnu a šli sme k nim na postel. Ja som si sadla medzi Vadima a Blazera. Rozhodli sme sa zahrať flašku. Flaška padla namňa a Vadima. Vadim dal mať mne. V: pravda nebo odvaha?
K: Pravda.
Chvílu sa radil s chalanmi a napokon sa namňa pozrel a usmial.
V: seš panna?
Vtej chvíli som zrudla a povedala: ,,nie" musela som klamať lebo by sa mi vysmiali. Ďalej sme hrali, a ja som musela dať Vadimovi a aj Blazerovi pusu. Ale nebojte, len na líce :-D. Po chvíli sme prestali a Honza nekam odišiel. Po chvíli prišiel s vodkou a vínom.
K: ale ja mam 16.
H: noa, mama ma nočnú a ja jej to nepoviem.
K: no ok.
Sice som nebola moc nadšená ale tak prečo nie? Honza mi nalial vodku a podal. Ja som sa napila a hneď som sa škerila. Fuj! Už viem, že neznášam vodku! No a ďalej sme popíjali aj keď som nechcela stále to domňa liali. Keď mi už bolo zle tak som vstala a hneď som spadla na zem. Vadim ku mne pribehol a dal si ma na ruky. Ja som voňala jeho úžasnú vôňu, krásne voňal ( zdravím kamošku Juli :-D ). Ja som v jeho náruči zaspala. Položil ma na postel a cítila som ako mi dal pusu na líce. Potom som už necítila nič, pretože som bola tvrdá......

My Life Is VadimWhere stories live. Discover now