26

1K 146 100
                                    

Telefonu çalmaya başladığında Tony üst kattaydı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Telefonu çalmaya başladığında Tony üst kattaydı. Kanepeye doğru yürüdü, onu bulana kadar yastıkları çekti. Öğleden sonra Y/N veya Pepper'dan bir çağrı bekliyordu. Bu yüzden Pepper olduğunu görünce rahatladı. Kulağına koyarak cevap verdi, ama bir şey söyleyemeden önce tiz bir vızıltı donmasına neden oldu. Pepper'ın sesi, Obadiah telefonu elinden çıkarırken telefonun diğer ucundan ona seslendi.

"Nefes al." Dedi Obadiah. "Sakin ol, sakin ol." Tony'ye rehberlik etti, böylece kanepeye yaslanıyordu.

"Bunu hatırlıyorsun, değil mi? Hükümetin onaylamaması çok yazık. Kısa süreli felce neden olmak için çok fazla uygulama var." Obadiah, Tony'nin önünde olacak şekilde hareket etti. "Ah, Tony." Tony'yi ona bakmaya zorladı.

"Sana isabet emrini verdiğimde, altın kaz'ı öldürdüğümden endişelendim." Obadiah başka bir cihaz çıkardı ve Tony'nin ark reaktörüne karşı koydu.

"Ama, görüyorsun, bundan kurtulman sadece kaderdi. Verecek son bir Altın yumurtan vardı." Tony, obadiah reaktörü göğsünden çekerken nefes nefese kaldı. "Gerçekten bir fikrin olduğu için sana ait olduğunu mu düşünüyorsun? Baban atom bombasını vermemize yardım etti. Senin kadar bencil olsaydı bugün nasıl bir dünya olurdu?" Obadiah telleri Tony'nin göğsüne bağlandıkları yerden çıkardı.

"Oh, çok güzel. Tony, bu senin dokuzuncu Senfonin. Ne şaheser ama. Şuna bak. Bu senin mirasın. Kalbinde bununla birlikte yeni nesil silahlar. Dünyayı rotaya geri döndürmeye yardımcı olacak silahlar, güç dengesini elimize koydu. Doğru eller. Keşke prototipimi görebilseydin. Seninki kadar muhafazakar değil." Obadiah reaktörü kısa bir davaya koydu. "Pepper ve Y/N'i buna dahil etmek zorunda kalman çok kötü. Yaşamalarını tercih ederdim. Yine de ... Y/N'i koruyabilirim. o kesinlikle bir ödül. Benimle konuşmak için geride kaldı. Ama aynı numarayı sana, ona da yaptım. Adamlarım onu almaya geldi ve şimdi de onlarla birlikte bekliyor. Bu bekliyor." Obadiah çantayı salladı, ayağa kalktı. "Ortaya çıktığımda ne olduğunu tahmin edebilecektir. Ona söylediğim gibi, umarım vedalaşmışsındır."

Obadiah dışarı çıktı ve Tony'yi kanepede mücadele etti. Mücadele etmesi gerekiyordu. Kendisi için. Pepper İçin. Y/N için. terleme ve çok ağır nefes, o asansöre ulaşmaya çalıştı. Merdivenlerde hiç şansı olmadığını biliyordu. Duvarlara yaslandı, her an ölebilirmiş gibi hissetti. Kapıya yaslanırken, eski reaktörünü bir tezgahta gördü. Pepper bir davada ona geri vermişti. Tony yere düştü ve atölyeden tezgaha doğru süründü. Ona ulaşmaya çalıştı ama başarısız oldu. İyi ki robotu dum-e onu alıp Tony'ye verdi. Tony onu elinden aldı.

"İyi çocuk." Dedi Tony, cam kasayı kırmadan önce.

İçeri girdi, ama yine de gücünü geri kazanmak için mücadele ediyordu. Rhodey'nin eve girdiğini ve adını bağırdığını duyduğunda hala yerdeydi.

"Tony!" Rhodey Tony'yi gördüğünde bağırdı. Rhodey Tony'yi sırtına çevirdi. "İyi misin?"

"Pepper nerede? Y/N?" Tony anında sordu.

"Pepper iyi. Beş ajanla birlikte. Obadiah'ı tutuklamak üzereler."

"Bu yeterli olmayacak. Ve Y/N? Onun hakkında bir şey söyledi mi?"

"Sadece Obadiah'ın ona sahip olmasından korkuyor."

"Durdurulması gerekiyor."

✨✨✨

Sınır
48 oy
30 yorum.

Kitap kapağı yaptırdım. Diğerlerine de yaptıracağım, bence güzel oldu.

Kitap istediğim gibi 2'ye ayrıldı o zaman soruyu soralım.

#teamtony

#teambucky

Harry Potter İmagine kitabına bakmayı unutmayın.

Sizi seviyorum 😻

Başka bir zaman •AVENGERSWhere stories live. Discover now