Atracție Necondiționată . Răz...

By Lucynda_Lucy

146K 7.9K 883

Dar dacă a fost mereu invers? Dacă femeia este negrul din sufletul bărbatului și bărbatul este albul din sufl... More

Prolog
Demonica
Deznadajduire
Printre umbre
Vreau sa iti vad chipul
Incepe teroarea distractiva
Spune-mi ce vreau sa stiu
Nu ma atinge
Nu vom putea rezista impreuna
Nu pot face fata la asta
Amenintare pentru Demonica
E numai vina mea
Demonica e un blestem
Asasinii sunt criminali fara suflet
Un sarut
Autodistrugere
Speranță
Suferință în clape de pian
Desfrâu
Refuz
Pus pe picioare
Zâmbet sadornic
Trecutul morții
Iubire ucigașă
Înfiripare
Trădare
Noi Dușmani
Nenorocito!
Neașteptat
Dulcea captură
Câștigarea sufletului
Pictură în cărbune
Hacker-ul secretelor
Îmbrățișând moartea
Întâlnire cu familia White
Trailer
Schimbare de personalitate
În ghearele inamicului
Consecințele secretului
Crudul adevăr
Pericol
O salvare
Între viață și moarte
Recviem pentru nenăscut
Plecare...
Îngerul
Adrese aflate
Nu-mi mai scapi.
Epilog
Mulțumiri
Așteptând să mă repari

Plan de atac

3.2K 169 5
By Lucynda_Lucy

Cititi nota de la final va rog .

Daca ne intepi oare nu sangeram ? Daca ne gadili oare nu radem ? Daca ne otravesti oare nu murim ? Si daca gresesti in fata noastra nu ar trebui oare sa ne razbunam ? - William Shakespeare

Hope pov.:

Inca stateam in locul intunecat din fata usii cu o stare ciudata in stomac . Palmele imi transpirau excesiv si stiu ca de aceasta data nu este din vina caldurii din incaperea slab luminata . Barbatul cu par mai mult ca sigur negru de parca ar fi smoala , se ridica intors spre mine cu o expresie impasibila pe chip . Incet , cu pasi de pradator , se apropie de trupul meu care ii este inferior alui sau . Acum ma injur mintal ca nu sunt mai inalta . Nu imi place sa fiu dominata de statura cuiva . Avand in vedere ca inainta spre mine reuseam sa ii disting cat de cat culoarea ochilor . Am simtit instant un cum un val ma ineaca si imi ia orice posibilitate de a mai putea respira . Era valul de apa al ochiilor sai . Atat de reci , goi si atat , dar atat de albastrii . Un ranjet batjocoritor ii traseaza colturile gurii , iar prin aceasta actiune mi-a reactivat instinctul de aparare . Maxilarul mi se inclesteaza pana imi simt dintii plesnindu-mi din gingii . Barbatul care emana numai intuneric si mister imi recepteaza schimbarea de comportament , indreptandu-se astfel de spate si intinzandu-mi mana dreapta . Fugitiv si aproape insesizabil imi sterg palmele si ii intind deasemenea bratul . Fiori electrici treceau prin terminatiile nervoase ale palmei mele la simpla atingere a celor doua petice de piele . O scutur rapid apoi , la fel de repede imi trag membrul superior din stransoarea bratului sau . La inceput se incrunta , pe urma isi revine si se intoarce spre The Boss .

- Spuneai ca ai o asasina care poate omori in doua secunde pana si pe Satana . Pustoaica asta nu cred ca poate lua sufletul nici unei muste .

Normal ca ma enervez . Oricat de mult as uri sa ucid pe cineva , tot ma simt ofticata cand o persoana vorbeste despre mine ca si cum as fi o bataie de joc . Il evit , trecand pe langa trupul sau sculpat . Simt in ceafa privirea sa rece , inghetata si inecata in ochii oceanici . Dar incerc sa nu bag de seama fulgerele crunte pe care le primesc in spate . Ajung in fata biroului sefului si ma sprijin in maini , aplecandu-ma peste mobilierul negru . Mulatrul ma priveste intrabator , iar eu ii arunc sabii prin masca intunecata . In momentul de fata as arunca dracia asta pe jos si as calca-o in picioare pana nu ar ramane decat praful jerpelit al blestematiei aleia . Dar nu pot face asta nici acum .

- Puteai sa ma suni intr-un moment mai prost decat acela ? Poate ma numesc Demonica , dar pana si un intunecat are nevoie de odihna . Acum , sper ca ai un motiv intemeiat pentru care ma faci sa ma intalnesc cu clovni care imi pun la indoiala abilitatiile .

Negrul ranjeste , fiind deja obisnuit cu actiunile mele . Cu astfel de actiuni . Imi face loc sa ma asez pe celalalt fotoliu din piele . Ii accept invitatia , bineinteles . Dar sunt foarte nervoasa . Si el stie asta . Misteriosul barbat se aseaza in locul din stanga mea , luandu-si aceeasi pozitie impozanta si avand in mana dreapta un pahar cu ceva ce mai mult ca sigur este coniac .

- Stii de ce ai fost chemata aici . Iar barbatul pe care tu l-ai facut clovn este Damon Black . De parca nu stiai asta .

Recunosc , cu mare rusine , ca nu am stiut ca unul dintre cei mai mari dealeri arata astfel . Traind in lumea asta de doi ani de zile , am invatat lucruri si am auzit de persoane importante si mortale , la propriu , in acelasi timp . Iar barbatul din stanga mea , ei bine , toti stiu de el , de puterea lui , de cate persoane a omorat . Si din nu stiu ce cauza , nu imi este frica de el . Poate ca am devenit imuna in intalnirile cu astfel de persoane .

- Nu , nu stiam . Nu ne-am intalnit niciodata . Acum , spune-mi pentru ce ai vrut sa ne intalnim , desi am o vaga banuiala ca stiu in ce a constat apelul tau .
- Iar eu sunt mai mult ca sigur ca ai dreptate in legatura cu banuiala ta . Am avut cateva tangente cu Damon in trecut , asa ca daca tot dorea sa se razbune pe cineva , i-am adus la cunostiinta numele tau , Demonica .
- Iar eu vreau sa stiu despre ce este vorba . Sa va aduc la cunostiinta , domnule Black . Nu fac nimic pe gratis si am nevoie de informatiile necesare asupra victimei . In primul rand , nu te bagi in treaba mea , in al doilea rand , si cel mai important , nu iti voi aduce tie victima , o voi ucide eu apoi daca vrei , vi sa iei cadavrul . Daca nu , ii voi da foc sau il voi ingropa sau orice altceva . Dar nu sunt un curier . Asta sa fie de inteles .

Stiu ca pentru el erau destul de multe . Dar nu si pentru mine . Ucid victima si restul nu mai tine de mine . Barbatul ma priveste fix in ochi provocandu-mi din nou fiorii aia nenorociti . Dar reusesc sa ii sustin privirea pana la capat .

- De ce ai nevoie ? ma intreaba necunoscutul a carui prezenta ma induce un eroare . Parfumul sau barbatesc imi inunda si imi ineaca respiratia .
- Cu ce se ocupa , care sunt ultimele trei locuri in care a fost localizat , urmatoarea locatie , casa in care locuieste , numarul paznicilor , intrarile si iesirile , constructia casei si vreau fotografii ale victimei . Armele nu sunt o problema , doar transportul . Daca merg cu masina , voi conduce eu dar vreau un GPS cu coordonatele , dar daca va fi o distanta mai lunga de mers cu masina doua zile fara odihna , vreau un avion privat . Fara alte implicatii . Nu vreau decat o stwardesa care sa vina doar atunci cand o chem eu si sa ma anunte cand sunt gata de decolare sau aterizare . Nu voi sta decat intr-o camera particulara a avionului , iar cine vrea sa intre , sa bata la usa . Am nevoie de o masina , dar intai trebuie sa aflu unde este locatia respectiva . Nu vreau camere de filmat in avion sau automobil . Imi voi lua un telefon prin care nu vom vorbi decat odata . Dupa ce treaba este terminata . Voi verifica eu insami locul de camere si daca gasesc una singura renunt la tot . Vreau sa fiu odihnita pentru atac , asa ca mi se va lua o camera de hotel in care nu va intra nimeni inafar de mine . Mai repet , si asta pentru ultima data , nimeni altcineva nu se baga in treaba mea .

The Boss ranjea pe sub mustati , asteptand reactia pe care o avea fiecare client uimit de felul in care actionam . Dar reactia nu a venit . Barbatul ma privea cu interes , curiozitate , si nenorocitul parca se astepta sa se intample toate astea . Nici nu observasem ca la picioarele micului fotoliu pe care era el asezat se afla o servieta . Una perfecta pentru un om de afaceri . Ceea ce el nu este . Se apleaca spre ea si o deschide , scotand din aceasta un plic de un galben murdar .

- Seful tau mi-a vorbit despre un asasin cu experienta , ceea ce la inceput eu nu vazusem in tine . Dar stiu ca nimic nu e ceea ce pare . Iar asta se aplica si in cazul tau . Am venit pregatit cu aproape tot ceea ce doresti . Mai trebuie sa stiu doar ce fel de masina vrei . Cat despre camere si alte dracii din astea , nu iti face griji . Vei avea spatiul personal pe care il doresti . Dar ca si mod de ucidere , fa cum vrei tu atata timp cat sufera cat pentru toata viata. - mainile mi s-au strans de nervozitate pe manerele fotoliului si cred ca daca aveam unghiile unei tarfe as fi rupt pielea asta blestemata . Imi este scarba de mine pentru ca stiu ca voi accepta . Nu vreau sa il ucid in chinuri , dar stiu ca va trebui sa fac asta . - Nu stiu care este numele tau adevarat , dar nu imi pasa . Vreau doar sa stii ca sunt o persoana foarte serioasa , iar daca nu merge ceva bine , tu vei avea de suferit . Si din cate am auzit , esti una dintre cei mai buni asasini . Nu ma intereseaza daca ii ucizi o suta sau chiar o mie de bodyguarzi , cand merg in casa lui vreau sa il gasesc mort dupa ce imi dau seama ca a fost torturat .

Imi intinde dosarul iar eu il deschid . Primul lucru pe care il fac este sa vad daca are familie . Expir usurata cand vad ca si-a axat toata viata asupra ilegalitatiilor . Cel mai greu de ucis sunt cei cu familie . Sa stiu ca vor suferi sotii si copii , ca vor dori razbunare si ca nu vor inceta pana nu ma vor gasi , este o tortura . Poza ii este acoperita cu o mica folie neagra . O ridic incet si cu cat dezvalui mai mult din trupul omului care imi va deveni victima , cu atat degetele incep sa imi tremure mai mult . Rup foicica neagra si il privesc pe unul dintre cei care mi l-au luat pe el , cel care trabuia sa ramana alaturi de mine toata viata . Pakistanezul a carui expresie sadica aproape ca o uitasem , unul dintre cei pe care ii cautam de doi ani . Imi intorc privirea incepand sa citesc totul despre el . De data asta omul cu patru degete la o mana nu imi va scapa . Aveam nevoie de minim doua zile sa imi fac planul de atac , inca vreo trei pana sa pregatesc armele si sa imi aleg masina , si din cate vad , Ukipur Mehsud locuieste in Idil , un mic orasel uitat de lume din Turcia . Sincer , ma asteptam la asta . Un loc in care nimeni nu s-ar fi asteptat sa se afle un criminal avid de putere si de bani . I-a furat lui Black doua tunuri antitanc A407 cu calibrul de 100 mm , sapte arme antitanc 9K111 si patru tunuri antitanc Schneider de calibru 47 mm . Recunosc ca o intrebare ma roade . Ce facea omul asta cu atatea tunuri antitanc ? Dar stiu ca nu este treaba mea si , asa cum spun mereu , curiosii mor repede . Camionul era in drum spre peninsula Italica , din cate scrie aici . La paginile urmatoare aflu ca ultimele doua locatii au fost peninsula Italica , respectiv granita tarii sale natale . Barbatul cu patru degete , blestematul asta a avut legaturi cu rascoala din Pakistan de acum o saptamana . Inchid dosarul si imi indrept privirea spre Damon . La dracu , nu stiu de ce , dar privirea aia ma topeste pana in maduva oaselor .

- Norocul tau , il voi face sa moara in cele mai sadice chinuri . Nici iadul nu va fi mai rau decat momentele prin care va trece . In minim o saptamana si jumatate , misiunea va fi indeplinita .

Se incordeaza si il vad cum ma ucide cu privirea . Nu am spus nimic gresit . Nu ?

- Vreau sa il omori mai repede . Nu am rabdare o saptamana .
- Dar vei avea . Asta daca mai vrei sa il ucid pe cretinul ala . Iar tu , - spun aratand spre el - ai nevoie de mine . Asa ca , ramane cum am spus , in minim o saptamana si jumatate . Vreau un avion privat , iar ca masina , am hotarat . Un McLaren MP4 - 12C . Viteza maxima de 329,9 km/h . Motorizare de 616 HP 3,8 Litri cu cilindrii in V8 . Nu alta masina , ai inteles ?
- De ce esti tu atat de hotarata sa nu fie mai repede ?
- Curiosii mor repede domnule Black .
- Atunci , vei avea o casca in ureche atunci cand il vei maltrata . Vreau sa aud cum urla pentru indurare .
- Nu voi face asta .
- Ai ceva de ascuns , Demonica ?
- Am multe de ascuns domnule Black . Dar trebuie sa stiti ca eu nu lucrez astfel .

Omul asta devenea deja prea insistent . Ma privea curios , dar dracii sa il ia ca deja ma enerveaza . Recunosc , daca nu as avea eu o treaba importanta cu Meshud asta , as fi acceptat dorinta lui de a-mi pune un microfon in ureche .

- Sa stii ca sunt foarte insistent . Iar tu nu vei scapa pana nu vei fi de acord .

Expir nervoasa si ii iau sticla lui The Boss , turnand alcoolul intr-un pahar dintre multitudinea aflata pe o tava existenta la marginea biroului . Dupa ce il umplu pana la jumatate , dau coniacul pe gat si il simt arzandu-ma pana in stomac . Il vad pe negru cum ranjeste , din nou , si imi vine sa ii sparg fata . Dar ma stapanesc cat de mult ma mai duc nervii .

- Bine . Voi lua casca .

Barbatii se uita la mine mirati iar eu le arunc incruntaturi care daca ar fi mitraliere , mai mult ca sigur cei doi masculi ar fi lati si la trei metrii sub pamant . Nu se asteptau sa renunt atat de usor , dar sa fim seriosi , omul asta nu s-ar fi lasat pana nu m-ar fi inebunit . Si as fi renuntat in orice caz . Ii voi da ce vrea . Va auzi cateva dintre tipetele de agonie ale acelui mafiot . Dar nu a spus nimeni ca va auzi sfarsitul melodiei .

- Ce pui la cale ? Stam aici de vreo ora si jumatate si deja consider ca ascunzi un mare mister . O enigma .
- Eu insami sunt o enigma , Black .

Scot inca un ranjet pe fata lui si un chicot cand termin de vorbit . I se potriveste de minune numele . Demonul Negru . Un chip de Adonis care ascunde atata sadicism , atata moarte si atat de multa ura .

- Asta asa este . Esti o fiara salbatica ce ar trebui dresata .
- Chiar tu ai spus-o , sunt o fiara salbatica . Iar fiarele nu pot fi niciodata dresate . Ele iubesc liberatea .

Ne privim si sincer , nu imi pasa daca au trecut secunde , minute sau ore . Vreau doar sa ma simt la fel de inecata in ochii sai ca atunci cand ne-am intalnit . Dar cretinul mulatru tuseste si ne face pe amandou sa tresarim .

- Acum vreau sa stiu cu cat ma platesti .
- Zece mii de dolari . Ajung ?

Un ras batjocoritor si plin de nervozitate imi iese printre buze . Iau sticla de coniac si iau din ea o gura zdravana de bautura . Strang din ochi apoi mai continui cu o bucata buna de ras . Dar ma opresc rapid redevenind serioasa ?

- Cat a costa tot ceea ce ti-a fost furat ?
- O suta de mii de doalari . De ce ? Sa stii ca nu am de gand sa te platesc cu atat de mult .
- Nici nu ma gandeam la asta . Acum asculta si comentezi la final . Imparte suma asta de bani la doi . Cat iti da ?
- Asta e o intrebare tampita . E vreo capcana , sau ce ?
- Eu zic sa raspunzi la intrebare . Nu cred ca par genul de persoana care sa glumeasca prea des . Sau ma insel ?

Ofteaza si isi lasa capul pe spatarul canapelei .

- Cinci zeci de mii de dolari . De ce ?
- Pentru ca atat va costa totul .

Isi ridica rapid capul si ma priveste perplex . Dar la dracu , nu fac nimic pe gratis .

- Nu voi face asta .
- Din nou , ba da . O vei face . Ai nevoie de mine . Sau cel putin , de abilitatiile mele .
- Bine . Cinci zeci de mii de dolari si minim o saptamana si jumatate , dar maxim doua . Nu mai mult .

Zambesc multumita de raspunsul sau . Am reusit pana la urma sa il induplec . Privesc spre ceasul aflat la inceheietura mea si constat ca este aproape doisprezece . Ar trebui sa imi iau banii de la idiotul de Jay si sa plec din locul asta .

Ma ridic rapid de pe fotoliu , acelasi lucru facand si cei doi barbati . Ambii ma privesc incruntati neintelegand de ce am facut aceasta miscare brusca .

- Acum ca am finisat tot ce era de finisat , trebuie sa iti mai aduc la cunostiinta faptul ca banii vor ajunge la The Boss . Ii voi lua eu dupa ce vei vedea ca mi-am indeplinit misiunea . Nu sunt o escroaca in asa fel incat sa iau banii si sa nu fac mai nimic . Si sper ca nici tu nu vei fi si vei aduce cei 50.000 de dolari intr-o servieta in bacnote de cate 100 de dolari .
- Sunt un om de cuvant , Demonica . Sper doar ca iti vei indeplini misiunea fara incidente . Ai grija ca politia sa nu intervina .
-Nu promit nimic despre aparitia cretinilor alora . Dar te asigur ca nimic nu va ajunge in presa sau in alte locuri publice .

Le dau amandurora din cap in semn de salut si ies pe usa cu plicul in mana inchizand-o in urma mea apoi sprijinindu-ma de peretele alaturat . Nu stiu de ce , dar Damon Black imi provoaca cele mai ciudate stari de care am avut vreodata parte . Nu am putut sa nu observ tensiunea din aer care s-a creat odata cu prima privire , si stiu ca si el a observat-o . Insa stiu ca trebuie sa ignor toate aceste stari necunoscute mie sau sufletului meu si sa merg mult mai departe , pasind in neant pana cand ii voi gasi pe ei . Am dat deja de unul , iar munca mea a devenit de zeci de ori mai usoara . Cu fiecare demon pe care il voi gasi , cu fiecare strigat pe care il vou auzi din gurile pacatoase , cu atat pacea lui se va mari . Si astfel voi stii ca este razbunat .

Plec , iesind inafara cladirii si indreptandu-ma spre locul in care se afla de obicei Jay . Dar el nu este acolo . Rasete puternice se aud din dreptul barului , astfel ma indrept intr-acolo . Il gasesc pe nenorocitul ala beat si inconjurat de tarfe si de alti betivani .

- Daca nu as fi eu , nu ar exista Demonica .

Lumea rade la cuvintele sale . Mai mult ca sigur sunt beti . Raman in umbra barului ascultand in continuare ceea ce ar trebui sa fie o batjocura asupra Demonicii , venindu-mi sa rad de prostia lor .

- Cred ca ii obliga pe barbati sa se culce cu ea . Nu va intrebati niciodata de ce pleaca atat de repede dupa ce castiga cursele ? Idioata aia si-a uitat ieri seara banii . Stiti ce am facut cu ei ? Stiti ce am facut cu cei cinci mii de dolari ?

Se oprea rareori sa mai rada , sa mai traga din joint si sa mai ia cate o gura zdravana din combinatia de alcool pe care i avea in pahar . Deveneam cam nervoasa . Iar asta nu era prea bine . Iar idiotii astia nici macar nu stiau ca ii aud .

- I-am baut . La dracu , i-am baut pe toti si am luat droguri pe banii curvei aleia . Ea , mare si tare ca stie sa se bata si sa traga cu arma . Nu v-ati intrebat niciodata de ce are masca aia pe ea ? Precis este urata ca dracu .

Intru in bar pregatita sa ii servesc o mica gluma .

- Dracu sa te ia Demonica . Drcu sa va ia pe tine si pe cei ca tine !

Ma aplec spre bar , toti oprindu-se din ras la vederea mea . Imi atasez pe fata un zambet sadic in timp ce incep sa vorbesc senzual . Jay inca sta cu spatele la mine , asa ca nu se opreste din a-l aduce pe dracu in discutie continuu . Ma apropii de el si ii vorbesc cu o vice senzuala :

- Sa stii , daca ii mai pronunti atat de des numele tatei , va veni la tine special ca tu sa il intalnesti .

Se opreste din ras , intorcandu-se spre mine cu o fata speriata , plina de groaza , de spaima , de teama . Cred si eu ca in momentul de fata toata starea de euforie si amuzament provocata de droguri si de bautura a disparut . Ma astept in orice moment sa cada in fata mea in genunchi si sa ma implore sa il crut . Se ridica instant in picioare departandu-se de blatul barului .

- Demonica ... eu , noi ... stii ... era doar o gluma ... nu ...

De data asta seriozitatea mi se asterne pe chip in locul ranjetului amuzat de situatia comica pe care o am in fata .

- Haide sa lamurim cateva aspecte . Desi nu este treaba ta , asa cum nu este a nimanui , am si alte lucruri mai bune de facut decat sa devin o curva , ca ele - aratand spre paiatele din jur cu o expresie plina de dezgust - . Asa ca sa nu mai prind , pe nici macar unul dintre voi , ca imi ponegriti numele . Mi-am castigat acest drept ca vreti sau nu . Dar va avertizez , daca mai aud si din greseala ca ma vorbiti astfel pe la spate , va distrug . Pe toti , pana la ultimul .

Vocea imi era la final puternica si inspaimantatoare . Ii priveam si vedeam lacrimi de groaza in ochii lor . Dar imi acopar privirea cu pleoapele , respir si expir de cateva ori , apoi mi le deschid simtindu-ma mai linistita .

- Cat despre bani , ai noroc ca acum cateva minute am primit o veste grozava . Deci considera asta ca un cadou pe care nu il vei mai primi niciodata , asa cum nu o va mai face nimeni altcineva . Ati inteles .

Erau statui . Le era teama , asa cum trebuie sa le fie . Dar erau prea tacuti .

- Ati inteles ? - tonul imi era ridicat . Foarte ridicat , astfel incat sa tresara cu totii -

Dau din cap simultan , eu fiind multumita de raspunsul tacit . Fac cale intoarsa indreptandu-ma spre masina si intrand in ea , plecand in sfarsit si expirand usurata ca am scapat . Ca am scapat de privirea lui . Ochii aceia albastrii .

Continue Reading

You'll Also Like

89K 6K 52
Alianța ar trebui să fie cea care asigură pacea între cele șapte specii ale Lumii Noi, însă tot ce au urmărit dintotdeauna a fost puterea fiecărei fa...
641K 36.7K 52
#NECORECTATA. Citiți pe propria răspundere asa ca sa nu-mi veniti cu, comentarii răutăcioase cum ca am greseli. O voi corecta curând. Volumul 1 : Reg...
228K 15.3K 33
Chiara nu are prea multe lucruri, dar este fericită. Banii sunt trecători, iubiții înșelători, iar ea nu are timp pentru toate astea. Nicholas Cage a...
424K 32.4K 81
A privit cladirea uriașă din fața ei, ce putea fi numită cu siguranță castel, și în acel moment un nod i se pune în gât... Știa...pur și simplu știa...