14.časť-rusko, deň 3

237 12 1
                                    

Pohlad Vadima:
*Dream*
Sem v lese. Je noc. Nemám při sobě nic. Ani mobil ani klíče od domu a ani žádny peníze. Vlastne vůbec nevím kde sem. Vím, že sem zřejme uprostred lesa. Prohlížim se okolo sebe a sem tu sám. Teda to tak vypadá. Nikdo tu není. Když sem se otočil videl sem z dálky postavu dívčete. Rozbehnul sem se k . sem bil pri a ona se otočila. Tou dívku poznám. A dost dobře znám, je to Kate. Ano ta Kate, Honzova a.k.a. Mentova ségra. Nic nemluvila. Když vtom přeletel šíp z luku a rovno do jejího srdce. Padla mi do náruče a sem se zvalil na zem i sní. Začal sem neskutečne brečer.
V: se pomstím
Vykřikl sem na celej les.....
*reality*
Rychle sem otevřel oči a vydichl sem si, protože to bil naštestí sen. Byl příšerný. Vstal sem z postele a šel sem rovno do kuchyně. Tam sem si udelal snídani a zjedl ji. Šel sem oblíct a rozhidl sem se jít ven projít. Obul sem se a mohl sem vyrazit. Šel sem okolo mého baráku a videl sem jak kopu holek a i sem tam nejakej kluk ke mně běží. Výtahl sem telefón a začal sem točit. Pozdravil sem a začal sem běžet smeřem k parku. Otočil sem se a zamonou tá háveď holek i kluků nebili. Procházel sem se parkem a i točil video. No prostě vlog z běžnýho dne, co dodat? Procházel sem se uličkou a co nevidim? Mou bývalku s Tondou. Jak se líbají. Pfuj! Je to nechutný jak se vykusují a vy se musíte na ně dívat. A potom má bývala se jmenuje Klára, kdyby něco.
Je to ,s prominutím, štetka. Každej měsíc se cmuchlá s každym jiním. A mně podvádela, takže sem to ukončil.
Pobral sem se radši domů. Doma sem začal stříhat video.
Pohlad Kate:
Zobudila som sa a prvé čo ma napadlo bolo, že som zo svojho stolíka mobil. Pozrela som sa na hodinky a bolo *8:57*. To je v pohode. Vstala som z postele a šla som smerom do kúpelne. Hygiena..... Veď to poznáte. Potom som si spravila linky,dala špirálu,korektor, zapudrovala som to a nakoniec som dala čierny rúž. Vyžehlila som si vlasy a smerovala do izby. Obliekla som si čierne džínsy , biely crop top a ktomu šedý sveter. Potom som šla dolu a sadla som si za stôl.
O( oco): Kate, si pobalená? Za 2 hodiny musíme isť na letisko. O 12:30 vám ide lietadlo.
K: a kur.... Kurňik :-D.
O: Kate!
K: čo je, povedala som kurňik.
O: klidek, dobre!
H: Kate, nechceš sa ísť radšej zbalit?
N: ježiši, ja som si zabudla zbaliť bábiky s pečopmi!
Vstala od stolu a smerovala do izby. Ja som len dojedla raňajky a šla som sa pobaliť. Zobrala som kufor a "nahádzala,, doň veci a kozmetiku. Po hodine som bola zbalená a smerovala dolu za ostatními. Asi jedine čakali namňa. No čo mne to vždy trvá. Obuli sme sa a smerovali sme na letisko. Tatko nám kúpil letenky. Prišla som ku Zusann a objala som ju. Mám ju hrozne rada. A nakoniec aj oca. Po našom rozlúčený sme smerovali do lietadla. Opäť som si sadla k oknu a počúvala pesničky.
*Slovakia*
Je 16:34 a ja som nesmierne unavená. Ideme z letiska rovno domov. Doma som si zobrala kufor do svojej izby a hneď som ho dala na zem. Ani som sa nevibalila, lebo som bola hrozne unavená.....

My Life Is VadimDär berättelser lever. Upptäck nu