2- Yeni bir hayata alışmak

12.6K 838 776
                                    

" İnsan bazen; elini uzattığında dokunabileceği kadar yakınında olanı değil, sadece kurduğu hayallerde birlikte olabileceğine emin olduğu kişiyi sever

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

" İnsan bazen; elini uzattığında dokunabileceği kadar yakınında olanı değil, sadece kurduğu hayallerde birlikte olabileceğine emin olduğu kişiyi sever. Ve buda bir kez daha aşkta mantık olmadığını gösterir."

"Artık jeon jimin oldun" jin hyung yerinde tepinmiş tebrik amaçlı omzuma vurmuştu. Ona bir gülümseme vermiş ve bahçede gözlerimle tanıdık bedeni aramıştım.

"Birileri beni arıyor" jungkook elini belime yerleştirirken jin hyung ve benim bulunduğumuz masaya gelmişti. Aynı şekilde onada gülümsemiştim.

Jin hyung konuşacağı sırada arkasında Taehyung belirmiş eliyle jin'in belini kavrayıp hafifçe yanına çekmişti. Aynı şekilde gülümsemiş samimi sesiyle konuşmuştu.

"Tekrar mutluluklar dilerim çocuklar" başını jin'e çevirmiş her zamanki gibi jin hyunga özel olan bakışlarıyla yüzünü turladı.

"Bizim artık gitmemiz gerekiyor hayatım. Biliyorsun minki bizi evde bekliyor. Annem yorulmuş olmalı" minki tae ve jinin evlat edindiği 4 yaşında dünyalar tatlısı ve sözde bana aşık bir kızdı. Evlendiğimi öğrenince vereceği tepki hiçte küçük olmayacaktı.

"Geldiginiz için çok teşekkür ederiz. En kısa zamanda uğrayıp minkiyi bolca öpmek istiyorum" ikiside kocaman gülümsemiş çıkışa doğru yürümüşlerdi.

"Bebeğim" sesin geldiği yere başımı çevirdim.

( Jungkook dedi sandınız demi ahaha yok yaaa)

Annem ve babam yanımıza gelmişti. Jungkook elini belimden indereceği sırada tekrar eli yerini bulmuştu. Annem giydiği koyu mor  diz altı elbisesi topuz yaptığı saçları ve aynı renk takım giyen babamla oldukça uyumlu duruyordu.

Masaya yaklaşmış eliyle önce benim elimi masaya koymuş ardından yanımdaki jungkookun
elini elimin üstüne yerleştirmişti.

Jungkookun eli büyük olduğu için altındaki elim pek görünmüyordu ama olsundu.

"O kadar güzel görünüyorsunuz ki gözlerim kamaştı bir tanem. Jungkookun seni üzmeyeceğini ve daima seveceğine eminim. Birbirinizi kırmayın ve her ne olursa olsun orta yolu bulun" babamın sesi duygusal ortamı bozmuştu.

"Makyajını yapman için 1 saat seni bekledim şimdi duygusallık yapıp sakın bozulmasına izin verme" ben ve jungkookta buna kıkırdarken annem göz devirmişti.

Aslında jungkook'la olan evliliğimizde ikimizin annelerinin payı oldukça büyüktü. Ben avukat ve hobi olarak dans eden başarılı biriydim ve hayatımın çoğunluğunu iş ve kariyerime ayirmıştım. İnsan ve özellikle iliski işlerinde berbat bir acemiydim. Jungkook ise iç mimar olup aynı zamanda çok güzel resimler çiziyordu. Ona sürekli bir sergi açmasını söylüyordum ki ikna etme konusunda hala çalışmalarım sürüyordu. Oda benim gibi ilişkilerde ileri seviyeye atlamamıştı. Arkadaş ortamında tanışınca 2 yıllık süreçte jungkookun arkadaşı olan Taehyung ve benim arkadaşım olan jin evlenmiş ve çocuk evlat edinmişti ama biz iş hayatımız dışında asla yol  kat edememiştik.

convenience marriage - KookminWhere stories live. Discover now