14

1.6K 188 59
                                    

Ajan Coulson, Y/N'e zaman geçtikçe farklı bir zamanda olmanın daha kolay olacağını söylemeye devam etti, ancak Y/N daha fazla  zorlaştığını hissetti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ajan Coulson, Y/N'e zaman geçtikçe farklı bir zamanda olmanın daha kolay olacağını söylemeye devam etti, ancak Y/N daha fazla zorlaştığını hissetti. Geçtiğimiz bir ay boyunca, Y/N, SHIELD'İN DC Karargahı olan Triskelion'da yaşıyordu. Ajan Coulson, topluma girmesini kolaylaştırmak için olduğunu söyledi, ama bir şey yapıp yapamayacağını görmek için beklediklerini biliyor. Çoğunlukla, SHİELD'ın istediği testi ve eğitimi yapmak için tüm hareketlerden geçerek sessiz kalıyor. Coulson bir arkadaşa en yakın şey. Her gün orada, daha fazla açılmasını sağlamaya çalışıyor. Bunu takdir ediyor, ancak Kaptan Amerika'ya ve eski ticaret kartlarına olan sevgisinden bahsettiği her seferinde gözyaşlarını saklıyor. Kardeşinin sözü açıldığında ise genellikle hızlıca tuvaleti bahane ediyor.

Y/N zaman kavramı ile mücadele etmeye başladı. Onun için zordu, Bucky'i kaybetti ve birkaç hafta sonra Steve ile yan yana savaştı. Herkes için, onlarca yıl önceydi. Yönetmen Fury, tanıdığı insanlar hakkında bilgi paylaşımı söz konusu olduğunda dikkatli oluyordu. İlk başta, SHIELD'İ, ne olduğunu ve kimin kurduğunu açıkladı. Ertesi gün, Fury Y/N'in Peggy'nin hayatta olduğunu bilmesini sağlar. Hemen onu görmek için ısrar ediyor ve ona yardım edeceğine ikna ediyor. Peggy üç gün sonra getirildi. Peggy şimdi Y/N'den çok daha yaşlıydı. 87 yaşında, ama hala güçlü görünüyordu. İki kadın birbirlerine sarıldı ve ağladı. Peggy ona Steve'in son anlarını ve ona nasıl bir dans sözü verdiğini anlatıyor.

Peggy, "Howard ikinizi de sonsuza dek aradı." Dedi. "Küpü buldu ama asla senden ya da Steve'den bir iz bulamadı."

"Howard nasıl?" Y/N sordu. Peggy, sıkışan ellerine bakarak durakladı. "Peggy? Ne oldu?"

"Howard ... O ... O ve karısı Maria, 1991'de bir araba kazasında öldü."

"Ne?"

"Resmi rapora göre kaza olmuş. Ama..."

"Ama Howard SHIELD'ın bulunmasına yardım etti. Bu yüzden bir kaza olamazdı ... Ben sadece ... Howard... O..."

"İkinizi aramayı hiç bırakmadı. Sana borçlu olduğunu söyledi."

"Bana hiçbir şey borçlu değildi... hiç çocuğu var mıydı?"

"Evet, bir tane. Adı Anthony. Yine de Tony deniliyor ve babasına kesinlikle fazlasıyla benziyor."

Y/N yaklaşık bir buçuk ay uyanık kaldıktan sonra, Fury onu eğitmek için en iyi iki ajanı olan Clint Barton ve Natasha Romanoff'u getirdi. Y/N kendini içine attı, bir oyalama memnuniyetle karşıladı. Kırklı yıllarda olduğu gibi, tüm testleri mükemmel bir şekilde geçti. Eğitim almadığı zaman, kaçırdığı şeyleri inceliyordu ve tüm yeni teknolojileri öğreniyordu. Herkes yirmi birinci yüzyıla ne kadar hızlı uyum sağladığına şaşırdı. Y/N gerçekten olanlarla mücadele etti, sadece göstermesine izin vermedi. Bu yeni çağda gerçekten bir hayat yaşayabilmek için kendini zorlaması gerektiğini biliyordu.

Başka bir zaman •AVENGERSWhere stories live. Discover now