A legyőzhetetlen Duó! Szülök...

By HannaBotz

377 42 38

Nos azoknak a kedves olvasóknak akik nem élvezték végig az előző könyvemet teljesen azoknak szólok hogy tanác... More

1.fejezet Két hercegnő - Két királynő
2.fejezet
3.fejezet
4.fejezet
5.fejezet G- fiúk ügye
6.fejezet
7.fejezet
8.fejezet
9. fejezet Áldozat
10. fejezet
11.fejezet
13.fejezet FBI
14.fejezet
15. fejezet
16.fejezet
17.fejezet Véres Valentin
18.fejezet
19. fejezet
20. fejezte
21.fejezet Az ellopót Renoir
22. fejezet
23.fejezet
24. fejezet
25.fejezet Gyilkos nyaklánc
26 fejezet
27.fejezet
29.fejezet

12.fejezet

9 1 0
By HannaBotz

Natsu szemszöge.

Az őrsre beérve egyből kávé automatához mentem. Régen utáltam ezt a vackot, de rá kell fanyalodni, néha ha sokat, éjszakázik az ember. A méreg szinte szétterjedt a testembe majd mentem a lifthez ahol is meg sem álltunk a tizedeik emeletig ahol is már fogadott minket egy csapat tini, akiket a rendőrök tartottak kézben meg persze csendben nehogy beszélni tudjanak.
- Őrmester. - szólok tisztelettudóan a rendőrhöz, aki egyből rám nézet. – Kérem, vigye le őket a fogdába, amíg nem bizonyítót, hogy ártatlanok és próbálja meg csendben tartani őket. - a végen kacsintottak rá jelezve hogy bevihetne egy tisztet, aki nagydarab és ijesztő.
- Meg oldható nyomozó! – mosolyogja, vissza miközben elindulnak. Így, ki kerülik Stormékat és nyugodtan tudunk velük beszélni. - gondolataimat Sting zavarta, meg aki igen csak szép borostát növesztet az arcára.
- Nocsak Yukio mostanában nem látót vagy mi történt? - kérdezem tőle kicsit viccesen, amire a kék szeméből egyből villámokat kezdett szórni, és meg bánom, amit mondok.
- Nem csak tegnap este nem borotválkoztam, azért mert vártam, hogy Lina haza érjen, de csak reggel jött így igen elhanyagoltam azt, hogy borotválkozzak. - magyarázza nekem, amire biccentek és érték vele egyet. Mondjuk nálunk Storm hozta haza és ölben, mert el aludt a kocsiban így hagytam, hogy felvigye, de ezek szerint Galex nem merte be vinni és inkább kocsiban aludtak Linaval. – gondolok, erre miközben látom, hogy folytatná, így a konyhába vezetem ahol adok neki kávét és töltök magamnak is. - És kaptok egy olyan ügyet, ami egy lányról szól, akit bedrogoztak és meg erőszakoltak a saját ágyában. Lehetett volna Lina is vagy rosszabb Luna vagy Nova és valaki a fiúkra kente volna. – morogja, amire már is bólintok.
- Igazad van viszont nem ők voltak. - zárom le a végét, amikor is az ajtó kinyílt a csapat lépet be Lunaval az élen. - Ti meg mit kerestek itt? - szaladt ki a számon amire Luna felvette a páncélját és közelebb lépet hozzám.
- Aki azt mondja, hogy mi vagyunk, a kicsinyített, másaid az ne csodálja, hogy be jövünk. - vág vissza szellemesen amire magam előtt látom Lucy elégedett mosolyát amit most a lányom alkalmaz ellenem.
- Néha azt hiszem, hogy nem is az én kicsikém, vagy hanem anyád klónja. – morgom, magamnak miközben elnézek a csapaton. Csak Nova hiányzik, de gondolom őt az apja épp edzi hogy ki hányja a maradék alkoholt is, hogy egy életre meg tanulja, hogy ne igyon olyan sokat. – gondolom, miközben beadom a derekam. – Rendben, de a fiúkkal mi szeretnék beszélni addig, kérlek Lányok mennyetek Levyhez így is szenved. Forrócsókihoz van minden. - adom ki az instrukciokat amire a lányom nem mozdult el előlem csak méreget és ismerem ezt a nézést. - Nyugi utána beszélünk, amiről tudnod kell. - komolyan mondom neki, amire már is engedett majd bement a konyhába a lányokkal együtt, akik köszöntek az apjuknak majd a fiúkkal együtt a tárgyalóba mentünk. - Nyugi hangszigetelt a hely bármit elmondhatok! - biztatom őket, amire már is bele süppedtek a karosszékbe. Szóval ideje elmondani, hogy mi is volt akkor este a bulin! – parancsolom nekik amire Storm Grayhez hasonlóan el sápad, míg Galex az apjától vett állkapocs szorítást használja.

- Komolyan már csak Laxus bácsi hiányzik, de kezdem! – vállalkozik Galex amint látja, hogy csak a Stingen és az apján nincs fegyver. Szegény fiúk sárba tiporjuk éppen az önbecsülésüket. – gondolom, ahogy látom, hogy fészkelni kezd.

Galex szemszöge: Arról az estéről!

A poharam tartalma most fogyót el sokad gyára, ahogy nézem miként táncol Lina az egyik fiúval, a másikkal. A fogamat csikorgatva próbálom magamat féken tartani. Ezért szeretek inkább koncertre járni ott csak egy sör, és nincs bajom, de ez felér egy kínzással. – gondolom, magamban miközben nézem, miként élvezi a táncot. Hosszú nadrágja teljesen elfedi az izmos combját, amit a kosárban szerzet. Persze ez minden pasinak az álma, és az enyém is bár ezt egy szűzlány felé még nem szabad irányítanom én, aki már meg romlót egy koncerten. Gondolataimból vissza tértem és láttam hogy már nincs a radaron Lina és egyből keresni kezdem. A folyosón szembe jött velem Storm aki ideges volt így gondolom Luna nyomában van. Nem kellett sokat mennem, hogy meg lássam, épp smárolnak, egyből fordultam is volna el keseredettségemben, amikor meg látom Lina segélykérést a szemében, és a pupillája túl tág volt. Nem tétlenkedtem meg fogtam a srác vállát majd szabályosan letéptem róla, amire Lina a karomba bújt, és egy forgással, a focistával álltam szembe, aki már eset volna nekem, amire ez jól célzót ütéssel eltörtem az orrát.

- Ne érj hozzá te szemétláda. – idegesen mondom neki majd Linát át karolva ki mentem, és az ajtóban láttam meg Novát, aki épp hányt, amire meg fogtam a kezét, és szembe találtam magam Storm hideg kék és mérges szemébe találtam magam. Mi történt?

Storm szemszöge: Arról az estéről!

Az asztalnak támasztva nézem ahogy Luna, és Nova táncolnak, és ahogy egymásnak dörgölőzve amitől a fiúk szinte el sülnek a látványtól. Idegesen szorítom össze az állkapcsom, ahogy egyszer csak meg jelenik két lány mellettem, és nekem nyomják a mellüket a karomnak, felkínálva magukat. Komolyan most jutottatok el oda, hogy valakit levadásztok? – kérdezem magam kicsit idegesen, de ahogy elnéztem a lány szemét egyből feltűnt, hogy túl tág a pupillája, de másiknak is. Mi folyik itt? – kérdezem magam majd látva, hogy Nova épp pörgeti Lunát meg nyugodtam, hogy vigyáz rá amíg én el megyek. Ott hagyom, a két csajt majd körbe nézek, és látom, hogy minden csaj szeme tág, de ekkor láttam hogy a fiúk hemzsegnek a bárpult részén, és fel tűnt, hogy nincs ott az a srác aki Lunának keverte a piát. Luna. – esek kétségbe és keresni kezdtem a kiszemeltem, akit meg találtam a tánc parketten ahol a férfi épp le taperolja a fenekét. Ökölbe szorult a kezem, és futva oda mentem. Nehéz volt meg állni, hogy ne üssek, de látva Luna tompa tekintettét, aminek a fekete része akkor, hogy nem látni a szép mogyoró barna színeit.

- Enged el! – szólok neki idegesen, amire meg áll a srác, de mosolyogva jobban rá markol a fenekére.

- Nem! Elviszem egy körre ezt a kis zsenge pipit. – dicsekedik amire már túl messzire ment. Meg fogom a vállát, majd a másikkal arcon ütőm az öklömmel, majd meg fogom Luna kezét, és magamhoz vezetem, és egyből bele olvad a karjaimba, mintha mindig is ott lenne a helye. A derekát át ölelem fél kézzel.

- Ő az enyém úgy hogy menny és keress mást. – idegesen mondom majd meg indulok a kijárat felé. Most túl önző vagyok.

Natsu szemszöge.

- A végén meg mondtam neki hogy keressen mást. – mondja Storm ahogy elmeséli az ő részét is, és rá jöttünk hogy a fiúk igen csak nehezen buliznak ha a lányok velük vannak.

- Ezek szerint mind a ketten meg védtétek a lányokat attól, hogy ott meg fektessék őket, és még be is drogozták őket, de mondjátok ti miért úsztátok ezt meg? – kérdezi Sting aki egy részt meg könnyebbült, de egyben feszült maradt.

- Mi vizet ittunk egész végig, de a többi sulis társunk egy része szintén meg úszta viszont ők söröztek. – meséli Storm amire Galex egyet értően bólogat.

- Akkor lehet, hogy az ital volt az oka. – szólal meg Gajeel gondolkodóan ahogy az asztalon ül. – Ti csap vizet ittatok, de viszont a sör az hordóból csapolják, abba nem lehet keverni mivel csak a cső van, amiben nagy a nyomos, más hogy került a drog a többiek szervezetébe. – ecseteli Gajeel amire mindenki gondolkodni kezd, de ekkor meg kopognak az ablakon. Oda kapom a fejem, és Lunát látom, aki int nekünk hogy mennyünk. Tiszta anya. – gondolom miközben felállunk.

- Tiszta anyja! – jegyzi meg Gray kicsit fáradtan. – Fiúk, mi lenne ha segítenétek nekünk? Plusz pontok az egyesületnél. – ajánlja fel nekik én meg nézem ahogy mosolyogva bólogatnak.

- Persze! – egyeznek bele én meg mosolyogva megyek ki a lányomhoz, aki már Levy mellett ül aki a videókat nézi, és látom amint a lányom táncol a sráccal aki a csapos lehet Storm állítása szerint. Az elrántás volt, és egy mosoly, ahogy távozik, és a srácoknak a kilépője.

- Nem is ezzel a csapossal beszéltem, hanem egy másikkal. – döbben meg Gajeel aki túl van húsz kihallgatáson.

- Pedig ő volt a bártrendes! – erősíti meg Storm idegesen. Jól felhúzta, de itt több van, mint puszta testvéri ideges lenni. – gondolom, ahogy felegyenesedek.

- Nos a képen szereplő férfi nincs priusza az iskolába nem találtam, de még futtatom az arc fel ismerőt, de addig nem tudok semmit, mondani. – mondja nekünk Levy amire már is sóhajtók.

- Ezek szerint meg vagyunk rekedve, amíg nincs meg a srác. – állapítja meg Gajeel amire egyet kell értenem, és rá nézek az órámra.

- Igen, de ideje haza menük, holnap folytatjuk, és itt az ideje, hogy ki aludjátok magunkat meg ti is! – jegyezem meg nekik, amire mindenki bólintanak.

- Igaza van, holnap iskola mindenkinek! – morogja Levy akin látszik, hogy fáradt. Itt hagytuk egy csapat gyerekkel, akik nem aludtak és be voltak drogozva. Még jó hogy nem ordibál. De viszont a bártrendes srác bele illik a sémába mi szerint magas és sötét a haja, ha ö meg van a tettes is.

Luna szemszöge.

Az este folyamán Juvia néni még vér, és vizeletet vett tőlünk, ami jogos volt sajnos, csak remélem ezzel segítek nekik az ügyben. Az este azon részét egyedül töltöttem, amikor a jövőmön agyalok. Nagyon élveztem azt hogy ma tudtam apának segíteni a nyomozásban, de miért félek ennyire hogy utánuk mennyek? - kérdezem magam miközben a meleg tejet szorongatom a kezembe és közben a telefonom egy fogytába rezeg a facebook értesítések miatt. Ki engedték a csoport társaimat remek! – morgom, ahogy bele kortyolok a meleg tejbe.
- Miért van egy olyan meg érzésem, hogy két év múlva már kávét fogsz belőle inni és gondolkodsz az élet nagy gondjain. - kedvesen mondja nekem az anyukám miközben ad egy puszit a fejem búbjára és szembe leül velem, míg én mosolygok azon, amit mondott.
- Mert nagyon jó a meg érzésed és ezért vagy kapitány. - vágóm vissza, amin csak még szélesebb lett a mosolya.
- Igaz. - ért egyet majd meg fogta a kezem. - Ha jól sejtem két nap alatt változót a véleményed? - kérdezi tőlem kicsit túl bölcsen, mint amennyit a kora engedhetne neki.
- Igen, és félek. - mondom ki az igazat. – Tetszik, amit apa meg te csinálsz vallatás nyom keresés 4 óra alatt többet meg tud, mint mi. Viszont ott van az, hogy nem akarom magam majomnak érezni, hogy követem a többieket. – magyarázom, amire nevetett egy kicsit.
- Érdekes, hogy ezt gondolod. – kuncogja, amire csak felhúztam a szemöldököm amilyen magasra csak lehetett. - Apád mesélte, hogy amikor bementettek az irodába te voltál az élen. Nem hiszem,, hogy valaha is úgy fogjuk gondolni, hogy őket követed, hanem inkább azt, hogy ők téged. – magyarázza, amire eszembe jutót az, hogy milyen jó volt az ajtót kinyitni a többiek előtt és beszélni a nevükben. - Na meg azt is mesélte, hogy a klónom vagy. - kuncogja tovább, amire zavarba jövök.
- Igaz hogy mindig akartam hasonlítani rád, de ha apa azt mondja, hogy klón akkor az már sok lehet neki. – ecsetelem, amire meg simogatja a vállam.
- Ön magad légy. - tanácsolja. - Tudod, hogyan tovább? – kérdezi, amire bólintok.
- Azt hiszem. - félve mondom, miközben a tejre nézek le. – Lehet, hogy ugyan arra az útra megyek, mint ti, de jobb szeretnék lenni! - határozottan mondom, amire meg jelenik a kedves mosolya.
- Ezzel egyszerre teszel boldoggá és tölt el rettegéssel. - őszintén válaszol. - A rendőr élet jó hogy tudsz segíteni másokon viszont a sötét oldala az hogy lelőhetnek és minket itt hagyhatsz ezért öröm és bánat ez nekem. – magyarázza, amire bólintok.
- Lehet és attól még teljes lesz az életem, ha azt csinálom, amit élvezek. - értek egyet vele amire fel áll és meg ölel.
- Még hogy a klónom vagy! Te! Te vagy. - szipogja, amire jobban bele simulók a karjába. Tényleg nem vagyok senki klónja de az, hogy meg védhetem a szeretteimet azzal hogy rendőr leszek akkor már meg érte. 

Natsu szemszöge.

Hétfőreggel elvittem a családot suliba, oviba és persze én meg a nejem a végéndolgozni.
- Szerinted mi lesz a csapattal, ha ki lesznek nevezve kapitányokká? - kérdezitőlem Lucy miközben ráfordulok az őrs felé vezető útra.
- Nem tudom. G-fiúk biztos meg sem állnak a rendőr főkapitány címig, de biztos,hogy együtt maradunk hisz annyi minden történt velünk hogy azt már egy nyárieső sem mossa el. - érvelek neki, amire bólint.
- Na és veled? - halkan kérdezi, miközben rá teszi a kezét a kezemre a seb váltonígy ott kulcsoltam össze a kezünket.
- Hát mivel voltam börtönben így én maradok nyomozó és amikor a gyerekek átveszik a helyemet. Aztán nyugodtabb munkát váltok és megyek a katonasághozvezetni a kiképzéseket. - mesélem a tervemet, ami nem a legjobb de egész jóarra hogy a gyerekeket végig kövesem.
- Egész jó terv. - ért egyet majd ahogy meg állunk az őrsön jobban bele bujt atenyerembe. - de nem fog hiányozni a közös munka? - kérdezi egyből rettegve nézfel rám a gyönyörű barna szemével. Lágyan elmosolyodom meg érintem a kecsesállát és az ajkamhoz vezetem.
- Már most hiányzik nekem hogy veled legyek, de csapat fog hiányozni alegjobban, ahogy együtt dolgozunk. - valóm be neki, amire elmosolyodik, és a tarkómravezeti a kezét és az ajkára húz. Az évek alatt egyáltalán nem változóta tűz köztünk. - örömködök magamban miközben elengedem és kézen fogvabemegyünk az irodába ahol én egyenesen a tizedikre megyek míg ő a gyilkosságiügyéknél szállt ki. Egyenesen a kávé géphez mentem ahol vártam a forró ébresztőanyagra, ami csak engem várt.
- Natsu. - szólt nekem Levy a hátam mögött, amitől meg ijedve fel ugrottam egykicsit. – Szép hogy meg ijedsz egy védtelen asszonytól. – kuncogja, amire hatrafordulok és szúrósan nézek rá.
- Ha az a "védtelen" asszony nem venne önvédelmi órát aférjétől talán nem hozna rám a frászt ott ahol a fegyverem rendszerint afiókomban van. - morgom neki amire mosolyogni kezd. Még hogy védtelen?Gajeel és Galex a tanúja rá, hogy igen is tud ijesztő lenni ha akar. -gondolom magamban miközben iszok a kávémból. - Tálaltál valamit? - kérdezem tőle,amire mosolyogva mutat a képernyőre, amin ott villog az egyezés.
- Igen és már Gajeel úton van, hogy behozza. Szerintem perceken belül itt vanmert egy órája küldtem neki az infót. - meséli nekem, amire bólintok.
- Ez remek hír! Kérsz kakaót? - mutatók neki a konyhába, amire biccent.
- Igen és köszönöm. - kedveskedik majd vissza megy a gép elé ahol ezerrel kezd dolgoznivalamin. Végre egy nyom hétfő reggel nincs is ennél jobb. Mosolygommagamban ahogy meg csinálom neki az italt majd le tettem mellé, és az irodámbamegyek pihenni de persze a szemem Lunan állapodik meg a képeimen. Sok éveálmodom arról, hogy a lányom rendőr lesz, mint én, de tudva, hogy le lőheti egyőrült, meg rémít viszont van olyan makacs mint az anyja, és én, akkor sokkalrosszabb lesz mint mi voltunk. Az is benne van, hogy olyan társatkap, akiben lehet bízni de ezt úgy is Luce csinálja de ez szerintem alap lesznála. - gondolom ahogy meg jelenik Gray mosolyogva ami jót jelent deaz öröme mögötte jött be bilincsbe a fiú aki le taperolta az én kicsikémet.
- Uram az áldozat, tálalásra kész más néven Jack Peterson! - örömmel mondja akollégám, amire mosolyogva megyek a kihallgatónkba.
- Jó reggelt Jack. - vidáman köszöntöm az ideges srácot, aki nem tudja, hogyörüljön vagy rettegjen. A hajamat látva jobban remegni kezd a válla. Ezekszerint jól emlékszik Lunara. - örömmel alapítóm meg miközben a szemealatti monoklit fogja meg. Ennél szebb ütést én se adhattam volnajobbat. – mosolygok, miközben leülök vele szembe. – Tudja, miért van ittbent? – kérdezem, tőle miközben elő veszem Cameron aktáját, amiben ott van egykép a lányról.
- Nem uram. - idegesen még is udvarias maradt.
- Nos, az a nagy helyzet Jack hogy van egy lány, akit nagyon, de nagyon csúnyánbántottak a saját buliján és Pechedre a személyleírás pont rád illik! -szánakozóan mondom miközben Cameronrol olyan képet teszek ki, amin látszik azerőszakos tett utáni hatás. - Vannak tanúink, akik szerint minden lány be voltdrogozva. - hossza mondom neki és látom, hogy egyre jobban retteg ésizzad. Még pár perc és sírva vallja be. - örömködök magamban.- De viszont a fiúk egy része nem. És ez egy igen érdekes szöget ütőt afejemben. Mi van, ha a bártrendes keverte az italba, ami esélyes hiszem ottvoltak a koktélok és csillámmal bekeverve a randi drog senkinek nem tűnik fel.De az, hogy meg erőszakoljon egy lányt az már túlzás. - csettintek a nyelvemmel,majd jobban előre tolóm a lapot. – Mi az nemet mondót, ezért bosszúból bedrogoztaés meg erőszakolta!? - fel emelem a hangom a végén, amire látom, hogy eltört amécses és elkezdett sírni.
- Azt be valóm, hogy be drogozottam a lányokat viszont nem követem elerőszakot! - egy fél vallomást kaptam tőle. - Volt a bulin egy lány, aki olyancukin viselkedett így őt szemeltem ki magamnak, de nem meg erőszakolni, hanembele egyezéssel akartam, de ekkor jött a palija és bepancsolt nekem. - mutat aszeme alatti kékeslilás foltra. - Egyébként is nem akartam azon a bulin csinálnicsak pénzt keresni erre egy srác adott nekem egy zacskó drogot meg úgy 400dollárt, hogy ha megteszem, akkor kapok még négyszázat, de nem kaptam, mert rárepültem a célpontra. - meséli nekem, amire egyből sejteni kezdtem, hogy mitörtént, de nem akartam el hinni.
- A rózsaszín hajú lány volt a cél? – kérdezem, miközben felállok idegességemben.
- Igen meg a fehér hajú is, aki vele volt. - magyarázza nekem.
- Ki volt aki meg kért erre? - vissza fojtót mérgemben kérdezem tőle amire össze húzza magát.
- Valami Cool peton vagy Beton? - zavartan mondja nekem, amire már is eszembe jutót a srác neve, aki eltörte Storm karját.
- Cool Benton! - morogva mondom, majd ott hagyom a fiút. - Gajeel tartoztasd le droggal váló vissza éléssel és mond Benton még bent van a cellában? - kérdezem tőle, amire elő vette a listát a tegnapi napról.
- Nincs mindenki el lett engedve. - válaszol nekem, amire már is elő vettem a mobilom és hívni kezdem a nejem.
- Szia Szívem mi a baj? - komolyan kérdezi tőlem.
- Szia. Most mondta a csapos fiú hogy Luna és Lina volt a célpont! - darálóm neki a tényeket.
- Már is szólok az igazgatónak, de te és a csapat mennyetek a suliba azonnal! -pánik szerűen parancsol nekem amit én is tudok jól.
- Vedd úgy hogy ott vagyunk. - bátran mondom, majd kinyomom. Intek a fiúknak és siet be megyünk a parkoló részre. Csak ne essen bajod Luna!

Luna szemszöge.

A suli teljesen unalmas volt abból a szempontból, hogy mindenki csak a buliról tudtak beszélni így az első óra után bementem a tornaterembe ahol mezit láb kezdtem kosarazni, lenyugtatni az idegeim. Lehet, hogy ma be kéne mennem a kórházba Cameronhoz. – gondolom, amikor sikerül a három pontosom, de egyben kinyílik az ajtó, és meg látom Cool Benton aki a focicsapat kapitánya és egyben a suli legmenőbb sráca.
- Szia Luna hol van slepped? - kaján vigyorral az arcán kérdezi miközben beljebb jön a terembe kinti cipővel.
- Csá, és azt hiszem órán ahol neked is kéne lenni. - szólok neki, amire a mosollyal most át vált idegesre.
- Nem kéne most visszafeleselned cicám vagy meg bánod! – fenyeget, de nem érzem magam veszélyben.
- Nem vagy a cicád! - ellenkezek, de ekkor látom meg mögötte Stormot aki igen csak idegesen figyeli de látom hogy a mobilom veszettül rezeg. Ezek szerint baj van és Stormot tudták utolérni négyünk közül. – gondolom, miközben a labdát fogom és félre dobóm felkészülve a támadásra. - Sőt jobbat mondok, senki nem vehet tulajdonba! - piszkálom az egolyát amire mar szinte gőzt fúj ki az orrán.
- Most pedig az enyém leszel! – fujtatja, amire csak mosolygok. Futni kezdek a parkettán és mivel mezit láb vagyok, így jól tapadok.
- Mi az hogy most máskor is kiszúrtál? - szúrom oda neki miközben leadom a jelzést Stormnak hogy készítse a bakót.
- Az egész buli szombaton arról szólt hogy magunkra próbálunk a fiúkkal titeket de az hülye csapos le foglalt nyíltan majd Fullbuster még el is rángat onnan. Meg a hülye, barátnőd majd nem meg volt erre eltörte a csatárom orrát a Centered. - idegesen sorolja a hibainkat, amire hagyom hogy kicsit beérjen de Storm kapcsol és már is elém ugrik én meg fellépek a kezébe a vállán meg támaszkodva fordulok, majd egy jó fordulattal együtt képem térdelem a magas focistát aki elterült a padlón és folyik a vér az orrából.
- Most már a kapitánynak orra is törőt. - jegyzem meg nem túl szellemesen, de legalább tudjuk ki volt, aki be drogozót minket. Mocorogni kezd, amire oda megyek hozzá és a torkára teszem a lábam egy kicsit meg nyomom a gigáját. - Én a helyedben nem mozognék! – figyelmeztettem, de a vérben forgó szeme nem túl meg nyugtató. - Storm jól tudom, hogy ha rá helyezem a teljes test sulyom a nyakára, akkor meg fulladhat? - idegesen még is szellemesen próbálom meg oldani a helyzetet, de látom, hogy épp olyan ideges, mint én.
- Jól és ebben a helyzetben könnyebb téged elintézni Benton mint az, hogy letépd magadról Lunar mert ha elesik, akkor mind az 50 kilójával szétnyomja a nyakad és perceken belül meg halsz. - sorolja az adatokat barátom amire Cool abba hagyta a ficánkolást. Ekkor hallottuk meg a szirénákat és hallom a futó lépteket majd apám, akinek a fél keze a fegyveren volt, de végül elengedte majd a bilincset vette elő és ide dobta nekem.
- A te kapásod Kicsikém! - büszkén mondja miközben lehajolók a sulis társamhoz és rá csatolom a bilincset. Hirtelen valamiért mérhetetlen öröm fogót el, ahogy lassan felhúzva a háta mögött bilincseltem meg mind a két kezét.
- Most már biztos, hogy nyomozónak kell állnom. - vigyorogva mondom apumnak, aki kedvesen elmosolyodott.
- Annak bizony. – biztatót, majd Gajeel bácsi jött és át vette tőlem a suli társamat.
- Jelentést! - forduló felénk Gray Bácsi.
- Amikor meg kaptam az smst egyből jöttem a tornaterembe ahol már itt volt Benton támadásra készen de Luna elcsalta egy nagy körrel majd egy nagy ugrással térdel képen vágta, ami eszméletlen király volt! – üvölti, amire felemeli a kezét én meg bele csaptam.
- Közben futás alatt kihallgattam! - mesélem miközben normalizálóm a légzésem.
- Futva hallgatod ki ez új, anyudat is felülmúlod! - megdicsér Gray Bácsi. - Mit tudtál meg a ló kötőtől? - poénosan kérdezi, miközben int, hogy mennyünk, de én gyorsan felvettem a cipőm.
- Azt hogy mi voltunk Linaval a cél de Storm és Galex meg akadályozta őket így fuccsba ment az, hogy a trófeai legyünk. - magyarázom neki, amire hallok egy hmt.
- Értem ezek szerint beismerte. Jegyző könyvbe kell vennünk a vallomásod. - mondja a teendőket. - hallani akarjátok, ahogy beismeri, amit tett Cameron Mandes ellen? - vidáman kérdezi, miközben hátra néz mi meg mosolygunk, mint a vadalma. - Az első kapásotok. - biztat minket amire Stormal össze néztünk, hogy meg erősítést kapjunk arról, hogy a másik is akarja majd vissza Grayre .
- Ki nem hagynánk! - egyszerre válaszoltunk majd a kocsihoz mentünk ahol Gray intet apámnak, aki egy kicsit félre tette a telefont, hogy beszéljenek pár szót.
- Natsu mond meg Lucynak hogy már meg van az új Legyőzhetetlen Duó! - vidáman mondja a kódot, amit nem is értek, de apám arcán lévő döbbenet mindent elmond.
- Jaj, nekünk végünk. – meg játssza, rémületet majd visszafordul a kocsihoz. De a legyőzhetetlen duó azok anyuék és Gray bácsiék. Mi csak a nyomukban vagyunk.
Az őrsre érve egyből anyum fogadott a tízedik emeleten és látni engedte a csodás mosolyát és persze ölelve fogadót.
- Az első kapásod kicsim gratulálok, és még nincs a kötelékben. – hüledezik, amire zavarba jövök.
- Storm nélkül nem ment volna. - terelem magamról a hírt amire látom hogy a fiúra néz aki szintén zavarban van.
- Mind a ketten ügyesek vagytok. Nagyon jó csapat vagytok. - magasztol minket majd elenged és Apumhoz megy, aki már issza egy ideje a kávét. - Mit szólsz? - kérdezi tőle rejtett nyelven, amit nem nagyon érték.
- Ők lesznek azok és ez már elég rég tudod. - ért egyet valamiben apám.
- Akkor jobb, ha nyitók egy aktát nekik és az akadémiára küldöm ötűkről. - jegyzi meg anyám, amire egyre nagyobb a kérdő jelem a fejemen.
- Szerintem hagyjuk őket és nézzük, hogyan töri meg Bentont apa. - tanácsolja nekem a barátom, amire bólintok és már is megyünk a kihallgató dupla tükréhez, ami mögött már egy ideje zajlik a kihallgatás.
- Maga drogozta be Cameron Mandest és erőszakolta meg? - hidegen kérdezi Gray, amire meg ijedtem, de ekkor Storm meg fogta a kezem biztatásként.
- Nyugi ezt csak a kihallgatási arca nehogy empátiát keltsen a tettes. - magyarázza nekem, amire bólintok.
- Nem erőszakoltam meg, mert bele egyezett, de lehet kicsit durva voltam vele, na és, máskor is kérte hogy durvuljak. - fenhélyázva válaszol Cool, amire meg jelent Gray bácsi arcán egy vicsorgó grimasz majd felállt és visszaerőltette magára a nyugalmat.
- Tudod, amikor valaki be van drogozva nem beszámítható, így amit most mondasz azt a bíró ugyan olyan idegesen elfogja vetni, ahogy én itt álok veled szembe. Meg súgóm neked azzal hogy elmondtad Lunanak hogy mi volt a célotok már el fognak ítélni és még Jack is tanúskodni fog, már csak az a kérdés hogy miért tetted ezt a sok butaságot mert ha a jövődet akartad tönkre tenni az pipa. - lassan apránként ment össze Cool ahogy Gray bácsi sorolta a tetteit.
- Cameron két alkalom után lekoppintót majd hencegett a haveroknak hogy jobba van Lunaval így végre meg szerezheti az érinthetetleneket. Így mondtam neki, hogy akkor én meg a csajokat kapom el ő ellen kezet, hogy végre jobba lehet vele, és hogy nem elcsesszem, az esélyét. – meséli amire Stormra nézek.

- Érinthetetlen? – kérdezem tőle, amire meg vonja a vállát.

- Én se értem nyugi. – nyugtat én meg vissza nézek a kihallgatásra.

- Csak ezért drogoztad be? – kérdezi Gray bácsi, amire látom, hogy menten felrobban, ahogy vissza fogja magát.

- Igen. – láthatóan hazudik Cool amire nem bírtam ki, és elengedtem Storm kezét, és berohantam a terembe, a srác nagyon meg lepődik, de a bácsikám is.

- Na, te egoista barom, most azonnal elmondod, hogy mire volt jó ez az egész, és talán nem égetlek le még jobban, amúgy is vége a hírednek, de még lehet rajta taposni! – fenyegetem meg ahogy az asztalra csapok.

- Cameron intézte el hogy az egész csapatot meg kapjunk titeket. Ő intézte a bulit, én a drogot, Jacket meg csak meg kértük, de az egész befuccsolt, amikor a srác nem bírt meg maradni a pult mögött. – vallja be sírva, fakadva, amire Grayre nézek, akin látszik hogy menten röhögni kezd.

- Ezek szerint, ha jól értem, akkor Cameron is benne volt? – kérdezi vissza amire Cool bólogatni kezd.

- Igen, ő találta ki a tervet, és hogy elterelje magáról a figyelmet bevett ő is egy kis ekyt. – ontja magából a szót amire elkezdek hátrálni hogy meg nyugodjon.

- Írj le kérlek mindent aztán beszélhetsz egy ügyvéddel hogy mi lesz veled mint bűnrészes. – sorolja a terveit Gray majd oda ad neki tolat meg papírt, majd ki tessékelt, és szembe találtam magam anyám, és apám dühös tekintetével, de Gray bácsinak a keze a vállamon.

- Kicsikém, ugye ezt nem mondtad komolyan? – kérdezi tőlem apám amire zavaromban mosolyogni kezdek.

- Mivel sikeresen már be törtem az orrát így gondoltam én jobban hatok mint Gray bácsi, aki majdnem le tépte a fejét, és inkább én rohanom le mint hogy lássam amint apró konfettire tépné. – magyarázom miközben érzem hogy kezdek vörösödni.

- Natsu, Lucy! Emlékeztek arra, amikor sikerült bőgnie a tettesnek? – kérdezi tőlük a bácsikám amire anyumék bólintanak. – Nos, a kis tizenhat éves lányotok, ezt mind össze egy percébe telt, de igaz hogy az is hozzá tesz, hogy előtte leverte. – magyaráz ki, éppen amire anyum enyhült.

- Amíg nincs, jelvényed addig nem teszel semmi ilyet megértetted? – kérdezi tőlem főnökösen, amire bólintok.

- Meg! – válaszolok. – Most mi lesz? Cameront lecsukják? – kérdezem tőlük, amire látom, hogy rosszallóan néznek rám.

- Nem akarsz oda menni, beszélni vele? – kérdezi anyám, amire kicsit félve mosolygok, majd bólintok.

- De mi lenne ha inkább egy beismerést szereznék, és még nekem is elég tételt is veszek! – mosolygom amire már is rosszallóan néznek rám.

- Ezt nem szabad azonnal elvetnetek! – szólal meg Storm aki eddig a hátérben volt. –Cameron utálja Lunát, így könnyen ki provokálhatja a választ. – Folytatja tovább amire apámnak hirtelen nagy mosoly jelent meg a száján.

- Nekem van egy jobb ötletem! – jegyezte, meg amire Gray is mosolyogni kezdett.

- Szerintem egyre gondolunk. – ért egyet a bácsikám, amire a barátom idegesen kezdett rám nézni.

- Inkább kicsaljuk a választ egy szép csomagból, mint hogy dühösen kattanjon rajta a bilincs! – ecseteli apám amire még inkább nem értem a helyzetet. – Kicsim mi lenne, ha te és Luna meg várnátok, míg mi fiúk elintézzük az ügyet! – ajánlja fel apám, amire anyum meg fogja a kezem.

- Nekem jobb ötletem van! Iszunk, egy kávét addigra legyen meg! – parancsolja anyám, ahogy lassan ki szambázunk. Mi ütőt beléjük? 

Storm szemszöge.

Tizenhat éves létemre már fülig szerelemes vagyok a legjobb barátnőmbe, aki valóságos sztár a suliban, de erről nem tud, mert velünk foglalkozik, nem azzal hogy minden fiú utána néz. Meg persze arról ábrándoznak a mosdóba, hogy milyen lehet a teste a mez alatt, mert a néző tér hatvan százaléka kanos tini. Igaz hogy én is közéjük számítok, de én legalább mellette lehetek, és beszélünk, mindenről, egyedül erről az egyről nem, de ezt nem is zavarja. Úgy kezelem, mintha egy testvérem lenne, de úgy nehéz, hogy az évek alatt akár hányszor rám mosolyodik azzal az angyal arcával olvadni kezdek. Viszont most nagy veszélyben vagyok mivel apám rám szerel egy lehallgató készüléket aminek a végén lehet hogy ott van ő, és nem akarom el kotyogni. – gondolom, ahogy a szerkezetet rám ragasztják.

- Mi a baj fiam? – kérdezi, ahogy ellenőrzi a gépen a hangot.

- Semmi csak ideges vagyok. – terelem a gondolatom, ahogy visszaveszem a pólóm.

- Kábé még pár alaklom és olyan lesz, mintha a részed lenne. – vigasztal, amire már is nyugodtabban veszem a levegőt.

- Köszi, amúgy Luna ugye nem lesz a vonal végén? – kérdezem tőle idegesen, amire látom, hogy mosolyog majd meg simogatja a vállam.

- Nem hiszem, de ez csak akkor derül ki, amikor a furgonban leszünk. – vigasztalni próbál, de csak még idegesebb kezdek lenni, amire meg jelenik az irodában Luna apja jó kedvűen.

- Gray magunkra tudnál hagyni egy kicsit Stormal beszélnem kell vele a részletekről. – ködösít, de apum belemegy és kiment.

- Nem az ügyről van szó igaz? – kérdezem tőle, ahogy hallom az ajtó zárja kattant.

- Igen, hanem Lunárol! – komolyan mondja, miközben leül az asztalhoz, és a gépen lévő felvételt le állítja, majd egyenesen bele néz a szemembe, egészen a vesémig. – Mióta vagy szerelmes belé? – egyszerű, még is gyomorgörcsöt képez a kérdése.

- Pontosan nem tudom, de amikor Galexxel beszéltünk pár dologról akkor világosodtunk meg, ami olyan négy éve lehet. – zagyválóm össze miközben próbálok nem rettegni attól, hogy mit mondhat.

- Értem. Figyelj, nem akarok semmi olyat mondani, hogy eltiltalak vagy hasonló, ezek a te érzéseid és jogod vannak hozzá. - kicsit szünetet tart, de meg is könnyebbültem egy parányit. – Viszont, Luna az olyan, mint Lucy! Makacs, és egy bizonyos értelemben elnyomja a saját érzelmeit, hogy másoknak jó legyen, mint neki. Nem tudom, hogy valaha is viszont fog szeretni, de tud, hogy én nem mondom el neki. – kedvesen mondja nekem, amire meg engedtem egy mosolyt.

- Köszi Natsu, viszont bele törődtem, hogy csak védhetem Lut, és többet nem is fog hagyni nekem, csak ha el mondom, viszont én nem erőltettem rá az érzéseim. Egyszer talán elmondom neki, amikor azt érzem, hogy kész rá. – kiöntöm neki a lelkem, amire látom a szemében az együtt érzést.

- Drukkolok neked, és ha adhatok egy tanácsot, ne várj, sokat mert lehet, hogy túl rövid időd lesz vele. – tanácsolja, amire eszembe jut az a történet, amit anyum mesélt Lucy és Natsunak a kapcsolatáról, hogy alig voltak együtt egy hónapig és már is mehetett ki Afganisztánba két évet. – Még valami, ha nem akarod, hogy gyanút fogjon, randiz, és esetleg talán mást is, de ne fogadj cölibátust. – tanácsolja, amire bólintok. Ki megy a szobából én meg ott maradtam a romjaimmal. Könnyű mondani azt, hogy más felé mennyek, mint hogy meg tegyem, de talán csak hazudni kell magamnak egy kicsit és menni fog, talán. – kételkedek magamban.

Ezek után lementünk a kórházba én meg egyedül mentem egyenesen Cameron kórtermébe, amin előtte kopogtattam majd beljebb mentem.

- Szia Cam. – kedvesen köszönök, neki miközben látom, hogy felül, és nem hisz a szemének.

- Szia, Storm te komolyan itt vagy? – kérdezi, mint aki déli bábot látna.

- Igen itt vagyok, gondoltam suli után bejövök és most itt vagyok. – idegesen mondom miközben próbálók nem célra törő lenni. – Hogy vagy? – kérdezem tőle terve az idegességem.

- Egész jól ahhoz képest. – magyarázza, miközben a lábával a padlót érinti, és egyenesen rám néz. Nehéz elhinni, hogy csak kamu volt az egész. – gondolom, miközben látom a nyakán a nyomokat, de csak a bal oldalt, és apró a nyom, egy fiúkhoz képest.

- Tudod ki volt? – kérdezem félve amire látom hogy a szemében fel villan a rémület.

- Nem, de te tudod mi történt velem? – kérdezi szinte kétségbe esetten. Túl jól színészkedsz, de tudod, jobban idegesít az hogy Lunára utaztál.

- Pontosat nem tudok, csak annyit, hogy előtted Luna volt a cél. – terelem a témát, amire látom, hogy ideges, mert nem ő van a középpontban.

- Megint itt tartunk Luna? – idegesen kérdezi, amire látom, hogy bekapta a csalit.

- Tudod, hogy ő a legmenőbb a suliban, és te csak a második, hiába kefélted fel magad. – váltok hang nemet, amire látom, nem tetszik neki.

- De miért beszélsz, velem úgy mintha én soha nem számítanék? – esdekelve kérdezi, mintha valami lenne köztünk.

- Mert képzeled el Cameron nem hiába csinálsz úgy mintha menő lennél Luna az hisz lányként képest vezetni egy kosár csapatot mindenkivel kedves még veled is annak ellenére, hogy sárba tiprod az ön bizalmát. – hordom fel neki az összes tettét miközben idegességemben egyet közelebb léptem. – De szerintem ezt már elmagyaráztam neked? – meg erősítést kérdezem, amin látszik, hogy a meg tört szerepét most próbálja vissza venni.

- Igen, de ott azt ecsetelted miért nem jössz velem össze. – tereli a témát a maga malmára. – Pedig tudod hogy Luna soha nem jön össze veled, hiába vársz rá. – szíven döf, de tartom magam.

- Nem is fogok várni, de egy jó indok arra hogy magad fajták ne akarjanak rám mászni. – hazudok miközben izzadni kezd a tenyerem. Oké, a Luna száll meg van, de az hogy az én szerelmi életemet akarja korrigálni nem jó. – idegeskedek.

- Oh az én magam fajták meg kapják amit akarnak, és te vagy az érinthetetlen trófea ami nem lehet az enyém! – csábítani porbál, hogy közelebb jön. – Mi lenne, ha végre elfogadnál, hogy járjunk, és a zsaru, apádnak nem fogok olyat mondani, hogy a tettes, aki kész idegroncsot csinált belőlem az a saját fia, hanem Cool Benton. – bevallja nekem a tényeket, amire már is mosolyogni próbálok, de ez még kevés.

- Ezek szerint nem erőszakolt meg senki? – kérdezem tőle teljesen, úgy hogy nem értem a helyzetet.

- Nem, csak lenyomtam egy durva mentett egy hokissal, majd azt mondtam a szüleimnek, hogy meg erőszakoltak. Így apám jó barátja a rendőrfőnök, aki a legjobb csapott állította erre, akiknek az egyik tagja az apád! Így elértem oda, hogy csak rá kell kennem valakire, aki magas és sötét haja, ami lehet fekete, barna, vagy kék, mint neked. Így csak eszembe kell jutnia annak hogy láttam az arcát, aki nem más mint te ha csak azt nem mondod hogy járunk, és akkor Cool megy a levesbe. – olyan szépen levezette a tervet, amire elmosolyodtam, de olyan vidáman, mint még soha. Na, jó talán akkor amikor Luna meg puszilt. – gondolom, miközben felhúzom a pólóm és látni engedem a lehallgató készüléket.

- Köszönöm Cam hogy ezt elmesélted, Apám és a többiek örömmel jönnek. – vidáman mondom, miközben visszaengedem a pólóm, és közelebb lépek, de elő vettem a bilincsem. A kezét a háta mögé tettem majd lassan rá kattintottam a bilincset, és közben felemelően jó érzés keringet. Mire végeztem megjelent apa, és mellette Natsu bácsi.

- Szép volt Storm nyomozó! – tüntet ki apám a titulussal, amire olyan nagy öröm fogót el hogy nem tudom a mosolyom le vakarni egy hétig. – Mind a két gyereknek az első kapása egy napon, nem hiszed azt, hogy ünnepelni kéne? – kérdezi apám Natsu bácsitól, akinek olyan nagy lett a mosolya, hogy a ráncok is megjelentek.

- Még szép hogy ünneplünk, és Gajeelt közben szétszekáljuk. – kacsint, a végén miközben elveszi tőlem a lányt.

- Én meg Galexot! – jelentem ki amire nevetni kezd a két felnőtt, én meg ugrálnék ha tehetném. Kimentünk ahol Luna várt engem, és egyből megölelt

- Szépvolt Storm! – megdicsért a szívem választottja, amire a szívem hevesen vert, deközben elszomorodok. Lehet, hogy nem mondhatom neki, hogy mit érzek még, de attól még meg védhetem a terepen, mintegy jó társ!

Hello-Bello Mindenkinek
Remélem tetszet a rész.
Nem tudom hogy lesz karácsonyi részek.

Continue Reading

You'll Also Like

378K 10.4K 39
~Befejezett~ Egy lány élete teljesen felfordul, amikor oda kell költözzön, annak a srácnak a házába, akit nagyon utál. Kezdés: 2021.05.16 Befejezés:...
85.3K 3.8K 30
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...
14.1K 465 60
~ • Kerem Hakanoğlu átvette apja Kemal Hakanoğlu cégét és így ő lett a FŐNÖK. De egy valamire nem számított, egy társtulajdonosra, aki nem más mint...
98.7K 4.9K 59
Avery Myers nyomozói családban nőtt fel, a felmenői mind kémek és nyomozók voltak. Jelenleg az apjáé az egyik legnagyobb nyomozói vállalat a világon...