1. kapitola, úvod

575 19 0
                                    

Ahojte som Kate While. Mám 16 rokov. Bývam v Kladne. Mám sestru a brata. Moja sestra sa Volá Nataly a môj brat Honza. A som aj zadaná. Chodím s Martinom. Áno s Martinom s kanálu jmenuju se Martin. Moja BFF-ka je Jull. Mojmi koníčkami je pozeranie na Youtuberov. Milujem youtube scénu a taktiež milujem fotografovanie a natáčanie. Síce nenatáčam na youtube ale asi začnem. Moji rodičia sú rozvedení a žijem s mamou. Môj otec žije v Rusku. Niekedy za ním chodievam. A nie nieje mafián. Pracuje ako podnikatel v jednej ruskej firme. Mama pracuje ako režisérka a herečka. Ja chodím na strednú školu v Kladne.
Skusím sa opísať:
Mám dlhé blond Vlasy. Na vlasoch mám hnedé melíry. Čiže ombré a na koniečkoch vlasov mám fialovú farbu. Mám hnedé oči. Mám asi 160 cm. A asi 50 kg. Čiže som štíhlej postavy. Moc sa nemalujem ale malujem sa. Nosím len špirálu, linky, korektor a rúž. Mám stylový vkus oblečenia. Čiže hocičo si na seba nedám. Nosím rada aj opatky ale tenisky sú pohodlnejšie a lepšie. Mám tetovanie na ramene. Je to nápis: Áno, zmenila som sa. Zmena je ŽIVOT*
TAK NA DNES TO JE VŠETKO NA ÚVOD. NAPÍŠEM ĎALŠIU ČASŤ AŽ ZAJTRA. MÁM AJ ĎALŠIE PRÍBEHY- LEBO ON! A ON JE DOKONALÝ. BUDEM RADA ZA KAŽDÚ PODPORU. ĎAKUJEM.

My Life Is VadimWhere stories live. Discover now