"Sevgili sevgilim, Çocuğumuz seni biliyor."

774 59 100
                                    

Not : Mantık hatası görürseniz söyleyin düzelteyim.

Sonunda sonuna geldik.

Iyi okumalar.

Küçük not: 30 yaşında ve bekar biri evlat edinebilirmis. Çocukla 18 yaş arası olarak. Araştırdım. Bizim ülkemizde öyleymiş. Ona uyarladım.

Taehyung odadan gittiğinden beri kimseden  ses çıkmıyordu. Hepsi boşluğa bakıyordu. Sessizlik ve sessiz mırıldanmalar vardı. Seokjin yutkundu, ayağa kalktı.

"Yenge onun, onun birkaç parça kıyafetini alabilir miyim?"

Kadın onu onaylayınca odasına gitti. Temiz odaya baktı. Ağlayarak etrafına bakıyordu. Sabah giydiği hanboku aldı eline. Burnuna götürdü.  Kokusu hala  buradaydı. Onu kokladı. Gözyaşları düştü kıyafetlerinin üstüne. Odadan kıyafeti alarak çıktı.  Diğerlerine baktı.

"O gitti... gitti ancak güçlü olmalıyız hayat devam ediyor. Amca,yenge sizi ziyarete geleceğim her zamanki gibi. Ve çocuklar, istediğiniz herhangi birşey olursa gelmekten çekinmeyin. "
Seokjin evden çıktı. Kafası dik şekilde yürüdü. Evine yaklaştıkça nefesi kesildi.

  Eve girdiğinde odasına gitti. Yatağına oturdu. Kıyafeti yatağın üstüne koydu. Gözlerini elleriyle sildi.

"Bıraktın beni! Gittin. "

Sinirle her yeri dağıttı Seokjin. Yatak, masa, saçları ve kıyafetleri... Yatağına yaslandı. Ne yapacaktı şimdi? Onsuz günlere mi alışacaktı. Tanrı yardımcısı olsun zira aşk acısından ölebilirdi.  Bunu yapmayacaktı ancak. Sevgilisi için yaşayacaktı.

***

Taehyung bedeninin bir yatakta olduğunu hissedince kalkmaya çalıştı. Birden kalkmaya çalıştığı  için beli ve kafası acımıştı. Eli kafasına gitti. Bir sargı bezi vardı. Odaya bakınca burasının taşındıkları ev olduğunu anlamıştı. Gelmişti gerçekliğe.

"Anne!"  Çocuk heyecanla karşılık almayı bekliyordu. O bu haldeyse annesi neredeydi? Acılan kapıyla içeri annesi girdi. Melek annesi..

"Oğlum! Uyandın sonunda. Birşey mi istiyorsun?"

Kadın onun yanına geldiğinde sıkıca ona sarıldı. Yıllar geçmiş gibi hissediyordu.

"Seni çok özledim annem."

"Üç gündür yatıyorsun  sadece Taehyung.  Çatıdan düşünce vücudun şoka girmiş. Senin kendi isteğinle uyanman gerekiyordu. Çok korkuttun bizi.."

Taehyung kafasındaki sargıyı şimdi anlamıştı. Demek orada geçirdiği günler , burada üç güne denk gelmişti ha? Herşeyi yine hatırlayınca üzüldü.

"Ne zaman kalkacağım?"

"Bugün olmaz oğlum. Yarın tamam mı?"

Taehyung anlayışla kafasını salladı. Sonra annesinin elini tutarak geri yattı.

"Biliyor musun anne? Bir kadın vardı. Senin kadar iyi annelik yaptı. Oğlu gibi sevdi beni. Ama seni daha çok sevmemi düşündü. "

"Beni mi özledin sen? "

Annesi ona sarılırken ağlamıştı.

"Çok özledim. O yüzden buradayım ya."

Kadın anlamasa da bizler anladık. Seçim yapmak zorunda kalan  Taehyung da anlamıştı.

The miracle of god TAEJİN/VJİN  (TAMAMLANDI) Where stories live. Discover now