29

1K 148 109
                                    

Tony'nin 'ben Demir adamım' fiyaskosunu temizlemek Pepper için herkesten daha zordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tony'nin 'ben Demir adamım' fiyaskosunu temizlemek Pepper için herkesten daha zordu. Y/N ve Happy, Tony'nin güvenliği olmak için bir araya geldi, çünkü basın son zamanlarda her zamankinden daha fazla onun üstündeydi. Y/N ayrıca Pepper'a kişisel asistan görevlerinde yardımcı oldu. Rhodey daha çok buradaydı, işleri sakinleştirmeye çalışıyordu.

Fury, Y/N'e Tony ile yenilmezler girişimi hakkında konuştuğunu, ancak Tony'nin bunu reddettiğini bildirmişti. Ona Tony'yi yakından takip etmesi için hala ona ihtiyacı olduğunu söyledi. Bunu kabul etti ve raporunu haftalık olarak Coulson'a gönderdi ve sık sık SHIELD karargahında ne kadar özlendiğini hatırlattı. Tony kendini açığa çıkardığında izlemek daha zordu. Hala yanlış tarafa satılan tüm silahlarını yok etmek için görevlere gidiyordu. Y/N asla onunla gidemedi, ama Tony JARVİS'e her zaman onu güncel tutmasını sağladı.

Tony kendini Demir Adam olarak ilan ettikten dört ay sonra Tony bir fikir buldu.

Y/N ve Pepper'a doğru yürürken "Stark Expo'yu geri getirmek istiyorum." Dedi. Her iki kadın da kanepede otururken dizüstü bilgisayarlarında çalışıyordu.

"Ne?" Pepper sorguladı.

Y/N'in kalbi, çoktan gitmiş olan zamanların özlemiyle doluydu. Y/N, "babasının çalıştığı bir şey." Dedi. "Her şey ilerleyen teknolojiyi sunan insanlarla ilgiliydi."

"Doğru."dedi Tony. "Ve onu geri getirmek istiyorum."

Tony, istediği şey hakkında birkaç saatliğine devam etti ve hafta sonuna kadar expo açıklandı ve tarih iki ay sonraya belirlendi. Y/N şu anda Tony mutfağa girdiğinde programı güncellemek için çalışıyordu. Y/N'i arıyordu, neyse ki onun yanında kullanışlı bir AI vardı. İkisi hala flört ediyorlardı ve geceleri çok zor olduğunda sık sık kanepede birlikte uyuyorlardı.

Ama bundan daha fazla bir şey olmadı.

"Ne üzerinde çalışıyorsun?" Tony, buzdolabından bir şeyler çıkarırken sordu.

"Expo için programı güncelliyorum." Diye yanıtladı Y/N, bilgisayarından başını kaldırmıyorken. "Birkaç sunum daha onayladık."

"İlginç bir şey var mı?"

"Seninki kadar ilginç bir şey yok." Diye sırıttı.

"Umarım yoktur." Diye sırıttı. Odanın diğer tarafında, Y/N'nin hemen önünde duracak şekilde hareket etti. "Nasıl uyuyorsun?"

"İyi."

Hemen bilgisayara baktı. Açıkçası, bu haftaya kadar harika uyuyordu. Tony Stark Expo'dan bahsettiğinden beri, geçmiş hayatını yeniden yaşıyor. Tony'yi rahatsız etmek istemedi. Uyku sorunu geldiğinde her zaman yardım için ona koşuyormuş gibi hissetti. Ayrıca, mazeretini korumak gittikçe zorlaşıyordu. Ona gerçeği o kadar çok söylemek istedi ki, yapamayacağını biliyordu.

Başka bir zaman •AVENGERSWhere stories live. Discover now