18.časť- 4camps, part 2

265 5 0
                                    

Pohlad Kate:
*cŕŕŕ*
Ráno ma zobudilo zvinenie budíka. Pozrem na hodiny a je 5:05. Je čas vstávať.
K: Váďo,stávaj. Už je čas!
V: ješte 5 minut, prosím.
K: nie, vstávame. Šup šup.
Zobrala som mu perinu a zhodila som ju na zem. Nič, stále spal. Tak som mu zobrala polštár. Stále nič. Tak som ho začala štekliť. Začal sa nesmierne smiať a napokon vstal. Obaja sme sa nachystali, čiže obliekli, umyli,najedli a ja som sa nezabudla letmo naličiť. Zobrali sme si kufre a šli se dolu k autu. Nastúpili sme doň. V aute sedel hlavný organizátor celého tábora Michal.
K: dobrý,ujo.
V:dobrý den, Michale.
Obaja sme pozdravili
M(Michal): dobrý deň. Ideme ešte pre Honzu,Natylu a Carrie,ok?
K+V: ok!
Tak sme sa vidali k našemu baráku a čakali Honzu. Po 10 minútach bol dolu aj s kufrom. Dal si kufor do kufru :-D a nastúpil do auta. Ďalej sme šli pre nejakú Natylu a potom pre  Carrie. S Natylou som sa zoznámila. Vadim ju už poznal takže on Natylu len pozdravil. Celú cestu na camp sme snimi kecali, bavili sa,fotili sme sa a taktiež sme spievali pesničky,ktoré hrali v rádiu. Po 2 hodinách sme boli na mieste. Vybrali sme si kufre s kufrov :-D a šli sme do hlavnej miestnosti,čo bola na prízemí. Tam sa zišli všetci youtuberi a na niekoho čakali. O pár minút prišla nejaká paní,slečna, neviem kolko má rokov, a zobrala si mikrofón.
O(ona): ták ahojte. Vítam Vás na tohto ročnom campu. A ak neviete ja som Zuzanna ale volajte ma Zuzka a decká prídu o 1 hodinu, takže sa rozdelte po 4 do izieb. Keby niečo tak prídite ku mne dolu do izby na prízemí. A o 2 hodiny s deckami sa stretneme tu. A ešte jedna vec. Za 45 minút čakajte vonku aby ste decká mohli doviesť k hlavnej miestnosti. Tak zatím ahojte.

Šli sme teda na 3 poschodie a tam sme šli na izbu č. 23. Otvorili sme dvere a tá izba bola čistý luxus. Bola proste topková. Boli tam dve malé postele pre jedného človeka a jedna veľká postel pre 2. My s Vadimom sme šli na tú postel pre 2. Tam sme sa zložili a začali sme sa vybalovať. Oprosti nás bola veľká skriňa tak sme si veci dali do ňej. Popri našom vybalovaní prišli do izby dvaja chalani,jeden z nich bol Blazer a toho druhého som poznala ale nie osobne,bol to Vláďa. Sice ho poznam ale nikdy som ho nevidela osobne.
,,čaues Vadime"povedal Vláďa
V: sewa, kámo.
,,a kdo je tahle pěkná dívka,Vadime?" povedal opäť Vláďa
V: to je moje přítelkyne Kate.
K: teší ma, Kate.
,,mně totéž,já sem Vláďa. Pavla som objala a napokon i Vláďu .Obaja i s Vadimom sú uplný retardi. Popri vybalovaní sa hrozne bláznili. Sú to taký ,,nevyhraní kulíšci". Po našom bláznení na izbe sme šli von čakať na decká. Pomaly prichádzali a vychádzali z áut. Odprevadili sme pár deciek do hlavnej miestnosti a povedal sme im, že majú ešte počkať. Ďalej sme šli von a čakali ešte decká. Pomaly prichádzali a už to malo byť všetko. Ďalšej várke sme ukázali kadial majú isť do hlavnej miestnosti. Už sme čakali len na pár deciek. Po 10 minútach boli všetci. Poslednú várku deciek sme odprevadili do hlavnej miestnosti a čakali tam. Opäť prišla Zuzka a zobrala si mikrofón.
Z (zuzka): ták ahojte deti. Vytajte na tábore s youtubermi. Sme radi, že ste prišli. Dúfam, že sa budete baviť. Tak a teraz prídete tam k tomu stolu kde sú dve vedúce Luiza a Miška. Tam im poviete meno a oni vám povedia číslo izby na ktorej budete. A o hodinu a pol sa tu stretneme a zadelíme Vás do tímov. Takže a zabudla som sa Vám predstaviť, ja som jedna z vedúcich a volám sa Zuzana ale volajte ma Zuzka. Takže zatial ahojte.
Odložila mikrofón a smerovala ku nám youtuberom. Teda ku mne v podstate nie,ja youtuber niesom. Ale proste za nami prišla a hotovo.
Z:ahoj, kto si? Teba som tu ešte nevidela.
Opítala sa
K: Som Kate. Mentova teda Honzova sestra a Vadimova priateľka.
Z: aha. Tak Vám to s Vadimom prajem. A mimochodom som Zuzka.
K: ja viem. Zistila som to.
Obe sme sa začali smiať.
Z: my dve si budeme rozumieť.
K: už sa deje
Z: kamošky?
K: jasné.
Obe sme sa dobre skamarátili. Zuzka je fakt super baba. Po našom zoznamovaní zo Zuzkou som sa vybrala za Vadimom do izby. Prídem do izby a čo nevidim? Vadim tam......

My Life Is VadimWhere stories live. Discover now