11

1.6K 172 20
                                    

Howard ayrıca Y/N'i kendi motosikletiyle tedarik etti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Howard ayrıca Y/N'i kendi motosikletiyle tedarik etti. O ve Steve HYDRA üssüne birlikte bindiler. Yaklaştıkça, kendi motosikletlerindeki HYDRA ajanları onları takip etmeye ve onlara ateş etmeye başladı. Steve ve Y/N, motosikletlerindeki bir düğmeye basmadan önce birbirlerine başını salladılar ve ipli okların ateş etmesine ve ağaçlara yapışmasına neden oldular. Daha sonra, başka bir düğmeye bastıktan sonra, iki motosiklet, arkalarına ateş etmeye başladı. Kapılara yaklaşırken, İkizler onları hedef alan bir tank fark ettiler.

"Arkamda sıraya girin!" Steve bağırdı, kalkanını motosikletinin önüne koydu.

"Baş Üstüne, Kaptan!" Y/N alay etti, Steve'in gözlerini yuvarlamasına neden oldu.

İkisi ateş edilirken eğildi ve kaçtı. Steve motosikletini dikkatli bir şekilde kontrol etti ve onu tanka yönlendirdi. Bir düğmeye bastı, tanka ateş etti ve patlamasına neden oldu. İkisi de, aynı zamanda ateş eden HYDRA askerlerine de ateş ederek, HYDRA üssünün zeminine fırlatılan duvarlar gibi rampadan yukarı çıktılar. Steve ve Y/N, motosikletlerini çarpma sırasında yok etmek için ayarladılar ve onlardan atladılar. Hemen savaşmaya başladılar, Steve kalkanını fırlattı ve Y/N ateş edip el ele savaştılar. Motosikletler başarılı bir şekilde patladı ve İkizler savaşırken taban kapısını attı. Üssün kapılarından geçmeden önce etrafları sarılmıştı. HYDRA askerleri Rogers ikizlerini kelepçeledi ve onları Schmidt'in silah laboratuvarına getirdi.

Schmidt, Kaptan Amerika ile yüz yüze gelmek için eğildi. "Kibir benzersiz bir Amerikan özelliği olmayabilir, ancak bunu herkesten daha iyi yaptığınızı söylemeliyim." Dedi. "Ama senin bile yapabileceklerinin sınırları var, Kaptan. Yoksa Erskine aksini mi söyledi?"

"Bana deli olduğunu söyledi." Diye yanıtladı Steve.

"Ah ... benim dehama kızdı ve haklı olarak benim olanı inkar etmeye çalıştı, ama sana her şeyi verdi. Seni bu kadar özel yapan ne?

"Steve alay etti. "Hiçbir şey. Ben sadece Brooklyn'li bir çocuğum." Schmidt, karnına vurmadan önce yüzünün her iki tarafına da bir yumruk attı. Bağırsağa yapılan darbe Steve'i dizlerinin üzerine düşürdü, öksürdü. "Bunu bütün gün yapabilirim."

"Doğru, biliyorsun, değil mi?" Y/N konuştu. "Aslında gerçekten sinir bozucu."

"Oh, tabii ki öyle. Şüphesiz." Schmidt, ona bakmaya zorlamak için çenesine bir el koyarak Y/N'e kadar yürüdü. "Sen kimsin? Kız kardeşi mi?"

"Vay be. İlk seferde bildin" Y/N söyledi.

"Y/N—" Steve uyarmaya çalıştı.

"Şimdi, neden Kaptan, kız kardeşini savaşa getirdin?" Schmidt sordu, hala Y/N'i inceliyor.

"Çok fazla seçeneği yoktu." Steve yerine Y/N cevap verdi.

"Hmm ... korkarım senin de fazla bir seçeneğin olmayacak." Schmidt, Y/N'nin arkasındaki adamlara başını salladı. "Onu gemiye götürün. Bize yararı olacak."

Başka bir zaman •AVENGERSWhere stories live. Discover now