🎉🎉

4.2K 198 120
                                    

oOo

KITAAPP 1

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

KITAAPP 1.000 OKUMAYA ULAŞMIIIIIŞ!!!

Hepinize çok teşekkür ederim! 💞 Bu sayıyı ileride artıracağımızı biliyorum. Kitabımı okumaya devam etmenizin şerefine özel bir bölüm yapayım dedim.

~ Creepy Pastalar Nasıl Kıskanır?~

Sjsjjs Benim özel bölüm anlayışım bu kadar. İdare edeciiiniz.
Ehem-
(NO GIRLS) Erkekler yeterince fazla zaten, ayrıca bu bölüm uzun olacak. Allah sabır versin.

Slenderman: *Kıskanmaz, Çünkü zihnini okuyabiliyor.*

Jeff The Killer:
Jeff ve sen şehirde ünlü katillerdiniz. Senin adın 'Jeff'in Karısı' olarak geçse de, Jeff her zaman senin ondan daha korkulası olduğunu söylerdi.
Jeff: S/Aaaaa!!
Mutfaktan çıkarak seni bağırarak çağıran sevgiline baktın.
S/A: Ne oldu Jeff, niye bağırıyorsun?
Seni görünce gülerek yanına geldi. Cezvedeki kahveyi önemsemeden seni masayla arasına sıkıştırdı.
"Ne oldu Jeff? Bir şey mi istiyorsun?" Jeff sesini çıkarmadan sana baktı. Önce şöyle bir yüzünü süzdü. Sonra da nefesini vererek geri çekildi.
"Ethan kim?" Ne dediğininlamadığını belirtircesine kaşlarını çattın.
"Ethan mı? Kim ki o?" Jeff sinirle yeri tekmeleyince irkilerek yana bir adım attın.
"Bu sabah kahvedeki çocuk. Kimdi o?" Biraz daha şaşkınca baktın sevgiline, sonra masaya tutunarak gülmeye başladın. Jeff anlam veremeyerek sana döndü. Gülmeyi keserek kendini dikleştirdin.
"Şu içini dışına çıkardıktan sonra çöp kutusuna attığım çocuk? Ahahah, Kıskandın mı sen?" Jeff neler olduğunu anlayınca beyaz yüzü kıpkırmızı oldu.
"Ne kıskanması. Seni kim Kıskansın-" omzuna dokunup başını anlayışla sallayınca Jeff utançla bağırıp seni kovalamaya başladı.

Homidical Liu:
Liu ve Sully, özellikle Sully seni herşeyden kıskanırlar. Kitaptan bile.

Masky:
Masky ve sen, bir görevden yeni dönüyordunuz.
"Hey S/A, biraz bekler misin? Şuradaki kulübeden iki şey almam gerekiyor." Başını onaylarcasına salladıktan sonra ağaca yaslanarak Masky'i beklemeye başladın. Gözlerini yıldızlara diktin. Birkaç saniye geçti ki ayak sesleri duydun.
"Ah Masky ne çabuk-" tanımadığın bir adamı görünce şok oldun. Bu ormana kimse girmez sanıyordun. Heyecan yapmadın. Onu istesen lime lime ederdin. Yine de üstünü kana bulaştırmak istemiyordun. Yorgundun ve eve gidince duş almak da hiç cazip gelmiyordu. Onun yerine gözlerini sana doğru sırıtarak gelen adama diktin.
"Merhaba güzellik. Ne yapıyorsun burada?" Nefesini sabırsızca verdin.
"Beni öldürmekle tehdit eden biri olsaydın daha eğlenceli olurdu." Adam güldü. Belli ki sarhoştu. Ne yaptığını bilmiyordu. Kollarını yanına dayayınca silahına uzandın ama gerek kalmadı. Masky adamın diz arkasına bir tekme attı ve adam acı bir feryat kopararak tere düştü. Masky onu yere yatırarak karnına tekme atmaya başladı. Olanları ilgisiz bir şekilde izliyordun. Ama adam çığlık atmaya başlayınca Masky'ye döndün.
"Masky yeter..." Seni duymuştu ama adamın yüzüne vurmaya devam etti.
"Masky!! ...TIM! YETER!" Masky rüyadan uyanmış gibi kendine geldi. Adam bundan faydalanarak kaçmaya çalıştı ama kafasına sıktın. Sonra Masky'e döndün.
"Beni kıskanmış olsan da gece gece ormanı rahatsız etmek pek akıllıca değildi Tim." Masky sen eve doğru giderken bir sana bir adama baktı. Sonra hızlıca peşinden geldi.

CreepyPasta TepkilerWhere stories live. Discover now