Badgirl hate/love the badboy

De bootje55555

200K 6.5K 922

"Ik krijg jou nog wel McCartney!" Roep ik. "Jaja in je dromen Stephons!" Roept hij terug. "Meneer McCartney... Mai multe

2. Slecht nieuws..
3. Roze haar?!
4. Een badboy met charmes?
5. Gevallen? Letterlijk en figuurlijk
6. De waarheid is beter.
7. Project S?!
8. Wie is Simon?
9. Je zus of je vriendin?
10. Owja, míjn vriendje is dé badboy
11. Cameron met een hoge meiden stem
12. Verkracht?!
13. Eerste x met Bastiaan?!
14. Oma is d-dood..?
15. Je vriendin half dood aantreffen
18. Jake's feest
19. Hangover
20. Simpel maar prachtig
21. Politiebureau?
22. Eerste echte ruzie
23. Einde? Wel of geen deel 2?
Rollen nodig xoxo en een Q&A
Deel 2.

1. Tranen?

18.6K 407 62
De bootje55555

Bo pov.

"Bo wakker worden sunshine" zegt Max mijn broer terwijl hij boven op me springt. "Tief op Max" zeg ik boos en duw hem van mijn bed af. Hij staat op en loopt weg. Ik doe een schone bh en string aan en pak een jeans met scheuren bij de knieen en een croptop. Ik pak mijn boekentas en mobiel en loop naar beneden. Ik maak ontbijt en plof naast Max neer op de bank. Ik heb mijn nieuwe rooster al gezien, ik zit in klas 4h1 en begin met gym. Oja kut gym. Ik zet mijn bord op de salon tafel en ren naar boven. Ik pak mijn gymtas en doe mijn gymkleren en deo enzo erin. Ik loop weer naar beneden en zie Max met mijn, nu lege, bord zitten. "Moest dat?!" Vraag ik geirriteerd. "Jupp" lacht hij. Max en ik zijn tweeling alleen heeft Max vorig jaar wel gehaald en zit hij dus in de 5de. "Gaan we samen naar school?" Vraagt hij. Ik begin te lachen en hij lacht mee. "Doei ik ga" zeg ik en doe mijn jas en vans aan en stap op mijn scooter. Als ik aankom zie ik Lilly en Jill al staan. Ik zet mijn scooter opslot en loop naar ze toe. "Jammer dat je het jaar over moet doen" zucht Lilly. "Ja maar daar is niks aan te doen" zeg ik zo blij mogelijk. "Ik ga vast, heb gym namelijk" zeg ik. Ze knikken en ik loop naar de kleedkamer, daar zie ik wat meiden staan. Ik begin me om te kleden als er een meisje tegen me aanloopt. "Kijk even uit!" Zeg ik bot. "S-sorry" stottert ze en loopt verder de kleedkamer in. Ik laat mijn kleren zo liggen en loop de gymzaal in. Iedereen zit al te luisteren naar de uitleg van meneer Brand. "Bo, waarom was je zo laat?" Vraagt hij geirriteerd. "Nou kijk-" begin ik.

Dan gaat de deur van de jongens kleedkamer open en komt Bastiaan eruit gelopen. "Ga verder Bo" zegt meneer Brand.

"Ik ben dus te laat omdat-" begin ik.

"-Omdat ik wat met Bo moest bespreken" zegt Bastiaan grijnzend.

"Nee! Ik was te laat omdat ik daar zin in had" zeg ik.

"Ga maar gewoon zitten jullie twee" zucht hij. Ik knik en ga op de bank zitten, Bastiaan komt grijnzend naast me zitten. "Zozo, alweer zo badgirl bezig?" Vraagt hij. Ik negeer het. Als we aan het inlopen zijn komen Cameron en Daan (de meelopers/andere badboys) binnen gerend. "Oke loop maar gewoon met de groep mee ik wil het niet eens weten" zucht meneer Brand.

Na de gym.

We lopen de kleedkamers in. Ik zoek naar mijn shirt maar kan hem niet vinden. Tijdens de gymles ben ik bevriend geraakt met Nikki ook een echte badgirl. "Wat is er?" Vraagt ze, als ze me gefrustreerd in mijn tas ziet zoeken. "Niks ben zo terug" zucht ik. Ik loop de kleedkamer uit en loop zonder schaamte die van de jongens kleedkamer in. Ik hoor een paar mensen zeggen 'wat doe jij hier' of 'waarom ben je hier' ik negeer het en loop naar Max, Cameron en Daan toe. "Mijn t-shirt graag" zeg ik en steek mijn hand op. "Niet zo brutaal en bovendien waar heb je het over" zegt Max.

"Geef me dat verdomde shirt gewoon!" Roep ik.

"Wat krijg ik ervoor?" Vraagt hij.

"Als je hem nu niet geeft trap ik je zo hard dat je nooit meer normaal kan lopen" sis ik. Hij kijkt me neutraal aan. "Dat geloof ik niet. Ik heb je veel zien doen, maar trappen nog nooit" lacht hij. "Oke ik snap ik je, ik weet al wat je wilt" zeg ik. Ik loop dichter naar hem toe en ga dicht voor hem staan. Ik hoor Cameron tegen Daan fluisteren "gaat ze het echt doen?!". Ik ga iets dichter met mijn gezicht naar dat van hem. Als onze lippen een paar centimeter verwijdert zijn geef ik hem een knietje in zijn ballen. Hij kreunt en grijpt meteen naar zijn kruis. "Geef me dat shirt en wel nu!" Zeg ik dreigend. "Nee" zegt hij.

"Wat zei je daar?!" Vraag ik bot.

"Je hoorde me wel ik zei nee" zegt hij.

"Bastiaan dat shirt nu!" Zeg ik nog bozer.

"Never!" Lacht hij.

Ik ren naar hem toe en spring op zijn rug. "Waar is dat verdomde shirt?" Vraag ik hem. Hij gaat in een snelle beweging naar voor en naar achter waardoor ik op de grond val. "Payback" lacht hij.

"Binnenkort zal je zien wat payback echt is" zeg ik geheimzinnig en loop de kleedkamer uit. Ik loop onze kleedkamer weer in en daar zie ik Nikki. "Ik heb hier een extra shirt voor je" zegt ze en geeft me een shirt ik pak het dankbaar aan en kleed me om.

Na school.

Eindelijk. Ik loop naar mijn kluisje en Max komt naar me toe. "Leuk dagje gehad? En had jij vanochtend geen ander shirt aan?" Lacht hij. "Was te doen, en ja maar die kut Bastiaan heeft mijn shirt gejat na de gym" zeg ik geirriteerd. "Wat ga je hem aan doen?" Vraagt hij. Hij kent me te goed. "Weet ik nog niet, maar suggesties zijn altijd welkom broertje" zeg ik en geef hem een kus op zijn wang. We gaan naar huis. Thuis aangekomen plof ik op de bank neer. "Je kan zijn kluisje vol proppen met confetie, is dat leuk? Ik bedoel het was maar een shirt" stelt Max voor.

"Top idee. Ik ben confetie halen" zeg ik en ren de deur uit naar de winkel. Ik ga naar de feest winkel en haal drie grote zakken confetie. Ik kom thuis en ga snel slapen, ik kan niet wachten tot morgen.

Op school

Oke ik heb net de reserve sleutel gekregen want ik heb de concierge verteld wat mijn plan was. Hij moest lachen en zei dat Bastiaan dit wel verdiende. Dan gaat de bel, hij zou zo wel komen. Ik ga nonchalant tegen mijn kluisje aan staan en doe alsof ik druk bezig ben op mijn mobiel. Ik kijk naar Bastiaan die zijn kluisje opent en overvallen word door alle confetie. Ik begin te lachen. "Jij!" Zegt hij boos. Dan komt Daan aangelopen. "Wohoo zin in een feestje bro" lacht hij.

"Lach niet om een grap die Bo heeft uitgehaald!" zegt hij streng.

"Staat je goed" zeg ik en geef hem een kusje op zijn wang. Bastiaan is de player van de school hij zoent met iedereen en neukt ook met iedereen. Ik daarin tegen heb nog nooit seks gehad. Zo'n type ben ik dan ook weer niet. Ik loop het lokaal binnen en ga naast Nikki zetten. Ik vertel haar alles van vanochtend we beginnen te lachen. Dan komt Bastiaan binnen. Hij heeft nog een paar confetie dingetjes in zijn haar. Best schattig. Wacht wat!? Niet schattig!

"Hallo?! Aarde aan badgirl Bo?" Vraagt Bastiaan die nu heel dicht bij is. "Ik ga je niks doen, ik neem je alleen mee naar bed babe, je bent mijn nieuwe prooi" lacht hij.

"Nooit! Nooit zal je mij zover krijgen dat ik met je naar bed ga dombo! Ik zal nooit voor jou vallen, in tegen stelling tot die domme meiden die dat wel deden" lach ik. Hij kijkt me boos aan. "Oke dan, ik krijg je en in mijn bed en je krijgt een payback" lacht hij geheimzinnig en loopt naar zijn plekje. Ik hoor hem wat met de jongens praten. Ik zie Daan bestuderend mijn kant op kijken. Oh nee wat gaan ze doen? Dat is de vraag die zich afspeelt. Dan gaat de bel. De volgende uren verlopen vlekkeloos.

Volgende ochtend op school

Ik sta bij mijn kluisje ik stop mijn jas erin en pak mijn gymtas. Alweer gym, ik heb voor de zekerheid een extra shirt in mijn kluisje gelegt. De gymles verloopt normaal. Ik kom de kleedkamer binnen en alweer is mijn shirt weg. Maar dit keer ook mijn broek. Ik loop boos de jongenskleedkamer in en zoek Bastiaan. Die tot mijn verbazing hier niet is. En zijn tas ook niet. Ik loop naar een random jongen. "Jij! Heb je Bastiaan gezien?!" Vraag ik dreigend. Hij knikt. "H-hij is net we-weggegaan" stotterd hij. Ik knik en loop terug naar onze kleedkamer. Nikki komt eraan gerend helemaal nat. "Wat is er gebeurd?" Vraag ik.

"Bastiaan! Daan en Cameron namen me mee naar buiten en daar heeft Bastiaan een emmer water over me heen gegooid" zegt ze boos. Ik pak mijn tas en loop naar mijn kluisje. Ik laat mijn normale tas erin en prop mijn gymtas erbij. "BASTIAAN!" Roep ik door de hele school. Dan komt Cameron er lachend aan gelopen. Ik loop naar hem toe, pak hem bij zijn shirt en druk hem ruw tegen de kluisjes en ga voor hem staan. "Waar is Bastiaan?!" Sis ik. Hij kijkt me aan. Ik zie een beetje angst in zijn ogen, dus hij is bang voor me? Dat is mooi. "Weet ik niet" zegt hij simpel. Ik duw hem harder tegen de kluisjes aan en ga dichter tegen hem aan staan. Ik zie wat lust in zijn ogen, gatver! "Hij is zich nu aan het omkleden" zegt hij. Ik knik en ren naar de kleedkamer. Ik loop naar binnen en daar staat hij. In zijn eentje zich om te kleden. "Wat doe je hier?! En hoe weet je dat ik hier ben?!" Vraagt hij. Hij staat daar zonder shirt en ik laat mijn blik even snel over zijn sixpack glijden. "Ik ben hier voor mijn kleren en om te zeggen dat je payback krijgt om wat je bij Nikki heb gedaan! En Cameron werd bang van me en vertelde dat je hier was" grijns ik.

Hij kijkt me ongelovig aan. "Cameron, bang voor jou?! Laat me niet lachen" zegt Bastiaan.

"Hij had een beetje angst in zijn ogen en lust, heel veel lust" zeg ik.

"Wat?!" Zegt hij en trekt zijn shirt aan en loopt boos de kleedkamer uit. Daar sta ik dan, in mijn gymkleren in de jongens kleedkamer. Ik zie nog een shirt hangen. Bastiaan zijn gymshirt, ik pak hem en loop naar mijn kluisje. De pauze is alweer voorbij. Ik haal mijn tas uit mijn kluisje en stop het shirt erin. In mijn gymkleren loop ik het lokaal binnen. De docent was druk bezig en kijkt me geirriteerd aan. Ik kijk naar Nikki en zie Daan naast haar zitten, ze geeft me een sorry-maar-hij-kwam-naast-mij-zitten blik. Ik knik en kijk de klas door. Bastiaan en Cameron zitten allebei alleen achter elkaar. Dit wordt leuk denk ik. Ik loop langs Bastiaan en ga naast Cameron zitten die met een blauw oog hier zit. Ik ga naast hem zitten en kijk hem bezorgd aan. Hij draait zijn hoofd weg en kijkt naar buiten. Ik leg mijn hand op zijn schouder en hij kijkt met een ruk om. "Wat is er gebeurd?" Fluister ik.

"Dat vriendje van je heeft me geslagen" sist hij. Bastiaan is mijn vriendje niet maar ik weet dat hij hem bedoelt. Ik sla Bastiaan op zijn achterhoofd en hij draait zich geirriteerd om. "Waarom heb je Cameron geslagen?!" Sis ik.

"Omdat hij je wilde ontmaagden-" begint hij.

"-ik wilde haar helemaal niet ontmaagden!" Bemoeid Cameron zich.

"En aangezien ik je wil ontmaagden sloeg ik hem" zegt Bastiaan dan simpel.

"Misschien ben ik al wel ontmaagd" zeg ik.

Ze kijken me aan en beginnen te lachen. "Wat is daar zo grappig aan?" Vraag ik.

"Jij ontmaagd?!" Lacht Cameron.

"Ja, ik ben al ontmaagd" zeg ik dan. Ohnee wat doe ik nu. Ik ben nog niet ontmaagd. Achja dat weten zij niet. "En door wie dan wel?!" Sist Bastiaan.

"Gaat je niks aan" snauw ik.

"Ik weet toch dat je nog maagd bent. Zo gedraag je je namelijk" zegt hij. Ik pak mijn boeken en sla ze open en begin te werken. "Awh, gaat het prinsesje nu aan haar werk omdat ze anders straf krijgt?" Vraagt Bastiaan kinderachtig.

"Ik ga aan het werk omdat ik geen zin in jullie heb" snauw ik.

"Iemand is onge-steheld" grapt Cameron.

"Ik weet er wel twee" zeg ik bot.

"Prinses doe eens niet zo bot" zegt Bastiaan.

"Ik doe wat ik wil en noem me nog een keer prinses en de payback die je krijgt word nog erger" zeg ik dreigend.

"Mevrouw Stephons, ga je maar melden" zegt meneer Kok streng.

"Nee" zeg ik.

"Badgirl, hoop dat je ook zo spannend in bed bent" grijnst Bastiaan.

"Als jij nu heel gauw je bek niet dicht houd, dan sla ik hem dicht!" Sis ik.

"Voor deze keer mag je blijven zitten, maar de volgende keer ga je er echt uit!" Zegt hij streng.

"Het zal wel" antwoord ik en ga verder met mijn huiswerk.

Dan gaat de bel ik pak mijn spullen in en haast me het lokaal uit. "Bo, Bastiaan en Cameron blijven jullie even zitten?" Vraagt meneer Kok.

"Nooit" zeg ik en loop weg. Ik voel de ogen van de jongens in mijn rug branden. Nikki was niet lekker dus die is naar huis gegaan. Ik loop naar mijn kluisje om boeken te wisselen ik doe hem open en wissel mijn boeken. Ik zie dat Max naar me toe komt. "Heey babe" zegt hij en geeft me een kus op mijn wang. "Heey" zeg ik en knuffel hem. Dan komt Bastiaan eraan. "Zozo, is dit je vriendje?" Vraagt Bastiaan, ik zie jaloersheid in zijn ogen. "Misschien" lach ik.

"Ik haar vriendje" lacht Max keihard. "Ik ben haar broer" lacht hij. Bastiaan kijkt opgelucht. "Dan vind je het vast niet erg dat ik haar even leen?" Vraagt Bastiaan.

"Nee hoor" zegt Max kalm. "Maar als je haar ook maar iets doet wat ze niet wil vermoord ik je!" Zegt Max dan.

"Relax, ik zou zo'n mooi meisje nooit pijn doen" zegt Bastiaan en hij slaat een arm om me heen. Max loopt weg, daar sta ik dan samen met Bastiaan. Ik moet ook nog een payback verzinnen. "Hallo?!" Vraagt Bastiaan.

"Huh, sorry wat?" Vraag ik.

"Of je mee gaat naar mijn huis na school?" Vraagt hij.

"Nee, waarom zou ik?" Vraag ik.

Hij gaat dichter tegen me aan staan waardoor ik geplet word door hem en de kluisjes. Hij is best sexy. En knap en die mooie lippen. Wow nee! Hij wilt je in bed!

Zijn lippen raken langzaam die van mij en gaan er zacht en teder over heen. Ik werk niet mee en wil hem weg duwen dus zet mijn handen tegen zijn borst. Hij gaat dichter tegen me aan staan. Ik probeer te duwen maar hij is sterker. Hij haalt zijn lippen even van die van mij af en gaat met zijn mond naar mijn oor. "Babe werk alsjeblieft mee?" Vraagt hij dwingend.

"Nooit" sis ik en probeer hem weg te duwen. Hij pakte met elk hand een pols en duwt ze naast mijn hoofd tegen de kluisjes ik kan nu niks meer. Hij duwt zijn lippen weer op die van mij en kust nog steeds zacht. Ik werk nog steeds niet mee dus begint hij me ruwer te kussen. Zijn tong tikt tegen mijn onder lip maar ik houd hem gesloten. "Dan niet, volgende keer" zegt hij en loopt boos weg. Ik pak mijn mobiel en app Nikki meteen.

U: Uuhm ik heb een probleem. Bastiaan hij zit achter me aan. Net een heel gesprek over of ik maagd was en net in de pauze kuste hij me. Ik deed niet mee! Nooit! Snel beter worden. X

Nikki: Ongemakkelijk. En hij kuste je?! Og nee! Je bent zijn nieuwe prooi! En thanks kom morgen weer naar school. Heb je al een payback? X

U: Ja ik ben idd zijn prooi dat zei hij... :( Ik ga dé payback doen.

Nikki: Oowhh.... En srs dé payback?! Slim!

U: Ik ga spreek je snel

En ik stop mijn mobiel weg. Ik loop naar mijn lokaal. Alweer te laat. Ik doe de deur open en zie Cameron achter Bastiaan zitten. Allebei alleen alweer. En uiterraad zijn naast hun de enige plekken die over zijn. "Prinses kom je naast me zitten?" Grijnst Bastiaan.

"Mag ook naast mij hoor babe" grijnst Cameron.

"Sorry dat ik jullie flirt momentje verstoor, maar waarom ben je te laat?" Vraagt mevrouw Dijk.

"Ze was haar tampon aan het verwisselen!" Roept Cameron. Iedereen moet lachen.

"Nee! Cameron jouw hoofd is een tampon!" Roep ik terug.

"Dus eerst te laat, dan mensen beledigen?" Vraagt mevrouw Dijk.

"Ik was te laat omdat ik mijn broer ging uitzwaaien! Die gaat vanmiddag naar mijn oma en ik moet vanavond dus zelf koken enzo want mijn ouders zijn er ook niet. En hij gaf me wat tips enzo" leg ik uit. Wat een kut smoes! Nouja Max gaat wel echt naar oma en mijn ouders zijn ook echt weg. "Nou ga maar snel zitten" zegt ze. Ik zucht en plof naast Caneron neer. "Awh, waarom ga je niet naast mij zitten babe?" Vraagt Bastiaan.

"Omdat ik naast Cameron nog een beetje kan werken. Als ik naast jou zit word ik gek omdat je oversekst bent" zucht ik. Hij draait zich om en we gaan aan het werk. Ik doe mijn oortjes in. See you again van Wiz Khalifa. Ik neurie mee en er rolt een traan over mijn wang. Cameron zit rechts van mij en trekt mijn linker oortje uit en doet die zelf in. "Mooi nummer, maar vanwaar die traan?" Vraagt hij terwijl hij de traan weg veegt.

"Niks, ik vind het gewoon zo mooi" lieg ik. Hij knikt en houd mijn oortje in. Dan komen er nog wat liedjes en dan gaat de bel. Eindelijk vrij!

Continuă lectura

O să-ți placă și

1.1M 17K 88
**VOLTOOID** "They say all good boys go to heaven, but bad boys brings heaven to you." Mijn eerste stap op het schoolplein van mijn nieuwe school is...
1.1M 19K 85
Brooke White, een 17 jarige die samen met haar moeder verhuisd naar Los Angeles. Wat betekend dat ze ook naar een nieuwe school moet en nieuwe school...
50.2K 2.7K 29
"Ik zal voor je vechten dat beloof ik!" Riep hij en greep gelijk naar mijn hand. Ik voelde de kou over mijn natte wang prikkelen. De kou die ik zelfs...
120K 1.2K 32
4 vriendinnen gaan op vakantie naar Ibiza en komen daar een hele leuke groep jongens tegen ( de bankzitters ) Ze horen dat ze in de zelfde villa zitt...