VI. 𝐌𝐎𝐔𝐒𝐄 𝐓𝐑𝐀𝐏 [ G ]

329 47 4
                                    

╔═══════════════╗
☾ DOUBLE BLACK ☾
╚═══════════════╝

╔═══════════════╗☾ DOUBLE BLACK ☾╚═══════════════╝

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

JAK JEDEN CHYTÍ BOHA NEPLECHY?

V Paříži je 2 milióny lidí, takže i když se vám ho podaří najít, nebude pro něj těžké znovu zmizet v davu. Pohybuje se rychleji, je vybaven iluzemi a nemáte potřebné prostředky na to ho udržet na jednom místě. Protože někdo jako on s vámi bude bojovat o svoji svobodu do posledního dechu, použije každý špinavý trik na to, aby se dostal pryč.

Tak je musíte použít proti němu. Vzít mu něco o něčem víte, že mu na tom záleží, že za tím půjde nehledě na nebezpečí. Dáte mu tím důvod nejen vyhledat vás, ale také zdržet se tak dlouho, dokud nezíská co chce. A dokud to nezískáte vy.

Wanda si už poněkolikáté klíč v ruce dlouze prohlédla. Bylo to dlouho, co kradla naposledy. Nemusela, díky Starkovým a později Tchallovým fondům peníze nikdy nebylo něco co by postrádala. Možná občas nějaké dokumenty, ale to Wanda považovala za součást práce, kterou navíc povětšinou dělala spíše Natasha, než - li ona. Avengers totiž nikdy nenapadlo jaký potenciál v tomhle ohledu měly její schopnosti. Ano, byly provázeny rudým zářením, ale když byla dostatečně rychlá a její cíl se díval bokem, nebylo těžké vytáhnout mu z kabátu takto malý předmět. Obzvláště když se ho nemusela dotknout.

Možná až příliš snadné.

Na druhou stranu, mohla se Lokimu skutečně divit? Byl v danou chvíli příliš zaneprázdněný dýkou na jejích žebrech, ani nemluvě o tom, že ji zcela očividně podcenil.

Ne, že by ji to překvapilo. Vlastně si na to už zvykla. Že nehledě na to jak silná bude, nehledě na to kolik titánů porazí a kolik kamenů nekonečna zničí, stále bude pouze tou drobnou dívenkou, kterou Avengers zachránili ze spárů Hydry.

Hlasitě si povzdechla a hlava jí klesla na stranu, společně se zrzavými vlasy. Bříškem prstu přejela po kovu. Klíč byl starý, však pokud její instinkty říkaly pravdu, nebyl kouzelný. Což jí vedlo k závěru, že mnohem důležitější než samotný klíč bylo to, co otevírá.

A to že klíč nosil u sebe naznačovalo, že ať už to je cokoliv, ještě to nenašel.

Wanda o tom přemýšlela celý večer. O Furym, o Lokym a nevyhnutelně i o Hydře. I proto se nakonec rozhodla, že doopravdy nevěří vysvětlení, že je to ona, komu se Hydra snaží pomstít. Nehledě na to co říkala Hillová, nebo si myslí Fury. Bylo to už celé roky, během kterých se ji ani nepokusili kontaktovat, ani napadnout. Vlastně, když nepočítala noční můry, Hydra zcela zmizela z jejího života.

Navíc, pokud by jim šlo o ní, měli spoustu příležitostí ji dostat, když se sama procházela po Paříži, ne když vedle ní seděl bůh neplechy.

𝐃𝐎𝐔𝐁𝐋𝐄 𝐁𝐋𝐀𝐂𝐊 ☾ ˚・゚ frostwitchWhere stories live. Discover now