Atracție Necondiționată . Răz...

By Lucynda_Lucy

146K 7.8K 883

Dar dacă a fost mereu invers? Dacă femeia este negrul din sufletul bărbatului și bărbatul este albul din sufl... More

Prolog
Demonica
Deznadajduire
Printre umbre
Plan de atac
Vreau sa iti vad chipul
Incepe teroarea distractiva
Nu ma atinge
Nu vom putea rezista impreuna
Nu pot face fata la asta
Amenintare pentru Demonica
E numai vina mea
Demonica e un blestem
Asasinii sunt criminali fara suflet
Un sarut
Autodistrugere
Speranță
Suferință în clape de pian
Desfrâu
Refuz
Pus pe picioare
Zâmbet sadornic
Trecutul morții
Iubire ucigașă
Înfiripare
Trădare
Noi Dușmani
Nenorocito!
Neașteptat
Dulcea captură
Câștigarea sufletului
Pictură în cărbune
Hacker-ul secretelor
Îmbrățișând moartea
Întâlnire cu familia White
Trailer
Schimbare de personalitate
În ghearele inamicului
Consecințele secretului
Crudul adevăr
Pericol
O salvare
Între viață și moarte
Recviem pentru nenăscut
Plecare...
Îngerul
Adrese aflate
Nu-mi mai scapi.
Epilog
Mulțumiri
Așteptând să mă repari

Spune-mi ce vreau sa stiu

2.6K 162 3
By Lucynda_Lucy

   Hope pov.:

    Eram sigura ca nu voi putea sa atac pe nimeni daca veneam aici cu esarfa pe fata . Nu ar fi fost bine legata si mi-ar fi putut cadea . Asa ca mi-am reluat masca , sau cel putin , o masca . Una mai mica care nu imi putea ascunde decat ochii si o parte din nas .

   Omorasem deja in jur de 100 de barbati . Nu stiu daca mai sunt , dar sper ca nu voi mai avea parte de ei . Extenuarea din mine isi spunea cuvantul . Cu rana sangeranda de toata frumusetea a unui cutit aflat la mana stanga si cu o lovitura de picior a unei matahale , chiar in stomac , care se va transforma in scurt timp intr-o vanataie dureroasa , am reusit totusi sa ajung in dreptul camerei lui Meshud . In dreapta mea , o garda aproape moarta incerca sa isi caute arma pe care i-am luat-o , vrand cu siguranta sa ma atace . Nu si-a ales ziua cea buna , caci imi indrept pistolul cu amortizor in dreptul capului sau , aplecandu-ma putin si lipindu-i metalul rece de tampla . Barbatul se uita spre mine ingrozit , eu incercand sa ii evit privirea in timp ce apas pe tragaci si vad cativa picuri rosiatici iesindu-i din cap . O alta victima vine cu un alt suflet care ma va bantui pentru vecie .

   Cu ajutorul unei agrafe reusesc sa deschid usa camerei intunecate , mai precis , a dormitorului pakistanezului . Barbatul doarme intins pe spate cu o mana deasupra capului si cu alta pe abdomenul aplatizat si bine format . Sau cel putin asa am crezut .

   - Te-am asteptat .
   - Atunci de ce nu mi-ai facut calea mai usoara ? Il intreb in timp ce faceam pasi milimetrici spre patul sau .
   - Vroiam putina distractie . Omul sta inca intins si cu ochii inchisi , dar avand pe chip un ranjet prevestitor de nimic bun .
   - De unde stiai ca voi veni ? Nu eram inca sigura daca ma tine minte .
   - Damon ma vrea mort . Si pe cine altcineva sa aleaga pentru a ma omori , inafara de temuta Demonica ? Nu multi stiu cu ce te ocupi , draguta . Dar si cei te cunosc , sau cel putin , iti cunosc numele , au teama de tine . Le e frica sa nu vi in spatele lor si sa le infigi cutitul intre omoplati . Nu stiu ce ma enerva mai tare , faptul ca mi-a spus draguta , sau ca se astepta ca eu sa vin si sa il ucid .
   - Daca e sa omor pe cineva , o voi face cand e treaz sau cand vin in fata sa . Vreau sa isi vada moartea si sa ma priveasca cu teroare . Nu mai sunt aceeasi , Meshud . Nu mai omor si gata , acum imi fac victimele sa sufere in agonie .
    - Se pare ca nu m-ai uitat . Dar nu te flata prea tare , esti aceeasi , doar ca ai un ego prea mare papusa .

   Bun , deci cred ca tipul asta vrea sa moara in chinuri . La dracu cu el .

   - Stii pentru ce am venit aici . De ce nu te ridici odata ? Vreau sa terminam .
   - Nu draguta , tu nu vrei sa terminam mai repede . Vrei sa ma omori lent si dureros . Apoi , cand ma voi tine de ultima suflare , vei vrea sa aflii unde este cel ce ti-a omorat prietenul . Ce-i drept , i-am spus ca trebuie sa te omoram si pe tine si sa te incineram odata cu corpul tipului aluia . Dar sirenele politiei ne aratau ca vom fi inconjurati . Nu eram decat vreo cinci , iar masinile se auzeau in numar de opt - zece .
  
   Odata spuse , barbatul se ridica din pat cu un pumnal in mana dreapta si cu acelasi ranjet pe fata pe care l-am vazut acum doi ani . Se apropie de mine ca un pradator , si multumesc cerului ca sunt mai inalta cu vreo doi sau trei centimetrii decat el . Dar ramane nemiscat la o distanta de mai putin de doi metrii .

    - Daca tot vrei sa ma omori , atunci lasa-ma sa imi dau duhul luptand . Nu voi accepta ca viata sa-mi fie luata fara ca macar sa lupt pentru rezistenta ei .
   
   Si fara sa mai astepte nimic , isi indreapta pumnalul spre fata mea , zgariindu-ma si infigand destul de adanc varful metalizat in obraz . Durea si ustura ca naiba , dar stiam ca nu am timp sa bocesc . Puteam sa mor daca nu as fi avut reflexe bune , astfel incat barbatul imi putea lua beregata in doua secunde . Imi scot cele doua pumnale incepand atacul asupra trupului inamicului meu . In incaperea inundata in tacere si slab luminata de lumina lunii si de functionarea unui neon de tot rahatul , ne invarteam amandoi unul pe langa altul ca intr-o arena , incercand fiecare sa nu murim .

   - Ce-i drept , ti-ai dezvoltat miscarile .
   - Nu mai spune . Pufnesc intr-un ras fals si batjocoritor totodata . Au trecut doi ani , asta daca ai imbatranit si ai uitat .
   - Nu am cum sa uit papusa , dar nici acum nu pot sa uit cum dadeai din picioare in stanga si in dreapta ca sa te lasam in pace . Erai o mica pustana de ... cati ani aveai ?
   - 19 . Eram o mica pustana de 19 ani care a intrat fara sa vrea in lumea asta jegoasa . In lumea voastra . Tu si cu seful tau ati pus la cale atacul impotriva lui The Boss . Iar daca nu ia-ti fi atacat fiica , eu nu as fi omorat prima persoana .

    In timpul convorbirii noastre alaturi de respiratia precipitata , se dadea in incapere o lupta carncena de viata si de moarte . Eram transpirata si epuizata . Oasele imi sfaraiau de durere si capul mai ca imi exploda . Dar nu puteam sa dau inapoi acum , nu cand il puteam omori .

   - As fi putut avea o viata normala , puteam sa fiu normala . Dar voi m-ati distrus si ati creat-o pe Demonica . Nici macar nu am dorit-o . Imi era bine cu viata mea monotona .
   - Recunoaste ca esti la fel ca noi . Faci parte din lumea asta exact asa cum facem si noi . Tu chiar crezi ca asta a fost alegerea noastra ? Fiecare am dorit sa fim oameni normali , dar odata ce iti intra in sange , nu mai poti scapa de boala asta care se hraneste cu suferinta altora . De cate ori ai vrut sa renunti la ceea ce esti , dar te-ai intors la masca ta cu coada intre picioare ?

   Luptam si stiam ca mai aveam putin si as fi cedat . La dracu , cata dreptate are . Atat de multa dreptate . Nu doream sa accept faptul ca ceea ce spunea el era perfect corect , pentru ca nu imi doream sa afirm ca am devenit exact ca ei . Asa ca ma razbunam pe vijelia din mintea mea prin atacurile defensive pe care le produceam . Iar la un moment dat , cand nu a fost atent , cu o lovitura de picior in cap , l-am lasat inconstient pe jos .

   L-am ridicat pe Hulk si l-am asezat pe singurul scaun din camera sa , luandu-mi dintr-unul din compartimentele centurii banda adeziva si scotandu-mi de pe vesta antiglont lantul infasurat in jurul acesteia . Legandu-l fedeles , am asteptat timp de cinci minute , aproximativ , ca barbatul sa se trezeasca . Si asta a facut . Cu un geamat de durere si miscandu-si capul dintr-o parte in alta , isi deschide ochii incercand sa realizeze unde se afla . Odata ce imi zareste privirea ma intampina cu un ranjet care mai ca ma face sa il omor cu tragerea unui pistol . Dar respir cat de silentios pot si ma intorc cu spatele la el aprinzandu-mi casca . Astept cateva secunde , apoi Damon imi raspunde la telefon , dar constatand ca nu are chef sa vorbeasca primul , imi dau ochii peste cap incepand eu conversatia .

  - Scuze ca nu am sunat mai devreme . Dar m-am gandit sa il prind mai intai si apoi sa te apelez .
   - Esti bine ? Daca sunt uimita ? La dracu , normal ca sunt ! Nici nu ma asteptam sa ma intrebe asta , mai ales cu tenta de ingrijorare din vocea lui .

   Ma gandeam ca poate ma intreaba ceva de genul : L-ai prins ? In niciun caz : Esti bine ? Cu respiratia sacadata , ma gandesc daca sa ii spun adevarul sau nu . Pentru ca nu eram bine . Cu bratul aproape sfasiat din care a curs mult prea mult sange si pe care am incercat sa il estompez cu o bucata rupta din bluza mea , cu obrazul care cred ca nici acum nu s-a oprit din hemoragia externa din vina taisului pumnalului si cu abdomenul care imi zvacnea de durere si cu siguranta ca mi s-a invinetit rau de tot , atunci nu , nu eram bine . Dar precis pe el nici macar nu il interesa asta .
 
    - Sunt ok . Dar vreau sa ma apuc odata de asta . Tipul ma enerveaza la culme . Nu schiteaza nimic . Ma intorc cu fata spre pakistanez vazandu-l cu acelasi ranjet enervant .
   - Ai cu ce sa il chinui ?
   - Nu prea multe . Dar am noroc ca tipul are fantezii sexuale in care apare si biciuirea . Abia astept sa ma joc putin . Si multumesc de briceag . Acum am doua si chiar nu stiu ce sa fac cu ele . O intrabare ...
   - Ascult . Nu stiu de ce , dar aveam nevoie de o parere . Parerea lui .
   - Unde este mai dureros sa bag cutitasele ? In picioare , sau in maini . L-am legat pe cretin in scaunul lui ultra regesc in lanturi si cu banda adeziva , deci nu are cum sa se miste .

   Stiu ca nu sunt o persoana normala . Dar mai stiu si ca Demonica m-a posedat intru totul . Acum nu cred ca mai exista nici macar o farama din Hope .
  
    - Ii poti spinteca picioarele daca vrei si baga-i cutitele in maini si invarte-le . Dar pune-i ceva la gura . Nu vreau sa apara vreun atac surpriza .
   - Am inteles Black. Sa inceapa teroarea distractiva . Spunand acestea cu un ranjet pe fata ii bag un material gasit la intamplare in gura , apoi imi scot intr-o secunda ambele bricege si le bag in pulpepe barbatului adanc , pana ii simt oasele cum sfaraie . Tipa infundat dar destul de tare incat sa il auda Damon , iar eu ii vad vena de la gat cum pulseaza si am impresia ca va exploda .

   Un ras diabolic imi iese pe buze cand il vad pe omul cu patru degete ca incearca sa isi tina durerea in el , dar nu prea are cum , avand in vedere ca are cutitele infipte adanc in carnea sa . Il doare , sufera asa cum am facut-o si eu .

   Cu o indemanare sigura , iau manerele cutitelor in pumni si le scot lent , pe urma le trag rapid si i le infig in antebrate . Tipa cu atata disperare rugandu-se la Dumnezeul sau sa il salveze si sa moara cat mai rapid . Se uita la mine ingrozit , cu oroare  , nu putea sa creada ca eu sunt cea care ii va lua viata , iar ranjetul de pe fata i-a disparut fiind inlocuit de spaima .

   - Acum , omoara-l . Cred ca si-a primit jumatate din pedeapsa . Urmatoarea , este moartea .
   -Nu te pripi . Acum eu am ceva de "discutat" cu victima . Ceva ce imi pare rau , dar nu poti auzi .
   - Ce vrei sa spui ? Mi-ai promis ca il vei ucide .
   -  Si chiar asta voi face . Dar intai , avem cateva treburi de rezolvat . Nu-i asa , Meshud ? Si ii adresez intrebarea uitandu-ma spre el cu o sclipire in ochi si cu un zambet sadic .

   Ochii i s-au marit pana la refuz iar cuta de pe fruntea transpirata i-a disparut . Respiratia ii era precipitata si stia ca odata ce ii voi inchide telefonul clientului meu , va incepe teroarea .

   - Demonica , nu inchide . Iti jur ca daca o faci ...
   - Daca o fac , ce ? M-ai platit sa il omor . Si exact asta voi face . Il voi omori , dar in felul meu . Nu a spus nimeni ca va trebui tu sa auzi cum tipa cand il ucid sau cum apas eu pe tragaci . Nu asa a fost vorba .
   - Vorba a fost ca vei tine casca pana la sfarsit .
   - Nu dragul meu . Vorba a fost ca voi tine casca deschisa pentru ca tu sa il auzi cum sufera cand il chinui . Nu a spus nimeni , nici macar tu , ca va trebui sa o tin pana la sfarsit . Acum te rog sa ma scuzi , dar am de chinuit o persoana .
   - Nu ...

   Prea tarziu . Am aruncat casca pe jos , calcand-o cu piciorul stang . Facand acestea , ma aplec spre cretinul din fata mea atingandu-i usor fata si uitandu-ma la el cu mila . Stiam ca nu ma poate vedea bine , dar mai stiam si ca singurul lucru de care era multumit era rana de pe obrazul stang care sangera . Asta credeam si chiar credeam bine .

   - Iti voi da materialul de la gura daca imi promiti ca vei tacea . Daca nu o faci , iti voi baga ambele bricege in mostenitori iar eu nu te voi lasa sa mori si vei suferi mai rau decat ai facut-o pana acum  . Ok ?
 
   Vocea imi era mai blanda decat ar fi crezut el ca o voi avea . Dar trebuia sa am raspunsuri , venite din gura lui . Nu a altcuiva . Imi duc mana la ghemul de material din dreptul gurii sale , asteptand un raspuns tacit din partea lui , care vine intr-un sfarsit , mai rapid decat ma asteptam .

   - Buna alegere . Ii scot ghemul din gura si il vad cum trage aer adanc in piept .
   - Cretina nenorocita , curva jegoasa ce esti , sper sa arzi in iad .
   - Sa spunem ca ti-am dat dreptul sa ma insulti . Dar nu o mai face . Altfel , stii ce se va intampla . Acum , sa revenim la oile noastre . Ai de ales , fie imi raspunzi de buna voie la intrebarile pe care ti le voi adresa iar moartea ta va fi instanta si nedureroasa , fie va trebui sa iti scot cuvintele cu clestele si vei muri , dar vei trece prin ceva mai presus decat iadul insusi .
   - Nu ai face asa ceva .

   Pufnesc iritata de indrazneala cu care mi-a spus acestea si imi infig un briceag in talpa sa , nu atat de rau incat sa ii explodeze vena de pe gat , dar destul de puternic incat sa tipe si sa ii curga cateva firisoare de sange din talpa .

   - Pune-ma la incercare .

   Omul inghite in sec atunci cand vede cat de serios vorbesc . Asa ca inclina usor din cap iar eu ii scot taote xcutitele din corp , auzindu-l gemad de durere .

   - Sa incepem . Ce ai sa ma intrebi ?

   Capul ii era aplecat iar respiratia extrem de precipitata . Stiam ca nu mai are mult si isi da duhul , asa cum si el stia . Deci trebuia sa ma grabesc .

   - Cum il cheama pe cel care l-a omorat pe Josh ? Baiatul care m-a urmarit in seara aia ?
   - Nu stiu de ce , dar eram sigur ca asta va fi prima ta intrebare .
   - Raspunde pana nu bag cutitul asta intr-un loc foarte , dar foarte dureros .
   - Alexander Park . I se spunea Liliacul . Asta a fost denumirea cu care ti-a fost client , dar a cerut sa iti fie anonim . Acum insa , se numeste Sarpele . Tradatorul a aflat ca vei veni dupa mine si a fugit , lasandu-ma aici fara sa imi dea minimul de protectie . Stie si ca vrei sa il omori . A fugit , s-a ascuns si iti planuieste moartea .

   Alexander Park . Nu stiu de unde mi se pare cunoscut numele asta . Dar stiu ca l-am mai auzit candva . Lasand asta la o parte , continui sa ma documentez mai mult despre acest Sarpe .

   - Cati ani are ? Cum a ajuns mafiot ?
   - Cam multe intrebari . Dar iti voi raspunde . Si eu vreau sa ma razbun pe tradatorul ala . Chiar daca stiu ca ma vei omori . Pentru asta ai fost platita . Nu ?
  - Vezi ca poti sa fi si altceva inafara de prost ? Acum raspunde !
   - A intrat la inchisoare cand avea 22 de ani pentru trafic de droguri plus alte porcarii de-ale lui . Are 49 de ani si a stat cinci ani in inchisoare . Dupa ce a iesit , s-a apucat de-a binelea de traficul cu droguri , devenind cel de acum .
   - Unde e acum ?
   - Nu stiu . Ti-am zis , s-a ascuns perfect pana acum . Nici eu nu l-am putut gasi ...

   Se opreste din vorbit brusc in urma unui geamat care ii prevestea moartea .

   - Ti-am promis ca daca imi spui ceea ce am vrut sa aflu te voi omori fara sa te doara ceva . Continui conversatia pe care nu cred ca o mai poate duce mult .
   - Sper ca o vei face . Eu m-am cam saturat sa traiesc in viata asta nenorocita . Asta daca esti o persoana de cuvant .
   - Nu te ingrijora . Mereu imi tin cuvantul .
   - Am o rugaminte insa inainte sa mor .
   - Care ?
   - Sa ii vad chipul Demonicii . Chipul adevarat .
  
   Stiam ca nu imi cere mult . Avand in vedere ca il voi ucide . Dar tot am ramas uimita . Nimeni nu a mai facut asta . Nici o victima . Pakistanezul ar fi putut fi o persoana buna daca nu ar fi intrat in lumea de jos . Dar ii accept cerinta . Prin urmare , cu un oftat scurt , imi scot masca de pe fata lasandu-l sa ma priveasca . 

   - Esti o femeie frumoasa , Demonica .
   - Hope . Ma numesc Hope . Si ... multumesc .
   - La fel de minunat si numele tau . Imi pare rau ca ti-am stricat chipul cu zgarietura aia .
   - Va trece ... Acum , cred ca este timpul . Ma voi tine de rpomisiune si nu te voi lasa sa suferi .

  Imi scot de la spate pistolul , si inainte de toate am sa ii spun ceva .

   - Multumesc .
 
  Cu un zambet de multumire imi raspunde si el .

   - Razbuna-te pe cel care te-a distrus . Meriti sa reusesti .

  Si apasand pe tragaci , glontul se indreapta cu rapiditate spre fruntea sa transpirata , el inchizand ochii inainte de impact . Acum capul ii sta atarnat in jos si stiu ca a murit . Il dezleg , iar dupa ce il intind pe pat ii fac cateva poze pentru a-i aduce dovada lui Black  . Trupul inert ii este imbibat in sange si la vederea sa o lacrima rebela imi aluneca printre ochiul drept . Punandu-mi masca pe fata , imi duc mana stanga spre unul dintre compartimentele curelei si scot o sticluta cu motorina si o bricheta . Torn lichidul pe corpul barbatului mort alocuri , apoi aprind bricheta , aruncand-o pe corpul pakistanezului . Focul se aprinde iar eu plec de acolo in timp ce imi pun masca pe fata .

   Ies din vila imensa si ma indrept in noapte spre masina , multumind cerului ca nu am intalnit nici o garda . Ajunsa in spatiul inchis al automoblilului , imi dau masca jos punandu-mi esarfa si ochelarii .

   Ecranul masinii se aprinde in locul in care ar trebui sa fie radioul iar pe mine naiba sa ma ia daca stiu ce se intampla . Apar in coltul din dreapta de jos al ecranului in jur de 15 apeluri nepreluate , recunoscand faptul ca asa sunt apelata de Black . Am mai vazut astfel de masin , dar nu sunt o fana a lor . Asa ca las si  acest apel sa treaca . Saisprezece apeluri nepreluate . Atatea am acum .Dar sunt mult prea daramata . Atat fizic cat si psihic . Ma consolez cu faptul ca Meshud dorea sa moara . Dar doar atat . Daca ma simt vinovata ? Normal ca o fac , dar pe jumatate . Putea fi un om bun , iar daca nu as fi vrut sa ma razbun si pe el cred ca m-as fi putut intelege bine , cat de cat . Nu regret ca mi-a aflat identitatea . Consider ca merita macar atat pentru faptul ca mi-a spus ce doream sa aflu fara sa il chinui eu .

   Expir nervoasa si dau cu pumnii in volanul masinii , turand motorul si mai puternic . Eram singura care conducea pe drumul prost facut , plin de bolovani alocuri si de praf . Singurele surse de lumina erau cele provenite de la farurile masinii mele , plus stralucirea difuza a lunii invaluita din ce in ce mai mult de atacul norilor din iarna scumpei Turcii .

   Cu cat inaintam mai mult , cu atat drumul se deschidea , si cu atat deznadejdea si vina se propteau in inima mea precum sageata intr-o tinta , sageata care era atat de puternic trasa , incat trecea prin materialul cercului desenat cu alb si rosu . Stiam deja ca voi avea in scurt timp un atac de panica . Porcariile astea apar de fiecare data dupa ce iau viata unei victime . Si cat de tare as incerca sa le stapanesc , tot atat de puternice devin . Asa ca le las sa apara , ca sa nu mai fie atat de dureroase .

   Petru ca fiecare lacrima pe care o vars , ma raneste si ma doare , iar Vina apare iar in fata mea si ma impinge spre sinucidere prin batjocura ei taciturna . Si incerc sa nu o ascult . Imi pun mainile la urechi si inchid ochii incepand sa cant la , la , la  ca un copil care nu vrea sa asculte de parintii sai . De cele mai deseori , cabina dusului este haul care ma arunca spre atacuri . Dar acum , pur si simplu , conducand , imi vine sa derapez spre stanga si sa ma arunc in primul copac pe care il vad .

   Tresar la auzul aceleiasi melodii care a rasunat in masina de saisprezece ori , dar pe care eu nu am auzit-o decat odata . Acum imi indrept eu mana spre ecranul masinii , inchizandu-i apelul lui Damon . Poate sa fie nervos , poate sa vrea sa ma omoare , dar acum chiar nu am starea necesara incat sa il aud cum ma ameninta cu o moarte sigura si cruda . O poate face cand ajung , sau dupa ce ma linistesc . Strang cu si mai multa putere volanul in pumnul stang , dar o arsura crunta imi strabate bratul pana in maduva oaselor . Rana provocata de injungherea acelui pumnal s-a deschis , sangele inchegat decojindu-mi-se de la forta bruta a miscariilor bratului meu . Hemoragia nu mai poate fi oprita nici cu puterea cu care materialul bluzei mele strange pielea . Hainele negre imi acopera totusi strapungerea dureroasa si deranjanta a zgarieturii proeminente . Simt cum lichidul vascos mi se prelinge de pe brat , incet spre antebrat , si din nou multumesc ca m-am gandit sa imi iau manusile , care sa imi acopere totusi sangele scurs .

    Cateva luminite si o cladire inalta ma avertizeaza ca am ajuns la hotelul unde sunt cazata . Trag mult aer in piept , apoi ii dau incet drumul incercand sa ma calmez . Ies din masina , apoi o incui si pasesc spre intrare in timp ce imi dau cu mana dreapta prin parul imbibat si el in mici stropi de sange , dar care sper sa nu se vada de catre alte persoane . Obrazul ranit si el imi este ascuns de esarfa , acelasi lichid rosu si lipicios acoperindu-mi aproape toata partea inferioara a fetei . Sangele ranii de pe chip mi s-a inchegat si sper sa nu fiu nevoita sa vorbesc prea mult pentru ca ar fi posibil sa mi se rupa coaja formata in timpul uscarii . Imi simt ochii unflati si obositi , ma simt ca naiba si vreau doar un dus si sa dorm , macar doua ore . Pentru ca asta cred ca a fost prima data cand am depus atat de mult efort pentru uciderea unei persoane . De obicei , terminam totul in maxim trei zile . De planuri nu era problema pentru ca imediat ce citeam totul despre victima , aveam schitele in minte . Acum insa , faptul ca stiam cu cine am de aface si faptul ca doream razbunare , m-a adus la capatul rabdariilor .

    Alexander Park . Din nou , acest nume mi se pare extrem de cunoscut . Nu stiu pe unde l-am mai auzit . Poate pe pista . Dar trebuie sa ma documentez despre asta .

   Sunt pe cale sa descui usa apartamentului meu cand bratul stang imi este prins ca intr-o menghina si ma abtin cu creu sa nu sasai de durere . Stiu a cui este mana stransa in jurul ranii mele . Apar aceiasi fiori ciudati pe care ii urasc cu toata fiinta mea .

    - Tu . Te voi ucide cu mana mea . Cine esti tu sa iti permiti sa imi ignori ordinele ? Vocea ii era nervoasa , sinistra in toata puterea cuvantului .

   Inca ma aflam cu spatele la el , iar strangerea bratului nu facea decat sa imi alimenteze nervozitatea . Ma enervau toate intepaturiile din stomac si mai ca imi venea sa imi dau cu pumnul in abdomen ca sa le inlatur din mine . Dar ma opream cand imi reaminteam de durerea din locul respectiv .

   - Sunt Demonica . Mie nu imi comanda nimeni . L-am chinuit , apoi l-am ucis . Ce vrei mai mult de atat ? Te si poti duce acolo sa ii vezi corpul incinerat su iti pot arata si pozele .
   - De ce nu mi-ai ascultat ordinele ?
   - Ti-am spus , nu esti stapanul meu . Daca vreau sa omor acum un om din hotelul asta , o fac . Daca vreau sa ma arunc de pe acoperis , o fac .
  
   Meghina din jurul bratului meu a disparut , iar eu am dat afara aerul pe care l-am tinut in plamani atata timp , fara sa realizez . Abia acum ma pot intoarce cu fata spre el si sa ii intind telefonul . Il ia rapid si se uita peste poze flusturatic , si din cauza sclipirii din ochii sai , cred ca este multumit . Imi intinde la urma aparatul iar eu sterg pozele rapid , nelasand dovada ca am ucis o persoana .

   - De ce mi-ai inchis ?

   Imi ridic privirea spre a lui si imi gasesc curajul sa vorbesc in timp ce ma uit in ochii sai reci dar atat , atat de minunati , incat imi vine sa ii sarut plepoa... Ganduri nenorocite .

   - De ce m-ai sunat ?
   - Nu imi raspunde la intrebare cu o alta intrebare . Asa ca zi-mi . De ce nu mi-ai raspuns ?
   - Iar eu ti-am mai zis ca nu sunt obligata sa iti afisez tie orarul meu . Am indeplinit misiunea , acum poti pleca . Eu am nevoie de odihna . Ne intoarcem maine cu avionul si ne vedem separat de vietiile noastre .

   Pufneste enervat de incapatanarea mea si pleaca , intrand in camera sa . Aerul a devenit brusc mai usor de digerat . La dracu si cu starile astea care nu inteleg de ce exista .

   Intru in apartament si ma dezbrac in drumul meu spre baie . Am nevoie de un dus bine meritat , mai ales pentru a-mi da jos sangele care ma imbraca precum un strat de haine . Ajung in fata oglinzii din baie si aproape ca imi vine sa ma iau cu minile de cap cand vad vanataia mare cat doua palme de-ale lui Damon si bratul stang plin de sange pana la buricele degetelor . Dar cea mai dureroasa si cea mai groaznica de privit este rana de pe obrazul meu care a inceput din nou sa sangereze , iar acum pieptul imi este acoperit si el de culoarea rosiatica .

   Dau drumul apei calde si intru in cabina de dus . Imi aplec capul si privesc spre cantitatea exorbitanta de sange care se scurge de pe trupul meu , ramanand doar pielea maslinie . Dar alta durere apare cand imi simt inchegaturile desprinzandu-se de piele din vina caldurii apei , lasand alt strat de sange sa curga din corpul meu . Am nevoie de multe dulciuri pentru a-mi creste glicemia . Am pierdut multe , dar foarte multe globule rosii , si albe , din corp si am impresia ca voi cadea in orice moment din picioare .

   - De ce m-ai mintit cand mi-ai spus ca esti bine ?

   La dracu .

  

Continue Reading

You'll Also Like

5.8K 295 36
Oamenii sunt sfătuiți mereu sa zboare,sa lupte pentru propriile lor scopuri,sa privească lucrurile doar in alb,sa deschidă poarta inimii lor. Un...
19.7K 737 23
Din seria : fantezii și răpiri. Lauren, mergea liniștită pe strada pana când o duba se oprește lângă ea . Aceasta da sa fuga , dar nu reușește...
4.7K 623 14
,,- Jordan, știi să faci prăjituri? Îl întreb pe bunul meu prieten, amuzându-mă de fața lui, pe care se citește un șoc imens. Ca să-l fac să înțeleag...
94.1K 4.7K 20
Maya personajul principal ajunge sa fie frate cu cel pe care il numea iubit. Daca te atrage cartea, votează, sa fie in top sa o vada cat mai multi.