Friend's brother

Від toounicorns

135K 8K 637

Povídka o dvou klucích/mužích se jmény Yuu (19) a Yuki (16), který je mladší bratr Yuuova nejlepšího kamaráda... Більше

Hijirikawa Yukino
Ao Yuki + Ao Hiro
1.
2.
3.
4.
Omluva/ Poděkování
5.
6.
7.
8.
Nová story
9.
10.
11.
Poděkování
12.
13.
15.
16.
17.
18.
19.
Epilog

14.

4.9K 311 26
Від toounicorns

Yuki

Ráno jsem se probudil v Yuuovo objetí. Hlava mi třeštila a nic jsem si nepamatoval. Protáhl jsem se a pak se zarazil. Proč jsem sakra nahej?! Kopl jsem do Yuua a shodil ho na zem. "Cos se mnou dělal, ty prase, že jsem nahej?" Vykřikl jsem a zakryl se dekou.

Yuu

"Au! Co si myslíš, že jako děláš?! Chápu že ti Hira nenahradím, ale nemusíš být na mě tak hnusný! Chceš říct, co se s tebou včera dělo?! Přišel jsi domů totálně zlitej, já jsem se snažil aby jsi vystřízlivěl a pouštěl jsem na tebe studenou vodu. Nechával jsem ti spodní prádlo, kde jsi ho nechal ty fakt nevím! A teď mě nech prosím ještě trochu vyspat, pak ti udělám snídani a znovu si promluvíme o tvém včerejším chování a celkově o všem." Měl jsem všeho po krk. Hiro leží v kómatu v nemocnici, Yuki si ze včerejška nic nepamatuje, obviňuje mě ze znásilnění, či čeho a ještě mě skopl z postele! Dneska mám vážně blbou náladu.

Yuki

Zmateně jsem se na něj podíval. "Včera?" Snažil jsem se vzpomenout. Ale jen mlhavě jsem si pamatoval to, jak mi řekl o Hirovi. Zachmuřil jsem se. Včera jsem se vybrečel dost. "Klidně spi. Snídani si udělám sám, nejsem malý dítě," řekl jsem, rychle se oblékl a šel do kuchyně.

Yuu

Lehl jsem si a spal dál.

Yuki

Vytáhl jsem si z linky pánvičku a začal si dělat míchaná vajíčka.

Yuu

Převalil jsem se a spal dál.

Yuki

Líně jsem se svalil na židli a začal jíst. Přemýšlel jsem, že si půjdu ještě lehnout. Vstal jsem, položil dojezený talíř do umyvadla a potichu jsem vešel do pokoje. Yuu se tam rozvaloval a tak jsem si musel najít nějaké volné místo, které on nezabírá.

Yuu

Přetočil jsem se na druhý bok a přehodil ruce přes něco měkkého. "Méďa..." zamumlal jsem a obejmul "Méďu" víc a pořádně ho stisknul.

Yuki

"Yuu!" Zašeptal jsem lehce naštvaně a se zmáčklými tvářemi, které mi tisknul na jeho hruď. "Pusssť," zasyčel jsem a snažil se vymanit z jeho objetí.

Yuu

Zamrkal jsem. Objímal jsem Yukiho. Vstal jsem a nijak si ho nevšímal, pořád jsem na něj naštvaný. Došel jsem do sprchy, snad mi alespoň ta zvedne náladu. Začal jsem si pobrukovat písničku Hypnotic a ta mi nakonec zvedla náladu. Vylezl jsem ze sprchy a šel do kuchyně. Začal jsem si dělat snídani, což byli ve směs kukuřičné lupínky s mlékem.

Yuki

Pootevřel jsem oči. Nikdo vedle mě neležel a tak jsem se spokojeně roztáhl po celé délce a šířce postele a zase usnul.

Yuu

Přemýšlel jsem, co bych mohl celý den dělat. Měl bych zajít za Hirem, no ale návštěvní hodiny jsou až od 15:00. Mohl bych tam vzít i Yukiho. Rozhodl jsem se ho jít zkontrolovat. Ležel roztažený na celé posteli. Chvilku jsem ho pozoroval s hlavou opřenou a ruku.

Yuki

Zamlaskal jsem a otočil se na břicho se zabořenou hlavou do polštáře.

Yuu

Uchechtl jsem se. Byl vážně roztomilý, jak tam tak ležel. Zakousl jsem se do rtu. Představil jsem si ho jak leží pode mnou a vzdychá mé jméno. Potichu jsem přelezl k posteli a pošimral ho na nose.

Yuki

"Mm..." zamumlal jsem, podrbal si nos a otřel se o polštář.

Yuu

Usmál jsem se. Byl vážně roztomilý. Foukl jsem mu do obličeje. V tuhle chvíli mi strašně připomínal kočku.

Yuki

Přitiskl jsem víčka a zachmuřeně zabručel. Stále jsem spal, ale budilo mě to a bylo to nepříjemné.

Yuu

Začal jsem ho lechtat. Konečně se probudil. Sedl jsem si na něj a dál ho lechtal. Smál jsem se jako by mi bylo pět.

Yuki

Trochu rozespale jsem se začal smát. Nevěděl jsem, co se děje, ale všechno mě lechtalo. "N-nech toho!" Smál jsem se a z očí mi tekly slzy.

Yuu

"Za pusu," vyplázl jsem na něj jazyk a lechtal ho dál. "Hlavně se nepočůrej." dodal jsem se smíchem, neboť jsem věděl, že on mi jen tak pusu nedá.

Yuki

"N-nepočůrám se, neboj," zasmál jsem se a snažil se zadržet smích. Začal jsem z toho rudnout. "A něco jinýho než pusu nebereš?" Zeptal jsem se mezi výdechy a nádechy.

Yuu

"Nooo, to už by jsi vůbec nezvládl." vyplázl jsem jazyk. Myslím že by nezvládl mi ehm...kouřit...Lechtal jsem ho dál a nehodlal jen tak přestat.

Yuki

"Dobře!" Zakřičel jsem, když už jsem to nevydržel. Políbil jsem si svou ruku a položil mu jí na tvář. (Polibek ála Goldie :D) "stačí?"

Yuu

Přestal jsem ho lechtat, ale po chvilce zase začal. "Nestačí, hezky rty na rty" ušklíbl jsem se.

Yuki

"Ale no ták!" Vyštěkl jsem. "T-tak mi jí dej sám. Ale já ti jí dávat nebudu!" Bránil jsem se a snažil se vymanit z jeho lechtání.

Yuu

"Jak si přeješ." Chytil jsem mu hlavu a přitiskl své rty na ty jeho. Začal jsem ho líbat a jazykem jsem mu lehce zaplul do pusy. U toho jsem ho celou dobu hladil po tvářích.

Yuki

Netušil jsem, že se do toho vrhne tak rychle, takže jsem zrudnul a chvíli se bránil. Odtáhl jsem se od něj a pořádně se nadechl. No aspoň mě už nelechtal.

Yuu

Když jsme nabrali vzduch do plic, znova jsem ho začal líbat. Výhoda že mi nemohl ani utéct kdyby chtěl.

Yuki

"P-po...č-kej..." mluvil jsem mezi polibky. Položil jsem mu ruce na hruď a odtáhl se od něj. "Chtěl Si jen jednu. Abys mě přestal lechtat," rozdýchával jsem se.

Yuu

"Teď bych ale chtěl další," zamumlal jsem jako dítě, kterému vzali lízatko. "Jen ještě trošičku plosiim" škemrám společně s psíma očima.

Yuki

Cukaly mi koutky. "Co za to?" Zeptal jsem se provokativně.

Yuu
"Co chceš?" Pokrčil jsem čelo. Co by zrovna on po mně mohl chtít?

Yuki

"Uvařit oběd," zašklebil jsem se a vyzývavě se na něj podíval.

Yuu
"Neprovokuj" zašeptal jsem mu do ucha. "Klidně, ale chci víc než pusu..." řekl jsem s nově nabitým sebevědomím.

Yuki

Zamračil jsem se. "Tak to ne... Pusa nebo nic,"

Yuu

"A co kdybych ti dal pusu na krk?" Přejel jsem mu prstem po krku.

Yuki

"Tak co? Nic nebude," vyplázl jsem na něj jazyk a chtěl si lehnout na postel.

Yuu

"Udělám i dezert!" Vykřiknu dřív než si lehne.

Yuki

Semkl jsem rty. "A co přesně chceš?" Zeptal jsem se s přimhouřenýma očima.

Yuu

"Jenom se s tebou chvíli líbat a pak tě líbat na krku" cvrnknul jsem ho do nosu. "A tvoji spolupráci při tom" usmál jsem se.

Yuki

"Jakej dezert?" Vyzvídal jsem dál a cítil, jak trochu červenám.

Yuu

"Jahodovy koláč se spoustou šlehačky navrchu." Sám jsem si nad tou představou olízl rty.

Yuki

Skousl jsem rty. Ta představa byla fakt dokonalá. "F-fajn..." vykoktal jsem a stočil pohled na stranu.

Yuu

Otočili jsem mu hlavu na mě a pomalu a opatrně ho políbil, nejdříve bez jazyku pak i s ním.

Yuki

Nebránil jsem se. Ale chvíli mi trvalo než jsem se zapojil. Přeci jen... Co bych za koláč neudělal... (Celá Yuno :D )

Yuu

Odpojil jsem naše rty a motýlími polibky jsem si udělal cestu až na jeho krk. Ten jsem různě sál a jemně okusoval. Po chvilce se mu tam udělal cucflek, ale mně to nestačilo a začal jsem mu dělat další. Rukou jsem se sjel na bok a prsty zajel po triko, nic víc jsem ani neměl v plánu.

Yuki

Zadržoval jsem vzdechy. Líbilo se mi, jak putoval rukou pod mým tričkem, ale nijak jsem to nechtěl dát najevo. Lehce jsem mu zajel prsty do vlasů a nechával si laskat krk, na kterém se začaly objevovat fialovorudé skvrnky.

Yuu

Když mi zajel rukou do vlasů, vzdychl jsem. Miluju když si mi někdo hraje s vlasy. Začal jsem ho líbat pod uchem a trochu mu skousl lalůček. Podle tlaku pode mnou jsem cítil, že se mu to líbí.

Yuki

Sice říkal, jen krk, ale bylo mi to příjemný. Nebránil jsem se. Přivřel jsem slastně oči a začal mu z vlasů sjíždět k zátylku a zádům, které jsem začal hladit.

Yuu

Znovu jsem ho začal líbat. Jazyky se nám proplétaly a já se mu otřel rozkrokem o ten jeho.

Yuki

Zavzdychal jsem a lehce pokrčil koleno. Nechtěl jsem, aby zacházel dál, takže ho když tak odstrčím. Ale pravda byla taková, že mi kalhoty začaly být těsný. Odtáhl jsem se od něj a vydýchal se. "Teď ten koláč," zazubil jsem se a snažil se skrýt své rozpaky.

Yuu

"Ještě ne" vydechl jsem znovu ho začal líbat. Pohladil jsme ho po stehně u skrčené nohy a lehl si mu mezi ně.

Yuki

"Yuu," zašeptal jsem a zrudl. Políbil jsem ho, ale pak si sedl do tureckého sedu a ruce si položil do klína.

Yuu

"Promiň" vzdechl jsem. Pohladil ho po vlasech a šel do kuchyně.

Yuki

Uculil jsem se. "Neomlouvej se," zavolal jsem za ním a opřel si hlavu o čelo postele a snažil se zklidnit svoje tlukoucí srdce.

Další díl je tu :3 Jak víte, *Goldie* je na dovolené a tak mě poprosila, abych sem přidala tento díl já :) Snad se líbil ^^ 

S pozdravem její spolupracovnice (A Yuki :D ) YunoCz :)

Продовжити читання

Вам також сподобається

105K 6.4K 39
Eren je slavný model, kterého znají od Tokya, až po Ameriku. Jeho táta prodává zbraně celosvětově. Mikasa jeho nevlastní sestra je archeoložka a před...
268K 7.3K 55
Nejmocnější.Tak je nazývají posledních dvacet let všichni, kteří vědí, o koho jde. A o koho jde?? Přece o ty nejmocnější. Penelope je pozná a začne p...
27.1K 2.1K 20
Naruto se svými rodiči žije za městem na obrovské farmě plné zvířat, takže jeho osobní život je plný starání se o pozemky a zvířata, tudíž mu tvrdá p...
48.2K 1.5K 47
Příběh je dokončený. začátek: 16.7.2023 konec: 8.1.2024 V příběhu se nachází návykové látky a sexuální scénky.