purr-fect /LS/

Por eleanorbn

13.1K 1.6K 352

Harry Styles kissé magányosan tengeti mindennapjait, hisz nincsenek barátai az ír cukiságbombán, Niall-ön kív... Más

Escape
Frostbite
Don't look at me
Don't move, honey
No more fetidness
Fever dreams
Tameless
Occult occurrence
Empyrean taste
Exhortation
Fearlessness, bravery, courage
Good morning, sunshine
Bon apetit
Preoccupation
Scruples
Equal chances
Safety pin

Decidedly in the pink

638 91 66
Por eleanorbn

- Pisi - nyávogta Louis, miközben Harry oldalát lökdöste, ezzel felébresztve őt.

A göndör panaszosan nyöszörgött. Utálta, ha felébresztik a legédesebb álmából. De amikor végre kinyitotta a szemeit és meglátta a hibrid hatalmas, csillogó kékjeit, amik őt pásztázták, egyből elszállt a haragja.

Louis szanaszét meredező tincsekkel hajolt fölé. A pólója lecsúszott a jobb válláról, ami így felfedte a sápadt, fehér bőrét, amit szinte átszúrtak a kiálló csontjai. A fülecskéi élénken meredeztek a mennyezet felé.

- Pisi - mondta újra türelmetlenül, miközben lemutatott az ágyékára.

- Oké, akkor menjünk pisilni - ült fel sóhajtva a göndör.

Ránézett a faliórájára: még csak kilenc óra. Korán kezdik a napot, pedig Harry úgy tervezte, hogy csak dél után kelnek ki a puha fekhelyükből, de itt van Louis, aki keresztülhúzta a számításait.

Megvárta, míg a hibrid is kimászik az ágyból, majd együtt elindultak a mosdóba.

Louis már tudta, hogyan kell használni a WC-t, de Harry nélkül nem akart kijönni. Miután végzett a dolgával, szórakozottan nyomta le a gombot a tartályon, és nézte, ahogyan folyik belőle a víz. Nem látott ilyet ezelőtt még sohasem, ezért nagyon tetszett neki. Harry csak mosolyogva figyelte őt.

- Éhes vagy? - kérdezte tőle, miután elhagyták Louis kedvenc helyiségét, a fürdőszobát.

- Igen - bólogatott, majd farok csóválva követte a gazdáját le a lépcsőn.

- És, mit szeretnél enni? - kérdezte tőle kedvesen, majd Louis hóna alá nyúlt és feltette őt a konyhapultra.

- Valami - mondta félénken, mire Harry elnevette magát.

Nagyon aranyosnak találta, hogy a hibrid ilyen kis félős. Ahogy ott ült, kicsit megszeppenve és a pólója anyagát markolászta a picike kezeivel, a göndör óriási késztetést érzett arra, hogy magához ölelje és megfojtsa a szeretetében. De nem akarta megrémiszteni őt azzal, hogy csak úgy hirtelen lerohanja őt, ezért inkább nem csinált semmi meggondolatlan dolgot.

- Oké, akkor csinálok neked valami finomat.

Berakott két kenyeret a pirítóba, majd kivett egy kést és vajat a hűtőből. Amíg ment a sütő, nem beszéltek. A csend számára felettébb kínos volt. Nem tudta, hogy miről kéne beszélgetniük, főleg, hogy a hibrid alig ért meg pár szót. Azt mondta, hogy majd megtanítja őt rendesen beszélni, de fogalma sincs, hogy hogyan fogjon hozzá. Vegye elő az elsős olvasókönyvét és magoltassa be vele az ABC-t, vagy mi?

A kenyérpirító kattanása zökkentette ki Harry-t a mély gondolataiból. Kivette, majd megkente mindkét szeletet.

- Jó étvágyat, Louis! - tette le elé a tálcát.

- Mi ez? - kérdezte a hibrid. Gyanúsan méregette az ételt, az ujjával megpiszkálta az arany barnára sült kenyeret, majd érdeklődve felnézett Harry-re.

- Pirítós. Egyed szépen!

- Nem jó, nem kell! - lökte arrébb a tányért Louis. Nem tetszett neki az étel, pedig tudta jól, hogy engedelmeskednie kéne Harry-nek és megennie, ahogy parancsolta neki, most viszont ellenállt.

- Na, most miért csinálod ezt? - biggyesztette le az ajkait a göndör. Érzelmi zsarolás. A hibrid csak felhúzott orral nézte őt és megrázta a fejét.

Harry cselhez folyamodott. Bevetette a kiskutya szemeket és elkezdte simogatni Louis füle tövét, pont ott, ahol a legjobban szereti. A kékszemű felsóhajtott a kellemes érzéstől és még jobban beledörgölőzött a göndör tenyerébe, mint egy igazi cica.

- Hidd el, nagyon finom! Nézd, én is megeszem - csípett ki egy darabot és megette.

- Nem - rázta meg újra a fejét elutasítóan. Harry összeráncolta a homlokát a meglepettségtől. Louis ma nagyon morcos, tegnap meg még mindent megcsinált, amit mondott neki.

- És, ha utána kapsz valami jót?

- Mi? Te itt - fogta meg a göndör kezét, és visszavezette azt a tincsei közé. - Ha igen, akkor én megesz azt.

- Rendben - ment bele Harry az egyezségbe. Jót mosolygott a hibrid akaratosságán. Még alkudozik is, hát meg kell őt zabálni, olyan édes!

Lecsippentett egy kis darabot a kenyér széléből, majd Louis szájához emelte azt. Kicsit vonakodva ugyan, de végül készségesen nyitotta szét az ajkait. Miután megrágta a falatot és le is nyelte, szégyenkezve sütötte le a szemét, és újra a pulóvere hosszú ujjával kezdett el babrálni. Nagyon ízlett neki, ő mégis az elején nagyon ellene volt.

- Finom - motyogta pironkodva.

- Én megmondtam - simította meg Louis combját a göndör. Még magát is meglepte ezzel az ösztönből jövő mozdulattal, de továbbra is ott tartotta a hatalmas tenyerét a hibrid vékonyka lábán, és lágyan cirógatta, miközben etette a kis kedvencét.

Louis eddig gyűlölte, ha hozzáértek. Minden egyes alkalommal, amikor ez megtörtént, utána jött a fájdalom és a mérhetetlen kín. De ezek apró, gyengéd simogatások most egy teljesen új érzést váltott ki belőle, amit még maga sem tudott beazonosítani. Még soha nem érzett így, olyan kellemes volt.

Harry kezeitől valamilyen oknál fogva nem undorodott, sőt, inkább ő kérte, hogy nyúljon hozzá. Szerette, ha megérintette őt, mert közben olyan békesség telepedett az egész testére, mint még soha ezelőtt. Vele biztonságban érezte magát, és kezdett benne megbízni. Igaz, ez merész kijelentés csupán két nap után, de Louis úgy érezte, hogy Harry más, mint a többi ember. Megmentette az életét és gondoskodik róla, cserébe pedig nem kér semmit. Ő jó.

- Elég volt ennyi? - kérdezte a göndör, miután mindketten befejezték az evést.

- Igen - törölgette meg a száját.

- Oké, akkor gyere, menjünk a nappaliba - állt fel a székről, Louis pedig úgy követte őt, mint egy pincsikutya. Harry elvette az asztalról a lázmérőt, amit még az anyja készített ki neki, hogy ellenőrizze vele a hibrid hőfokát. Nem gondolta, hogy még lázas, de úgy gondolta, hogy azért a biztonság kedvéért megméri neki.

Louis izgatottan felugrott a kanapéra és érdeklődve figyelte őt. Azt hitte, hogy most jön a simogatás, de elszomorodott, amikor Harry bedugta a hóna alá a hideg tárgyat.

- Hazug! - morogta az orra alatt dühösen. Most csalódott benne. Megígérte, hogy kap jutalmat, de nem tartotta be a szavát.

- Micsoda?

- Te mondani, lesz jó itt, miután... De te nem - motyogta szomorúan. Pár másodperc kellett Harry-nek még értelezni tudta a hibrid mondandóját, aztán elmosolyodott.

- Megmérjük a lázadat, aztán megkapod a simogatást, ne izgulj! Két perc az egész - nyugtatta meg, mire Louis elégedetten bólogatni kezdett.

- De én már jó lenni.

- Csak ellenőrzés - vont vállat. - Úgy mondjuk, hogy már jól vagyok.

- Jól vagy-ok...? - nézett fel rá kérdőn a kékszemű.

- Igen, ez így helyes. Ügyes vagy - paskolta a combját. Pár másodperc múlva már csipogott is a lázmérő; 35,8-at mutatott, még ki is van hűlve. - Jól van, ez rendben van. Tényleg nincs már semmi bajod. - rakta le a kis szerkentyűt az asztalra.

- Simsogatés - mondta lelkesen Louis, mire a göndör felkuncogott. Olyan édes, ahogyan próbálkozik a beszéddel.

- Simogatás - javította ki, majd intett neki, hogy jöjjön közelebb.

- Simogatás - ismételte a hibrid, majd gondolt egy merészet. Belefeküdt Harry ölébe, és a fejét a gazdája egyik combjára fektette. Kényelmesen elhelyezkedett, majd egy apró, alig észrevehető mosollyal a szája szarkában, felnézett rá.

Harry meg sem mert moccanni, annyira megilletődött a kialakult helyzettől. Csak figyelte Louis-t, minden egyes arcvonását alaposan megjegyezte, a vékony kis ajkain sokáig elidőzött, majd amikor belenézett azokba a hatalmas, kék szemeibe, úgy érezte, hogy elveszette a külvilággal a kapcsolatot. Észre sem vette, hogy a hibrid várakozásteljesen nézett az ő smaragdjaiba.

Talán mindketten kicsit túl mélyre merültek egymás bámulásában. Végül Louis tért elsőnek magához.

- Na! - sürgette őt erélyesen, mire a göndör összerezdült. Aztán rájött, hogy mit is csinált az előbb. Érezte, hogy elpirult, ahogyan visszagondolt a pár másodperccel ezelőtt történtekre. Megrázta a fejét, hogy újra tisztán lásson, aztán a kezei végre megéledtek, és elkezdték cirógatni a rajta fekvő kis szőrgombócot.

- Ez most nagyon jó - motyogta egy öt perc elteltével Louis. Harry elmosolyodott, majd újra a macskafülekhez vándoroltak az ujjai, és azokat kezdte el gyömöszölni, ám a tulajdonosuk ezt egyáltalán nem bánta. A göndör ezúttal bevetette a másik kezét is, amivel a hibrid hátát simogatta körkörös mozdulatokkal. A kékszemű nagyot sóhajtott, ami végül egy halk nyögésbe torkollott, mert Harry a füle tövét kezdte el lágyan masszírozni.

Aztán olyan dolog történt, amitől mindketten lefagytak.

Louis elkezdett dorombolni. 







____________________________

Fejlemények:

- Elkezdtem egy novellás könyvet (na jó, kit álltatunk, ez egy tömény szexkönyv🤣). Az első ilyen rövidke kis történet már kint is van Larry párossal. Kukkantsatok bele, ha gondoljátok. Clean néven fut.

- Utolsó: Kit érdekelne egy újabb hibrides könyv? (nem mintha nem lenne elég befejezetlen történetem, kell még egy, mert miért ne😅)


Seguir leyendo

También te gustarán

18.1K 1K 25
Chelsea Norton szinte mindennél jobban szereti a baráti társaságát, azonban van egyetlen egy személy, akivel valamiért sohasem találta meg a közös ha...
24K 2.4K 155
2 szomszéd. 2 fiú találkozása. Havencrest jó döntés volt Louisnak? Az új város egy új szerelmet is hozott? Talán itt szerelemre talál? 2 fiú találko...
26.9K 2.5K 32
🥈#2 bts - 2024 február 🥇#1 nammin 2024 június Jimin profi táncos szeretne lenni, de ahhoz, hogy a Táncművészeti Akadémián tanulhasson, pénzre van s...
20.9K 1.4K 26
"Sweet creature Had another talk about where it's going wrong But we're still young We don't know where we're going But we know where we belong" (Har...