He's so strange...- I.His Ev...

By SnickersCream

257K 9.5K 259

[HS] "Sentimentele pe care le simt fata de tine ma poarta dincolo de limite, spre cea mai dulce si periculoas... More

1.Strainul
2.Primul pas
3.Sentimente
4.Orgoliu
5.Prea mult
6.Sectiunea "Secrete"
7.Placere si Furie
8.Chicago si ceva mai mult
9.Fratele vitreg
10.Coma
11.Ceva neasteptat
13.Adevarul...Doare
14.Probleme noi
15.Visul
16.Salvata la timp
17.Prima oara
18.Afacerea
19.Motociclista
20.Ziua cea mare
21.Alegere gresita
!!
22.Geamanul
23.Lasand trecutul in urma
24.Schimbare de planuri
25.Usor vine, usor se duce
26.Inceputul unei schimbari radicale
27.Cerneala neagra
28.In mijlocul nimicului
29.Inapoi in New York
30.Clona
31.Antidotul
32.Rece
33.Reuniune
34.Sa inceapa jocul!
35.Mesajul
36.Suferinta
37.Orice e posibil
38.Prins in capcana
39.Arena
40.Cheia
41.Doar o coasta rupta
42.Cenusareasa
43.Labirintul
44.Invitatie la Birmingham
45.Licitatia
46.Sange si ciocolata
47.Alcool
48.Promisiuni
49.Ca in vremurile bune
50.Un raspuns neasteptat
51.Primul Craciun impreuna
52.Hei, Phoenix!
53.Dulce tortura
54.Inapoi la normal
55.Mintea joaca feste?
56.Amintiri din Staten Island
57.Incomplet
58.Ogarul

12.Sectiunea "Secrete" naruita

4.7K 192 2
By SnickersCream

Am bagat telefonul in buzunar si am ridicat privirea spre semaforul ce era inca rosu. Cineva a batut in geamul de pe partea pasagerului si l-am putut vedea pe acelas tip brunet, zambind si indincand sa deschid usa. I-am deschis usa, iar in cateva secunde a inchis-o si a scos un pistol, continuand sa zambeasca fals. Mi-a lipit arma de gat si a inceput sa rada.

"E verde, hai, accelereaza." a spus el, iar eu am apasat pedala.

"Acum, opreste aici." a adaugat indicand spre o benzinarie.

M-am dat jos din masina si am fugit spre intrarea in peco, dar el a lasat arma si m-a prins de mana. M-a tarat inapoi in masina, aruncandu-ma pe scaunul din dreapta, iar el a urcat la volan. Am inghitit in sec si m-am uitat la el cu coada ochiului.

"Joci dur , ah?" a rasuflat el.

"De ce imi faci asta?"

"Pentru ca, iubitul tau, Harry, si-a incalcat cuvantul."

Tipul asta era nebun, mai mult decat nebun. Am inceput sa tremur, vazand ca ridica din nou arma de pe bord si o indrepata spre mine. Telefonul vibra in buzunarul meu si nu l-am scos, in speranta ca nu e atat de idiot incat sa mi-l ia. 

Dupa un drum de 10-15 minute, a parcat masina in fata unui hotel. Daca ma lega la ochi, ca un expert, nu vedeam ca eram in Staten Island, dar tot nu stiam unde m-a adus.

"Hai!" a ordonat, miscand arma si indemnandu-ma sa cobor.

Am coborat din masina si a alergat spre mine, prinzandu-ma de mana. Am ridicat piciorul si l-am calcat, incercand sa nu ma impiedic pe nenumaratele trepte ale cladirii intunecate. A deschis o usa si m-a impins inauntru, sufland aerul printre dintii inclestati si scancind usor din cauza durerii. Ma asteptam sa ma aduca intr-o cladire parasita sau ceva de genul, dar m-a adus intr-un apartament. Era extrem de luxos si totul parea sa fie in alb si negru. Si-a bagat arma la spate.

"Ia un loc." a pufnit si m-a impins pe unul din scaunele din jurul mesei, in mijlocul livingului. 

"Harry o sa te omoare." au fost singurele cuvinte pe care le-am putut spune.

S-a intros cu spatele, indreptandu-se spre draperiile imense ce acopereau un perete intreg. Am scos telefonul repede si ignorand cele 8 mesaje primite i-am trimis unul lui Harry.

"Sunt in Staten Island cu Andrew, ajutor!"

Nu stiu daca s-a trimis, Andrew mi-a smuls telefonul din mana si l-a inchis, aruncandu-l in cosul de gunoi. Am strans din dinti si m-am ridicat..

"Fata desteapta..." a mormait, intorcandu-se spre mine.

"De ce ai facut asta?!" am tipat, indicand spre telefonul ce era inca vizibil intre hartii, iar el m-a impins inapoi in scaun.

Mi-a legat mainile la spate cu o bucata din draperie si m-a ridicat in picioare, tragandu-ma dupa el, pana am ajuns in dormitor. M-a impins brutal in pat, apoi s-a pus peste mine, pipaindu-mi picioarele cu minile lui scarboase.

"Te rog, nu! " am murmurat printre lacrimi cand am simtit cum imi desface fermoarul blugilor.

"Prea tarziu." a soptit, sarutandu-ma pe gat. 

Mi-a dat pantalonii jos, aruncandu-i in spate si mi-a tras atat de tare de camasa, incat nasturii au cedat, lasand la vedere sutienul negru din dantela. A continuat sa ma sarute, iar eu am continuat sa plang. Nu stiam ce sa fac. Eram dezorientata si speriata. Cand si-a strecurat mana dreapta pe spatele meu, aproape de inchizatoarea sutienului,celalta mana imi tinea strans, ambele maini ridicate deasupra capului. Mi-a lasat minile libere, dar inca legate, incercand sa-mi deschida sutienul, iar eu le-am pus in jurul taliei lui. 

"Te vreau." i-am soptit.

"Stiam ca o sa spui asta..." a mormait si m-a sarutat, pe buze de data asta.

I-am pipait spatele pana am ajuns la pistol. Mi-am frecat incheieturile pana nodul s-a desfacut singur.Buna treaba cu nodurile, Andrew. Am prins arma cu mana dreapta in timp ce mana stanga am bagat-o in parul lui, apoi mi-am strecurat mana intre noi, lipindu-i pistolul rece de pieptul gol.

"Ridica-te!" am continuat eu,impingandu-l de pe mine.

"Esti desteapta..." a repetat si s-a indepartat incet de mine.

"Ma bucur ca ti-ai dat seama." am comentat, incercand sa imi acopar pieptul ce era aproape gol.

"Si acum ?" a intrebat, tinand mainile in aer si intorcandu-se brusc cand usa s-a lovit de perete.

"Si acum esti mort!" s-a auzit o voce familiara.

Ochii lui Harry erau rosii, iar vena de pe gatul lui mai avea putin si strapungea pielea. S-a uitat la mine, apoi la Andrew, lovindu-l fara ezitare in fata. Puteam auzi cum oasele trosneau sub loviturile puternice ale lui Harry, care acum statea deasupra lui.

"Ti-am spus sa nu te atingi de ea!" a urlat, dezlantuind furia ce a castigat imediat control asupra lui.

Andrew a bagat cu greu mana in buzunar si a scos un briceag. L-a intors pe Harry, astfel in cat sa ajunga deasupra lui. Harry l-a lovit peste mana si briceagul a cazut pe podea. Andrew si-a pus manile in jurul gatului lui Harry, iar fata acestuia a inceput sa se roseasca.

"Cuvintele de adio?" a ras Andrew, strangandu-l mai tare.

Era acolo, il strangula in fata mea. Il omora. Harry , murea in fata mea , iar asta era numai vina mea. Am simtit cum sunt cuprinsa de ameteala...Am incarcat stangaci pistolul, pe care inca il aveam in mana, si l-am indreptat spre Andrew, apoi am apasat pe tragaci.

Acesta s-a prabusit pe podea, la fel ca si arma pe care o lasasem sa cada. Dupa ce am realizat ce tocmai facusem mi-am prins fata in palme si am simtit cum genunchii au inceput sa-mi tremure.

Harry s-a ridicat de jos, impingandu-l pe Andrew de pe el si m-a luat in brate. Nu a vorbit, dar cred ca nici nu era momentul. Mi-a inmanat blugii, pe care i-am imbracat imediat, apoi si-a dat jos tricoul si mi l-a tras peste cap, imbracandu-ma in el, avand in vedere camasa care cazuse de pe mine, dupa ce o rupsese psihopatul ala.

Harry m-a dus in brate pana la masina si m-a asezat usor pe capota jeep-ului meu, apoi m-a tras mai aproape de el si m-a imbratisat strans, punandu-si capul pe pieptul meu.

"Imi pare rau. E numai vina mea." a murmurat fara sa se uite la mine.

"Nu mai pot permite sa ti se intample ceva rau, nu ma voi ierta niciodata, nu o sa pot sa-"

"E in regula, suntem aici acum si dupa asta, nu cred ca s-ar putea intampla ceva mai rau de atat." mi-am gasit in final cuvintele, ignorand socul electrizant ce mi-a strapuns corpul cand glontul si-a atins tinta si coborand printre bratele lui de pe masina.

"Te iubesc, Julie!" a adaugat el prinzandu-mi fata in palmele lui mari.

"Si eu te iubesc, Harry!" am replicat si l-am sarutat, inainte sa mai zica ceva.

M-a intrebat daca mi-a facut ceva.. Daca m-a ranit. Dar nu asta conta acum pentru mine, ce conta era ca eu tocmai am omorat o persoana, impuscand-o in cap. Daca urma sa fiu arestata? Am lasat asta la o parte si mi-am adus aminte vorbele lui Andrew: "Pentru ca nu s-a tinut de cuvant" Ar trebui sa il intreb pe Harry la ce se referea, dar nu era un moment tocmai bun.

Am condus masina lui Harry, iar el pe a mea. A spus ca prefera sa isi asume riscurile in locul meu.Cand am ajuns acasa, mi-am luat pantofii din masina si i-am incaltat, sperand ca Emma sa nu isi dea seama ca nu ajunsesem la mall... dar cand am intrat in casa, tata statea la masa din living, batand cu degetele in ea. S-a uitat la mine, apoi la ceasul pe care il avea la mana, incruntandu-se incet, apoi privindu-l amenintator pe Harry a carui statura il depasea cu aproape un cap.

"Juliette, ai vreo explicatie?" a intrebat cu subinteles, neluandu-si privirea de la Harry.

"Las-o in pace Bruno!" s-a rastit Harry, punandu-si mana in jurul taliei mele si tragandu-ma dupa el spre scari.

"Ia-ti mainile de pe ea!" a replicat tata, dar Harry nu l-a bagat in seama, continuand sa urce scarile.

A stat in camera cat am facut dus si a spus ca ma asteapta jos, cand mi-am scos hainele sa ma schimb. M-a sarutat pe frunte si a plecat, inchizand usa in urma lui. 

M-am schimbat cat de repede am putut, apoi m-am aplecat peste balustrada, sa aud conversatia lui cu tata...

"In timp ce tu iti satisfsceai foamea nenorocita de bani, Julie a fost rapita!"

"Cum ai permis sa se intample asta?!"

"Tu esti ala care nu m-a vrut aici! Poate ar fii fost mai bine sa ramai in Chicago si sa te ascunzi de Jaden!"

"Iesi afara!" a urlat tata imediat ce a auzit numele respectiv.

Am auzit usa trantindu-se si am coborat imediat in living. Despre ce vorbeau? Cine e Jaden? Si de ce tata se cearta cu Harry de parca se stiu de ani buni? Tata mi-a aruncat o privire intunecata, apoi a cedat si m-a imbratisat, dar l-am respins.

"Cum ai putut sa il dai afara?!" am ridicat vocea cu buna stiinta.

"Nu ridica tonul la mine, Juliette!" se apara, ridicand degetul aratator spre mine, ca si cum ar certa un copil de zece ani.

"Stiu ce e mai bine pentru tine, iar el nu e in planurile mele." a adaugat el, dupa ce a observat figura mea surprinsa.

"Ei bine, tata, Harry e in planurile mele, asa ca ori incetezi sa ii mai vorbesti asa, ori iti iei bagajele si iesi dracu din casa mea!" aproape am tipat, dand frau liber lacrimilor.

"Nu face ceva ce o sa regreti, domnisoara!" s-a rastit el.

"Nu, tata. Nu fac. Il iubesc pe Harry si orice problema ai cu el, trebuie sa o tii pentru tine, bine?"

Fierbea. Dar nu a spus nimic. Si-a dat ochelarii jos si si-a frecat ochii cu o mana, in timp ce cu cealalta se sprijinea de masa. S-a uitat la mine, apoi mi-a intors spatele, urcand in camera de oaspeti. 

Regretam ce am spus, dar nu regretam ca o spusesem. Pe langa faptul ca nu intelegeam nimic din conflictul lui cu Harry, se purtau ca doi copii. Stiam ca Harry imi ascunde ceva, dar nu ma gandeam ca are si tata deaface cu asta. Un lucru il stiam sigur, trebuia sa merg sa vorbesc cu Harry.

Am coborat din masina si am urcat cele trei trepte, apoi am batut in usa metalica de cateva ori. Am scos telefonul si l-am sunat, dar nu a raspuns. Am inceput sa bat din picior, stand cu mainile in san si asteptand sa deschida,apoi un pliculet transparent ce contintea ceva alb, parea ca i-a cauzut pe a doua treapta, mi-a atras atentia.

Dupa cateva minute, usa s-a deschis. Am intrat pe langa el, si mi-am lasat geanta pe canapea. Am mers in bucatarie, mi-am pus un pahar cu apa si am trecut din nou pe langa el fara sa il bag in seama. M-am rezemat de partea din pate a canapelei, cu fata la Harry si am luat o gura de apa.

"Ce s-a intamplat?"

"Cred ca e randul meu sa primesc cateva raspunsuri, Harry." am zis, scotand pliculetul din buzunar si aruncandu-l in fata lui, pe podea.

Mi-am pastrat calmul si am continuat sa beau apa cand imi venea sa tip, pentru ca el statea inca acolo, cu mana in par si se uita intre mine si pliculet, undeva la mijloc.

"Ce?Stai prost cu auzul de cand te-ai batut cu Andrew? De aia tipati mai devreme tu si tata, ca nu va auzeati?" am comentat, uitandu-ma in continuare la el si asteptand sa spuna ceva.

"Daca nu ai de gand sa imi spui de ce pleci mereu, cine au fost cei care l-au batut pe Zayn si te-au impuscat, de unde il cunosti pe tata si de ce imi tot ascunzi lucruri, plec Harry." l-am amenintat vorbind serios.

"Si iti promit ca nu ma mai intorc!" am adaugat, ridicand usor tonul.

"Promite-mi ca ma asculti pana la sfarsit." a oftat, ridicand privirea spre mine.

Continue Reading

You'll Also Like

925K 39.1K 81
Maddison Sloan starts her residency at Seattle Grace Hospital and runs into old faces and new friends. "Ugh, men are idiots." OC x OC
2M 106K 62
↳ ❝ [ INSANITY ] ❞ ━ yandere alastor x fem! reader ┕ 𝐈𝐧 𝐰𝐡𝐢𝐜𝐡, (y/n) dies and for some strange reason, reincarnates as a ...
794K 31.3K 42
Being a single dad is difficult. Being a Formula 1 driver is also tricky. Charles Leclerc is living both situations and it's hard, especially since h...
872K 46K 32
It's the 2nd season of " My Heaven's Flower " The most thrilling love triangle story in which Mohammad Abdullah ( Jeon Jungkook's ) daughter Mishel...