8.časť- šťastie.... :-*

368 15 0
                                    

Pohlad Kate:
Prebrala som sa zo smútkom na tvári. Stále si neviem uvedomiť, že Martin je s Juli. Ešte pred pár týžďami mi hovoril ako ju nemá rád a teraz sňou chodí. Stále nad nimi rozmýšlam. Proste si neviem pripustiť, že som prišla o Martina. Keď tak teraz nad ním rozmýšlam, nedalo sa to zadržať a ja som začala plakať. Nedokážem si predstaviť, život bez Martina. Ale nemala by som naňho myslieť, len si to zhoršujem. Vstala som z postele a smerovala som si to do kuchyne. Spravila som nám ( mne, Vadimovi, Honzovi, Blazerovi a Natke) jahodový puding. Naložila som nám na tanier a dala piškóty, zavaraninové ovocie a zobrala lyžice. Dala som taniere s pudingom na tácku a šla som k Natke do izby. Zaklopala som jej na dvere a hneď som ich otvotila.
K: dobré Natko, tu máš raňajky.
N: dobré, jé mňam puding. Ďakujem.
Zatvorila som dvere od jej izby a šla ku chalanom. Opatrne som otvorila dvere a ešte spali. Položila som tacku na stolík a lahla som si k nim. Pritúlila som sa viac k Vadimovi. Cítila som ako ruku obmotal okolo mojho pásu. Ja som sa k nemu ešte viac natlačila ako som bola. Síce neviem ako ale zaspala som. Asi o hodinku som sa zobudila. Chlapci ešte stále boli tvrdí. Vstala som z postele a zobrala som Honzou ,,ajfón" a pozrela som sa na hodinky. Bolo 9:30, dosť neskoro. Rozhodla som sa ich vzbudiť. Položila som Honzou mobil a šla som po svoj prenosný mini reprák. Šla som sním k chalanom do izby. Zobrala som opäť bráchov mobil, odomkla som ho a zapla bluethoot. Pripojila som ho na Honzov mobil a zapla jeho najoblúbenejšiu pesničku ( média) a dala som ju úplne nahlas. Všetci traja vstali z postele a hneď sa postavili ako sa zlakli. Musela som sa na ních smiať. V: Prcku!
B: Kate ty seš teda....
H: ségro ty potvoro malá.
Začali mi nadávať a ja som na nich stale rehotala.
Kh: Vaďo! Ja nejsom prcek. Blazoši no čo? Brácho ja som taká potvorka, no musíte si zvyknúť.
V+H+B: už sme si zvykli.
K: no, dokonca!
Všetci sme sa smiali. Ja som šla ku ním a každého som objala na pozdrav. Dala som im puding a všetci štyria sme si puding zjedli v Honzovej izbe a dokonca na jeho roztahovacej posteli. Keď som dojedla tak som zobrala tácku s taniermy a lyžičkami do kuchyne a opäť som sa vrátilo ku chalanom.
K: Honzo! Choď to umyť dikes bro!
H: no jo!
Už som odchadzala a Vadim namňa kričal.
V: prcku počkej!
K: oka, bro.
Počkala som ho a Vadim šiel somnou do izby. Úprimne, nečakala som to. Prišli sme ku mne do izby.
V: kate?
K: Nó?
V: dame selfie?
K: jasné.
Zobral si z vačku mobil a na retrice odfotil. Mne po chvíli zavibroval mobil.
*Vadimek vás označil na fotke*
Klikla som na na upozornenie a objavila sa mi tam naša ,, selfie". Prečítala som si popisok. Bol topkový a krásny.
* Mentova nejlepší sestra Kate :-* tohle je můj malej blázen :-* my sme oba takoví retardi :-D že segris, stebou je top :-* mám tě rád, prcku :-* :-D.*
Prečítala som si popisok a nedalo sa nenapísať koment.
*Honzova mojko :-D. A ďakujem ti bro! No ano ja som tvoj malý bláznik, a to áno my sme velký retardi, mojko :-D. Nie! To stebou je najlepšie. A aj ta mám rada, dilinko moje :-* :-D*
Ihneď som ju olikovala a behom minúti sa tam objavivali komentáre typu : vy ste spolu? Váďo ty máš holku? Kedy si nám to chtěl říct? Sluší vam to spolu :*.
Naozaj si to nemohli nechať pre seba?
V: promiň za ty komentáře.
K: to nemusíš. Ty za to nemožeš. A bro teraz cupitaj von, chcem sa prezliecť.
V: co za to?
Pozrela som naňho vraždiacim pohladom. Presne som vedela, čo chce. Pritiahla som si ho k sebe a na líčko som mu dala pusu.
V: já vědel, že to pochopíš. A dekuju krásko!
K: haha, nmz. A teraz choď.
Chytila som ho za ruku a doslova ho vyhodila z izby. Obliekla som si čierne legínuly a červeno- čiernu kockovanú košelu. Otvorila som dvere a za nimi stál Vadim.
V: ja tě počkal!
K: milé, bro.
Obišla som ho a šla do kúpelne a Vadim zamnou. Zobrala som kefku a dala na ňu pastu a dala som si to do úst. Pri umývaní zubov ma niemto chytil okolo pásu. V zrkadle som videla, že ten ,,niekto" bol Vadim. Oprel hlavu o moje rameno a stále ma držal. Nejako mi to nevadilo tak som ho nechala. Teraz som sa šla namalovať. Spravila som si linky, dala špirálu a fialový rúž. Tak trochu sa to ťahšie robilo lebo Vadim ma stále držal okolo pásu. Keď som bola hotová tak som sa nejako ,,odtrhla" z jeho náručia.
K: Váďo? Nejdeme von?
V: jop, můžem.
Obula som si červené converky a čiernu koženku. Na chrbát som si dala vak Hakuna Matata. Doňho som si dala mobil, peňaženku a klúče. Zobrala som Vadima za ruku a šli sme. Vonku sme boli ruke v ruke. Prechádzali sme sa po parku. Opäť som tam videla Martina s Juli. Vadim videl, že som si ich všimla. Pozrel sa namňa a ja som sa pousmiala. Pevnejšie som ho chytila za ruku a ťahala ho k lavičke. Postavila som sa na lavičku a Vadim sa postavil ku mne chrbtom. Ja som naňho skočila. Ruky som obmotala okolo jeho krku a nohy okolo jeho pása. Vadim sa rozutekal a spoločne sme sa bláznili v parku. Aj som si niekolko krát všimla ako Martin s Jull na nás pozerajú. Nevšímala som si ich a naplno som sa venovala Vadimovi.
K:Váďo?
V: No krásko?
K: nejdeme do centra?
V: jop.
Zliezla som z Vadima a zobrala som jeho ruku a pevne som ju stiskla. Ruka v ruke sme šli do centra.
V centre:
Šli sme do new yourkeru. Vadim len zamnou smeroval a nestačil ma doháňať. Zobrala som všetko, čo mi šlo pod ruku. Smerovala som do kabínky. Obliekla som si šaty, ktoré mali zips. Boli dlhé a vrch mali biely a spodok teda tú suknu mali čierne. Boli až po zem, že mi neboli vidieť nohy. Šla som von s kabínky a poprosila som Vadima aby mi zapol zips. Cítila som jeho teplé ruky na mojom chrbte. Bolo to príjemne. Keď mi zapol zips tak som pred Vadimom ,, pózovala" v tých krásnich šatách. Chcem si ich kúpit. Ďalej som si poskúšala sukne, trička, crop topy, tielka a aj šaty.
Nakoniec som sa rozhodla pre dve sukne, tie dlhé čierno- biele šatu, 3 trička, 2 crop topy a 2 nohavice. Šla som to zaplatiť. Vytiahla som svoju kreditku a zaplatila som okolo 42,20. Dosť! Mala som obrovskú kabelu. Nakoniec sme šli na bubleology. Ja som si dala marakuja kiwi a Vadim biela broskyňa a mango. Zaplatili sme šli sme von z centra. Chytila som za ruku a šli sme ruka v ruke.
V: Kate?
K: no?
V: nejdeme ke mně? Nejsou doma rodiče.
K: oka, možme.
Šli sme k Vadimovi a boli sme tam zachvílu. Vyšli sme hore po schodoch, Vadim odomkol dvere a vošli sme do bytu. Šli sme k Vadimovi do izby. Tam sme sa dosť bláznili.
J: Váďo?
V: nom?
J: nemožem u teba prespať?
V: můžeš
J: oka.
Pri našom dlhom rozprávaní sme počuli odomikanie dvier. Prišla Yanna. Vošla k Vadimovi do izby.
Y(Yanna) : Ahojte! A hele brácha si přivedl přitelkyni.
V: my spolu nejsme Yanno!
Y: Jo jasne. A Vadime nepředstavíš nás. Alebo?
Prišla ku mne a podala mi ruku.
Y: Yanna Tkačenko, teší mně.
K: Kate While, mňa tiež.
Y: oka, bavte se!
Odišla a my sme sa s Vadimom rozhodli ísť umyť. Ale každý vzlášť. Najskôr som a šla ja a až potom Vadim. Vadim mi dal jeho tričko s jeho logom a boxerky. Večer pred spaním sme si pozreli mimoňov. Jeď film skončil tak som dala Vadimovi pusu na líčko a obaja sme v objatí zapsali.


Takže ahojte, dnes tu máme 1332 slov! Čo je umňa rekord! A velmi pekne ďakujem za podporu. Ahojte a dobrú :****.

My Life Is VadimМесто, где живут истории. Откройте их для себя