27. Bölüm- Ömrümün sonuna kadar

1K 87 36
                                    

"jungkook daha fazla yürürsen ciddiyim bir tane tokat atıcam! Hamilesin falan diye de dinlemem ha!"

Jimin'in konuşması ile ona dönmüştüm ve biraz da olsa durmuştum. Şimdi siz neden bu kadar 'stresli' olduğumu merak ediyorsunuzdur. Bugün evleniyorum. Evet doğru duydunuz evleniyorum! Yani yasal olarak evli gözükmesem de herkes, ciddi anlamda herkes evli olduğumu biliyordu. Üstelik evlenecek olduğum kişi Kim Taehyung'du.

"Tanrı aşkına jimin nasıl sakin olabilirim ki! Kim Taehyung'la evleniyorum ben. Bildiğin çocukluk aşkımla, aynı zamanda üniversitede yaşama devam etmemi sağlayan kişiyle ve herkesin aşık olduğu Taehyung'la."

"Gerizekalı Taehyungdan çocuğun olacak senin aloooo kendine gel"

Yoongi her zamanki gibi haklı bir isyanda bulunup oturmaya devam etmişti.

"Sevgilim haklı. Jungkook birkaç ay sonra çok güzel bir çocuğunuz olacak! Tanrım yine çok heyecanlandım."

"Haklısınız. Çok haklısınız ama yine de heyecanlandım işte!"

"Neyse gelin bey sizi makyaj yapmak için şu tarafa alabilir miyim?"

"Seokjin hyung! Gelin bey ne ya?"

"Jungkook sana günde bunu 92829 kere söylüyoruz ama bilmem farkında mısın sen hamilesin. Ve ukesin?"

"Ki Jungkook evlendiğin kişi Taehyung. Uzaktan bile bakınca BEN SEMEYİM diye bağırıyor bildiğin adam."

Diye Namjoon'un sözünü kesmişti Hoseok. Şey aslında haklıydılar. Ayaklı porno olan biriyle evleniyordum ama benim yanımdayken o kadar da sexy değildi. Hep tatlı,sevimli olan bir tarafı oluyordu. Özellikle uyumadan önce beni ve bebeğimizi severken...

"TAEKOOK'UN EN BÜYÜK DESTEKCİSİ BOGUM GELDİİİİİİ!"

Bunu duyduğumda kıkırdamama engel olamamıştım. İlk başlarda Bogum'u tehdit etmiştim ve o, o olaydan sonra hep bunu söyleyerek geliyordu. Ona bunu yapmasına gerek olmadığını söylemiştim ama o bu girişi sevdiğini söylemişti.

"Hoşgeldiiin! Diğerleri nerede?"

"Erkek tarafı oldukları için Taehyung'un yanındalar. Bende bu takımı bırakıp gideceğim. Terzi bey beklettiği için özürlerini iletmemi istedi."

"Önemli değil."

"O zaman görüşürüz"

"Görüşürüüüz"

"Hadi giy! Daha sonra yüzüne hafif bir makyaj yapacağız ve sonraaaaa EVLENECEKSİNİZ! Yani resmi olarak değil ama evleniceksiniz işte"

Gülümseyerek Bogum'un getirdiği takım elbiseyi alıp giyinmek için odaya girdim. Karnım belli olmaya başladığı için özel bir takım elbise diktirmiştik. Üstümü giyinip dışarı çıktım ve övgülerin hepsine teşekkür edip makyaj masasına oturdum. Makyajımı biri gelip yaptıktan sonra büyük bir iç çektim ve dakikaları geri saymaya başladım.

"Son 1-2 dakika!!! Jungkook seni Bay Kim Taehyung'un yanına götürecek haberin olsun"

"O mu götürecek?"

"Şey malum baban olmadığı için ki iyi ki yok çünkü burada olsaydı bir daha yaşayabilir miydi emin değilim. Neyse seni götürecek biri lazımdı ve Bay Kim seni oğlu gibi gördüğünü söyleyip seni Taehyungun yanına götürebileceğini söyledi. Bize de bu fikir çok mantıklı geldiği için kabul ettik. Ama istemezsen söyleriz ona."

"Hayır o yüzden değil. Ben çok mutlu olurum aksine."

Birkaç dakika sonra Bay Kim geldi

"Oğlum hazır mısın? Hadi gidelim."

"Geliyorum"

Bay Kim'in koluna girip odadan çıktım ve uzun bir yolun ucundaki Taehyung'a baktım. O harika gözüküyordu. Gerçekten baya harika gözüküyordu. Siyah bir takım elbise giymişti. Saçları dalgalıydı ve beni orada bekliyordu. Şarkının başlaması ile Taehyung'a doğru yürümeye başladık. Gözüm bir saniye olsun ondan ayrılmamıştı. Aynı zamanda onun da gözü benden ayrılmamıştı. Uzun bir yolun sonunda Bay Kim'in yani babamın elini bırakıp Taehyung'un elini tuttum. Onun yönlendirmesi ile masaya oturup mikrofonların gelmesini bekledik.

Normal düğünlere kıyasla nikah şahidi yoktu. Biz birbirimize olan duygularımızı söyleyecektik ve daha sonra evlenmiş olacaktık. Yani en azından bir kısmını söyleyecektik.

Mikrofon ilk Taehyung'a gitti.

"Yıllar yıllar önce küçük bir çocuk tanıyordum. Böyle tavşan gibi dişleri vardı. Çok tatlı, çok sevimli bir çocuktu ama çok yarası vardı. Çok fazla yarası vardı. O zamanlar küçüktüm elimden bir şey gelmiyordu ama artık büyüdüm ve her şeyi yapabilirim onun için. Sevgilimin hatırladığına eminim, ona küçük bir söz vermiştim küçükken. "Senin her zaman yanında olacağım ve büyüyünce seninle evleneceğim" diye. O ise bana vurup "aptal erkekler birbiriyle evlenemez" demişti. Erkekler birbiriyle evlenebilir, erkekler birbirini sevebilir, erkekler birbirini öpebilir, erkekler hamile kalabilir... Her şeyimin ilki oldu bu çocuk, sonu da olacak. Ömrümün sonuna kadar seni seveceğim Jungkook"

"Küçükken verdiğin sözü tutman beni çok sevindirdi Taehyung... Küçüklüğümde evet çok fazla yara aldım ama senin sayende hepsini beraber sardık. Hayatımın her anında sen vardın. Küçükken, üniversitedeyken, korkarken, üzülürken, ağlarken, mutlu olurken, aşkı hissederken... Her zaman yanımda olduğun için teşekkür ederim. Seni sevmeme izin verdiğin için, beni sevdiğin için çok teşekkür ederim. Seni seviyorum ve seveceğim ömrümün sonuna kadar."

Alkış seslerinin yükselmesi ile Taehyung beni kaldırıp dans etmek için piste doğru götürmüştü. Yavaş bir şarkının izinde dans ediyorduk. Elleri belimdeydi ve bana bakıyordu. Daha sonra yaklaştı, yaklaştı, yaklaştı... Ve öptü. Bende ona karşılık verdim. O üst dudağımı emerken bende alt dudağını emdim. Arkadan gelen sevinç çığlıklarını duyuyordum, özellikle Bayan Kim'inkini...

Düğünün geri kalanında her zaman aşkla baktık birbirimize, aşkla yaptık her şeyi... Aynı ömrümüzün geri kalanında yapacağımız gibi.

Size Taehyung ile nasıl tanıştığımızı anlatamadığımı fark ettim sanırım artık bunu da anlatmalıyım.

-15 YIL ÖNCE-

EYOOOOO

Bölüm sonu...

Ficte jungkook 25 yaşında Taehyungda 27 yaşında. Önceden kaç dedim ya da bir şey dedim mi hatırlamıyorum ama siz böyle olduğunu düşünün

Neyse gecenin bu saatinde bölüm attığım için kusura bakmayın. Sizleri seviyorum. İyi geceleer

Oylamayı ve yorum yapmayı unutmayın!!!








Number is my neighbor // taekook ✅✅Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin