Trecutul unui demon

By Simma15

2M 98.7K 9.1K

Copertă actuală : BlackWhite1001 Copertă by : DisclosureA Copertă by:HipsterDark More

PROLOG
TRAILER 1
TRAILER 2
Capitolul 1- Tipica viață de liceu. (Refăcut)
Capitolul 2- Trăind sub aripile regretului. (Refăcut)
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
ANUNŢ!
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45 - Nepoței?
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48- AM TERMINAT-O!
Capitolul 49
Capitolul 50- Vreau sa ma culc cu tine...
Capitolul 51 Împăcare sau război?
Capitolul 52 - O șansă...
Capitolul 53 - Maine fac 18...și ce?
Capitolul 54 - O primă noapte...
Capitolul 55 - Insuficient...
Capitolul 56 - Pentru că așa spun eu!
Capitolul 57- Prostie după prostie...
Capitolul 58 - Runda de box?
Capitolul 59- Avansuri?
Capitolul 60- Mă urmărești?!
Capitolul 61- Iertarea nu e un cadou, Aiden!
Capitolul 62 - Păzea... aterizează Rebecca!
Mic anunț!
Capitolul 63 - Lasă-mă să îți acopăr sufletul...
Capitolul 64 - Hai să dăm cărțile pe față...
Capitolul 65 - Excursie în patru, provocări și sex. (1)
Capitolul 66 - Jocuri contra jocuri.
RĂSPUNSURI
Capitolul 67 - Armonie înainte de potop...
Capitolul 68- Tata vrea sa te cunoască... Fugi!
Capitolul 69 - Trecutul revine pe tocuri...
Capitolul 70 - Pierdere și Pedeapsa..
Capitolul 71- Și durerea e un sentiment...
Capitolul 72 - Amintirile vin, sentimentele întârzie...
Capitolul 73 - Dragostea trece peste condiții?
Capitolul 74 - Vine barza sau mai stă pe tușă?
Capitolul 75 - Alex învață să mintă?
Capitolul 76 - Aiden realizează că a gafat...
Capitolul 77 - Gelozia păzește femeia?
Capitolul 78 - Trădarea începe cu un sărut?
Capitolul 79 - Sfârșitul e un nou început?
Capitolul 80 - Infidelitatea se iartă?
Capitolul 81- Instincte materne?
Capitolul 82 - Vreau să-ți fiu infidel!
Capitolul 83 - Sprijin...
Capitolul 84 - Devotament și iubire
Capitolul 85 - O să te bag în spital!
86 - Jurăminte și răbufniri
Capitolul 87 - Încă suntem noi...

Capitolul 22

21.8K 1.1K 6
By Simma15


Dau să mă ridic in speranța că o să părăsesc odată locul asta , însă sunt ridicată pe sus de pe scaunul confortabil în care mi-am făcut culcușul provizoriu de mâinile dure dar delicate a uriașului din faţa mea și poziționată cu fundul pe masa rece a camerei. Aproape că sar de pe birou la primul contact a posteriorului meu cu lemnul rece, dar nu pot din cauza corpului solid care mă ţine imobilizata. Într-o secundă de neatenție buzele lui mi le ataca pe ale mele și nu ezit să îi răspund. Vreau asta, stiu că nu e bine dar îl vreau cat mai aproape de mine.
Ritmul sarutului se mărește atunci când simt limba calda și ușor mentolată cum îmi pătrunde în gură.
Îmi tachinează cerul guri câteva secunde apoi limbile ni se încâlcesc în mișcări lente și flămânde. Mă apleacă ușor peste masa neincetand sa îmi dea drumul taliei , aplecându-se peste trupul meu mic dar nu da nici un semn ca ar vrea să oprească jocul. Fără să vreau scot un geamăt de placere când dinții lui reci fac contact cu buza mea inferioara neapărată și sensibila care acum e sărutată delicat de ale sale în încercarea de ami pansa durerea superficială de mainainte.
Își dezlipește ușor gura de a mea apoi ochii aceea reci îmi fixează fata studiind cu atenție fiecare miscare pe care o fac. Cu mana libera rămasă slăbește nodul cravatei făcut de mine azi dimineață , asta făcându-mă să imi musc inconștient buza inferioară. Un pufait zgomotos iese din gura lui care e din nou atât de aproape de mine încât îi simt respirația calda peste obraji.

-La dracu, Alex! Ma înnebunești și nici măcar nu iti dai seama. Ești atât de inocenta ca un copil dar intri perfect în rolul de femeie fatală și nici nu ai 18 ani pe lângă faptul că mă stârnești aproape incontrolabil numai prin gestul ala al naibii de sexy si provocator și habar nu ai căt îmi e de greu sa stau departe de tine numai ca să nu te ating într-un mod în care nu ești pregătită încă să... Se oprește.

Surprinderea se izbește de mine când îi observ controlul de sine ușor zdruncinat. Mă uit în ochii lui și pentru prima oara vad o scânteie care parca ar vrea să mă ardă. Încerc să îmi ridic ușor spatele de pe masă cât să nu îl fac să se retragă brusc, ajungând în șezut intre picioarele sale.
Vreau să îi spun că...habar nu am ce mama masii vreau sa îi spun! Ieșirea lui m-a făcut și pe mine să realizez că e mai mult decât o atracție. E atât de ciudat sa am sentimente faţă de un om pe care abia îl cunosc, un om care trezește atâtea stări ciudate în mine numai prin simpla prezenta si prin atingerile simple care îmi provoacă un gol imens în stomac iar
sărutul, săruturile lui mă înnebunesc de-a dreptul. Chiar dacă nu am vrut asta.. am sentimente pentru el și îl vreau cat mai aproape de mine acum. Da sa ma ridice ușor de pe masa dar chiar când ajungem în picioare îl trag de cravată într-un sărut spontan. Răspunde repede gestului meu și mă trage de talie mai aproape de el. Pentru prima dată în viata mea ma las purtata de val și mă "bat " cu el pentru control însă câștiga usor atunci cand își înfige degetele în părul meu, făcându-mă instant sa scot încă un geamăt de placere. Lipsa mea de experienta îi dă onoarea sa ma domine total și asta îmi displace dar îmi dă și o stare euforica în același timp. Sărutul devine din ce în ce mai flămând și simt cum limba lui face mișcări mult mai rapide și puternice care îmi sunt total necunoscute. Mâinile sale se descâlceasc rapid din parul meu și îmi ajung pe fese ridicându-mă de la sol. Îmi înconjor picioarele în jurul taliei lui , prinsa în sărutul care devine din ce în ce mai sălbatic. Stomacul mi-e din ce în ce mai gol și inima îmi pulsează cu putere din cauza adrenalinei care îmi circula acum prin tot corpul. Spatele îmi e izbit de peretele încăperii iar buzele lui le părăsesc pe ale mele coborând pe linia maxilarului cu sărutari lungi care mă termină. Scot un scâncet când îi simt dinții făcând contact cu pielea sensibila a gatului apoi sărută atent locul rănit. Urca în sus pana sub barbie la începutul gatului și mușcă mult mai puternic aproape determinandu-ma sa suspin de durere.

-Pentru ce a fost asta? Abia reușesc să spun printre gafailelile constante.

-Pentru ca atunci când cineva se apropie de tine sa știe că ești a mea și nu are dreptul să te atingă.

Sunt a lui? Oricât de interesant suna asta nu sunt un obiect ca să mă "marcheze" si dacă mai aveam oxigen necesar i-aș fi spus și lui asta.

-O sa se învinețească.

-Asta e și ideea.

Eram gata să mă contrazic cu el dacă nu începea să îmi sărute locul respectiv și să facă cerculețe cu limba.
Chiar când vroia să îmi atace din nou buzele un bâzâit enervant se aude din buzunarul pantalonilor lui strigând momentul.
Inițial credeam ca o sa ma lase jos dar observ cum fără pic de greutate își scoate telefonul din buzunar, dezechilibrand-ma. Își încordează bratul mai tare in jurul meu pentru a nu mai scapa ceea ce e oricum putin probabil la forta pe care o are. Se vede ca e destul de iritat din cauza întreruperi dat fiind tonul irascibil cu care răspunde. În mai putin de 5 secunde închide telefonul fără ca măcar să îi răspunda persoanei respective și îl bagă la loc în buzunar.

-S-a întâmplat ceva?

-Nu din ce trebuie tu sa iti faci griji.

-Adică? Îmi arcuiesc o sprânceană în semn de nedumerire.

-Adică dacă nu iti pui ceva pe tine cat mai repede o să te lipesc de geamul ala și nu îmi mai asum ce o sa se întâmple în continuare.

Cobor din bratele lui în a doua secunda când aud " amenințarea perversa" care nu știu de ce dar ma face sa rad.
Îmi prinde mana intra lui și chiar când să ieșim pe ușa îmi încheie din nou sacoul pana în gât făcându-mă să arăt ca un pinguin supraponderal.
Ieșim pe ușa biroului și iminent le vad privirile ucigătoare ale tipelor care mă sagetau din priviri și când am pășit în locul asta. Dacă nu își schimbă mai repede moacele o sa le iau special unele noi de la supermarket. Nu pot să nu observ ca marea majoritate dintre ele au în jur de 25-30 de ani și chiar dacă nu îmi place să recunosc sunt frumoase. Ochii lor ma scanează cu sila pe mine și cu dorința pe Aiden. Îmi displac teribil de mult parașutele astea care se holbează fără pic de retinere la cel care ma tine pe mine de mână. Chiar când eram gata să le arunc vreo două în faţa ca se holbează ca maimultele la mine îmi amintesc de cum sunt sunt eu îmbrăcată și prefer să tac chiar dacă nu am vrut sa apar asa de buna voie.

Ajungem într-un mall central al orașului unde sigur m-aș pierde.
Când intram constat ca locul e mai mult decât plin și aproape că vreau să o zbughesc afara pe ușa daca nu aș fi numai într-un tricou și un sacou.
Tot ce vreau e ca nu cumva sa ma întâlnesc cu cineva cunoscut.

-Hai sa facem asta repede și să plecăm.

Mă privește amuzat cum încerc să mă ascund în sacou și aproape că văd un zâmbet.

-Ești prima femeie care vrea sa plece cat mai repede dintr-un mall.

-Și ultima dacă o să mă vadă cineva cunoscut. Ultimul lucru de care am nevoie e sa fiu văzută într-un sacou bărbătesc și ce coincidenta, cu bărbatul căruia îi aparține sacoul de brat.

- Altele și-ar da o mână ca să fie prinse în ipostaza asta.

-Ei bine eu sunt mai specială asa ca hai sa ieșim odată de aici pana nu voi fi încuiată toată viata într-un beci.

În momentele astea dacă nu l-aș fi cunoscut mai bine puteam sa jur ca rade înăuntrul lui.

Intram într-un magazin de haine și aproape că mă bag sub podea când o văd pe Kanses cu căţelele ei cum își alege nesatisfăcută un sutien. Îi dau drumul mâinii lui Aiden și mă ascund după el ca o femeie cu tulburări psihice.

-Nu te misca! Îi spun și aud un râs ușor din gura lui.

-De cine te ascunzi?

-Îţi spun după ce ieșim de aici.

Mă afund mai tare in spatele lui Aiden și înjur în gând de norocul pe care îl am.

*****

Intru în mașină și expir ușurată ca nu am dat bot în bot cu cineva cunoscut exceptând faza când aproape că am fost prinsa de Kanses și gașca ei de clone.
Pana la urma am reușit să îmi iau o bluza și o pereche de pantaloni si abia aștept să ajung acasă.

-Cat pe ce.... Mă arunc exasperarea în scaunul mașinii și îmi pun mâinile în cap de nervi.

-Tot nu mi-ai spus de cine te ascunde-ai în magazin.

-De niște colege de la școală care dacă m-ar fi văzut sigur eram atracția principala în liceu.

- Și mă rog de ce mai exact? Își arcuiește o sprânceană și se apropie fioros de mine cu zâmbetul ala pervers și...

-Pai nu știu dacă ai observat dar eram singura tipa din tot mall-ul care era îmbrăcată într-un tricou bărbătesc si cu dita mai barbatu de mână. Tu ce ai înțelege din asta?

- Iti e rușine să fi văzută cu mine, pisicuță? Mana lui urca periculos de sus pe coapsa mea și automat ma înrosesc ca un rac pe lângă faptul că mi-am înghitit și cuvintele.

Numai rusine mi-o fi cu cel mai sexy bărbat de pe pământ.

- Dacă cineva m-ar vedea cu tine ar scormonii tot felul de imbecilitati și nu vreau asta.

-Tot nu mi-ai răspuns la întrebare. Degetele continua sa urce pana la nasturele pantalonilor și al dracu de nu îmi vine să explodez pe bancheta.

-Normal ca nu! Mă grăbesc să spun pana nu face alta mișcare , iar imediat îsi desprinde degetele de pe pantalonii mei concentrându-se la condus.

-Imi plăcea mai mult când erai numai în tricoul meu.
Îl aud vorbind mai mult pentru el apoi pornește mașina din parcare.


Continue Reading

You'll Also Like

36.8K 2.4K 26
Emily nu a crezut niciodată că va rămâne însărcinată. Iar Gabe a murit. Apoi l-a întâlnit pe el, dar nu i-a păsat. Şi-a construit o viaţă. A lăsat tr...
7.5K 319 20
O fată pe nume Cassie cu un trecut cutremurător visează să cânte pe scenă la instrumentul său muzical preferat, vioara, vrând totodată să își facă și...
34.1K 1.7K 35
Aceasta carte va conține, povești scurte și diferite la fiecare capitol despre Taekook. Taehyung-Bottom Jungkook-Top
9 0 5
as sicheng and yeri continue to plan what is supposed to be the perfect wedding, they get to know more about eachother and their struggles to reach t...