Леді холодних куль (Стара Вер...

By Nadia_Bialkovska

85.3K 5.5K 885

1 книга з циклу "Монархічна Мафія" СТАРА ВЕРСІЯ ! Дві сім'ї ворогують зі старих часів. Клани сицилійською маф... More

Коротко про мене 🍷
Вступ( Діна Кастільйоне)
Розділ 1
Розділ 2
Розділ 3
Розділ 4
Розділ 5
Розділ 6
Розділ 7
Розділ 8
Розділ 9
Розділ 10
Розділ 11
Розділ 12
Розділ 13
Розділ 14
Розділ 15
Розділ 16
Розділ 17
Розділ 18
Розділ 19
Розділ 20
Розділ 21
Розділ 22
Розділ 23
Розділ 24
Розділ 25
Розділ 26
Розділ 27
Розділ 28
Розділ 29
Розділ 30
Розділ 31
Розділ 32
Розділ 33
Розділ 34
Розділ 35
Розділ 36
Розділ 37
Розділ 38
Розділ 39
Розділ 40
Розділ 41
Розділ 42
Розділ 43
Розділ 44
Розділ 45
Розділ 46
Розділ 47
Розділ 48
Розділ 49
Розділ 50
Розділ 51
Розділ 52
Розділ 53
Розділ 54
Розділ 55
Розділ 56
Розділ 57
Розділ 58
Розділ 59. Діна
Розділ 60. Вінсент
Епілог

Подяка

766 48 25
By Nadia_Bialkovska

Фух… Ось і дійшла до кінця історія, яку я писала майже 5 місяців. 5 чудових місяців мого життя, коли я бажала писати й радувати вас новими розділами. Перш ніж я почну дякувати, хотіла розповісти невеличку історію.

03.03.2023 я вирішила написати мафіозну історію, не маючи й гадки у що це переросте. Тільки я відкриваю свій ноутбук,  щоб почати шукати інформацію, мені на телефон приходить повідомлення від мого хлопця з фразою, що нам треба закінчити ці відносини. Доволі неприємно. Ці відносини не дотягли й до місяців (зараз навіть не розумію чому їх хотіла почати) Я була дуже зла й ображена, але це допомогло мені у створенні Діни. Я шукала ім’я яке було б дуже схоже до мого – Надія. І один сайт видав ім’я, яке є дуже великим скороченням від мого, що потім виявилося неправдою. Клянусь я майже всю ніч продумувала всі деталі й шукала всю інформацію про клани. За що я справді вдячна, якби не цей поштовх у мене б не було такої чудової аудиторії.

05.03.2023 у моєї подруги день народження і ми прогулювалися нашими рідними вулицями міста. Саме тоді зайшла мова про "Ніч у замку", що колись проводилися у нашому замку Любарта. Тоді добре все обговоривши з’явилися сцена знайомства Ді та Вінса у дорослому віці.

А далі пішло поїхало: перші перегляди у тік-ток, перші читачі, оцінювання, коментарі ну і звісно критика (на початку я дуже болюче на неї реагувала). Крім цього всього я отримала пропозицію про  онлайн інтерв’ю, що викликало у мене багато емоцій. Через декілька місяців запрошення до спілки українських письменників. Саме там я познайомилася з чудовими людьми, які були не проти слухати про мої книги майже 24/7. Особливе дякую хочеться сказати Ірен та Алі, вони мої мотиваторки та ті хто вислуховують всі божевільні й не дуже ідеї. Дякую дівчата, я вас обожнюю.

Звісно в мене не було б ідеї написати книгу про мафію, якби я не натрапила на Лізу. Вона чудовий автор та гарна підтримка. Ліз, знай, я чесно обожнюю твої книги й прагну того ж рівня і можна сказати, що цю книгу я присвятила тобі. Дякую тобі велике за все.

Крім цього я подякую своїм подругам, які хоч і не дуже читали цю історію, але я вірю що справді пишаються мною і мотивуватимуть мене і надалі.

Окрема подяка моєму дідусю, який вислуховую напевно найбільше за всіх. Колись я і не вірила, що ми станемо настільки близькі, але одна розмова змінила все. Він як досвідчений читач, кіноман та лікар всіляко допомагає мені щось придумувати. Я його дуже люблю і можливо якби не його підтримка я б це закинула.

Хочу висловити свою подяку, моїй редакторці, яка з'явилася майже нещодавно. Яна, якби не Ви, я б здуріла з тим редагуванням, чесно. Попереду у нас ще багато розділів, але у мене є Ви й це не здається таким важким завданням. 

Я ще подякую своїм читачам, так-так, вам. Ви у мене просто неймовірні, чесно інколи спілкуючись з вами я просто не вірю, що зібрала таких людей.  Саша, Даша, я не забуду наші останні вечори обговорення і ваші чудові здогадки. Ксеня, я вдячна тобі за той поштовх з маленькою критикою на початку, як-не-як ти старалася покращити мої вміння писати)

Я безмежно вдячна вам всім. Ви – моя любов і натхнення.

З любов’ю ваша Надія….

Continue Reading

You'll Also Like

154K 8.6K 66
-Чому саме я? -Тому, що іншої мені не потрібно. -Тоді варто запитати чи потрібен ти мені! -А навіщо? Я знаю відповідь! 18+ Історія дівчини, яку кохал...
2.4K 100 25
Даяна,дівчина впевнена в собі, не підпускає близько до себе нікого. В її житті з'явився Михайло Мудрик, вона в нього закохалась і він в неї. Але в о...
223K 12.4K 39
З приходом темряви його шайка починає вносити власні корективи у чужі життя. Він вже давно потонув у вирі апатії і останнє, що його хвилює-твої почут...
10.6K 2.1K 51
Хомяк Великого герцога Півночі / The Northern Grand Duke's Hamster / 북부대공의 햄스터 Авторка: 플루토리 Рік: 2022 Кількість розділів: 129 Опис: Потрапивши в ава...