Kidnapped.(Greek)

Galing kay MargareetaT

54.8K 3.6K 384

Δυο συμμορίες.Μια κοπέλα.Clarissa μια ανεξάρτητη κοπέλα που περιμένει πως και πως να μπεί στην συμμορία του α... Higit pa

Κεφάλαιο 1.
Κεφάλαιο 2.
Kεφάλαιο 3.
Κεφάλαιο 4.
Κεφάλαιο 5.
Κεφάλαιο 6.
Κεφάλαιο 8.
Κεφάλαιο 9.
Κεφάλαιο 10.
Κεφάλαιο 11.
Κεφάλαιο 12.
Κεφάλαιο 13.
Κεφάλαιο 14.
Κεφάλαιο 15.
Α/Ν
Κεφάλαιο 16.
Κεφάλαιο 17./Τέλος
A/N

Κεφάλαιο 7.

3.2K 208 35
Galing kay MargareetaT

"Λοιπον κοπέλα μου.. Απο που να αρχίσω δεν ξερω.." άρχισε την φλυαρία η Ariana και μου είπε, λεπτομερώς χωρίς να παραλείψει ουτε ένα σημείο, ό, τι έγινε με τον Jack.

"Επίσης σήμερα είναι η πρώτη δοκιμή του για την συμμορία του Jason." είπε λιγο πιο αδιάφορα.

Αυτό εννοούσε πριν ο Colton. Και ο Mason γιατι να ήταν τόσο ψυχραιμος;

Και τι σκατα ήταν αυτο με τον Colton; Μιλούσε με τόση άνεση με τον αδερφό μου λες και ήταν φιλαράκια απο το γυμνάσιο. Γιατί ο αδερφός του ήταν στην συμμορία του αδερφού μου και εκείνος είναι στου Jason; O Jason δεν ξέρει πως ο αδερφός του Colton είναι, ή ήταν τέλος πάντων στους "Blue Light". Γελοιο όνομα που σκέφτηκε ο αδερφός μου για την συμμορία του. Αν το μάθει θα εξοργιστει και μπορει και ο Colton να συναντήσει σύντομα τον αδερφό του. Ανατριχιασα στην σκεψη.

Σήκωσα το βλέμμα μου στην Ariana και με κοιτούσε σαν να ήμουν κάποιο φρικιό ή κάτι τέτοιο.

"Μάλιστα. Τώρα αρχίζεις και με φρικάρεις ασχημα, Clarissa. " είπε και μισο έκλεισε τα μάτια της.

" Γιατί; " ρωτησα χωρίς να καταλαβαίνω τι θέλει να πει.

" Τίποτα, τίποτα άστο." αποκρίθηκε και κοίταξε το κινητο της. Σηκώθηκε και πηρε την τσαντα της.

"Σχεδόν απόγευμα." είπε και φορεσε το τζιν γιλεκάκι της.

"Πρέπει να μου πεις κι εσυ τι έγινε! " μου έκλεισε το μάτι και με ένα ελαφρύ χοροπηδηκτο βγήκε απο το δωμάτιο.

" Φιλιάααα! " φώναξε καθώς κατέβαινε τα σκαλοπάτια.

"Φιλιά."  ειπα σιγανά καθώς ειχα μείνει να κοιταω την πορτα.

Αυτο που συνέβη το πρωί με τον Jason. Θεε μου εχουν περάσει μονο λίγες ώρες απο τοτε. Αυτό που έγινε τέλος πάντων, ήταν έντονο. Δεν θα τον ξαναδώ, τέλος. Θα έπρεπε να κοιτάζω την ένταξη μου στην συμμορία του Mason και οχι την ενταξη μου στο παντελόνι του Jason.

Αφου έφαγα κάτι, χάζεψα λίγο στο λάπτοπ και είδα κάποια επεισόδια απο μια ανιαρή εφηβική σειρά.

Περίπου στις έντεκα εισέβαλε, γιατί πραγματικά εισέβαλε ουτε καν μπήκε στον κοπο να χτυπήσει την πόρτα, ο Mason με τον Matt, το παιδι που είχε κουβαλήσει τον Carter στο παρτυ στην παραλία,εχθές. Θεε μου. Εξακολουθώ να μην πιστευω πως εχουν συμβεί τόσα πράγματα σε δύο ημέρες..

Πριν προλάβει να μιλήσει κανείς απο τους δύο ειρωνεύτηκα καποια λόγια που μου είχε πει ο Matt στο σχολείο. Προσπάθησα να μιμηθώ όσο πιο καλα την φωνη του και το ύφος του λέγοντας:

"Αυτο το καλοκαίρι θα είναι το πιο ωραίο της ζωής μου. Θα προσπαθήσω να μεινω μακρυά απο μπελάδες και απο κακές παρεες. Προσωπικός στόχος. " Προφανώς και είναι μέλος της "ομάδας", εκείνος φυσικα και το κατάλαβε και έσκυψε το κεφάλι του πνίγοντας ένα γελάκι.

Ο Mason απλώς το προσπέρασε και με ρώτησε αν ήθελα να παω μαζί τους για ποτό εξω. Αρνήθηκα ευγενικά όσο κι αν ήθελα αλλα δεν θελω να πετύχω πουθενά τον Jason..

Έφυγαν και με άφησαν στο δωμάτιο. Έφυγαν και χωρίς να κλείσουν την πόρτα επίσης. Θέλω κατι να πιώ γαμώτο.

"Maaaatt! "φώναξα. Ακουσα τα βήματα του και όταν ξεπρόβαλε στην πόρτα κρατούσε ένα μπουκάλι vodka στο χέρι του. Μου το πέταξε και μου έκλεισε το μάτι κλείνοντας την πόρτα.

Δεν μπήκα καν στον κόπο να τον ευχαριστήσω! Εχω φρικάρει λιγο αυτή την στιγμη. Που ήξερε πως ήθελα να κλείσει την πόρτα και να φέρει ποτο;

Ακουσα την πόρτα να κλείνει με δύναμη και την μηχανή του αδερφού μου να παίρνει μπρος. Άνοιξα το πολυ αγαπημένο μπουκάλι που βρίσκεται στα χέρια μου και ήπια μια γουλιά. Το υγρό έκαψε τον λαιμό μου και τον θώρακα μου καθως κυλούσε μέσα μου.

Άκουσα χτύπημα στην πόρτα και κατέβηκα να ανοίξω. Ανοιξα χωρίς να δω ποιος είναι.

Ο Jackson μπήκε μέσα με αίμα στο φρύδι του και απο πισω του ήταν ο Ian με τον Colton.

"Τι κάνετε εσείς εδώ; " είπα γρήγορα και νευριασμένα. Τι νομιζουν πως κάνουν. Απλα μπουκάρουν μεσα στο σπίτι μου και θρονιάζονται στον καναπέ μου; Ο Ian έβαλε τα πόδια του πάνω στο τραπεζάκι, προχώρησα προς το μέρος του και τον βάρεσα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

" Αουτς!" ειπε και κατέβασε τα πόδια του γυρνώντας το κεφάλι του για να με κοιτάξει.

"Τι κάνετε εσείς εδώ; " ξαναρωτάω με πιο πολλά νευρα αυτήν την φορά.

" Δεν μπορούμε να πάμε κάπου αλλού. " είπε ψυχραιμα ο Colton.

" Γιατί οχι; " είπα ειρώνικα και έβαλα το χέρι μου στη μέση μου.

" Γιατί τσακωθήκαμε με τον Jason και εδω είναι το τελευταίο μέρος που θα ψάξει. " είπε ο Colton με τον ίδιο τόνο που μίλησε και πριν. Γιατί το τελευταίο;  Μα φυσικά και θα είναι το τελευταίο Clarissa τι είδους ερώτηση είναι αυτή; Είναι το σπίτι του νούμερο ένα εχθρού του.

Κατεύνασα και έκατσα στον καναπέ απέναντι τους ξεφυσώντας.

Καθήσαμε για λιγο χωρίς να πει κανείς τίποτα. Την ώρα που πήγα να σηκωθώ ο Jack πηγε κάτι να πεί. Αλλα σταμάτησε καθώς με είδε να φευγω. Ανέβηκα στο δωμάτιο μου και πήρα το μπουκάλι με την vodka και το κινητο μου. Μπήκα στο δωμάτιο του Mason και κατευθήνθηκα προς το μικρό δωματιάκι στην άκρη. Ανοιξα την πόρτα και μερικα όπλα έκαναν την εμφάνιση τους. Τα προσπέρασα και έφτασα στο ντουλάπι με τα ποτά. Έπιασα άλλα δύο μπουκάλια vodka και κατέβηκα κάτω. Πέταξα το ένα στον Jack και το άλλο στον Colton. Πριν προλάβει να πει κάτι ο Ian έφυγα για την κουζίνα και πήρα δυο μπύρες απο το ψυγείο. Επέστρεψα στο σαλόνι και του τις έδωσα. Χαμογέλασε και ανοιξε την μια.

"Το χρειαζόμουν αυτό. " είπε ο Jack αφου ήπιε μια γουλιά και έγειρε το κεφάλι του προς τα πίσω.

Είπαμε κάποια πράγματα και μιλήσαμε για την κοπέλα που αρέσει στον Ian η οποία είναι ένα χρόνο μικρότερη του. Το παιδί είναι τέρμα ερωτευμένο αλλα δεν βλέπει να τον πολυ θέλει η κοπελιά..

Αργότερα απο σχεδόν μισή ώρα η ώρα πήγε δώδεκα. Κάποιος άρχισε να χτυπάει την πόρτα πολύ δυνατά. Όλοι ξέραμε πως είναι ο Jason φυσικα.

"Clarissa σε παρακαλώ. Προσπάθησε να τον ηρεμήσεις και να τον απασχολήσεις. Μπορούμε να κρυφτούμε κάπου εδω μέσα;Με τόσα νεύρα που έχει κάποιος μπορεί να πάθει κακό. '' είπε ο Colton ψιθυριστά. Τους οδήγησα σε ένα δωμάτιο που χρησιμοποιούν καμια φορά οι φίλοι του Mason όταν κοιμούνται εδω. Η πόρτα συνέχισε να χτυπάει και ο Jason είχε αρχίσει να φωνάζει διάφορα πράγματα. Δεν έβγαζαν νόημα. Άνοιξα την πόρτα και έκανα πως είμαι μόλις ξυπνια. Την ώρα που άνοιξα το χέρι του προσγηώθηκε στο πρόσωπο μου με δύναμη. Ούρλιαξα και έπεσα κάτω. Εκείνος μπήκε μέσα και έκλεισε την πόρτα. Έσκυψε απο πάνω μου και προσπαθησε να πάρει το χέρι μου απο την μύτη μου. Γονάτισε δίπλα μου και ξεφύσηξε.

"Clarissa. Δεν.. Δεν ειδα πως άνοιξες. " είπε. Δεν τον κοιτούσα. Τα μάτια μου ήταν σφικτά κλειστά απο τον πόνο.

" Νόμιζα πως θα χτυπουσα την πόρτα. " συνέχισε.

" Κι εγώ νόμιζα πως ήρθες για να πέσεις στα γόνατα και να με παρακαλέσεις... " είπα ειρωνικά και πήρα τα χέρια μου απο το πρόσωπο μου. Μου έριξε ένα αγριο βλέμμα και σηκώθηκε. Πηρε κάτι χαρτοπετσετες που υπήρχαν στο σαλόνι και μου τις έδωσε. Τότε είδα πως το χέρι μου ήταν μες στο αίμα. Σκουπισα το χέρι μου και τοποθέτησα το χαρτί στην μύτη μου.

"Ευχαριστώ. " του είπα ξερά και κοίταξα αλλού.

Σηκώθηκα και έκατσα στον καναπέ που καθόμουν και πριν.

" Σε τι οφείλω την επίσκεψη σου; " του μίλησα ειρωνικά αλλη μια φορά.

" Σε τίποτα. Δεν μπορείς να με βοηθήσεις. " είπε και έκατσε δίπλα μου. Σηκώθηκα και τον κοίταξα.
"Ε τότε να μην σε κρατάω." είπα ακόμα πιο ειρωνικά και του έδειξα την πόρτα.

"Clarissa τι έχεις πάθει γαμωτο; " φώναξε νευριασμένος.

" Τι έχω πάθει; " επανέλαβα ειρωνικά  και γέλασα ψεύτικα.

" Ε βέβαια τι να έχω πάθει; Σχεδον με γάμησες τις προαλες, μετά απλά κάναμε σαν να μην συνέβη τίποτα. Το βράδυ μου πουλάς έρωτες και μαλακίες και το πρωί με πετάς σαν σκουπίδι. Τώρα έρχεσαι σπίτι μου, μου χώνεις μια μπουνιά, κάθεσαι χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο, μου την λές και με ρωτάς και τι έπαθα.. " έχω βγει εκτός ορίων. Με κοιτάζει σαν χάνος.

" Ανέχομαι πολλά πράγματα Jason." είπα ήρεμα αυτήν την φορα .

"Αλλά δεν ανέχομαι να με χρησιμοποιούν. " συνέχισα. Σηκώθηκε ήρεμα και έκανε ένα βήμα προς το μέρος μου. Τώρα τον παρατήρησα καλύτερα. Φοράει ένα μαύρο γιλέκο, μια γκρι κοντομάνικη μπλούζα, ενα μαύρο παντελόνι και ένα ζευγάρι μπλε σκούρα Adidas. Το μαλλί του είναι κάτω και μερικές τούφες φεύγουν σε διάφορες κατευθύνσεις κάνοντας τον τόσο ελκυστικό. Χριστέ μου. Εκείνος καθόταν εκεί και με χάζευε. Δηλαδη ότι έκανα κι εγώ.

Πήρα μια βαθιά ανάσα και η προσοχή του στράφηκε στο πρόσωπο μου. Πέταξα την χαρτοπετσέτα κάπου..

"Θέλεις κάτι άλλο; " ρώτησα χωρίς η ειρωνία να φεύγει απο την φωνη μου και σταυρωσα τα χέρια μου στο στήθος μου. "Ναι!" είπε και ξεροκαταπιε. Τον κοίταξα εκπληκτη. Τι μπορεί να θέλει; Με κοίταξε με μισάνοιχτα μάτια και έσφυξε τα δόντια του με αποτέλεσμα να πεταχτουν οι γωνίες του προσώπου του. Εχω αρχίσει να ζεσταίνομαι. Η ατμόσφαιρα είναι υπερβολικά φορτισμένη.

"Καλώς... Και τι είναι αυτό; " είπα σχεδόν τραυλίζοντας. Ένα πλάγιο χαμόγελο εμφανίστηκε στην ακρη απο τα χείλη του. Έβγαλε το γιλέκο του και το πέταξε στον καναπέ. Θεε μου δώσε μου δύναμη σε παρακαλώ.

Με γρήγορα βήματα έφτασε μπροστά μου. Με περνάει περίπου ένα κεφάλι οπότε σήκωσα το βλέμμα μου. Τον κοίταξα μέσα στα μάτια και εκείνος κοιτούσε τα χείλη μου.

"Εσύ. " ψιθύρισε πρίν με αρπάξει και με φιλήσει. Τα χείλη του ήταν κρύα και ξερά. Με κόλλησε πάνω του και με έπιασε απο την μέση. Άφησα λίγο ανοιχτό το στόμα μου και χωρίς να χάσει ευκαιρία τρύπωσε την γλώσσα του. Οχι, οχι Clarissa. Θέλει απλώς να παίξει μαζί σου. Πρέπει να σταθώ στο ύψος μου. Τον έσπρωξα και δεν αντιστάθηκε. Ευτυχώς. Θα μου το έκανε πιο δύσκολο.

"Αυτό ακριβώς εννοώ Jason. Το καταλαβαίνεις; " είπα με παράπονο και τον κοίταξα. Με κοιτούσε με ανοιχτο στόμα." Πες κάτι γαμώτο. " φώναξα.

" Ναι, ναι. Το καταλαβαίνω." έκανε ένα βήμα πισω και δυνέχισε μπερδεμένος. "Δεν καταλαβαίνω πως όμως με κάνεις να αισθάνομαι σαν μαλάκας κάθε φορά που μιλάς, πόσο αδύναμος νιώθω κάθε φορά που σε φιλάω, και καθε φορα που μου τα χώνεις... Ο τρόπος που μιλάς. " με πλησίασε και ακούμπησε το ένα του χέρι στην γωνία του προσώπου μου. Μόλις ο Jason μου είπε πως με θέλει. Βαθιες ανάσες Clarissa.

" Με ανάβει τόσο γαμημένα πολύ που σου ορκίζομαι θέλω να σε παρω εδώ.. Αυτην την στιγμή. " ψιθύρισε στο αυτί μου και απομακρυνθηκε. Τον κοιτούσα με ανοιχτό το στόμα. Γύρισε και κατευθήνθηκε προς την εξώπορτα αφού άρπαξε το γιλέκο του απο τον καναπέ.

" Jason.. "ξεροκατάπια και έκανα ένα βήμα. Με κοίταξε και αμέσως μετά το πάτωμα. Προσπάθησε να συγκεντρωθεί. Πέταξε με δύναμη το γιλέκο στο πάτωμα και κυριολεκτικά έτρεξε προς τα πάνω μου. Με άρπαξε απο τον κώλο και τυλιξα τα πόδια μου γύρω του. Έβαλε την γλώσσα του στο στόμα μου και μου ζούλιξε λίγο τα οπίσθια κολλώντας με πιο πολυ πάνω του. Ένιωσα την στύση του να σκληραίνει. Πέρασα τα χέρια μου μέσα απο τα μαλλιά του και αναστέναξε. Έκατσε στον καναπέ. Ετσι ώστε εγω να κάθομαι πάνω του. Έβαλε τα χέρια του μέσα απο την μπλούζα μου και με κολλησε πιο πολύ πάνω του. Ένιωσα τους κοιλιακούς του στο στομάχι μου και τα χέρια μου πήγαν εκεί. Τράβηξε την μπλούζα μου και εγω την δική του. Με φίλησε ακόμα πιο παθιασμένα. Τα χέρια του πήγαν στο στήθος μου. Ανατρίχιασα και το κατάλαβε γιατι χαμογέλασε. Σταμάτησε το φιλί και πήγε στον λαιμό μου. Αναστέναξα και έριξα το κεφάλι μου πίσω. Εκείνος έπιασε τα μαλλια μου και τα τράβηξε. Κατέβηκε προς το στήθος μου και σταμάτησε εκεί που ξεκινάει το σουτιέν μου. Τον τράβηξα και τον φίλησα εγώ αυτην την φορά. Σταμάτησε το φιλί και με κοίταξε. Με έπιασε απο τον πισινό μου και έτριψε τον ερεθισμό του πάνω μου. Γούρλωσα τα μάτια μου και άφησε ένα γέλιο.

"Κοίτα τι έκανες Clarissa. " είπε ψιθυριστα και με πίεσε λίγο ακόμα.." Τι θα κάνεις για αυτό; " είπε ερεθιστικά.

"Μμ! Για να δούμε τι μπορώ να κάνω." είπα παιχνιδιάρικα. Γαμώτο πριν λιγες μέρες μου έκανε στοματικό έρωτα. Παραδόξως δεν ντρέπομαι καθόλου. Και δεν μπορώ να αντισταθώ τώρα γαμωτο. Όλος ο αυτο σεβασμός μου καταρρέει μπροστα στα μάτια μου και εγώ απλα είμαι θεατής. Σηκώνομαι απο τα πόδια του και γονατίζω μπροστά του. Ξεκουμπώνω το παντελόνι του και η στύση του πετάγεται. Με λίγη βοήθεια του κατέβασα το παντελόνι του ως τα γόνατα του. Κατέβασε και το μποξεράκι του και τον κοίταξα. ''Ω έλα Clarissa. Δεν είναι κάτι που δεν έχεις ξαναδεί. " είπε και τον αγριοκοίταξα.

Εχω ξαναδεί τον ανδρισμο του Jason αλλα ήταν διαφορετικά. Είχαμε ανταλλάξει τρεις κουβέντες. Αλλα αφου μου το έχει κάνει και αυτός..

Εξάλλου το εχω ξανακάνει, απλα φοβάμαι μην τον απογοητεύσω.

Τον πήρα στο χέρι μου και άρχισα να το κουνάω πάνω κάτω. Είναι λίγο άβολο αλλα το θέλω και το θέλει.. Στην αρχή πήγαινα αργα, αργότερα πιο γρήγορα. Αναστεναγμοί ακούστηκαν .
"Ω! Clarissa. Ωω. Ετσι μωρό μου!" Έριξε το κεφαλι του πίσω και όταν ήταν έτοιμος να φτάσει στο αποκορύφωμα τράβηξα τα χέρια μου. Σήκωσε το κεφάλι του και με κοίταξε με γουρλωμένα μάτια.

"Τι; Μονο εσύ θα παίζεις; " είπα παιχνιδιάρικα και σαρκαστικά. Κατευθυνθηκα στην κουζίνα και πλήθηκα. Σκουπισα τα χέρια μου και επέστρεψα στο σαλόνι. Όταν επέστρεψα είχε ήδη ντυθεί και με κοίτουσε με αγριεμένο βλέμμα.

" Ω μικρή. Δεν έχεις ιδέα που έχεις μπλέξει." είπε καθώς έπιασε το γιλέκο του. "Οχι Jason. Εσυ δεν ξέρεις που έχεις μπλέξει.." χαμογέλασα πονηρά και του έκλεισα το μάτι. Με πλησίασε και μου άφησε ένα πεταχτό φιλί στα χείλη. "Αυτό θα το δουμε."  είπε με μυστικοπάθεια. Απο έξω ακούστηκε η μηχανη του αδερφού μου και ο Jason πήγε να ανοίξει την πόρτα. "Μη.."  φώναξα και με κοιταξε."Γρήγορα πάνω." είπα και έτρεξε πάνω. Έτρεξα πίσω του. Μπήκε σε λάθος δωμάτιο και δυστυχώς στο δωμάτιο που μπήκε ήταν τα παιδιά. Τον τράβηξα και τους κοιταξε εχθρικα. "Θα τα πούμε μετά .. Μαλάκες.." είπε και με ακολούθησε. Έκλεισα την πόρτα του δωματίου μου με τον Jason μεσα. Γρήγορα έτρεξα κάτω και πηρα όλα τα μπουκάλια. Όταν ανέβηκα την σκάλα άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Μπήκα στο δωμάτιο των παιδιών και τους ενημέρωσα γρήγορα για τον Mason. Εκείνοι κατέβηκαν κάτω από την στιγμη που ο Colton και ο Jack είναι μια χαρά με τον αδερφό μου. Πρέπει να μάθω τι γίνεται με αυτούς..

Μπήκα στο δωμάτιο με τα μπουκάλια και ο Jason με κοιταξε περίεργα. "Είναι των παιδιών." είπα. "Έφυγαν." συνέχισα.

"Πώς έφυγαν; " ρώτησε.

" Καθυστέρησα κάπως τον αδερφό μου και πέρασαν χωρίς να τους καταλάβει."τα μπάλωσα όσο μπόρεσα και φάνηκε να με πιστεύει.

"Εγώ δεν θα μπορούσα να φύγω έτσι;" ρώτησε.

"Θέλεις να φύγεις; " ρώτησα μπερδεμένα και ναζιάρικα.

Μου έπιασε το χέρι και κούνησε αρνητικά το κεφάλι του κολλώντας με πάνω του.

Χαμογέλασα και ένωσε τα χείλη μας.

********

Wow! Tι έγινε εδώ;;;  Πολλά πράγματα βλέπωωω εγώ. Κι ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα! Λοιπον απο εδώ και πέρα θα ξεκινήσω κάτι. Όποια κάνει το μεγαλύτερο σχόλιο θα της αφιερώνω το επόμενο κεφάλαιο. Θελω πολλά πολλά σχολια και ψηφους! :*

Πειτε μου γνώμες ή ακόμα και πως θα θέλατε να εξελιχθεί η ιστορία.

Και τραγουδάρα. Α αυτή τη φωτογραφία που έβαλα την εχω τραβήξει εγώ. Το αγόρι μιας κοπέλας ηρθε στο σχολείο και έγραψε σχεδον παντου. Αυτο ηταν αυτό που μου άρεσε εμενα πιο πολυυ! Φιλιά μέχρι το επόμενο κεφάλαιο!   :*

Ipagpatuloy ang Pagbabasa

Magugustuhan mo rin

821K 4.4K 4
''Όταν λες να χορέψω για να δουλέψω εδώ, εννοείς να κάνω στριπτίζ;''τον ρώτησε έντονα και τα μάτια της σχεδόν πετάχτηκαν από την έκπληξη. ''Ναι. Δέ...
337K 22.6K 42
Άγνωστος αριθμός. "Ρε Ερμή" "Να σ γ*μήσω" "Σε περιμένω μισή ώρα" Εγώ. ...
252K 10.1K 65
Ήρθαμε λοιπόν στο μέρος 2ο του βιβλίου... Πάμε ένα μικρό ΣΠΟΙΛ... Πάω να μπω μέσα στην αίθουσα του γυμναστηρίου και νιώθω σε δευτέρολεπτα, όλο το σώμ...
50.9K 1.8K 54
It's finally here Αυτό είναι το δεύτερο βιβλίο γι αυτό λέγετε the two mafias 2 αν δεν έχετε διαβάσει το πρώτο the two mafias δεν θα καταλάβετε τίποτα...