A legyőzhetetlen Duó! Szülök...

By HannaBotz

377 42 38

Nos azoknak a kedves olvasóknak akik nem élvezték végig az előző könyvemet teljesen azoknak szólok hogy tanác... More

1.fejezet Két hercegnő - Két királynő
2.fejezet
3.fejezet
4.fejezet
5.fejezet G- fiúk ügye
6.fejezet
7.fejezet
8.fejezet
9. fejezet Áldozat
10. fejezet
11.fejezet
12.fejezet
13.fejezet FBI
14.fejezet
15. fejezet
16.fejezet
17.fejezet Véres Valentin
18.fejezet
19. fejezet
20. fejezte
21.fejezet Az ellopót Renoir
22. fejezet
23.fejezet
24. fejezet
25.fejezet Gyilkos nyaklánc
26 fejezet
27.fejezet

29.fejezet

11 1 0
By HannaBotz

Luna szemszöge

Michal Starky ál velem szembe nagyon nem tetszett neki az hogy el vettem a rivalda fényét de nem érdekel. Nem tudtuk utol érni és még túl gyanús, hogy minden száll ide vezet hozzá.
- Maga kicsoda és hogy mer jelenetet rendezni az én bemutatómon? - számon kér, ami nem aranyos de nevetnem kell. Bele nyúlok a mellem közé és elő veszem az aranyozót jelvényem és pont leeset az álla. - Maga meg miért ilyen nőies ha nyomozó? - ezen akadt ki komolyan? - kérdezem magam miközben szét nézek es latom hogy a csapatom is utol ért és Jack mérges arca mindent elárul hogy nem éppen díjazza azt hogy meg léptem mellőle.
- Galex Lina tiétek a jó madár sok a kérdésem és jobb, ha bent kérdezzük ki! - adom ki a parancsot, amire barátnőm olyan eleganciával elő kapta a bilincset mint én de most szerencsére csak Galexnak koppant az álla.
- Gyerünk Starky! – nógatja, Lina miközben bilincset felteszi rá és kivezetni készül de a férfi hevesem ellen áll.
- Nem megyek el a nyakláncom nélkül! – ellenkezik, amire már is kör benézek a modelleknél, de mindegyik nagyon giccses nekem.
- Melyik az? - kérdezi helyetek Emma amire a férfi keresni kezdte.
- Egyetlen olyan amit férfi modell visel. - idegesen mondja, de már kezdem érteni miért fontos neki. Emmára néztem aki nagyon figyelte a személyt mint egy vadász kopó a zsákmányát parancs előtt.
- Zsákolj! - ugratásnak szántam de Em fogta magát és majdnem ráugrott a pasira, akinek a nyakába volt a kék ékszer. - Ha ez is meg van irány az őrs! – adom, az engedd éjt amire mindenki mosolyog csak Jack nem.
- Nyomozó nem felejtetett el valamit? - kérdezi tőlem, amire ártatlanul nézek rá.
- A jogait majd kánonban fogja énekelni Lina és Galex én meg majd az őrsön faggatom, ki mi baj lenne még ügyvéd úr? - kérdezem vissza, amire látom hogy füstöl a feje.
- Az hogy itt a parti...
- Mr. Stone, mi dolgozni jöttünk nem szórakozni! - vág közbe szárazon Storm ami meg lep de jól esik. - És ha bármi magán ügyi dolog lenne kérem hagyja a munka után! - nyomatékosít majd meg fordul és a csapat után megy én meg csak pislogva nézem a nagy határ. Mikor lett ilyen széles?- kérdezem magam, de nem tudok sokáig mert megjelenik mellettem Jack és ad egy puszit a halántékomra, ami jól esik de közben idegesít.
- Bocsánat. - halkan mondja, de jól esik, meg rázom a fejem majd a többiek után megyek. Menet közben Jack elkapta a kezem és így sétáltuk végig a maradék utat, ami nem is zavart addig amíg a kocsihoz nem értünk és Storm mérgelődni nem kezdett.
- Mi a baj? - kérdezem és emeltem volna a társam vállára a kezem, de abban ott volt a partneremé is így egy érdekes kéz feltartást lett belőle.
- 6an vagyunk és nem fér be a gyanúsítót. – morran, majd rám néz onnan a kezünkre majd vissza a szemembe.
- Galex és én megyünk külön. - vállalkozik Lina, amin meg se lepődők, de most nincs időm enyelgéseket hallgatni.
- Nem! Emma és Storm fogjatok egy Taxit, Lina Galex a ti bilincsetekben van, a fogoly ti kíséritek be! - zárom le az egészet majd hagyom, hogy Lina forgassa a szemét. Óriás gyerek ilyenkor.

Emma szemszöge

Storm és én vagyok a taxiban és a kapitányság negyed órára van. Csodás arra hogy ki faggasson. - morgom magamban miközben az ablakot nézem és a mögötte elsuhanó tájat.
- Mióta tudod? - kérdezi tőlem hosszas némaság után ami nem lepet meg. Stormra nézek, aki nagyon kétségbe van esve ahogy engem figyel én meg csak mosolygok.
- Nem tudom. - őszintén válaszolok, majd bele dőlök jobban a kárpitba. - Talán mindig is tudtam csak nem tűnt fel mivel mindig foglalkoztál velem és Lunaval csak mostanában nem álcáznád annyira. Jack miatt most Luna kicsit másabb te meg aggódsz emiatt és ezt látom. Lina és Galex ők más eset. Tudtam végig hogy a bátyám bele eset de azt is hogy soha nem lépne, Lina meg végre észre vette így meg kicsit meg is nyugodtam, most hogy együtt vannak. - mosolygok ezen, de mintha Stormnak elakadt volna a lélegzete.
- Galex és Lina? - visszakérdez és leesik, hogy azóta nem beszéltek el férfiasan, amin mosolyognom kell.
- Majd beszéljétek meg, de azt meg tudom mondani, hogy nem, adom tovább még ha meg kínoz Luna akkor sem. - poénkódom el a végét, amin láthatóan meg könnyebbül.
- Köszi Emma. - kedvesen mondja, de nekem így is kíváncsi lettem.
- Viszont egy kérdést engedj meg. – kérem, amire már is biccent. - Miért nem vallottad be vagy léptél felé? – kérdezem, amire már vakarni kezdi a tarkóját.
- Mert ha megtenném, elveszíteném. - fájdalmasan válaszol, amibe belegondolva nagyon is igaz.
- Ennyire nem akar az apjára hasonlítani? – kérdezem, amire csak bólogatni kezd.
- Igen, ez az egyetlen oka annak, hogy soha nem néz rám úgy, mint egy pasi jelölt hanem csak testvér. - válaszol én meg csak szomorúan meg fogom a kezét és biztatóan meg szorítom.
- Remélem, egyszer megtörik az átok! - suttogom részben neki de egyszerű kívánságként is. Luna nagyon makacs és vakk is tud lenni.

Lina szemszöge.

Luna es Jack elől és Galex meg én hátul ültünk köztünk volt Starky aki idegesen nézett.
- Miért vagy ilyen kemény az embereiddel nyomozó? - kérdezi az ügyvéd Lunátol aki egyből minket kezd el nézni a vissza pillantóban.
- Mert kell valaki, aki meg mutassa nekik, hogy a munka az első és nem a magán élet! - nekem célozza a választ, amire gonoszan kezdek el vigyorogni.
- Bocs hogy nem vettem még férjül a hívatásom, de az hogy egy kicsit kikapcsolunk abban nincs baj. – válaszolók, amire látom hogy nevetne a gyanúsítót ezért rá morgok. - Amúgy is te beszélsz! Nem is tudom kinek a pasija intézte el hogy bejussunk? - rovóm fel neki, amire már is hatra csapja a fejét.
- Ki az aki nem a feladatra koncentrált? - vissza kérdez en meg kínomban nevetni kezdtem ahogy Galex is.
- Ezt a főnök mondja? - szól bele a társam hiba volt, mert Luna feje vörösödik.
- Fog be! - teremti le.
- Munka mániás!
- Ribi!
- Elég legyen hölgyek! - szól bele a gyanúsítót, akit Luna váratlanul képen tenyerelte a hirtelen féknél.
- Magának nincs joga meg szólalnia. - üvölti le a fejét Luna majd vissza ül a helyére es csendbe maradt, ahogy én is. Még beszelünk!

Storm szemszöge

Emmának nagyon is igaza van abban, hogy egy átok, és még vele jár Jack Stone is aki folyton a közelében van. Ha őt akarja, ki kell bírnom, de ha beszól, neki visszaszólok, ebből nem engedek. Felkészítem magam a legrosszabbra, ahogy az őrsön az asztalunk felé sétálunk ahol is már át öltözve vártak a kollégák és Lina igen csak morcosnak tűnt. Galexra nézek, aki inkább sokkos, mint sem zaklatót feje van.
- Egybe van még a csapat? - kérdezi Emma mellettem, amire a párocska felénk néz és igen csak szúrós szemmel néznek.
- Kérdezzétek inkább a főnököt. - morogja a haverom, amire már sejtem mi volt.
- Gyere! - morgok neki, amire már is megindul és az öltöző felé megyünk.
- Ugye tudod, hogy ez nagyon félre érthető helyzet? - kérdezi tőlem én meg csak nevetek és rá csapók a seggére.
- Na most már az! – cukkolom, amire vörösödni kezd a feje. - Ezt Lina sem tudja komolyan venni, hisz egymás seggét, pacsiztuk a meccsen. – emlékeztettem, amire már is elmúlt a zavara és nevetni kezdett.
- Jogos. - értett egyet. – Mesélj, mit tud Em? - komolyan kérdezi, amikor a szekrényemhez értünk.
- Mindent, még azt is hogy jártok! - szúrom oda morogva, mert úgy tűnik én tudom meg utoljára.
- Már mindenki tudja? – kérdezi, tőlem miközben leveszem a zakóm es az ingem.
- Nem, csak mi! – morgom, ahogy a pólómat veszem fel. - Kicsit fáj hogy én tudom meg utoljára. - mű hisztizek.
- Bocs haver de nem nagyon volt időnk se hogy mondjuk el. - kapkodja össze vissza a fejét de meg nyugtatóan a vállára teszem a kezem.
- Nyugi, tesó, nincs baj. Gratulálok, hogy neked sikerült. - őszintén őrültem neki de közben meg irigykedtem azon hogy neki össze jött álmai nője míg nekem csak a mosolya és az hogy védhetem a golyóktól jut.
- Ha mondjuk, bevetnéd azt a híres Fullbuster bájt, amiről apud dicsekedik. - mozgatja a szemöldökét, amin nevetni kezdetem.
- Azt a bájt pont Lunánál nem hat. – tájékoztatom, miközben bezárom az ajtót.
- Aha, ha tejest használnád és nem csak egy kis részét. - oktat én meg vállat vonva meg indulok vissza.
- Majd ha tényleg bejövök neki és nem csak kamuból ölelgetne. – morgom, miközben rendezem a hajam.
- Most hogy látja, működik, nálunk talán felnyílik a szeme. – reménykedik, a barátom én meg csak bólintok.
- Talán. - kicsi reményt ad nekem egy majdnem egy évtizedes epekedés után, de nem sokat ad. Visszaérünk az asztalokhoz és már Lina sem fújon annyira talán meg békélt, de ezt nem tudtam, meg hogy mi történt. - Majd meséld el! - szólok Galexnak aki csak bólint, majd az asztalhoz ül. Körbe nézek, de nem látom Lunat se az ügyvédet.
- A főnök épp beszél az ügyvéddel négy szemközt a kihallgatóban. - tájékoztat Lina én meg azonnal megindultam a helységnek a megfigyelő részébe és ott máris meg láttam az egyikben a gyanúsítottat a másik oldalt épp Luna falja Stonet a falnak dőlve. Bennem valami épp repedni kezd és a kezemben levő kilincs kezd meleg lenni. Látni Lunán a szenvedély és egyéb mást az arcán, amit más okoz sokkal rosszabb, mint képzeltem. Stone keze egyre lejjebb vándorol, a keze ahol a lány feneke van. Egyszerre jó látvány és hányingert kelt. Meg fordulok, és bosszúból hangosan bekopogok az ajtón.
- Főnök ideje dolgozni. - szólok be elfojtót hangon es nem a jó dolog miatt mert a gatyám majd szét feszül miattam hanem mert le akarom tépni az ajtót. Egyre nehezebb nem féltékenynek lenni.

Luna szemszöge

Jack nyakát öleltem miközben valaki kopog. Hangját nem tudtam beazonosítani, de abban igaza van, hogy dolgozunk, kell. Nem tudom, hogy jutottam el onnan, hogy meg mondom Jacknek hogy dolgoznom kell odáig hogy smárolunk.
- Mennem kell. - halkan mondom, ahogy elengedem az ajkát, de a keze még mindig a fenekemen ahonnan kellemes bizsergést indít minden hova.
- Figyelni foglak. - rám kacsint én meg zavarba jövök. Elengedem, ahogy ő is engem és a tükörben rendezem, a hajam majd ki megyek a csapathoz, akik mintha már vártak volna. Emma oda adja az aktát Storm meg kinyitotta nekem az ajtót én meg belibbentem. Michal Starky ahogy meg látót egyből fehéredni kezdett az arca az emlékektől.
- Mi a baj Mr. Starky? - kedvesen kérdezem tőle, amire csak reménykedve néz a társamra.
- Most már komolyan érdekel mi volt a kocsiban! - mondja a társam én meg csak ráztam a fejem. Még meg kéne azt beszélnünk Linával. - gondolok bele és vettem egy mély levegőt.
- Párkapcsolatban van Mr. Gillysel? - könnyedén teszem fel a kérdést a pasinak.

- Igen! – röviden válaszol.

- Az apja támogatta önöket? – komoly még is nehéz kérdés ha bele gondolunk milyen világban élünk mostanában. A férfi sima arca meg merevedik, és a keze idegesen kezd el járni.

- Nem igazán. Azt tudta hogy Maxin biszex de azt nem hogy velem jár. – meséli, de csak fél igazság.

- Miért nem mondták el? – kérdezi Storm jó zsaru módra.

- Mivel kikötötte hogy kollégával nem járhat. – mosolyodik el a végén és én is.

- Tiltót szerelem? – visszakérdez a társam lágyabb hangon, mint aki érti milyen.

- Igen, ezért sem lehetünk volna együtt, de még is úgy eset. – mosolyodik ezen majd hirtelen lefagyót a mosolya.

- Mi történt a műhelyben? – komolyabban kérdezem amire fészkelődni kezdett. – Ha nem mondja el akkor súlyosbíthatják a büntetését Michael! – figyelmeztettem amire hosszabb csend jött. Tűrelemesen vártam hogy meg szólaljon ami perceket jelenetet, és egy kis kínzást is a férfinak.

- A nyaklánc, amit behoztak azt Maxinak csináltam év fordulóra, viszont ezt Mr. Gillys nem tudta így be tette a kollekcióba, én meg mondtam, hogy nem valló a kiállításra. Válasz képpen azt mondta, hogy bármi, amit itt csinálok, az csak oda megy. Dühös lettem és mondtam neki hogy a fiának készítettem, amire kinevetett. Közölte hogy lehetetlen mivel a fia nem jár senkivel, én meg mondtam hogy de és egy éve velem jár. Kikelt magából Hens, és elkezdte mindennek elhordani engem és a fiát ami be tett nekem. Orditani kezdtünk, és a végén azt vettem észre hogy a nyakamat kezdi el szorongatni. – itt lejjebb tolta a sálat a nyakán és látni lehet a horzsolás nyomokat hogy igaz amit mond. – Dulakodtunk, én meg kerestem valamit hátha meg tudom élve úszni, de közben végig beszélt olyat hogy a fia nem lehet egy pasival együtt, ha már Bi akkor egy nőt szedjen össze ne egy olyan szerencsétlenséget, mint én, így amikor enyhülni tűnt a fogás hátra löktem és egyenesen a galvanizálónak vágtam majd a fejét bele, így kicsivel később fel éledtem és elengedtem és futottam onnan el. Ekkor bele futottam bele Huges Mores embereibe akik mondták nekem hogy ha nem adom el az egész kollekciót akkor felnyomnak hogy kitervelt volt az egész, és rám és Maxinra kennek mindent. – meséli nekünk amire nagy levegőt veszek mert sajnos minden igaz, és nem csak kitalálció az hogy a meleg ellenes emberek ölni képesek. Michaelnek eleredtek a könnyei, így Storm oda adot neki egy zsepkendő halmot, és csak fujni kezdi az orrát.

- Ismerte Morest azelőtt? – kérdezem tőle amire meg rázza a fejét.

- Nem csak névből. Mr. Gillys soha nem adta ki a kezéből az üzletnek ezt a részét, csak a tervezést. – meséli amire össze ált a kép.

- Kérem írjon le mindent amit most elmondott nekünk, a kollégám itt marad hogy segítsen. – tájékoztatom én meg ki mentem a kihallagatóbol. Szörnyek az emberek. – gondolom ahogy nagy levegőt veszek. A csapat kinéz a fülkéből, és intek Galexnak hogy maradjon, így a lányok és Jack kilépet.

- Jobban meg nézem a gépet amin Gillys dolgozót, de az is lehet hogy Mores rá akarta kenni. – válaszol a kérdésemre anélkül hogy feltettem volna.

- Köszi. – halkan mondom majd Jackre nézek aki mosolyog, és egy kicsit olvadni kezdek ettől.

- Elkezdek össze hozni egy vádat, és egyben kérek egy kollégát a védelmében, és szólok a pasijának hogy a kedvese bevédte őt. – tájékoztat majd a végén kacsintót, és közelebb hajolt. – Ez után elmegyünk vacsizni édes! – nem kéri, ha nem csak közli de így jó jelenleg.

- Meg egyeztünk! – megyek bele majd Linára nézek aki még mindig feldúlt, de meg fogom a kezét mint gyerekkorunkban és a pihenőbbe viszem. Csendes de nem is várom el hogy a nyakamba boruljon, csak leültettem ahogy én is mellé ülök. – Bocsáss meg nekem azért amit a kocsiban mondtam, nem akartam bele szólni, csak nem akarom hogy valaha bárkinek baja legyen azért mert a kapcsolata kitudódik, és csak aggódom értettek. – komolyan mondom neki amire a válla meg ereszkedik, és meg fogja a kezem, és meg is szoritja.

- Miután el telt pár óra, azóta értem miért volt az a kirohanásod. Tudom hogy aggodsz mindenki miatt is, és ezért nagyon szeretünk téged, viszont ideje lenne észre venned hogy mi is féltünk téged. Főleg hogy ez a pasi nagyon helyes, és nagyon kitartó. – kontrázza amire fel nevettem.

- Ha tudnád mennyire. – értek egyet. – Kérlek, mielőtt egymásra másznátok egy helyszínen jusson eszedbe mi is ott vagyunk! – emlékezettem, amire nevetni kezd és én is.

- Jó, becsszó ilyen nem lesz! – mosolygunk, ezen közben látom hogy kijön a kihallgatóból Storm. – Tudod ő aggódik a legjobban miattad. – halkan mondja a fülembe a barátnőm, amire csak bólintok. Igen tudom.

A tárgyaláson enyhítettek Michaelen mert ön védelem volt, és ezt bizonyították, és Maxin csak még jobban szerelmes lett a srácba amiért meg védte. Viszont Mores még mindig nincs rács mögött és még mindig kereskedik emberekkel. 

Hello-Bello Mindenkinek!

Boldog karácsonyt mindenkinek! 

Continue Reading

You'll Also Like

78.7K 3.9K 23
Amara Collins egy sikeres és igen népszerű cégnél dolgozik. Az élete simán, gördülékenyen haladt mindig is. Ám a cég ahol dolgozik egyik napról a más...
154K 10.6K 61
"Ne menj be a sötét erdőbe, vöröske." Családom és a Gonzalez család ősidők óta ellenséges viszonyban állnak egymással. A nézeteltérés miatt kutya köt...
100K 5K 60
Avery Myers nyomozói családban nőtt fel, a felmenői mind kémek és nyomozók voltak. Jelenleg az apjáé az egyik legnagyobb nyomozói vállalat a világon...
61K 2.6K 20
Luna Brooke nyári munkát keres, hogy egy kis pénzhez juthasson, amiből majd az egyetemet szeretné kifizetni, bár addig még van bőven ideje, Luna előr...