•17•

4.3K 182 162
                                    

Dur dur aklıma bir şey geldi Sjsjsjsj
Bu tepki için şimdiden hepinizden özür dilerim-^-

Ray Creepy Pastalardan ayrılsa. 2 yıl sonra geri geldiğinde yanında silahlı adamlar olsa, seni belinden tutup kendine çekse ve "S/A artık benim. Onu alıp gidiyorum." Dese ne tepki verirler? Sbnssnnsns Ahah sormayın aklıma geldi işte XD

Slenderman: *Ray'in adamlarını öldürdü.* S/A hiçbir yere gitmiyor.

Jeff The Killer: *Sinirden size saldırmaya çalıştı ama adamlar silahlarını ona doğrultunca öylece kaldı.* S/A, gitmeyeceksin değil mi?

Jane The Killer: *Sinirden arkalarda köpürüyor.* Kimse S/A'yı sahiplenemez...

Homidical Liu: *Sabır dilenircesine gözlerini devirdi. Sonra kendi kendine fısıldadı.* Hadi eğlen biraz ama öldürtme kendini... (Sully'e diyor)

Masky: Silahıyla bir adamı vurdu sonra Toby arkadan diğer adamı hakladı. Hoodie seni ordan çekti. Şimdi tüm pastalar Ray'e sinirli bir şekilde bakıyor.*

Hoodie: *Masky'e bak*

Toby: *Masky'e bak*

Eyesless Jack: *Neşterini arkasından yavaşça çıkardı. Kaç böbrek çıkar onu sayıyor.* Ray'inkini almama izin verirler mi ki?

Laughing Jack: *Adamları öldürdü, sonra da Ray'i bir güzel dövdü.* S/A ne isterse onu yapacak.

ClockWork: *Sinirle ayaklarını yere vurdu. * Zamanı gelince Clock, zamanı gelince....

Puppeter: *İpleriyle adamların kafalarını kopardı.* Ne diyordun?

Jason The Toymaker: *İki adamı da mavi kapıdan içeri aldı. Bir daha onları görmediniz.* S/A'dan öğrenecek çok şeyim var, henüz gidemez.

Offenderman: *Derin bir nefes alış*
RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYY. Sen kim oluyorsun da S/A'yı sahipleniyorsun?!?! O benim!!!

Red Angel: *Bu kızıl kafa seni kaçırıyor zaten*

Judge Angel: *Kılıcıyla Adamları doğradı?* Adalet yerini bulmalı. S/A ne isterse onu yapacak.

Bloody Painter: *Bıçağını çıkardı ve diğer pastalarla öne çıktı* Boyam da bitmişti zaten.

Ben Drowned: *Kimse görmezken sinsice sırıttı ve adamları çarptı. Herkes ne oldu aq modundayken havada ıslık çalarak süzülen Ben'i gördüler.*
Herkes: BEEEEEENNN!!!
Ben: Ne var?
Jeff: Bize de bıraksaydın!
Ben: Iki kişilerdi zaten -.-

Sally: *Sadece sinirli bir ifadeyle baktı ve Slendy'den kendisine yardım etmesini istedi.* Slendy, hadi şunları birlikte haklayalım.

_JenKook_97 Senin isteğini de yazıyorum, birazdan gelir :D

CreepyPasta TepkilerWhere stories live. Discover now