Badgirl hate/love the badboy

By bootje55555

200K 6.5K 922

"Ik krijg jou nog wel McCartney!" Roep ik. "Jaja in je dromen Stephons!" Roept hij terug. "Meneer McCartney... More

1. Tranen?
2. Slecht nieuws..
3. Roze haar?!
4. Een badboy met charmes?
5. Gevallen? Letterlijk en figuurlijk
6. De waarheid is beter.
7. Project S?!
8. Wie is Simon?
9. Je zus of je vriendin?
10. Owja, míjn vriendje is dé badboy
11. Cameron met een hoge meiden stem
13. Eerste x met Bastiaan?!
14. Oma is d-dood..?
15. Je vriendin half dood aantreffen
18. Jake's feest
19. Hangover
20. Simpel maar prachtig
21. Politiebureau?
22. Eerste echte ruzie
23. Einde? Wel of geen deel 2?
Rollen nodig xoxo en een Q&A
Deel 2.

12. Verkracht?!

8.2K 278 21
By bootje55555

Bo pov.

We zitten met z'n allen in de achtertuin van Bastiaan. Ik zit tussen Bastiaan's benen en rust met mijn hoofd op zijn schouder. Er staan een stuk of 100 shotjes in het midden. We zijn super druk geweest maar we hebben het er voor over, deze avond gaat te gek worden.

"Okey, iedereen weet hoe 'never have i ever' ofterwijl 'nooit heb ik ooit' werkt?" Vraagt Cameron. Nikki en Tom schudden hun hoofd.

"Oke, ik zeg bijvoorbeeld, never have i ever een jongen of meisje gezoend op een eerste date, als je dat wel gedaan hebt pak je een shotje" leg ik uit. Ze knikken en Daan gaat beginnen.

"Never have i ever getongzoend" lacht Cameron. Iedereen pakt een shotje en slaat hem achterover.

"Nu ik" zeg ik. "Never have i ever harder gereden dan 250 kilometer per uur in een auto" lach ik. Lilly, Jill, Tom en Nikki nemen een shotje.

"Never have i ever seks gehad" grijnst Daan. Bastiaan kijkt me schuldig aan en pakt een shotje net zoals Daan en Jill die keihard lachen. Ook Cameron en Lilly pakken een shotje.

"Never have i ever gerookt" zegt Nikki. Ik ben de enige die een shotje pakt en sla hem achterover. "Heb jij gerookt?" Vraagt Lilly verbaast.

"Ja, ik wilde het een keer proberen het is best lekker" zeg ik gemeend.

"Badgirl" fluistert Bastiaan in mijn oor.

"Never have i ever zelfmoord willen plegen" zegt Jill. En nu? Ik heb het weleens gewilt. Ik besluit het beste te doen en geen shotje te nemen.

"Never have i ever gedacht aan seks" zegt Cameron. Iedereen pakt een shotje en slaat hem achterover.

Na heel wat vragen zijn we allemaal behoorlijk dronken. Iedereen gaat naar huis en Bastiaan en ik gaan naar boven. Ik kleed me uit pak een shirt van Bastiaan en ga in bed liggen. Bastiaan kleed zich uit tot in zijn boxer en komt erbij liggen. Ik ga tegen hem aan liggen. "Ik hou van je" fluister ik.

"Ik ook van jou" antwoord hij. "Truste"

"Truste".

$Volgense ochtend$

Die kut wekker van Bastiaan maakt me wakker en ik kreun luid. "Volgens mij heeft iemand geen zin om op te staan" hoor ik Bastiaan naast me zeggen, maar zonder ochtendstem. Ik haal mijn hoofd uit het kussen en zie dat hij klaar wakker achter zijn laptop in bed ligt. Ik mompel wat onverstaanbaars en laat mijn hoofd weer in het kussen vallen. Ik heb echt koppijn. Ik hoor Bastiaan grinniken. "Nog nooit een kater gehad?" Lacht hij.

"Jawel maar nog noout wanneer ik de dag daarna naar school moét" zeg ik lichtelijk chagrijnig.

Max pov.

Ik pak mijn tas en open de voordeur, ik pak mijn scooter en rijd naar school. Op de scooterplaats zie ik de scooter van Bo staan, hij staat er al weken, op precies dezelfde plek. Ik zet mijn scooter neer en loop naar binnen. Eenmaal binnen lopen allemaal tieners door elkaar. Ik loop naar mijn kluisje en zie dat Mark er aan komt lopen. "Hey bro" zeg ik terwijl ik hem een boks geef.

"Hey man, hoe is het?" Vraagt hij me.

"Super" lieg ik. "Met jou?"

"Ook goed" lacht hij. "Maar even serieus hoe is het met je?"

"Slecht, ik mis Bo verschrikkelijk erg, terwijl ze mij waarschijnlijk al weer is vergeten" zucht ik.

"Ik vind het echt heel rot voor je. Ze is je vast niet vergeten" probeert hij me gerustvte stellen.

"Achja, ze wil me toch niet meer zien"

"Dat weet je niet, maar laten we maar naar het lokaal gaan" ik knik en we lopen rochting et lokaal.

Bo pov.

Ik ren de garage in en pak de sleutels van Bastiaan's ferrari. Ik loop richting de ferrari maar Bastiaan's stem laat me stoppen met lopen "je gaat niet in míjn ferrari rijden".

"Best, dan gaan we met je porche. Zolang ik maar mag rijden" antwoord ik koppig. Ik verwissel de sleutels en we stappen in de porche.

$Op school$

Bastiaan en ik komen als laatste de klas in lopen en gaan achter Cameron en Daan zitten. Meneer van Dam is druk bezig achter de laptop en staat dan op.

"Oke klas. Over twee weken is het alweer toetsweek en ik ga de planning zometeen even bespreken, want voor sommige is de toetsweek heel erg belang als ze over willen gaan" begint hij zijn verhaal terwijl hij mij en Bastiaan even snel aankijkt. "Pak allemaal je agenda of een blaadje"

Ik pak mijn agenda uit mijn tas en sla hem open. Ik ga naar de goede week. Meneer van dam noemt alles op en we nemen alles braaf over. Als we hiermee klaar zijn mogen we aan ons huiswerk. Dan gaat de bel die ons verlost.

$2e pauze$

We zitten met z'n alle aan de populaire tafel en Luke ziet er voor zijn doen een stuk slechter uit. Ik tik hem aan en hij kijkt me aan. "Wat is er?" Vraag ik hem.

"Mijn broer, hij wilt nog steeds dat ik ga dealen" zucht hij. Ik knik en knuffel hem voorzover dat zittend gaat. Ik laat hem los en leun met mijn hoofd op Bastiaan's schouder die een arm om me heen slaat. Ik sluit mijn ogen en negeer de pratende groep. Dan schalt de bel door de school en ik open mijn ogen. Ik haal mijn hoofd van Bastiaan's schouder en we lopen naar ons lokaal. Ik heb Nikki de hele pauze al niet gezien. Aangekomen bij het lokaal staat ze met rode ogen te wachten op de docent. "Ik ben zo terug, meidending" zeg ik tegen Bastiaan en ik geef hem een snelle kus en loop naar Nikki. "Babe wat is er?" Vraag ik als ik naast haar sta.

"T-tom h-heeft me v-verkracht" flusitert ze stotterend. Ik zie dat ze tranen in haar ogen heeft. Ik knuffel haar en zie dat de docent aan komt lopen. "Schat wat erg voor je" zeg ik terwijl ik haar dichter tegen me aan trek. "Zullen we vanmiddag wat gaan doen samen? Dan kan je me alles vertellen" stel ik voor.

"Is goed, maar ga je niks met Bas doen dan?" Vraagt ze me.

"Bastiaan kan echt wel een middag zonder me" lach ik. Ze lacht mee, gelukkig maar ze kan nog lachen. De docent doet de deur open en Cameron en Daan rennen als twee debielen naar binnen terwijl Tom voor die twee debielen gaat zitten. Nikki gaat aan de andere kant van de klas zitten en ik zie Bastiaan me vragend aan kijken. Ik haal mijn mobiel een stukje uit mijn zak en hij snapt het gebaar. Dan knik ik naar hem en dan naar Tom, ook dat snapt hij en hij gaat naast Tom zitten. Ik loop naar Nikki en ga naast haar zitten. Ik open het gesprek tussen mij en Bastiaan en begin te typen.

U: Nikki is vroeger een paar keer verkracht door haar oom, en dat wist Tom, ze was er gebroken van maar heeft zuch hersteld en werd een sterke meid. Ze vertelde me net dat Tom haar verkracht heeft😁. X
Bastiaan: Wat erg voor haar...
U: Ja klopt. Ze is vanochtend met de bus naar school gegaan en ik ga vanmiddag met haar mee, dus wil je ons bij haar afzetten en mij dan later weer ophalen? X
Bastiaan: Is goed, ik ga je wel missen hoor xx.

Ik grinnik en stop mijn mobiel weer in mijn zak. Gelukkig is dit de laatste les.

De bel gaat, eindelijk vrij. Bastiaan komt naar ons toe en slaat een arm om me heen. Ik haal hem langzaam weg en geef hem een sorry-maar-dit-is-niet-het-goede-moment-daarvoor blik. Hij knikt en we lopen naar onze kluisjes. We pakken onze spullen en lopen naar de auto van Bastiaan. Ik gooi zijn sleutels naar hem en hij vangt ze. Ik ga voorin zitten en Nikki stapt achterin. Mijn mobiel gaat en ik pak zonder te kijken op.

B: Hallo met Bo.
T: Hey met Tom.
B: Wat!?
T: Wil je me Nikki eventjes geven?
B: Waarok bel je mij daarvoor?!
T: Omdat ze niet opneemt.
B: Dan wil ze denk ik ook niet met je praten, hé?!
T: Wil je haar alsjeblieft vragen of ze met me wilt praten. Ik deed het niet expres ik had te veel drank op en ik heb er enorm veel spijt van.
B: Ik vraag het haar maar nee is nee.
"Nikki, Tom wilt je spreken, hij mist je en zegt dat het hem spijt en dat hij het niet expres deed" leg ik uit.

"Mag ik je telefoon?" Ik knik en geef mijn mobiel. "Hey. Ja. Oke. Is goed. Zie je vanavond" zegt ze en ze hangt op en geeft me mijn mobiel weer terug. "En?" Vraag ik haar.

"Hij heeft er heel veel spijt van en wilt het me vanavond uitleggen" glimlacht ze.

"Je houd echt van die jongen of niet?" Vraagt Bastiaan.

"Ja klopt" glimlacht ze.

"En ik hou echt van jou" zeg ik terwijl ik een kus op Bastiaan's wang druk.

"En ik van jou" zegt hij terwijl hij me een snel kusje geeft. We rijden Nikki's straat in. "Moet ik nog mee?" Vraag ik haar. Ze schud haar hoofd en stapt uit. "Dankje" zegt ze terwijl ze de deur achter haar dicht loopt en haar tuinpad oploopt. Als ze binnen is rijd Bastiaan weer naar huis.

$Bij Bastiaan$

Bastiaan en ik liggen op zijn bed tv te kijken. Ik lig met mijn hoofd op Bastiaan's borst.
"Bastiaan?" Vraag ik hem. Hij draait zijn hoofd naar me toe en kijkt me vragend aan. "Met hoeveel meisjes heb je eigenlijk al.. nouja.. je weet wel-" begin ik.

"-seks gehad" maakt hij mijn zin af. Ik knik. "Veel. Alleen ik voelde niks voor die meisjes en het stelde ook niks voor. Ik gebruikte ze gewoon" zegt hij voorzichtig, bang voor mijn reactie. Ik knik en leg mijn hoofd weer op zijn borst. Dat laatste is wat ik wilde horen. "Vind je het erg?" Vraagt hij terwijl hij de tv uitzet.

"Nee" antwoord ik simpel en snel, misschien te snel.

"Weet je het zeker?" Vraagt hij. Ik haal mijn hoofd van zijn borst en kijk hem diep in zijn ogen aan. "Heel zeker" antwoord ik. Hij knikt en ik leg mijn hoofd weer op zijn borst. Wanneer ik bijna slaap gaat mijn mobiel af. Ik pak hem en zie Nikki staan. God ik was haar helemaal vergeten.

B: Hey schat-" begin ik maar ik stop als ik haar heel hard hoor huilen. Ze is gebroken dat hoor ik.
"ik kom eraan" zeg ik en ik hang op. "Bastiaan mag ik je auto lenen, Tom heeft haar waarschijnlijk alweer verkracht" zeg ik zacht.

"Ik breng je, ik wil niet dat je iets over komt" zegt hij.

"Hoeft niet schat, ik kom vanavond terug" zeg ik en ik geef hem een kus en verkaat de kamer. Ik loop naar de garage en pak de porche van Bastiaan. Ik rijd naar Nikki's huis en zie dat de lichten uit zijn. Ik pak de sleutel onder de deur mat en open de deur. Ik loop naar binnen en doe de deur achter me dicht, ik knip het licht aan en doe mijn schoenen uit. "Nikki?" Vraag ik. Dan hoor ik een harde klap en staat Tom boven aan de trap. Hij is woedend. "Dus mijn telefoontje hielp" zegt hij geheimzinnig. Ik pak mijn mobiel maar Tom komt naar beneden gerent. Ik ren op mijn sokken naar buiten en ren terwijl ik Bastiaan's nummer intik. Hij gaat over en dan voel ik dat ik getackelt word en valt mijn mobiel voor me neer op de grond. Tom pakt hem en typt wat in. "Schat, ik blijf bij Nikki slapen, ze heeft het zwaar x" leest hij hardop voor. Ik sta op en wil mijn mobiel pakken. Tom steekt hem in zijn zak en slaat me in mijn gezicht. Ik sla terug en ik hoor hem vloeken. Hij haalt mijn handen op mijn rug en duwt me naar binnen. Ik begin te gillen uit de hoop dat de buren het horen. Tom houd en hand voor mijn mond. "Slet houd je bek!" Sist hij. Hij duwt me naar binnen en duwt me op de bank. Hij komt bovenop me liggen. "Waar is Nikki?!" Vraag ik maar hij negeert mijn vraag en zoent me. Ik sla hem en hij kijkt me boos aan. Hij pakt mijn handen en houd ze boven mijn hoofd. Met zijn andere hand gaat hij onder mijn shirt. Ik begin harder tegen te stribbelen maar het werkt niet. In plaats daarvan krijg ik een klap in mijn gezicht. "Werk mee" snauwt hij.

"Nooit" sis ik. Dan wordt er op de bel gedrukt, maar Tom gaat gewoon door. Hij scheurt mijn shirt kapot en kijkt me vol lust aan. Hij wil mijn bh kapot scheuren als de bel nog een keer gaat. Hij kijkt geirriteerd achterom en ik grijp mijn kans en sla hem zo hard in zijn gezicht dat hij vande bank afvalt. Ik pak een kussen en houd die voor mijn bh. Ik ren naar de deur en daar staan Bastiaan, Luke, Cameron en Daan. Ik probeer niet te huilen. Bastiaan trekt me in een knuffel en ik doe niks terug. Ik kan eventjes niks, ik kan niks zeggen niks doen. Ik ben in shock. "Jongens, sla Tom zo hard dat hij net het ziekenhuis niet in hoeft. Bo ga in de auto zitten dan ga ik Nikki halen" beveelt hij ons. Ik knik en loop stilletjes naar buiten. Ik zie de ferrari van Bastiaan geparkeert naast de porche en stap in, ook zie ik de bmw van Luke staan. Ik ga achterin zitten en begin geluidloos te huilen. Ik zie dat Bastiaan Nikki naar buiten tilt en haar voorin de auto zet. Hij stapt bij mij achterin en trekt me op zijn schoot. "Shht babe het is goed, wat heeft hij allemaal gedaan?" Vraagt hij.

"Gezoent, gevoelt" breng ik stammelend uit.

"Prinses toch" zegt hij terwijl hij mij knuffelt. "En bij jou?" Vraagt hij aan Nikki.

"V-verkracht" stammelt ze.

"De klootzak" sist Bastiaan. Luke komt eraan gelopen en doet de deur bij Nikki open. "Zal ik jou meenemen?" Vraagt hij haar.

Nikki pov.

Luke opent mijn deur wn kijkt me lief aan. "Zal ik jou meenemen?" Vraagt hij aan me. Ik knik, meer kan ik niet. Het lijkt wel alsof mijn tong me verlaten heeft. Ik wil uitstappen maar Luke tilt me op bruidsstijl op en loopt naar zijn auto. "Cam open de deur eventjes wil je?" Vraagt hij Cameron als hij het huis uit komt lopen. Hij rent naar ons toe en opent de deur. Luke zet me op de bijrijdersstoel neer en stapt zelf achter het stuur. Hij rijdt weg en steekt nog even zijn hand uit het raam naar de rest. "W-waar gaan we heen?" Weet ik uit te brengen. Luke legt gerustellend een hand op mijn been. "Ik breng je naar mijn huis en dan mag je in de logeerkamer slapen" zegt hij lief. Ik knik en kijk uit het raam. We rijden een villa wijk in en stoppen bij een van de villa's. Ik stap uit en samen met Luke lopen we naar de deur. Hij opent de deur en begeleid me naar boven. Hij opent een deur, er komt een tweepersoons bed te voor schijn en een kast. "Hier is de logeerkamer, doe alsof je thuis bent en als er iets is roep of kom je maar"zegt hij en hij geeft me een kus op mijn wang en hij loopt weg. Ik begin te blozen en stap in bed.

Bo pov.

Cameron rijd ons naar het huis van Bastiaan waar Daan en Cameron ook blijven slapen. "Bas, heb je een sleutel mee?" Vraagt Daan als we uitstappen.

"Ja" antwoord hij en we lopen naar de voordeur.

Continue Reading

You'll Also Like

153 19 10
Dit verhaal gaat over een jonge vrouw die haar hele leven uitgestippeld heeft. Alles gaat precies volgens planning totdat ze gevoelens ontwikkeld voo...
325 38 5
Het tweede deel van Waarom ik? waarin het het verhaal van Magdalena en Caine weer gaan volgen maar dan een paar jaar later, wanneer alles al over en...
370K 6.6K 64
Als de ouders van de 16-jarige Floor besluiten om te verhuizen doet ze er alles aan om hen op andere gedachten te brengen. Ze kan toch niet zomaar al...
201 2 8
Dit boek gaat over Emily ter reegen tweeling zus van Milo (zonder dat ze het weten) Als Emily een moeilijke tijd heeft bersluiten haar ouders te gaan...