He's so strange...- I.His Ev...

By SnickersCream

257K 9.5K 259

[HS] "Sentimentele pe care le simt fata de tine ma poarta dincolo de limite, spre cea mai dulce si periculoas... More

1.Strainul
2.Primul pas
3.Sentimente
4.Orgoliu
5.Prea mult
6.Sectiunea "Secrete"
7.Placere si Furie
8.Chicago si ceva mai mult
10.Coma
11.Ceva neasteptat
12.Sectiunea "Secrete" naruita
13.Adevarul...Doare
14.Probleme noi
15.Visul
16.Salvata la timp
17.Prima oara
18.Afacerea
19.Motociclista
20.Ziua cea mare
21.Alegere gresita
!!
22.Geamanul
23.Lasand trecutul in urma
24.Schimbare de planuri
25.Usor vine, usor se duce
26.Inceputul unei schimbari radicale
27.Cerneala neagra
28.In mijlocul nimicului
29.Inapoi in New York
30.Clona
31.Antidotul
32.Rece
33.Reuniune
34.Sa inceapa jocul!
35.Mesajul
36.Suferinta
37.Orice e posibil
38.Prins in capcana
39.Arena
40.Cheia
41.Doar o coasta rupta
42.Cenusareasa
43.Labirintul
44.Invitatie la Birmingham
45.Licitatia
46.Sange si ciocolata
47.Alcool
48.Promisiuni
49.Ca in vremurile bune
50.Un raspuns neasteptat
51.Primul Craciun impreuna
52.Hei, Phoenix!
53.Dulce tortura
54.Inapoi la normal
55.Mintea joaca feste?
56.Amintiri din Staten Island
57.Incomplet
58.Ogarul

9.Fratele vitreg

5.3K 204 0
By SnickersCream

Saptamana la Chicago a trecut extrem de greu. Am mers la shopping cu Emma si am descoperit ca era chiar de treaba, adica mi-a gatit si am vorbit ore in sir despre facultate si locul meu de munca. Am aflat ca avea un copil din cealalta casatorie si ca are 37 de ani, nu 24 cum stiam eu. M-am bucurat sa o vad atat de apropiata de tatal meu. Il facea fericit si ii oferea tot timpul ei liber. Cand am vrut sa merg sa fac scufundari, tata a refuzat spunand ca este periculos, dar a doua zi de dimineata inotam deja pe fundul oceanului cu Emma.

Astazi e sambata, deci trebuie sa plec inapoi la New York. Emma m-a condus la aeroport, scuzandu-se in locul tatei pentru ca intrase in sedinta mai devreme si nu a putut ajunge. Am imbratisat-o strans pe Emma si am rugat-o sa vina la New York la vara. Cand am pornit pe holul imens, am vazut-o stergandu-se la ochi cu o batistuta alba, la fel ca rochita ei.

Am urcat in avion si am sperat ca Harry sa ma astepte la aeroport,dar nu a facut-o. Cand am ajuns, oricat as fii incercat sa ma ridic pe varfuri, sa sar, sa ma uit peste tot, nu-l am vazut. Gandul ca a uitat de mine, ca s-a intors la Medeea sau nu a venit inca din calatoria lui si nici nu o sa se mai intoarca imi invada mintea. Am luat un frappe de la tonomatul de la iesirea din cladirea principala si am facut cu mana unui taxi, dar am lasat-o jos, zambind.

Pe partea cealalta a strazii era parcata masina lui Ash. Am traversat cele doua benzi cat am putut de repede si i-am sarit in brate, lasand geamantanul si restul bagajelor sa cada pe jos.

"Nu stii cat ma bucur sa te vad!" am spus, zambind.

"Harry mi-a spus ca vii azi si m-am gandit sa vin eu sa te iau." a replicat, deschizand portbagajul si inghesuind toate bagajele acolo.

"Probabil te asteptai sa vina el, asa-i?" a zis, punandu-si centura.

"Nu.. E okay, chiar voiam sa vorbesc cu tine." am mintit si am afisat un zambet tamp.

"Ascult." a spus, scotand masina din parcare.

"Am fost la cumparaturi 4 zile din 7. Tata mi-a dat un GoldCard."

"Parca nu iti placeau lucrurile scumpe." a spus\ si o usoara incruntare se putea observa pe fruntea ei.

"Ti-am luat o geanta Prada."

"Ce?!" a tipat si amandoua am dezlatuit un ras aproape isteric..

"Crede-ma, eu nu am cumparat nimic. Sunt toate cumparate de Emma."

"Scorpia aceea?" a intrebat Ash putin socata.

"As putea sa spun ca m-am inselat in legatura cu asta...Nu e chiar o scorpie..."

"Cine esti si ce ai facut cu Julie?"

"Ehh... Mintea si inima lui Julie au plecat odata cu Harry..." am murmurat si mi-am rezemat capul de geam, privind afara.

Ash m-a mangaiat pe umar, privindu-ma intelegator. Masina s-a oprit in fata casei mele. Ash m-a ajutat cu bagajele si a plecat dupa aceea, lasandu-ma singura.

M-am asezat pe scara, cu coatele pe genunchi si cu barbia sprijinita de palma stanga. Am vrut sa il sun pe Harry, dar m-am razganzit. Am tot incercat sa dau de el toata saptamana,iar el nu da niciun semn. Daca vrea sa vorbim, ma suna. Eu am de gand sa fac un dus, apoi sa mananc ceva si sa despachetez.

Ceasul era 6:53 p.m., iar eu stateam pe canapea, mancand popcorn si asteptam sa ma sune Harry. Schimbam programele aiurea, lasand pana la urma la un film. Mancasem un sandwitch acum 4 ore si deja mi se facuse foame din nou.

M-am ridicat de pe canapea,incaltand papucii pufosi de casa pe care mi luase Emma. Am scos o bucata de piept de pui din frigider si am inceput sa il prepar. Am luat cutitul meu preferat, unul mare, evident, si am inceput sa tai pieptul in bucatele subtiri ca sa se prajeasca mai usor.

Am scos tigaia de ceramica din dulapul de sus si am pus-o pe foc. La scurt timp am pus si jumatate din cantitatea de pui,lasand-o acolo, pana m-am intors de la baie. Am intors puiul si am tresarit cand am auzit niste batai puternice in usa, urmate de o intrare normala a lui Harry. Tinea in mana un buchet de trandafiri imens si prin imens vreau sa spun chiar mare, pe care l-a lasat pe canapea cand i-am sarit in brate.

Mi-am incolacit picioarele in jurul taliei sale,iar el m-a strans tare in brate,zambind, apoi m-a sarutat salbatic. Stiam ca o sa ma sarute de bun venit,dar nu in felul acela... Limba lui dansa cu a mea de cel putin doua minute intregi. A oprit sarutul, lasandu-ma jos si zambind din nou.

"Ai cele mai dulci gropite din lume!" am mormait, lipindu-mi capul de pieptul lui.

"Sa inteleg ca ti-am lipsit?"

"Adica?" am marait, departandu-ma de el, astfel incat sa il pot privi in ochi.

"Deci nu ti-am lipsit..." a bombanit, in timp ce zambetul de pe fata lui disparuse.

"Harry!" am urlat eu si i-am sarit in brate, doborandu-l pe covor.

"Acum stii cat de mult mi-ai lipsit?" intreb, ramanand deasupra lui.

"Mi-a fost al dracu de dor de tine. " a adaugat el razand si ignorand intrebarea mea.

"Si mie, Harry."

L-am sarutat scurt si ne-am ridicat de jos. Narile lui se mareau si se micsorau,am ras luandu-l de mana si tragandu-l spre bucatarie. 

M-am repezit la tigaie si am scos repede bucatile de pui,aruncandu-le pe o farfurie,apoi le-am pus si pe celelalte. Am scos un ardei, salata verde si cateva rosii din frigider, le-am tocat si le-am pus intr-un bol mare, amestecandu-le cu ulei de masline, sare si putin otet.

Dupa ce am scos si celelalte bucati de pui, am mutat tigaia si am pus bolul,farfuria cu carne si alte doua farfurii insotite de doua furculite si doua lingurite. Harry a ridicat mana razand si a sters o picatura de transpiratie de pe fruntea mea. Abea dupa ce m-am asezat pe scaun am realizat ca facusem totul la foc automat. Am ras vazandu-l pe Harry savurand salata de legume. Stiam ca sunt un dezastru in bucatarie.

Era deja 10:21 p.m. si stateam pe canapea,capul lui Harry fiind in poala mea. Ma jucam in carliontii lui in timp ce ne uitam la un film horror. Cred ca se numea "Don't look back" sau ceva de genul. Tresaream la fiecare sunet pe care il auzeam in camera. Lumina era stinsa, iar cerul de aprindea din cand in cand, cand fulgera si tuna.

La scurt timp s-a pus mult asteptata ploaie. Okay, poate sunt nebuna, dar iubesc ploaia. Ma linisteste si ma ajuta sa imi limpezesc gandurile.Stateam pe pervazul de la geam,cu o carte in mana, daca eram aceeasi Julie de acum o luna. Harry a venit ca o furtuna in viata mea, aducand lucruri bune si rele. Stiam ca el e inca distant, dar nu ca la inceput. Iubeam felul in care zambea si adoram cand ma pierdeam in ochii lui verzi. Am zambit fara sa vreau la amintirea primei zile cand a venit aici...Cum mi-am scapat cartile si m-am impiedicat, cum privirile noastre au facut contact prima oara la cantina. Cum a tranzimis electricitate prin atingerile lui si inca o mai face. Cum inima mea o ia la goana cand ma saruta pe gat... Toate astea si multe altele, doar intr-o luna de...relatie. O pot numi asa, nu? 

Cand am revenit cu picioarele pe pamant, m-am aplecat in fata si am observat ca ochii lui Harry erau inchisi. Am zambit doar pentru mine si am incercat sa ma ridic. 

M-a strans de picior si s-a intors cu fata la mine. Avea ochii intredeschisi. Era adorabil.

"Harry, hai sus. Nu pot sa dorm asa." i-am soptit.

"Nu..." a mormait, asezandu-si capul mai bine si punandu-si mana sub coapsa mea.

"Te rog!" l-am implorat, razand.

S-a ridicat, scotand in evidenta buza de jos si a urcat in camera mea lasandu-ma acolo. Am ras din nou. M-am ridicat si eu de pe canapea, stingand televizorul.  Am aruncat o ultima privire la ceasul de pe ecranul telefonului si l-am urmat pe Harry in camera mea.

M-am schimbat intr-o pereche de pantaloni scurti si un maieu stramt,dar comod in acelas timp si m-am asezat cu grija langa Harry. Imediat bratele sale mari s-au strans in jurul meu, tragandu-ma mai aproape de el. Aveam spatele lipit de pieptul lui, iar barbia s-a era adancita in parul meu desfacut. 

A doua zi dimineata m-am trezit la 11:23 a.m. Bratele lui Harry inca ma tineau in stransoarea lor si m-am bucurat cand l-am vazut. M-am intors spre el si l-am sarutat scurt. Era deja treaz. Am indepartat cearsaful ce ne acoperea,descoperindu-l si pe el, fara sa vreau. Am facut ochii mari observand ca era in boxeri si umflatura din ei, iesa extrem de mult in evidenta. Am pufnit ridicandu-ma din pat, dar m-a prins de mana si m-a tras inapoi.

"Harry, trebuie sa fac dus si sa ma schimb!" i-am spus, asezandu-ma in fund in stil turcesc.

"Bine..." a mormait, intorcandu-se pe burta si inchizand din nou ochii.

M-am aplecat si mi-am lipit buzele de gatul lui,sarutandu-l pana l-a lobul urechii. A sarit din pat ca fript si s-a uitat in jos la boxerii lui, unde umflatura aproape patrundea materialul. Am ras, iar el a dat negativ din cap, privindu-ma pervers. Nu a durat mult pana m-a aruncat peste umarul lui si m-a dus in baie.

Am intrat imbracati in cabina de dus,iar eu deabea daca mai vedeam ceva din cauza statului cu capul in jos pe care mi-l oferise. A dat drumu la apa si a inceput sa ma sarute,reluand drumul pe care l-am parcurs eu. De la baza gatului pana la lobul urechii. Mi-a dat jos maieul continuand sa ma sarute pe umar.

Mi-am acoperit sanii cu ambele maini,departandu-ma usor de Harry,dar m-a prins din nou de talie si si-a lipit brutal corpul de al meu, rezemandu-si mana de perete. 

"Harry..." am spus eu incercand sa respir printre firele de apa ce mi se scurgeau pe fata.

"Harry, nu!"  am tipat eu iesind din cabina de dus. 

El m-a urmat, oprind apa. Mi-am ridicat maieul de pe jos,am luat un prosop si am iesit din baie,dar nu s-a oprit aici. A venit dupa mine,lasand o dara de apa in urma sa, si a incercat din nou sa ma sarute brutal. L-am indepartat si l-am privit dezgustata. 

Unde era Harry?! Privirea lui era una insetata si plina de dorinta. Dar nu eram pregatita si nici nu aveam de gand sa imi las inocenta pe mana lui intr-o cabina de dus. Nu vreau sa ma inteleaga gresit, il iubesc, as face orice pentru el, dar simt ca nu sunt inca pregatita. Sper doar ca orgoliosul Harry sa nu-si faca aparitia.

"Julis?" a spus el ridicand ambele sprancene, putin socat de reactia mea.

"Harry,imi pare rau-"

"Adica nu poti sa fii pentru mine cum pentru altii ai mai fost?" a replicat el dand din cap negativ si ridicand mainile oarecum nervos.

"Poftim?! " am tipat , cu vocea tremuranda.

"Oh, te rog, doar nu esti virgina?" a intrebat oarecum amuzat, dar si socat in acelas timp.

"Iesi!" am spus eu incercand sa-mi stapanesc lacrimile.

"Stai. Esti virgina?" a zis el facand ochii mari.

"Iesi, Harry! Acum!" am urlat eu. 

Harry si-a cerut scuze, dar fara folos. Eram de-a dreptul umilita. L-am impins pe scari, dandu-l afara,apoi aruncandu-i hainele pe geam.  Si-a strans hainele de pe alee si a urcat in masina injurand. Tot ce a ramas in urma lui au fost mirosul lui mentolat si urmele lasate de cauciucurile masinii pe asfalt din cauza plecarii fulgeratoare.

HARRY'S PART.

Era deja 4 p.m., iar eu zaceam pe canapea si citeam "Pride and Prejudice" pentru a 6-a oara. Nu aveam de unde sa stiu cum o sa reactioneze Julie dimineata...Adica nu ma asteptam sa fie...virgina si orgoliul nu m-a ajutat deloc. Am lasat cartea jos si mi-am prins fata in palme, incercand sa gasesc o solutie la problema a carei motiv eram chiar eu. 

Usa se deschide brusc, lovindu-se de perete, iar eu sar de pe canapea, socat, inclestandu-mi maxilarul. I-am aruncat o privire intunecata si el a facut la fel.

"Ce vrei, Louis!?" am marait, simtind furia cum imi patrunde in vene.

"Cum ai putut sa ii faci asta?!" a urlat, apropiindu-se de mine.

"Ce?!" 

"Julie." a spus, privindu-ma in ochi.

"Stai,ce?! Tu si Julie ? Stai, ce treaba ai tu cu Julie?" am intrebat, cu o urma de nervozitate in voce.

"Eu te-am intrebat primul si lasa asta la o parte! Important e ca i-ai frant inima, din nou, iar eu nu sunt de acord cu asta, Harry!" a urlat.

"Nu am vrut sa fac asta! O iubesc!" m-am rastit, tinandu-i piept.

"Sti foarte bine ca ...." m-am oprit, dandu-mi seama ca am spus..

"Ei bine, ea vrea sa stai departe de ea. Si am de gand sa ma ocup personal de asta." a spus, privindu-ma cu dispret, aproape zambea.

"Sa te vad in actiune atunci!" am replicat eu ridicand privirea,spre el. 

Mi-a intors spatele,trantind usa. Era ultima persoana la care ma asteptam sa intre pe usa aia nenorocita. M-am asezat pe canapea si mi-am pus mainile sub cap. De doua lucruri eram total surprins: prezenta lui Louis in casa mea si reactia pe care am avut-o. Eram sigur ca Louis nu o sa vina niciodata aici si era ultima persoana la care ma asteptam sa o consoleze pe Julie, Stiam ca m-am apropiat foarte mult de ea. Stiam ca m-am atasat de ea si sentimentul ca trebuie sa o protejez si ca trebuie sa fie a mea m-a lovit din prima clipa cand privirile noastre s-au intalnit. Acum ca o aveam, eram mai relaxat si oarecum bine-dispus tot timpul cand ea era acolo.

Nu m-am gandit niciodata ca o sa vina momentul cand o sa o vreau inapoi. Nu m-am gandit niciodata ca o voi pierde asa usor si nici ca voi putea recunoaste ca o iubesc.

Intr-adevar, imi neg sentimentele intotdeauna, inclusiv mie. Totul era diferit de cand am intalnit-o pe ea, totul s-a schimbat din clipa aceea.  

Trecuse o zi de cand nu vorbisem cu ea si tot o zi de cand nu mai iesisem afara. Nu simteam nevoia sa mananc sau sa dorm, eram ca un om fara suflet, fara viata. Ca un zombie. Tot ce faceam era sa stau pe canapea si sa privesc tavanul. 

Am auzit telefonul si m-am ridicat,incepand sa-l caut. Era Zayn. Mi-a spus ca Jaden vrea ca eu sa livrez un plic. M-am schimbat, apoi l-am sunat pe Zayn din masina,intrebandu-l cu cine trebuia de fapt sa ma intalnesc pentru a lua plicul,am fost vizibil iritat cand mi-a spus ca Medeea e din nou implicata in " problemele " noastre si i-am inchis telefonul. 

La scurt timp am oprit masina la cateva blocuri de cel al Medeei,parcarea fiind plina. Am inchis portiera si m-am indreptat spre bloc. Cand am ajuns la blocul unde se presupunea ca sta "dilema" , m-am strambat, cautand-o cu privirea prin multimea de oameni ce se inghesuia la casa de bilete a cinematografului ce facea parte din cladirea in care locuia. 

Cineva m-a tras de jacheta si m-am intors brusc.

"Uite." a spus, inmanandu-mi plicul.

"Cui?" am intrebat, dandu-mi ochii peste cap.

"Niall." 

"Si nu putea sa si-l ia singur?" 

"Hai taci. Uite...." a murmurat, aratand cu degetul spre multime.

M-am uitat printre zecile de persoane si am vazut-o. Am tras-o pe Medeea de mana, spre casa de bilete

JULIE'S PART.

Faptul ca Louis a incercat sa ma consoleze, m-a bucurat oarecum,avand in vedere ca Ash nu era in oras si nu aveam pe nimeni. Si iata-ma, asteptand in fata cinematografului cu un Louis extrem de dragut si grijuliu,ce astepta la coada, sa cumpere biletele. Cand am ridicat privirea, l-am vazut pe Harry. M-am panicat, voiam sa stie ca am trecut peste, asa ca l-am luat brusc, pe Louis de mana. 

Ma privea in ochi. Pupilele sale erau dilatate complet, ii acopereau aproape tot irisul, dandu-le ochilor o culoare demonica. Erau mai intunecati ca niciodata, iar maxilarul ii era incordat,scotand in evidenta trasaturile perfecte. Materialul tricoului sau negru era intins la maxim, semn ca era incordat. Parea ca il afecteaza ca ma vede cu Louis, dar atunci a aparut ea, plasandu-i un sarut pe obraz. 

Am fost socata. Am inceput sa tremur si mi-am intors privirea,iar Louis s-a uitat la mine speriat. Si-a pus mana in jurul umerilor mei,strangandu-ma la pieptul lui. Incercam sa imi stapanesc lacrimile, dar fara folos. Cand am ridicat privirea ,Harry disparuse, cu tot cu vechea lui carpa. 

M-am departat usor de Louis si am observat urmele de rimel pe care i le lasasem pe tricoul alb. Cred ca aratam oribil, dar atunci, degetul lui Louis mi-a atins obrazul, stergandu-mi lacrimile.

"Nu plange din nou. Nu merita." a mormait, schitand un zambet. 

Continue Reading

You'll Also Like

413K 14.5K 90
The story is about the little girl who has 7 older brothers, honestly, 7 overprotective brothers!! It's a series by the way!!! 😂💜 my first fanfic...
979K 53.2K 35
It's the 2nd season of " My Heaven's Flower " The most thrilling love triangle story in which Mohammad Abdullah ( Jeon Jungkook's ) daughter Mishel...
274K 9.4K 52
There's no way you're hitting on me right now. ━ Lando Norris x Fem!OC © KissLeclerc , April 2024 Started: April 8, 2024 Completed: May 10, 2...
495K 30.9K 95
Kira Kokoa was a completely normal girl... At least that's what she wants you to believe. A brilliant mind-reader that's been masquerading as quirkle...