Ha a határok elmosódnak

By Teamesu26

76.7K 2.7K 96

Nem követi pontosan a sorozatbeli időket, szálakat, korokat. Stiles (Stilinski) , Derek(Hale) egyre forrósodo... More

Bevezető [ Karakter Ismertető]
Fájt
Élek
Fejlemények
Nem Rész
Oké!?
Csak Álom..(18+)
Újabb Nap...
Halálba és vissza
Rajz
Megint
Ő, más
Kezdődik
Uralom!
Nem!
0.
1.
Szégyen
Hm
Hiányzik
...
..
Tényleg?
Velük
🎉🎊
..
..😢
ő
..
hazugság
fáj
segíts
vágy
megtette (18+ !!)
jól vagyok
nem úgy volt
Új könyv
ego
hibás
igaz ?!!
lehetek...
elfogad
idő
hazugság
cuki
figyelek
növekszik
ő..
hatalmas
.
🤔
közel
fáj.
idióták
álmok
vendég
megy
ők
Miattam..
ott van
mi ő?
hagyj..
együtt
igazság

rúgott

638 31 2
By Teamesu26














-Azt hiszem megint mosdóba kell mennem ..- szóltam mellettem lévő horkolo személynek.. Minek is , amikor ő alszik a világ is kipusztulhat mellette . Jó ez kicsit gonosz volt . Az elmúlt napokban nagyon sok minden volt amit meg kellett csinálnia szóval jogos a fáradtsága .. Ott volt a gyerekszoba vagy a festés .. ja és az éjszakai boltba elküldésről nem is beszélek akkor . Amióta a babszem velem van híztam bő 5 kilót ,  remélem nem fogok többet hízni. Így is olyan érzésem támad néha mintha gurulnék. Furcsa ez a terhesség és még furcsább hogy mennyi érzelmi hullámal jár.. " Figyelj a szerelmedre amikor gyermeket vár .. óvakodj az érzelmeitől.. házi sarkányá tud változni !" Írta ezt az egyik könyv amit Derek a napokban kezdet olvasni . Szerintem nem éppen úgy írja le ez a könyv a dolgokat ahogy a várandós emberek megélik.. Fogadni mernek hogy egy férfi írta.. Nagy nehezen sikerült az ágy sarkába kusznom , és ennél még nehezebben fog menni ..


















Könnyebb lenne az egész várandósság ideje hogyha, nem kellene az egész éjjelemet azzal tölteni hogy a wc-n ülök. Ebben a legviccesebb az hogy egy óra alatt körülbelül a mosdó látogatásom 5 alkalom.. Ebből az 5 alkalomból csak 2x tudok ki is préselni magamból valamit .. Fel le mászni az ágyból pedig nem kicsit kimerítő , lehet inkább a kanapét fogom kisajátítani ..
- Ez már a sokadik alkalom volt , édes .. Jól vagy ?!- húzott maga mellé az ágyba Derek.. Ha ébren volt mégis miért nem adta tudtomra ..
- Miért nem mondtad hogy ébren vagy ?!- borultam mellkasára .
- Biztos engedted volna hogy a mosdóba kísérjelek és meg nézem mit csinálsz . Jobbnak láttam ha távolból figyelek. - simitott hasamra , annyira megnyugtató .
- Sokszor voltál kint kezdtem aggódni , kérsz valamit enni vagy inni ?! Vagy netán nézünk meg egy filmet?!- kezdte fejemet simogatni , jól ismer már .. Én és az éjszakai étkezéseim.



















- Nézzünk egy filmet és együn..- komolyan , most tényleg megtörtént ..
- Érezted??!- fordultam oldalra , szerelmem meglepődve figyelte hasamon pihenő kezét.
- Édesem !!  Babszem megmozdult..- nézet rám majd hasamra, ezt párszor még meg ismételte majd óvatosan le kúszott hasamhoz.
- Szia babóca!  Tudod nagyon boldog vagyok hogy itt vagy velem és anyával!- megint kezdi.. és nem fogja abba hagyni .
- Remélem olyan szép és okos leszel mint ő ! Azért kérlek később ne okoz neki sok fájdalmat , vigyázunk rád !- csókolt végig egész hasamon.
- Szóval akkor nézünk filmet és együnk . Igaz szívem ?!- nézet fel rám igéző szemeivel , erősen bólogatni kezdtem .
- Téged se hagyunk ki a jóból kicsim ! Gyerek barát tartalmat fogunk nézni..

Continue Reading

You'll Also Like

12K 2.5K 154
Kell ezt még tovább regélni? Kukkants bele!
75.9K 2.4K 46
Engedj már el! Utállak! Utállak! Bár soha ne láttalak volna!- Ordítottam rá mire rám kapta jeges tekintetét és úgy engedett el mintha meg egette voln...
13.3K 484 27
Zoe, aki most először találkozni bátyja ( Nick ) csapatával és megnézni a meccsét. Habár Zoe imádja a bátyját és a focit is, kicsit megrémül a helyze...
21.1K 1K 6
Egy perces STEREK / Stiles × Derek / Novella-Fanfiction történetek. NEM FÜGGENEK ÖSSZE A RÉSZEK, HA MÉGIS AKKOR ODAÍROM ∆ TÁGÁR BESZÉD, SZEXUÁLIS TAR...