9.časť- niečo viac?

303 11 0
                                    

Pohlad Kate:
Prebrala som sa v objatí Vadimka, ktoré absolutne milujem. Jeho objatia su také hrejivé a krásne, vlastne on je sám taký krásny. Proste jeho oči, úsmev, smiech proste on! Začala som pozerať na Vadimka ako sladko spí. Všimla som si ako pootvoril jedno oko a napokon hned ho zatvoril a pousmial sa. Napokon otvoril oči.
V: dobré ráno.
K: dobré.....
Pozerali sme si do očí. Jeho oči sa prenádherne leskli. Bližovali sme sa bližšie a bližšie. Naše pery boli od seba asi 1 cm a ani to nie. Nakoniec sa spojili.Jeho pery boli také sladke a plné vášne. Bozkávali sme sa asi 5 minút. Odtiahli sme sa pre nedostatok kyslíka. Napokon sa ku mne otočil chrbtom. Pritlačila som sa k nemu a ruku sm obmotala okolo jeho pása. Ruku mi chytil a nechal ju položenú tam kde bola. Boli sme ruka v ruke a nie a nie sa pustiť. Potom som ju pustila ja a on sa namňa otočil a usmial sa.
V: Kate?
K: nom?
V: no co se teď stalo, tak nevadilo ti to?
K: no... Ehm nie, malo by?
V: já nwm.
Chytila som ho za tričko a pritiahla si ho si ho k sebe. Zvalila som ho na seba a pobozkala. Opäť sme sa bozkávali. Ležala som pod Vadimom a on namne. Prevalila som ho tak, že ja som bola hore a Vadim podomnou.
Stále sme sa prehadzovali raz bol hore raz ja a takto sme sa prehadzovali. Nakoniec po pár minutách sme prestali. Vstala som spostele a potiahla Vadima za ruku a ťahala ho. On ma chytil a prehodil na rameno. Šiel somnou do kuchyne. Neviem síce ako ale začala som sa neskutočne smiať. Vadim ma položil a ja nie a nie prestať. Sadla som si na linku a Vadim robil praženicu. Ja som stále smiala, no proste som sa nevedela ukludniť. Keď dopražil praženicu, dal nám na tanier a položil na stôl. Prišiel ku mne, chytil ma za okolo pásu, ja som rozkročila nohy, Vadim sa ku mne natlačil a pobozkal. Napokon sme sa odtiahli, podal mi ruku, ja som zoskočila z linky a obaja sme si šli sadnúť za stôl. Vadim si sadol a naznačil mi nech si sadnem naňho, tak so si sa sadla naňho. Pritiahla som si tanier a začala som jesť. Vadim ma jednou rukou držal okolo pásu a jednou rukou jedol. Keď sme dojedli tak som dala hrnce do mičky a napokon ju zapla. Potom som šla za Vadimom do izby. Lahla som si do postele a Vadim šiel ku mne.
V: Kate?
K: Váďo?
V: můžu se tě neco zeptat?
.......


Ahojte je tu ďalšia časť. Mám len okolo 440 slov. Tak a lesnička v médiach, tak si ju pustite ale potichu lebo sa tam hreší a je hrozne top. Taaak a vďaka za podporu. Zatial paaa.

My Life Is VadimWhere stories live. Discover now