Runaway bride - Dante Lindhe

hovetstories tarafından

16.8K 291 25

Wilma och Dante har alltid hatat varandra, detta är deras historia. Det har gått bra för Wilma att kunna hål... Daha Fazla

PROLOG
F Ö R S T A B R Å K E T
F U C K B O Y
Å T E R S E E N D E
@ VÄSTRAGOSSIP
O N S D A G S M O R G O N
F Ö R V A R N I N G
Ö V E R E N S K O M M E L S E
P L U G G K O M P I S A R
I N B J U D A N
S K O L K A
K V A R S I T T N I N G
F Ö R F E S T
K Ä N S L O R
O B E S V A R A T
M I N N E S L U C K O R
S A B B A T A L L T
P O K E R F A C E
E N V E C K A S E N A R E
Ä N G L A L I K
P A R T Y P I N G L A
H E M L I G H E T
N Y F E S T
I N L Å S T
F Ö R D I G
O S C A R
F Ö R S V U N N E N
F Ö R T J Ä N A R B Ä T T R E
F Y L L E M E D D E L A N D E
B I L E N
K O N F R O N T A T I O N
@ LUDWIGKRONSTRAND
𝐋𝐈𝐓𝐄𝐓 𝐌𝐄𝐃𝐃𝐄𝐋𝐀𝐍𝐃𝐄
S A N N I N G E N
S T Ö R
D E N R Ä T T A
B O M B E N
S P E G E L N
A N K L A G E L S E R
M A M M A
F Ö R S E N A D
Ö V E R B E S K Y D D A N D E
S K O L G Å R D E N
F Ö R K R O S S A D
H O T
S K I L S M Ä S S A
S Y N S I M O R G O N
T Y S T
F A L L I T H Å R T
T I L L I T
A N N O R L U N D A
D E J T
R Ä D D A D E M I G
H A T K O M M E N T A R E R
D E N B Ä S T A
F A M I L J E M Ö T E
F L I C K V Ä N
@ DANTELINDHE
U R S Ä K T E N
T R I G G A H O N O M
H J Ä R N S K A K N I N G
S J U K H U S
M I D D A G
S V I K E N
G H O S T A R
A V S L Ö J A N D E
S I S T A F E S T E N
S L U T E T
𝐄𝐅𝐓𝐄𝐑𝐎𝐑𝐃

EPILOG

218 2 4
hovetstories tarafından

D A N T E S P E R S P E K T I V

på festen

(ett dygn innan)

När låten är slut

Ska släppa dig för sista gången, så

Ja fäller en tår, nu

Förlåt för allt ja sa igår o den jag blev i år

Men du är den enda som förstår mig

men du når ju inte längre fram o du är borta nu för gott

Flyg nu från mig

Flyg nu ifrån mig

Du var min bride yeah

Som springer till han

Springer o' springer

Ja' tappade

Mig

För jag hade sår

O' du likaså

Ja' ber dig förstå

W I L M A S P E R S P E K T I V

på flygplatsen

(några timmar innan flytten)

Så vi två är fucked up

Ja ska fly som en dåre

Fly som en dåre

Lovar att ja ska bli fri från dig,

så tack för allt.

Du har läst Runaway bride,

en bok om rykten, missförstånd, svek och krossade hjärtan

Det här är en historia som vuxit fram under ett år nu. Jag har kämpat och kämpat. Till och med redan skrivit denna tre gånger men jag av många olika anledningar raderat. Men du har som sagt läst den sammanställda boken, tack till alla som läst jag uppskattar er alla.

Men innan jag lämnar den här boken i det förgångna, så måste ni ju få veta det största sveket i hela historien,

Så detta är sanningen om

W I L M A  O C H  D A N T E

Det som ni kommer få höra är nog inget ni förväntade er att höra. Det hade inte ens Wilma förväntat sig, men vad kunde man egentligen förvänta sig av sin värsta fiende. Sanningen var att Dante hade ljugit genom hela deras relation. Bara för lite publicitet.

Dantes och Wilmas förhållande började innan ens Wilma visste det. Att planen hela tiden var att han skulle vinna hennes hjärta. Denna plan gjordes i Marabella, när tre bittra människor delade hat mot en och samma person, Wilma Hedin. Hon hatades av två olika anledningar, Amanda och Ebba på grund av ett problem med Amandas ex och de två killarna. Dante och Axel för att deras vän Ludwig, valt Wilma istället. Deras hat grundade en hämndaktion fyllt av lögner, drama och olycklig kärlek. Vännerna skapade Västragossip.

Ett instagramkonto som namngavs efter kompisarnas gymnasieskola, dem skapade kontot med samma namn som ett annat konto som blivit raderat och samtidigt ett första rykte om Wilma. I början tänkte inte Dante, Axel, Ebba och Amanda på hur de skulle genomföra hämndplanen, men när kontot fick ett uppsving. Så fattade dem att de faktiskt kunde tjäna på kontot och då behövde de göra planen skarpare. Vänskapsgruppen fattade att för att kunna förstöra Wilma behövde dem hitta tips själva istället, för hon var ganska osynlig och det folk skickade om var tips om populära människor. Det var då Axel kom med idéen att Dante skulle komma in i Wilmas liv och som en mullvad leta efter skvaller som kontot kunde lägga upp.

Första lögnen som Dante berättade var om spanskan. Han hade egentligen B i betyg men övertygade spanskläraren att låta honom göra om samarbetsprojektet för att han fick en samarbetspartner som inte kunde sammarbeta. När han övertalat Jade så var det bara att vänta på Wilma för att kunna sitta bredvid henne. Resten vet ni ju redan, tror ni iallafall.

Dante hade ljugit så mycket så Wilma inte ens visste vad han hade sagt som faktiskt var sanning.

Han låtsades att han var på Wilmas sida men gjorde det bara för att på något sätt kunna vända sig till sin fördel. Som till exempel att när han skrev att Wilma borde täcka sina blåmärken för att skydda sig men egentligen ville han bara att kontot kunde lägga upp ett nytt inlägg om Oscar och henne. Med bevis.

Eller när han utnyttjade Ludwig för att få Amanda att berätta om det som "hände" mellan Oscar och Wilma på ett naturligt sätt. Där hade han förstört Ludwig och Wilmas vänskap.

Men medans Wilma och Dante umgicks så hade hans värsta mardröm uppkommit, han hade fått känslor för henne. Han kunde få vem han ville, men blev kär i den han verkligen inte fick få känslor för. Han blev kär i henne lite innan deras första dejt skulle äga rum, han visste verkligen inte vad han skulle göra av sina känslor. Dante hade ju precis legat med henne och skillnaden med henne och andra tjejer var att han kände att det inte var en engångsföreteelse. Trots hans rykte som fuckboy. Här började Dante verkligen få panik, det var tjejen han hade utnyttjat i flera månader liksom. Så hans enda flyktplan var att hålla på med någon ny brud, komma in i gamla rutiner. Det gick sådär bra, istället fick han dåligt samvete. Dante hade ju sårat Wilma, hon visste inte om det bara.

Men en dag efter samlades vännerna för ett gruppmöte. Deras enda kommentaren de yttrade var, alla på kontot vill se Wilma och Dante, som ett par. Sen ursäkta de sig och sa att det inte var vad de ville heller. Medans det var allt Dante ville, men det sa han såklart inte.

Dante och Wilma hade hunnit vara tillsammans i en vecka innan hans vänner började klaga på att kontot hade gått ner i aktivitet och att de behövde något nytt. Det var då Amanda kom på att hon kunde låtsas förlåta Wilma för att få henne att gå med på en plan för att få kontot att explodera. Amandas plan resulterade i blodpölar och allvarliga skador, här började gänget fatta att det nog var mer problem på Oscar än Wilma. Därför vill de avbryta hämndplanen, men Amandas idé på hur de ska göra det var inte den bästa, hon ville att Wilma skulle få reda på vad Dante gjort mot henne och sedan lägga upp en bild på hennes reaktion. Sen skulle hon låta kontot sakta dö ut.

Men Ebba insåg att det inte var rätt väg att gå så innan Amanda hann berätta för Wilma och hon berättade precis allt, men också att Dante började bli mer avvaktande från planen ett bra tag. Att hans känslor nog inte var helt fejkade.

Wilma behövde tänka på allt som hänt men tänkte att hon nog skulle kunna förlåta Dante ändå. Men något hon inte fick reda på var att Dante hade kysst en annan tjej, tror inte ens att Ebba visste det. Dante var redan på gränsen att inte bli förlåten och efter ännu ett svek så visste hon att han inte var värd henne.

En sak var säker, vännerna var inte glada på Ebba när hon berättade att Wilma visste allt och att hon kunde avslöja dem närsomhelst. Därför behövde de vara snabbare, så då valde Axel att ta på sig skulden även om han bara tagit bilderna till kontot. Ludwig hade inget med kontot att göra men valde att hoppa in för sin lillasyster. Det var här Wilma insåg att Dante var död för henne, för han var som Oscar. Dante hade utnyttjat henne och sedan lagt skulden på någon annan för att se bra ut själv och behålla sitt rykte. Ingen höll kvar henne i staden längre så hon tog sitt pick och pack, samt sin mamma och bästis Engla. För att ta första bästa plan till Göteborg.

Killarna hade försökt kontakta både Engla och Wilma för att säga att de ändrats sig. Men tjänar ändå pengar på Wilma, för vem annars handlar Hov1s, deras bands, debutsingel Runaway Bride om annars.

Okumaya devam et

Bunları da Beğeneceksin

39.5K 392 32
This is a story about a girl named y/n from l'manburg that falls in love with someone (your 21 and 5'5) Tw⚠️: Swearing Some adult content Your name...
644 55 20
Där står han. Skolan, om inte Stockholms, största fuckboy. Fråga vem som helst och han har antingen legat med henne eller någon som hon känner. Hans...
93.9K 1K 64
DANTE LINDHE Instagram bok om Dante Lindhe och Anya Edin. Anya är väl bara ett fan som precis alla andra? Eller? Kanske skulle detta leda till så my...
125K 1.9K 82
Vi lät som, när du va' med mig Mitt hjärta slog när du var här Jag blir så glad så fort jag ser dig Fuck allt, tror att vi kunde gått ━━━━━━━━━ ♡ ━━━...