𝐅𝐎𝐑𝐄𝐖𝐎𝐑𝐃

438 53 13
                                    

╔═══════════════╗
☾ DOUBLE BLACK ☾
╚═══════════════╝

Mohla bych vám vyprávět o tom, jak tenhle příběh vznikl, jak je možné že jsem se konečně odhodlala psát o svém nejoblíbenějším shipu v Marvelu, ale proto tady nejste. Takže řeknu pouze, proč jsem tak neučinila dříve. 

Ten důvod je jednoduchý - měla jsem strach. Neviděla jsem nikoho jiného kdo by to kromě mě shipoval a před těmi lety jsem měla strach, jak by to čtenáři přijali. Takže když jsem před 4 roky psala Scarlet Witch, napsala jsem to tak, že spolu tyhle dvě postavy nakonec ani neskončily.

To už je ale dávno a já mám za sebou jeden z nejsložitějších roků vůbec. Čili jestli jsem kdy bála, tak se rozhodně nebojím nyní. Důvod proč to zmiňuji: nikdy nešikanujte nikoho kvůli shipu který se mu líbí (až na určité problematické vyjímky, které jsou jednoduše neodpustitelné), je v pořádku pokud to neshipujete, nebo prostě nevidíte, ale to vás nedělá ani horší, ani lepší než ostatní. 

Měla by to být zabáva. Ne něco, co by nás mělo stresovat.

Na té notě: tohle je asi nejvíce "dospělácká kniha" jakou jsem kdy napsala. Vyskytuje se tu násilí, nadávky, trauma, zmínky Wandiny minulosti, které rozhodně nejsou pro malé děti a pár lechtivých scén.  Neočekávejte stránky smutu ve stylu Sara. J. Mass, ale mějte v paměti, že jak Wanda tak Loki jsou dospělí lidé a přemýšlí tak.

I když bych ale tenhle příběh mohla nazvat romancí, neočekávejte žádnou lásku na první pohled. Wanda sice dokáže být o něco vášnivější, když přijde na její emoce, ale Loki rozhodně není žádný romantik. Bude chvíli trvat, než si k sobě najdou cestu.

Pak také, nechtěla jsem dávat to trapné "Lgbt postavy" do varování, protože to není něco co by vás mělo děsit. A ani překvapit, pokud víte cokoliv o Lokim. Přesto zdůrazním, že Wanda je pansexuál a Loki genderfluid. :)

Jako poslední zmíním, že kánonicky ( podle marvelu ) se Sokovia nachází na hranici mezi Českou Republikou a Slovenskem. ( a to si doopravdy nevymýšlím. klidně si to můžete vygooglit - vy vystřižených scénách dokonce byly vidět české nápisy ). Chtěla jsem vás na to upozornit než začneme. Protože když si Američené mouhou zničit svoje hlavní město, proč bych nemohla já? 

Nutno říci, že ze příběh se naše dvojice podívá do mnoha Evropských měst. Však uvidíte proč. :)

Přeji krásné počtení!

Přeji krásné počtení!

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
𝐃𝐎𝐔𝐁𝐋𝐄 𝐁𝐋𝐀𝐂𝐊 ☾ ˚・゚ frostwitchKde žijí příběhy. Začni objevovat