•13•

5.1K 188 160
                                    

DIKKAT: BU BÖLÜMDE BAZI KARAKTERLER UZUN, BAZILARI KISA TEPKILI OLACAKTIR. (Çünkü fazla uzun sürmesini istemiyorum.)

Onlar bizi seviyor ama biz sevmiyoruz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Onlar bizi seviyor ama biz sevmiyoruz. Sonra bir gün Slendy'den izin alarak arkadaşımızın evinde kalmaya gidiyoruz. Ertesi gün eve geliyoruz ve bunlar gittiğimiz arkadaşın erkek olduğunu öğreniyorlar.

Slenderman: *Bunu öğrendiğinde sana bir şey söylemedi. Çocuğa yavaş ve acı dolu bir ölüm verecekti.*

Jeff The Killer: *Jeff'in arkadaşına büyük bir zarar vereceğinden şüphen yoktu. Öğrendiğini duyunca hemen çocuğun evine gittin. Fakat geç kalmıştın. Jeff'in ona ne yaptığını bilmiyordun ama yakma işlemine geçtiğine göre yapmadık şey bırakmadığına emindin.*

Jane The Killer: *Jane Sana güvendiğinden bir şey yapmadı.*

Homidical Liu: *Liu değil, ama Sully çılgına dönmüştü. O sana takıntılıydı. Duyduğu anda seni kolundan tuttu ve evine kadar çekiştirdi. Çocuğun kapısını yere devirdi. Onu kolundan tutmaya çalıştın ama o seni tuvalete attı ve kilitledi. Sully çocuğun ailesini öldürdü ve onu aramaya başladı. Ona acı çektirmekten başka bir şey düşünmüyordu. Senin sesini bile duymuyordu kulakları, gözü dönmüştü. Çocuğu bulduğunu anladın ve kapıya omuz atarak kilidi düşürdün. Sully çocuğun burnunu kırmıştı ve kanlar akıyordu. Çakıyla bir gözünü dışarı çıkardığında attığı çığlıkla gözün yaşlandı.
S/A: Sully! Yeter, yapma artık!!
Ama Sully senden bihaberdi. Çocuğun yüzünden akan kanları görerek kıkırdadı. Sonra ayağa kalkıp sana döndü. Yüzüne kan bulaşmıştı.
Liu(Sully): S/A... Biraz ip getir de bağlayıp kanamadan ölüme terk edelim şunu.
Dediğini yaptın ve Sully'e biraz halat getirdin. Çocuğu dolaba attıktan sonra sana bir şey demeden evden çıktı. Onun Liu olduğunu anlamıştın.

Masky: *Masky soğuk bir tepki vermişti. Yine de onun içini kemirdiğini biliyordun. Masky'den önce arkadaşını aradın ve hemen polisi arayıp saklanması gerektiğini söyledin. Çocuk neden, ne oldu derken Masky seni belinden yakaladı ve telefonu kulağından çekip aldı. Aramayı bitirdi. Çırpınmanın faydası yoktu, o fazla güçlüydü. Telefonu biraz kurcaladı. Adresi bulunca maskesinin arkasından sırıttı ve sana döndü. Ona yalvarırcasına baktın, oysa Masky cıklayarak maskesini yüzünden çıkardı.
"Sen başkasının evinde asla duramazsın. Başkasının sesini duyamazsın. Sen sadece benimsin. Benim olduğunu söyle ki o pislik acı çekmeden ölsün." Aceleyle söyledin. Onun olduğunu söyledin. Masky bunun üzerine sana sarıldı ve ensene vurdu.
"Üzgünüm güzelim. Fakat onun bir daha seni görebilme düşüncesiyle yaşayamam."
kedilibeyin Beğenmediysen Masky'i tekrar yazabilirim ->-

Hoodie:
Hoodie senin ne yaptığını öğrenince sakin kalmayı başardı. O gece ağır adımlarla arkadaşının evine gitti. Arkasından gelmene sesini çıkarmadı. Eve ulaştığınızda onu kolundan yakaladın ve banka oturttun.
"Hoodie, lütfen.. O ölmeyi gerektirecek hiçbir şey yapmadı!" Brian sinirlendi.
"Hiçbir şey demek! O çocuk seninle apaçık flörtleşiyordu S/A! Geberteceğim onu!!!" Omzundan tutarak sakinleştirmeye çalıştın. Işe yaradı.
"Hoodie sana söz veriyorum, onunla bir daha iletişim kurmayacağım. Lütfen yaşamasına izin ver." Hoodie sana şöyle bir baktı. Sonra başını salladı ve evin önünden ayrıldınız.

Toby:
*Sessizce çocuğu öldürdü. Fark etmedin bile.*

Eyesless Jack: *Çocuğun böbreklerini yedi, ne yapsın.*

Laughing Jack: *Yapılmadı işkence bırakmadı.*

Puppeter: *Seni sevdiğini bilmeni istemiyordu. Bir şey yapmadı.*

Jason The Toymaker: *O çocuk artık bir oyuncak.*

Bloody Painter: *Kanıyla Seni çizdi.* (Biliyorum çok klişe sjsjsj)

ClockWork: *Trip Trip triiiiiiiiipppp*

Offenderman: *Çocuğa ne olacağıyla ilgilenmedi. Sadece sana cezanı çektirmek istiyordu. Odana daldığı gibi seni altına aldı (sjsjs)*

Red Angel: *Seni çocuğun evinden çıkarken yakaladı. Sinirle üzerine yürüdü ve eve gerisin geri soktu. Sen de arkadaşın da şoktaydınız. Elinden sertçe tutarak seni kendine çekti.* Evde seninle olmanın hayallerini kurarken burada başka bir çocukla vakit geçiriyorsun... *Çocuğu hemen öldürdü.*
S/A: Çok acımasızsın. O hiçbir şey yapmadı!
Ray: Sana ne kadar acımasız olabileceğimi göstereceğim.

Judge Angel: Adalet adına lütfen benden özür dile.

Ben Drowned: *Seni bilgisayara hapsetti ve hatanı anla diye çocuğu gözlerinin önünde öldürdü.*

Sally: (Sjsjsjsj Cidden çocuğun sana aşık olacağını düşünmüyorsun herhalde.)

CreepyPasta TepkilerWhere stories live. Discover now