He's so strange...- I.His Ev...

By SnickersCream

257K 9.5K 259

[HS] "Sentimentele pe care le simt fata de tine ma poarta dincolo de limite, spre cea mai dulce si periculoas... More

1.Strainul
2.Primul pas
3.Sentimente
4.Orgoliu
5.Prea mult
6.Sectiunea "Secrete"
7.Placere si Furie
9.Fratele vitreg
10.Coma
11.Ceva neasteptat
12.Sectiunea "Secrete" naruita
13.Adevarul...Doare
14.Probleme noi
15.Visul
16.Salvata la timp
17.Prima oara
18.Afacerea
19.Motociclista
20.Ziua cea mare
21.Alegere gresita
!!
22.Geamanul
23.Lasand trecutul in urma
24.Schimbare de planuri
25.Usor vine, usor se duce
26.Inceputul unei schimbari radicale
27.Cerneala neagra
28.In mijlocul nimicului
29.Inapoi in New York
30.Clona
31.Antidotul
32.Rece
33.Reuniune
34.Sa inceapa jocul!
35.Mesajul
36.Suferinta
37.Orice e posibil
38.Prins in capcana
39.Arena
40.Cheia
41.Doar o coasta rupta
42.Cenusareasa
43.Labirintul
44.Invitatie la Birmingham
45.Licitatia
46.Sange si ciocolata
47.Alcool
48.Promisiuni
49.Ca in vremurile bune
50.Un raspuns neasteptat
51.Primul Craciun impreuna
52.Hei, Phoenix!
53.Dulce tortura
54.Inapoi la normal
55.Mintea joaca feste?
56.Amintiri din Staten Island
57.Incomplet
58.Ogarul

8.Chicago si ceva mai mult

5.4K 202 0
By SnickersCream

HARRY'S PART.

Stateam pe marginea patului cu poza in mana si cu cealalta mana imi sustineam capul. Puteam sa merg sa il ajut pe Jaden cu ceva si sa imi treaca,dar nu. Nu puteam.Imi era imposibil sa ma misc.Nu am ridicat palma niciodata la o femeie,indiferent de situatie. Dar simt ca sunt un idiot. In primul rand nu trebuia sa las cutia acolo si in al doilea rand nu trebuia sa reactionez asa. Stiam ca odata si odata tot trebuia sa-i spun,dar in ciuda priviri intunecate pe care i-am aruncat-o,as fii mers sa o iau in brate si sa ii povestesc mai multe.

Furia pune stapanire pe mine foarte ursor,mai ales cand e ceva legat de amintiri sau de copilaria mea mizera. Mama a fost mereu langa mine si m-a iubit asa cum nimeni nu a facut-o vreodata. Era o femeie inalta,svelta cu parul saten si cret,exact ca al meu. Ochii ei erau verzi,iar zambetul ei era unul ce se impleticea usor cu doua gropite,exact ca ale mele.  Vocea ei era una blanda,ce imi maingaia urechile de fiecare data. Dar si-a ales barbatul care i-a facut viata un calvar. In fiecare zi o vedeam plangand si in fiecare seara avea alte vanatai. 

Mi-am promis ca nu o sa ridic mana niciodata la o femeie,acum 9 ani , la inmormantarea mamei.Nu mi-au ramas prea multe dupa moartea ei. Iar dupa cateva luni recunosteam faptul ca imi era al dracu de dor de ea,dar nimic nu o putea aduce inapoi.

Am incercat sa-mi formez o viata si sa tin cont de sfaturile ei. Sa obtin ce vreau,sa nu imi bat joc niciodata de o fata impotriva vointei ei si sa nu uit faptul ca ea mi-a oferit cu succes o educatie,asa cum a avut posibilitatea. Mi-a spus ca o sa ajung la o varsta unde o sa trebuiasca sa iau deciziile singrur. Imi spunea ca o sa intalnesc o fata,care o sa imi ajunga la suflet doar prin felu ei de a fii si probabil asta s-a si intamplat. Am ajuns sa tin la Julie ca la nimeni altcineva. Si coincidenta de nume ma facea sa o ador si mai mult.

Juliette...

Am hotarat sa merg la ea.Sa ii explic. Sa-i cer scuze pentru iesirea mea de mai devreme,dar nu am putut. Stiam ca o sa-mi taie picioarele momentul cand o sa ma vada si o sa-mi spuna probabil ca i-am ascuns toate astea cu un scop,altul decat cel adevarat.Facea mereu ce ma asteptam mai putin si imi placea asta.

Am curatat mizeria facuta in camera si m-am asezat in pat uitandu-ma la tavan. Mi-am pus o mana sub cap,iar pe cealalta am intins-o peste locul unde dormea Julie. M-am foit pe toate partile,dar imaginile care imi invadau mintea ma distrugeau pe dinauntru.

Vedeam umbra tatei, cu o sticla de bautura in mana, ce ridica palma asupra mamei,apoi o lovea brutal. Erau imaginile pe care le-am vazut 5 ani la rand din dulapul din sufragerie. Tot ce puteam sa fac cand tata era beat,era sa ma ascund si sa plang,sperand sa se termine cat mai repede calvarul. Pana intr-o zi cand l-am apucat de brat si i-am spus :

"Sa nu indraznesti sa-mi mai lovesti mama vreodata,monstrule!"

Si-a intors privirea sa lui intunecata si ochii lui injectatii de la atata alcool,spre mine si m-a impins,doborandu-ma peste masuta de sticla si lasandu-ma sa zac in cioburi. Telefonul a inceput sa vibreze si m-a scos din abisul amintirilor. Am sperat sa fie Julie,dar am sperat prost. Era Zayn. Nu stiam daca sa-i raspund sau nu...Am lasat telefonul sa sune pana s-a inchis,apoi a sunat din nou si i-am raspuns.

"Styles!" a urlat el

"Zayn,ce se intampla!?"

"Vino cat poti de repede la mine acasa. Asteapta jos. Trebuie sa mergem undeva." a spus el serios.

"Ce e asa de important?" 

"Taci si vino odata!" a urlat el din nou si a inchis telefonul.

M-am lasat pe spate, ridicand picioarele si am sarit din pat. Mi-am dat tricoul jos si am luat altul din dulap pe care l-am imbracat in timp ce urcam in masina. Am calcat acceleratia pana la refuz,sperand ca nu se intamplase nimic rau. Cand am ajuns aproape de blocul lui Zayn, am stins farurile,vazandu-i pe cei din banda lui Bruno facandu-si aparitia. Am parcat la vreo 20 de metrii departare si l-am sunat pe Zayn.

"Iesi prin spate si ocoleste blocul pe partea dreapta.Javrele lui Bruno sunt aici." am marait printre dinti, oprind motorul masinii.

Probabil de aia ma chemase.Intrase iar in conflict cu ei, ca atunci cand prietenia noastra s-a rupt, pentru ca a fugit ca un copil speriat lasandu-ma singur si incercuit. Mi-am scuturat capul si imediat l-am vazut pe Zayn ocolind masina,vdeschizand portiera si intrand repede, asezandu-se pe scaunul din dreapta. 

"Deci?" am intrebat, ridicand ambele sprancene.

"Fii atent. Fiica lui Jaden a fost rapita de Bruno. Sunt aici sa negocieze." a explicat, uitandu-se in alta parte.

"Ellie?!" am ridicat vocea fara sa vreau.

Ellie era verisoara mea. Era asa micuta, incat atunci cand o trageam de mana, aveam impresia ca urma sa o rup. Are doar 16 ani. Cum sa rapesti un copil de 16 ani doar ca sa-ti satisfaci foamea nenorocita de bani?

"Da, Ellie. Acum o sa vina una din matahalele lui Jaden,sa negocieze cu ei. Noi suntem aici in caz de orice."

"Ia asta!" a pufnit, inmanandu-mi un pistol.

"Nu. Ma descurc si fara." am replicat,uitandu-ma in oglinda retrovizoare la haita de caini ai lui Bruno.

Puteam sa jur ca Bruno e un om select, cu clasa. Dar se pare ca oglinda lui avea doua fete. Nu a avut niciodata o relatie serioasa cu o fata. Le-o tragea si le dadea afara din casa. Unele fete se sacrificau, pentru ca nu reusisera sa-i inapoieze banii pe care i-au imprumutat sau pur si simplu pentru bani. El era singurul om cu dama de companie pe care l-am cunoscut vreodata. Si nu numai una. Erau foarte multe femei batjocorite de el. De asta imi e atat de scarba de el. Pur si simplu nu il pot privi in ochi pe omul asta, daca il pot numi om.

Gandurile mele s-au intors la Ellie, care probabil era inchisa intr-un garaj, legata de un stalp si asteptandu-si sfarsitul. Am scos GPS-ul din suport si am trecut numarul de telefon al Elenei, incercand sa dau de ea.

"In 50 de metrii, virati la stanga" s-a auzit GPS-ul si a fost ca un start pentru mine.

M-am uitat din nou in oglinda,pornind motorul. Oamenii lui Bruno inca erau acolo, asa ca am apasat acceleratia lipindu-l pe Zayn de scaun. Privirea lui ma intreba unde mergem, in timp ce doua linii pe fruntea lui formau o incruntatura. Se tot uita in spate si imi venea sa ii dau una sa il adorm,pentru ca deja devenise stresant. Am luat mana stanga de pe volan, i-am apucat centura si i-am pus-o,alaturi de cealalta,formand un "X" pe pieptul lui, din care speram sa nu iese prea curand. Cand  am iesit din Brooklyn, GPS-ul a pierdut semnalul. Era bezna afara si tot ce puteam vedea era o ferma luminata superficial,la cateva sute de metrii in camp. Stiam ca nu urma sa imi bag masina pe acolo, asa ca am parcat-o pe un drum de pamant paralel cu autostrada. Am oprit motorul, i-am dat drumul lui Zayn si am coborat amandoi din masina. 

Am traversat cele sase benzi de pe sensul unu, apoi am sarit peste parapetul dintre sense, traversandu-le si pe celelalte sase. Cand am ajuns la marginea soselei l-am asteptat pe Zayn, care isi uitase un picior pe partea cealalta de parapet, iar cand a sarit si l-a prins intre picioare. Am inceput sa rad, uitandu-ma la el cum sarea pe calcaie si se tinea de oua. A injurat vreo 10 minute, stand in mijlocul strazii si countinuand sa se zina de bile, pana un tir a venit cu farurile stinse si le-a aprins la cativa metrii de el, claxonand. Zayn a sarit pe burta pe langa mine, direct in lanul de porumb. 

Am inaintat, incercand sa-mi fac loc printre frunzele lungi si late ale porumbilor care imi intrau in gura si in par, ravasindul. Dupa cateva minute bune de mers, am sarit, in incercarea de a vedea unde suntem. Eram fix in dreptul fermei,pe partea stanga. L-am prins pe Zayn de tricou si i-am facut semn cu capul spre ferma. Ma intreb ce vedea el, daca eu nu vedeam nimic, decat daca saream,e cu un cap mai scund ca mine. Pot sa jur ca astea-s cei mai inalti porumbi pe care i-am vazut vreodata, dar lasand asta la o parte, iesisem din lan, direct la ferma. 

"Ce facem aici?" a spus Zayn fara sa realizeze ca eram pe terenul inamic care era supravegheat de cel putin 40 de camere video.

"Shh!" m-am strambat, lipindu-i o palma dupa ceafa si facandu-l sa se lase in fata.

Am inaintat pe langa gardul cladirii,aplecati si luminand cu telefoanele. Oho, CIA in misiune fara lanterna... Zayn mi-a spus ca isi uitase pistolul in masina, asa ca m-am oprit in loc si gandindu-ma ce dracu facem daca ne prind. 

Dupa ce am intrat, tarandu-ne pe coate pe sub gardul de sarma, am realizat ca lumina era stinsa de ceva timp,semn ca se luase curentul, deci camerele nu functionau. Sper. Am inaintat pe o alee ingusta pana la o usa imensa dintr-un metal ce parea a fii otel. Mi-am pus o mana la ceafa si un pe sold si m-am intors spre Zayn. El s-a uitat la mine cu un zambet tamp si a impins usa cu o mana. 

 Am inaintat pe holul imens, inpanzit cu camere de filmat. Era bezna. Mi-am scos telefonul din nou si am luminat. La capatul holului era o usa de lemn deschisa, unde puteam observa lumina. Probabil un generator ajuta la asta. Am intrat, asigurandu-ma ca Zayn e inca in spatele meu. Era o camera mare, spatioasa, ce era luminata de neoane verzi. Pe peretele din stanga, arme ca AK-47, CV-47 ,M4A1 si pusti cu luneta, alaturi de cateva bate de baseball si pumnale. Ma simteam ca in camera de arme a lui Jaden.

Zayn m-a tras de brat, observand ca m-am oprit in dreptul peretelui, holbandu-ma la fiecare arma in parte. L-am urmat. Am deschis o usa dubla si am vazut-o. Era asezata pe un scaun, legata cu mainile la spate, iar picioarele ii erau prinse cu banda adeziva de picioarele de metal ale scaunului. Am alergat spre ea incercand sa nu fac zgomot. I-am facut semn cu degetul sa taca din gura,apoi i-am dat jos bucata de material cu care era legata la gura. Scaunul era sudat de podea, nu o puteam misca. Cand m-am aplecat sa-i dezleg mainile, usa s-a trantit. 

L-am apucat pe Zayn de tricou si l-am tras dupa mine in camera cu arme,lasandu-ne jos, sub o masa de fier. Eram constient ca daca scoteam un sunet,eram prinsi. I-am pus mana la gura lui Zayn si mi-am muscat puternic buza inferioara. Mi-am mijit ochii incercand sa-mi dau seama cine intrase.

Era Bruno.

Era imbracat intr-un costum alb, evidentiat de o camasa sangerie. Si-a tras un scaun si s-a asezat in fata lui Ellie, mangaind-o pe barbie. A inceput sa vorbeasca. Auzeam doar ecoul rasului lui care se transforma imediat intr-o tuse seaca. Am scrasnit din dinti,inchizand ochii. Ellie a zis si ea ceva, dupa care Bruno a lovit-o peste fata. Am marait , iar Zayn mi-a pus si el mana la gura. Ellie l-a scuipat pe Bruno, iar acesta a lovit-o din nou. 

M-am ridicat de sub masa, prinzand in mana un lant gros, de pe jos. Mi l-am infasurat pe mana si am inghitit in sec. Furia punea stapanire pe mine.

Zayn s-a ridicat si el, punand mana pe una din pustile cu luneta, dar i-am facut semn sa o lase acolo. Nu voiam sa facem vreo scena in fata lui Ellie. 

Ne-am furisat inauntru, incercand sa nu izbucnesc si sa sar pe Bruno. Zayn a ras zgomotos, iar  Bruno s-a ridicat brusc de pe scaun. Nu a durat mult si a scos un pistol. 

"Frate, hai se negociem. De asta sunt aici." a spus Zayn.

"Nu am nimic de negociat.Imi vreau milionul de dolari!" a strigat Bruno,incarcand pistolul.

"Ia-o usor, nu musc!" a zis Zayn si a ridicat mainile defensiv, in semn ca se preda. 

Bruno nu ma vazuse,iar asta a fost norocul nostru. M-am miscat lent pe langa perete, pana am ajuns in spatele lui. M-am apropiat de el si i-am pus lantul in jurul gatului strangand cu putere. Facandu-l sa scape pistolul si sa ingenunchieze. Zayn a rasuflat usurat, iar eu i-am dat drumul lui Bruno dupa ce am simtit ca nu se mai misca. Acesta s-a prabusit pe podea inconstient.

Ellie m-a strans tare in brate inainte sa o las la biroul tatalui sau si mi-a promis ca nu o sa mai iese singura niciodata dupa tot ce s-a intamplat. I-am raspuns la imbratisare, sarutand-o pe crestet si spunandu-i ca o sa fiu mereu acolo pentru ea.

JULIE'S PART.

Era 3 a.m., iar eu m-am trezit din somn din cauza ca imi era foame. Mi-ai tarat picioarele pe scari,impiedicandu-ma de ultima treapta si cazand in genunchi, am ras. Mi-am adus aminte ca Harry ma prindea de obicei inainte sa fac contact cu podeaua. Am zambit la amintirea lui si m-am ridicat indreptandu-ma catre frigider.

Am scos niste capsuni si niste zmeura,apoi am luat frisca. Mi-am facut o salata de fructe,daca asta insemna 5 capsuni si cateva bucati de zmeura amestecate cu frisca. Am ridicat privirea si am observat ca aveam o punga mare de skitles pe raft, asa ca am luat-o si am varsat-o pe toata in bolul cu ...salata. 

M-am asezat pe canapea si am dat drumul la televizor. Mancam si radeam de idiotii dintr-un film. Niciodata nu mi-au placut comediile, dar la cat am  plans ieri,probabil urma sa rad din orice,mai ales la ora asta. Cineva a sunat la usa si mi-am scapat lingurita in poala. M-am uitat pe geam, dar tot ce am putut vedea a fost o masina, indepartandu-se. Am lasat bolul pe masuta si am deschis usa. Nu era nimeni. Am iesit si nimic, pana am calcat pe un plic mare, maro ce a fosnit sub talpile mele. 

Am intrat repede in casa incuiand usa. M-am asezat pe podea si am deschis plicul,lasand sa-mi scape din el o cutiuta neagra,ce era acoperita de catifea. Am facut ochii mari,dar am preferat sa citesc intai textul de mana scris pe o bucata de hartie:

"Imi pare rau. Serios. Nu am scris niciodata o scrisoare si nu stiu cum sa iti spun ... Stiu ca te-am ranit si probabil te invinovatesti pentru faza de ieri, dar te rog sa nu o faci. Ar fii trebui sa-ti spun de la bun inceput. Sper ca ai gasit cutiuta si ca nu ai vazut-o in cutia cu poze de acasa. Este al mamei mele. Cred ca o sa fie in siguranta la tine si stiu ca il meriti din plin. Nu o sa incerc sa imi exprim sentimentele pentru ca nu imi sta in fire si sti asta. 

 Privirea mi-a fugit imediat spre cubuletul negru ce inca statea pe podea. Respiratia mi s-a accelerat brusc, iar inima statea sa-mi sara din piept.

Cred ca e cazul sa iei o gura de aer si te rog sa nu plangi. Stiu ca deabea mai vezi scrisul din cauza tremuratului si de asta am incercat sa scriu cat mai lizibil posibil. 

Mi-am dat seama ca ai nevoie de o pauza de la toate astea. Trebuie sa stai departe de mine o vreme. Odata cu mine, in viata ta au aparut o multime de probleme. O sa plec din oras saptamana asta. Dute si viziteaza-l pe tatal tau in Chicago, se va bucura nespus. In plic ai biletul de avion.

Te rog fa asta pentru mine. 

x Harry"

Lacrimile erau pe cale sa curga, dar le-am oprit. Mi-am frecat ochii cu mainile,apoi am ridicat cutiuta de pe podea,inspirand adanc si expirand calm. Am deschis-o. In mijlocul ei, era un inel. Un inel din aur alb si aur galben. Era lat si firav. L-am pus pe degetul inelar,dar mi-a scapat. Am injurat pentru ca degetele mele erau prea subtiri, apoi l-am pus pe cel aratator, dandu-l jos pe cel din argint pe care il aveam dintr-o excursie in Florida.  M-am uitat minute in sir la el. Era firav, format din mai multe linii subtiri ce se impleteau. 

Chiar nu voiam sa plec in Chicago singura, fara Ash sau fara ...Harry. Dar mi s-a luminat un bec deasupra capului care imi spunea "Nu conteaza ca a plecat,o sa se intoarca.E doar o saptamana." m-am ridicat de jos,am bagat scrisoarea inapoi in plic si am pus-o in vitrina,alaturi de cutiuta neagra, pastrand inelul pe deget. 

Am urcat in camera mea, luand geamantanul vechi de pe dulap si indesandu-mi haine in el. Mi-am luat si cateva carti pe care sa le citesc cand urma sa pierd timpul in hamacul din curte. Eu si tata nu aveam o relatie prea buna. El si mama se despartisera acum trei ani, iar mama a plecat in Londra, la bunica si dupa doi ani, tata m-a adus aici, sperand ca o sa imi termin facultatea si o sa ajung un doctor renumit. Relatia noastra s-a stricat cand el s-a recasatorit. Tata era un om de afaceri ce avea propria companie si nu ducea lipsa de bani niciodata. Am refuzat sa imi trimita bani, spunandu-i sa ii cheltuiasca cu noua lui catea, ceea ce l-a enervat foarte tare si nu,nu am mai vorbit de atunci. Stiam ca ma iubeste mai mult ca pe Emma, dar gandul ca ea e cu 6 ani mai mare ca mine iar tata e un om de 46 de ani , ma facea sa cred ca ii mananca banii pe paine. 

Avea o casa imensa. Putea sa incapa un oras in ea. Avea statuete in curtea din fata, iar curtea din spate arata ca o gradina botanica. Avea nenumarate soiuri de plante. De la arbori, arbusti pana la flori si pomi fructiferi. In spate, dupa ce treceai de "livada" lui, se odihea apa intr-o piscina cat livingul meu. Nu eram adepta lucrurilor scumpe si nu imi placea cand cineva cheltuia bani pentru mine. 

Dupa ce am terminat de impachetat,am aruncat o privire la ceasul electronic de pe perete: 6:32 a.m. . Din cate imi aduc aminte, pe bilet scria 12:00, deci puteam sa dorm cateva ore. 

Alarma a sunat la 11:00, am oprit-o si am sarit din pat. Am tras draperiile, lasand razele soarelui sa patrunda in camera mea. 

Mi-am facut un dus fierbinte, bine meritat si am imbracat o pereche de pantaloni scurti negrii,un tricou albastru larg, pe care l-am indesat in pantaloni,lasandu-l afara la spate. Mi-am luat tenesii cu steagul USA si mi-am indreptat parul. Am schimbat carcasa de la telefon, punand una albastra in locul celei negre cu linii rosii. Am ridicat geamantanul de pe podea, luandu-mi castile si cartea pe care uitasem sa o bag si le-am bagat in geanta,alaturi de peria de par, parfumul si periuta de dinti. Mi-am pus un elastic de par pe mana si am iesit incuind usa in spatele meu.

Continue Reading

You'll Also Like

857K 33.3K 81
๐—Ÿ๐—ผ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ ๐˜„๐—ฎ๐˜€ ๐—น๐—ถ๐—ธ๐—ฒ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐˜†๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜„๐—ถ๐˜๐—ต ๐—ณ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ, ๐—น๐˜‚๐—ฐ๐—ธ๐—ถ๐—น๐˜† ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ, ๐—”๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€ ๐—น๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐˜†๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜„๐—ถ๐˜๐—ต ๏ฟฝ...
111K 4.1K 36
There's no way you're hitting on me right now. โ” Lando Norris x Fem!OC ยฉ KissLeclerc , April 2024
961K 16.5K 42
What if Aaron Warner's sunshine daughter fell for Kenji Kishimoto's grumpy son? - This fanfic takes place almost 20 years after Believe me. Aaron and...
424K 12.4K 102
"aren't we just terrified?" 9-1-1 and criminal minds crossover 9-1-1 season 2- criminal minds season 4- evan buckley x fem!oc