27.časť

218 5 0
                                    

Druhý den:
Pohlad Vadima:
Včera už ,,chlastačka" nebila protože každému z nás bilo zle. Ležím v posteli a chci jít za Kiti. Jediné co chci je být sní. Asi pojedu dnes domu. Řeknu,že mám rodiný komplikace. Jo mam to. Pujdu za Zuzkou,Luizou a Miškou. Oblékl jsem se a šel sem je hledat. Našel jsem je na chodbě. Přišel jsem k nim.
Já: hele holky musim s váma mluvit.
Zuzka: no?
Luiza: no řikej.
Miška: tak hovor.
Ja: ja potřebuju surne domu. Mam rodine komplikace,které potřebuji semnou vyřešit rodiče. Řekli mi,že to potřebují vyřešit teď. A dnes už musim jet domu.
Zuzka: noo ako môžeme ťa pustit.
Luiza: no jasně Zuzi,že můžem ale co bude s tímem?
Miška: to nebude problém. Rozdelíme ich do druhých tímov. Klidne choď.
Ja: dekuju holky
Objal jsem je a šel sem k pokoji. Po cestě sem střetnul Míšu.
M:ahój Váďo.
Ja: ahoj Miško.
Přišla ke mne a objala mně. Ja jsem ji pevně stisknul.
M: budeš chýbať.
Ja: cože?
M: veď odchádzaš. Či nie?
Ja: jo odjíždim. Ty si naslouchala?
M: né. Ale bolo to počuť.
Ja: jaj. Jdu se pobalit. Když tak se přijď ven rozloučiť. Když tehdi chceš.
M: ano jasne že pridem a určite chcem. Okey teda. Vidime sa vonku.
Ja: okey.
Šel jsem na izbu kde jsem se pobalil a pak šel ven. Venku čekal můj tím,taky....
Ze všemi jsem se rozloučil až na můj tím, vedoucí a youtuberi. No přece nejlepší na konec ne?
Přišel jsem k tímu. Ze všema jsem se obimul. Teda jen s holkama. S klukama se obimat nebudu. Stima sem si plácnul a taky ze všemi vyfotil.
Ja: hele decka. Ty co jsou z mého timu pojde ke mně.
Přišli ke mně.
Ja: hele na facebooku založte skupinu. Klidne mně tam přidejte. A po konci tohle týdnu a vyhodnocení tak si dáme nekde sraz. To se ješte domluvíme. A zamne budete mít vedoucí Luizu. Napište mi i jak ste skončili. Či ste vyhráli. Jo? A to střetnutí ješte dohodneme ok?
Decká: ano!!!!
Ze všemi jsem se rozloučil. No co pro ti decka neudelám? Ješte jsem se rozloučil s youtuberma a šel sem na vlak.
Pohlad Kate:
Druhý deň:
No tak konečne doma. Zasa mi Natalia bude robiť nervi. No fasa,už sa teším. Ale možno som mohla ostať na tom tábore. Čo budem doma? Jedine ležať v posteli ako teraz. Už by som mala vstať. Vstala som a šla som do kuchyne. Moja mama je stále v studiu. Teraz natáčajú nejaký film alebo čo to. Spravila som si popkorn a šla Honzovi do izby.
,,čáu" pozdravila som ho ,,ahoj" odzdravil. Rozhodli sme sa natočiť video ,,Súrodenecký tag". Na facebook napisal nech jeho fanušikova pišu otazky okolo mňa a Honzu. Po pol hoďke tam bolo okolo 200 otazok tak sme sa rozhodli točiť.
Po 1 hodine:
Už máme dotočené a teraz ide Honza strihať video. Ja som sa šla obliecť. Obliekla som si šedé tepláky a Vadimove biele tričko,čo si tu raz zabudol,kvôli tomu,že bolo špinavé od ružu. Na to mám uplne užasnu spomienku.
*flashback*
Akurát prišiel Vadim a ja som ešte v pyžame. Ja som si zobrala veci a šla do kúpelne. Boli sme doma sami takže v pohode. Ja som sa v kúpelni obliekla a namalovala. Spravila som si linky,dala špirálu,makeup...... A rúž,červený rúž. Vyšla som z kupelne a šla za Vadimom. Bol v kuchyni otočení ku mne chrbtom. Ja som prišla k nemu a chytila ho za ruku. Rukou som ho otočila tvárou ku mne a pobozkala. Keď sme sa odtiahli tak sa mi nedalo nesmiať. Mal pery od ružu. Ja som sa naňho natlačila a dala som mu pusu na hruď. Na jeho biele tričko. ,,ježis sorry. Daj dám ti ho prať" povedala som mu a hodila ho do pračky ( to tričko). Dala som mu Honzove.
*end flashback*
Ten deň bol fakt super. Stále naňho spominam. A hlavne vtedy keď sa pozrem na to tričko. Rozhodla som sa zavolať kamoške zo základky. Volá sa Zuzana. (Tiež).
Zobrala som si mobil a vytočila jej číslo. Na šťastie to zdvihla.

My Life Is VadimWhere stories live. Discover now