A legyőzhetetlen Duó! Szülök...

By HannaBotz

377 42 38

Nos azoknak a kedves olvasóknak akik nem élvezték végig az előző könyvemet teljesen azoknak szólok hogy tanác... More

1.fejezet Két hercegnő - Két királynő
2.fejezet
3.fejezet
4.fejezet
5.fejezet G- fiúk ügye
6.fejezet
7.fejezet
8.fejezet
9. fejezet Áldozat
10. fejezet
11.fejezet
12.fejezet
13.fejezet FBI
14.fejezet
15. fejezet
16.fejezet
17.fejezet Véres Valentin
18.fejezet
19. fejezet
20. fejezte
21.fejezet Az ellopót Renoir
22. fejezet
23.fejezet
24. fejezet
25.fejezet Gyilkos nyaklánc
26 fejezet
29.fejezet

27.fejezet

4 1 0
By HannaBotz

Luna szemszöge.

Jack még mindig előttem ál és mosolyog mint a vadalma.
- Ezt még egyszer mond el! - követelem tőle ő meg csak bólint.
- Be viszlek titeket a platina partira ahol a partneremként mutatlak be így hamar meg találod a gyanúsítottad. - ismétli el a mondatát én meg még mindig nem hiszem el hogy ez komolyan kijön a száján másodjára.
- Komoly? - kérdezem újra, mert annyira nem tudom el hinni hogy mit akar ezzel.
- Luna, komolyan beszélek, meg hívtak oda, és vihetek valakit. - bizonygat, de nem hiszem el.
- Miről szól a diskurálás? - kérdezi tőlünk a barátnőm amire felé nézek, és egyből ragyogni kezd a barna szeme.
- Arról hogy a csapatot be tudom vinni a partira, viszont a főnököd nem akarja elhinni, de remélem te elhiszed! - fordul a kollégám felé aki már bólogat.
- Tökéletes, akkor gondolom kikéne már csak csípnünk magunkat, meg egy stratégia sem árt mert Galexék is találtak valamit! - meséli nekem amire már is feléled az agyam és meg indulok a csapat felé. Eddig egy kávéval a kezemben beszéltem Jackel, vagy is sokkolt. Galex És Lina csak úgy ragyognak egymás mellett, ami jelent valamit annyira hogy nekem is kedvem támad mosolyogni.
- Na csapat mit találtatok? - csapom össze kezem hogy rám figyeljenek. Lina biccent Galexnak aki egyből engem néz.
- Huges Moresnek van kapcsolata Gillys műhellyel, de nem az áldozattal. - meséli nekem amire már is meglep.
- Ezek szerint valaki üzletel a sötét oldallal, ami a szomszédokat támasztja alá. - esik le a tantusz Stormnak.
- Az is hogy a gyerek a másik nemhez vonzódik, de nem az apjához, hanem egy kollégához. - mesélem amire már mindenki döbbenten néz.
- Ezt nem mondtad! - morogja Emma a gép mögül, én meg csak vállat rántok.
- Nem, mert még nem is volt időm rá, mert sokkoltak. - morgom miközben Jackre nézek aki mosolyog ezen.
- Ne kend rám főnök. - szól vissza amire hunyorgok, de nem rezzen meg.
- Akkor mi legyen? - kérdezi Galex amire már is rá figyelek.
- Elkell mennünk a partira hogy meg találjuk, de csak vele tudunk menni, mert ismeri a járást! - intem a szavakat az ügyvédhez aki hevesen bólogat.
- A meg hívókat intézem, legyetek mind kész hatra! - adja ki nekünk a feladatot, és már is ment, de előtte rám kacsintott. Mint ha morranást hallottam volna de nagyon rövid volt és nem is tudom kivolt. A csapatómat nézetem akik hol ülnek, hol állnak leginkább Em, és Storm van asztalnál.
- Hugesről mit gondoltok? - kérdezem Galexékkat akik nagyon komorak lettek.
- Tudja ki az üzlet társa és hogy valami még van a hátérben. Ha nincs konkrét nyom, bizonyíték nem hozhatjuk be. - tájékoztat Lina amire bólintok.
- Emma mi lenne ha lenyomoznád Huges telefonját és figyelnéd kivel mit beszél, ha szerencsénk van akkor mond olyat amivel meg szorongathatom. Tudom hogy törvénytelen de nem is hallgatod végig! - kacsintok a végén amire azonnal mosolyog és gyorsan pötyög valamit majd felugrik.
- Csajok irány öltözni! - jelenti ki amire már is rosszul lettem. Utálom az estélyiket. - morgom magamban miközben megyünk az elveszett tárgyak osztályára. Anyum mesélte hogy a bulikról behozót őrizetesek hagynak itt néha ruhát mert valaki néha váltóval várja és azért vagy cipőt ami a nagy sietségben ott maradt mert szabadulni akart. A lényeg az hogy vannak kölcsön ruhák amikben a rendőrnők fel tudnak venni így kicsit gazdaságosabb a ruha kölcsönzőkre nézve.
A helységbe bevetve magunkat Lina és Emma már ugrót is neki a holmiknak én meg a falnak állva nézem őket. A munka ezen részét mindig imádják és ezt nem csodalom, mert nincs benne papír munka csak tűsarkú. - idegesen gondolom ahogy én is megindulok egy vörös ruha felé, de a mellette lévő fehér jött ki. Makulátlan fehér anyag gyönyörű csipke és strassz kövekkel díszítve szinte gyönyörű de Emma arcát elnézve nem az. Meg fordítom és száraz vérfoltok vannak rajta.
- Lehet Halloween buli volt. - menti Lina a helyzetet de nemlegesen rázom a fejem.
- Ez vér ennél jobb kell. - morgom majd vissza tettem és le emeltem a vöröst ami káprázatosan szép kivágással a hátán és elől meg csak egy íves dekoltázs de nem túl mélyen, és meglepetésemre szelesebb válla volt a semmi helyett. - Ez tökéletes! - szólt nekem Lina és küldőt egyből a próba fülkébe, én meg tettem ahogy kérte. Le vettem a pólóm nadrágom csak fehérnemű és zokni volt rajtam. Felkaptam a finom anyagtól és egyből olyan érzésem volt mintha laza lenne a tükörbe néztem és bár a dekoltázs az jó volt de a többi része lógót. El húzom a függönyt és a csajok elé állok.
- Jó itt. - mutatok a mellemre. - de ez itt szar! - mutatok lefele amire már is elő kap Emma egy fehér szalagot valahonnan és felém közeledik. Mögém lép majd gyorsan össze is köti a hátsó részt mint egy csiptető.
- Már melltartó nélkül is lehetsz! - tanácsolja amire bambán bólintok és a tükör felé nézek. Minden helyére került a ruha többi részen ott takar ahol kell lenniük. Mosolygok azon hogy ez mennyire nem én vagyok pedig nőnek születtem, még is a fegyver és az autók jönnek be. A gondolataim közben mindenki felöltözőt szépen, Emmán egy kék ruha volt ami koktél ruha rövid volt mint az enyém de míg az enyém térd alá, az övé comb közepéig, de a tüll kis lányossá teszi. Lina mindent be vet, mert ki emeli a dekoltázsát egy válatlan ruhával ami felül fogja meg és onnan már lenge anyag van, szinte nyári az egész szett amit egy magas csizmával dob meg. Nekem fekete tűsarkú, Emma pedig kék lapossarkú.
- Csinosak lettünk csajok! - jegyzi meg Lina amin csak nevetünk. Pont öt óra ötvenöt van így már csak le kell menünk. Hárman voltunk a liftben, és csak Jacknek a megnyilvánulása járt a fejemben ahelyett hogy az ügyön kéne agyalnom. A francba hogy mindig a gondolataimban van. - morgom miközben lassan kisétálunk, és az őrs előtt termünk, ahol már vártak minket a fiúk. mind a kettő kicsípte magát, rendesen öltönyben vannak.
- Csinosak vagytok fiúk. - bókolok neki amire már is vakarni kezdik a tarkóját. Lina arca lágyabb és oda megy Galexhez akinek a szeme ragyogni kezd. Ezek tényleg szerelmesek. - örömködök, és a társam felé nézek aki még mindig nem szolt semmit.
- Jól nézel ki Storm. - dicsére amire már is felnéz rám.
- Te is, avagy gyönyörűek vagytok. - dicsér minket de teljesen zavarban van. Kedvesen mosolygok a csapaton akik csak a munka miatt képesek levedleni a golyó álló mellényt. Jó csapat vagyunk, már csak egy kiemelkedő munka kéne ide hogy jók legyünk a főkapitánynál, vagy a kapitánynál, de biztos hogy nem ez lesz az. - morgom kicsit majd megindulok a kocsi felé ami most gurult be. Jack kiszállt az elegáns öltönyben van ami tökéletes illik, és a rendezt haja ismét rendbe szedett. Kíváncsi lennék hogy milyen lenne kócosan? - gondolom miközben valami vágy hatalmába kerít miközben bizsereg mindenem.
- Szép estét nyomozó. - kedvesen köszön miközben közelebb jön, én meg csak nézem.
- Neked is ügyvédúr. - válaszolok, és egy halvány mosollyal díjazom a megjelenését, közelebb hajol annyira hogy csak én haljam.
- Gyönyörűen nézel ki Luna. - bókol amire azonnal melegedni kezd az arcom.
- Hé Stone, mi a terv? - kérdezi tőle Storm mentésként, vagy valami pillanat rombolónak szánta.
- Most az hogy mindenki beszál a kocsiba, és elmegyünk az eseményre, és lecsaptok a gyanúsítottra, de egy kicsit élvezni sem árt mert nem mehet be akárki! - figyelmezettet minket amire már is forgatom a szemem.
- Mennyünk! - adom a parancsot, és a kis csapattal már is beszálltunk a gépjárműbe.

Minden csendes és feszült volt az út a hiszen most megyünk először ilyen eseményre és nem igazán tudom hogy kéne viselkednem. Anyumék volt ilyenen de az egy divat bemutató volt és ő modell volt ott. Azt is Gray bácsitól tudtam mivel addig kérleltem hiszen láttam régen apánál egy képet, nagyon régen. - kedvesen mosolygok ezen az anyós ülésen, és lassan meg állúnk egy vörös szőnyeg előtt ami bevezet egy magas gyönyörű épületbe.
- Meg érkeztünk hölgyek urak. - jelenti be Jack, majd kiszál a sofőr részből, és át fut az én oldalamra és kisegít. - Ne feljedzsel ma én vagyok a kisérőd! - halkan emlékezett, míg ki szállok amire mosolygok.
- Hogy tudnám elfelejteni? - szarkasztikusan kérdezem majd a többiekre nézek akik már kint voltak. - Csak szépen hölgyek urak! - figyelmeztettem őket amire már is mosolyognak mint akik tudják hogy esélytelen. Nehéz esténk lesz.

Lina szemszöge.

A partin beérve mind szétváltunk párokban, Luna, és Jack, szerintem ez egy románc kezdete lesz náluk, de ezt szegény barátnőm nem látja. Emma, és Storm, nos, ők dolgozni fognak végig ez biztos, a mi esetünk kicsit más Galexxal. Amint távol voltak a többiek a kollégám magához volt, és az ajkával egy szenvedélyes csókot, nyomot az enyémre, amitől minden testrészem bizseregni kezd.
- Nos hölgyem mi lenne ha kicsit kiélveznék azt hogy egy puccos bulin vagyunk? - kérdezi tőlem miközben egyre forróbb a hangulat.
- Jól hangzik uram. - csábosan válaszolok, és a tarkója kőré csavarom a karom. - Kár hogy dolgozni sem árt. - rontom el a kedvét, de ez csak a látszat mert már is bele markol a fenekembe és a fülemhez hajol.
- Ha ilyen munka függőnek akarsz tűnni nálam nem működik édes. - becéz amitől remegni kezd a lábam és a jobban kapaszkodni kezdek a vállába. - Én a munkában is ott vagyok, és ha engeded magán életben is. - ígérget és ez tényleg valós, és nála komoly is.
- Persze hogy meg engedem. - halkan válaszolok de mindent hall tisztán.
- Akkor mi lenne ha kicsit körbe néznénk, nyugi dolgozunk is. -, végén rám kacsint közben meg egyre jobban zavarba jövök.
- Rendben! - egyezek bele, és kezdem érteni mennyire is kezd hivatalos lenni az hogy mi együtt vagyunk. körbe megyünk az eseményen mindenhol ékszerek, drágábbnál drágább darabok, és persze a platina estélyhez hűen mindenki van valami ami ezüst színű lehet. - Szerinted mennyi lehetnek az ékszerek? - kérdezem Galextól miközben átkarolom a kezét, és így sétálgatunk.
- Kábé annyiba amennyibe az egész életünkbe dolgozhatunk, hiszen hét számjeggyel kezdődik, és az kezdhet mondjuk héttel. - magyarázza amire már is idegesen kezdek körbe nézni.
- Ha ilyen sokat keresnek akkor Stone hogy tudót ide meghívót szerezni? - kérdezem amire mintha megfeszülne az álla.
- Igen ez nekem is gyanús, de szerintem másnak is! - morogja és mintha a tömegben célszemélynek küldene üzenetet. Vajon kinek címezte?

Storm szemszöge.

Luna folyton mosolyog, és nem is ön maga szinte. Jó mosolyog de nem úgy mint akkor amikor valóban boldog, azt is csak nagyon ritkán látom, most viszont ez nem olyan. Stone kiváltót valami hamisat benne vagy nem tudom de nem tetszik a pasi, de amíg Luna kedveli nem lehet egy rossz szavam se. - morgom miközben keressem a személyt aki lehetőleg Michal Starsy. Nézem az embereket de nem láttok semmit csak vakító ékszereket.
- Nyugalom Storm. - szól rám Emma, aki mellettem sétált eddig. - Tudom hogy zavar Luna új udvarlója de ha kérhetem jó lenne ha nem kaparnád ki a szemed mindenki szeme láttára a nagy féltékenységedben. - morogja tovább, de nekem le esik az állam.

- Honnan...
- Idióta vagy, te is meg Galex is, ha azt hiszed, hogy amikor rá néztek a lányokra úgy hogy ott helyben meg kéritek a kezüket nem latja senki. - duzzogni kezd, de az állam továbbra is a földet súrolja.
- Hogy...
- Storm ne most tárgyaljuk ki a legnagyobb titkod, ha nem találjuk meg azt aki tervezte azt! - mutat egy nyakláncra a többi emberre és egyre inkább nem tudom hogy már mit keressek ezen a puccparádén.
- Melyikre gondolsz? - udvariasan kérdezem, ahogy visszanyelem a józan eszem a torkomba mivel félő hogy mindjárt elrepül.
- A modellek csontosabbak mint az átlag emberek így csak néz végig azokon amiknek a csípője átlagnál kisebb, vagy csak nézd meg milyen szabadon hagyva a mellkasuk. - térképező fel nekem és tényleg vékonyabbak a Modellek és mintha nem is lenne, felső része a ruhámnak annyira a nyakláncra mennek ebben.
- Nehéz elhinni, hogy pasi létemre nem eset le. - morgom leginkább magamnak, de tudom, hogy Emma ezen mosolyog.
- De szerelmes pasi létedre! - jegyzi meg és egyre nehezebb elhinnem, hogy tényleg tudja a titkom.
- Hölgyeim és uraim! Kérem, fáradjanak, a kifutóhoz ahol bemutatjuk Gillys és Starsy legújabb darabjait. - felkonferálják az eseményt és meg indul a tömeg. Követjük a népet és ekkor nekem jön Galex és Lina, akik teljesen kizártak mindenkit, de oldalba bököm és rám mered.
- Emma tud mindent beszelünk kell vele! - röviden mondom neki, amire neki is kikerekedik a szeme. A tömegben újra elvesztem, de tudom, hogy a kifutónál van mindenki.
- Szép platina estét, köszöntök mindenkinek! - szólal meg hírtelen egy másik vékonyabb hangú férfi az emelvényen. - Ma este nem csak a csodás ékszerekért vagyunk itt hanem Mr. Gillys ért is. Ez az utolsó munkánk úgy, hogy élvezek ki! - zárta le a beszélgetést amire hirtelen fel pattan az emelvényre Luna mint egy ninja.
- Elnézést hogy zavarom, de maga Michal Starsy? - udvariasan kérdezi, ahogy az estélyi áll rajta teljesen lefagyaszt mindenkit és persze szegény áldozatát, aki csak bólogatni képes. - Magát nehéz meg találni mi lenne, ha hátra mennénk? - kedvesen kérdezi, amire csak megint bólogatás van. Luna kikapja a mikrofont a férfi kezéből és a nézők fele néz. Gyönyörű! – gondolom, ahogy megint végig siklók a gyönyörű ruhánk ami passzol a természetéhez sőt hangsúlyozza hogy maga tud lenni az ördög. - Elnézést kérek hölgyeim és uraim, de Mr. Starsy egy darabig nem lesz elérhető a meg vásárolni kívánt ékszereket majd csak a hét folyamán kapjak addig is élvezek az estét. - mint valami betanult szöveget mondana el teljesen normálisan. Mást nem nagyon lehet várni Lunátol. - dicsérem közben Emmat meg fogom, és magam után hozom a színfalak mögé. Egy biztossági ember az utunkat állta én meg híjába mutatom, a lejvényem nem akar be engedni.
- Elmondaná, nekem miért nem akar beengedni? - komolyan kérdezi amire a hústorony letolta a napszemüveget és rám néz komolyan.
- Meztelen nők mászkálnak, bent nem engedhetek be senkit. - érvel én meg fejbe csapom magam.
- Uram a társam most vitt oda egy gyilkossági ügyben gyanúsítottat, bekell mennem! - morgom amire meg mindig nem engedett be. Emma előrébb lépett és elő adta a cuki vagxok mosolyát.
- Bocsássa meg a kollégám morgását, de tudja nagyom ideges tud lenni amikor a társunk jelentett rendez, tudja milyen?- egyetlen egy kérdés és a férfi szimpátiája az ővé. Kinyitja az ajtót majd be enged minket én meg csak döbbenten nézem. - Néha elég egy aranyos mosoly, mint mellbedobás. - utal Linára amin nevetni kezdek. Igaz.

Hello-Bello Mindenkinek!
Boldog mikulast mindenkinek!

Continue Reading

You'll Also Like

605K 15.8K 75
" Nekem nem elég a jó, a legjobbat akarom " - Reed.M " Nekem nem elég a szép, a legszebbet akarom " - Ricky.W Reederica Malone nem egy visszahúzódó,ö...
18.8K 2.2K 77
Az iskolában terrorizálták, otthon pedig állandóan kiabáltak vele, Jimin sosem érezte, hogy szeretik, ezért amikor egy félénk milliárdos, Jeon úr kik...
96.9K 4.9K 59
Avery Myers nyomozói családban nőtt fel, a felmenői mind kémek és nyomozók voltak. Jelenleg az apjáé az egyik legnagyobb nyomozói vállalat a világon...
182K 7.7K 40
Mit tennél, ha a szüleid össze akarnának hozni az ex legjobb barátoddal? Persze, hogy alkut kötnél vele! Skylar Lynch vállára súlyos teherként nehez...