13

1.5K 202 28
                                    

Y/N gözlerini açtığında, beyaz bir odada yatakta yattığını görünce şok oldu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Y/N gözlerini açtığında, beyaz bir odada yatakta yattığını görünce şok oldu. Gözleri hareket etmeden odada dolaştı. Pencere yoktu, tek kapı vardı ve odadaki tek mobilya yataktı. Y/N kendine baktı. Beyaz bir battaniye vardı onu üstünden kaydırdı, beline kadar gelen, bir beyaz gecelik giymişti, dizlerinin hemen üstüne geliyordu. Yavaşça oturdu, hâla çevresini incelemeye devam etti. Yolunda olmayan bir şeyler vardı. Ölmüş olmalı. Sol eline baktı, küpe ne olduğunu hatırladı. Elinde yara izleri vardı, ama yine de tüm hareketleri yapabiliyordu.

Elini hareket ettirdiğinde ve odanın etrafına baktığında, yanlış olan bir şeyi fark etti. Eli yaralıydı ve yara izleri soluklaşmıştı. Kolundaki yara izlerinin geçmesi ise genellikle yıllar alırdı. Kapı açılırken Y/N başını kapıya doğru çevirdi ve güzel görünümlü bir adam içeri girdi.

"Merhaba, ajan Rogers." Diye küçük bir gülümseme ile karşıladı. "Benim Adım ajan Coulson."

"Neredeyim ben?" Hemen sordu. "Ölmüş olmalıydım."

"Ne hatırlıyorsun?"

"Steve ile Schmidt'in uçağında olduğumu hatırlıyorum. Ben mavi küpe ulaşmaya çalışırken kavga ediyorlardı." Elini kaldırdı, anları yeniden yaşıyormuş gibi salladı. "Schmidt onu yakaladıktan sonra ortadan kayboldu. Sonra... sonra onu yakaladım. Beni ve küpü yaktı daha sonra geminin içinden okyanusa doğru düştüğümü hissettim ... bundan sonra her şey siyah." Ajan Coulson'un gözleri ruhsuz gibi baktı. "Ölmüş olmalıydım. Neden ölmedim?"

"Hâla anlamaya çalıştığımız şey bu."

"Biz?"

"Stratejik Vatan müdahale, İcra ve Lojistik Bölümü."

"Bu fazla uzun."

"Bunu SSR olarak biliyordun."

Y/N birkaç dakika sessiz kaldı, sadece sahip olduğu küçük bilgileri işlemeye çalıştı. "Beni nasıl buldun?"

"Bir bilimsel araştırma ekibi Kuzey Kutbu'nda çalışıyordu. Bir buz kütlesinde bulundun." Aniden Y/N'in duvarında mavi renkli bir buz kütlesinin bir resmi ortaya çıktı. Geri çekildi, olanlardan korktu. Coulson daha da rahatsız olduğunu anladı. "Endişelenme, sadece bir ekran. Resimler ve videolar gibi şeyleri gösterir."

Başını sallarken titrek bir nefes verdi. Kırklı yıllarda olamayacağını biliyordu. Oda tasarımı tek başına belli ediyordu. Temelde duvarda ince ekranlar vardı. Artı adamın, ajan Coulson'un ne giydiğiydi. Açıkça bir takım elbise, sadece aşina olduğu bir tasarım değildi.

"Bugünün tarihi ne?" Y/N fısıldadı.

"Emin değili-"

"Bugünün tarihi ne?" Tekrarladı fakat daha sert bir şekilde.

Kapı aniden açıldı, siyah, deri trençkot giyen ve göz bandı takan bir adam odaya girdi.

"Tarih 4 Temmuz 2008." Diye yanıtladı göz bandı adamı. "63 yıldır uyuyorsunuz ajan Rogers." Y/N derin bir nefes aldı, gözlerinde hızla gözyaşları oluştu.

"İyi misin Ajan?" Coulson sordu.

" Evet." Y/N yutkundu. "Bugün Stevie'nin doğum günü... bugün benim doğum günüm."

Panonuzda veya arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın. Bol yorum yapın muah ❤️

Başka bir zaman •AVENGERSWhere stories live. Discover now