Part 11

76 5 0
                                    

Stojí někde v parku u jezera a-

Zarazím se. Ta holka co ji líbá...to je Katie. Po těle se mi rozlije nepříjemný pocit. Katie má kluka? Hlavou mi začne probíhat několik myšlenek.

Třeba to může být její ex, protože ta fotka byla sklopená.

Pořádně si fotku prohlédnu ještě jednou. Podle toho, jak na ní Katie vypadá, usuzuji, že byla pořízena ani ne před dvěma lety. Alespoň si to myslím.

Položím fotku zpátky přesně tak jak byla a znovu si lehnu na gauč. Strčím si za hlavu ruku a opřu se o ní. Svůj zamračený pohled upřu na strop a nechám myšlenkám volný průběh.

Rozešla se Katie s tím klukem, nebo jsou furt spolu? Proč tady má jeho fotku? Chystala se mi o něm říct? Jestli se opravdu rozešli, tak proč? Udělal jí něco?
Miluje ho pořád?

Tolik otázek, ale žádné odpovědi. Frustruje mě to.

Z myšlenek mě vytrhnou kroky stoupající po schodech. Je to Katie? Nejspíš se vrací zpátky do pokoje. Zpátky sem.

Ani nevím proč jsem to udělal, ale lehl jsem si do pozice, ve které jsem se probudil a zavřel oči.

Předstírat spánek mi vždycky šlo. Naučil jsem se to, když jsem se večer potřeboval vyplížit z pokoje a moji bodyguardi mě chodili kontrolovat do té doby, než jsem usnul. Vždycky jsem předstíral spánek, aby mě už nechali na pokoji.

Kroky se čím dál tím více přibližují. Určitě to je Katie.

Dveře se potichu otevřou a osoba vklouzne dovnitř. Neodvažuji se otevřít oči, aby mě neprokoukla.

Jediné co slyším jsou tiché kroky a občasné cinknutí nejspíše hrníčků, či příboru.
Co jsi to sebou přinesla, Katie? Mám chuť otevřít oči a podívat se, ale neodvážím se, protože vím, že by mě Katie hned prokoukla. Vlastně ani nevím proč předstírám spánek.

Doufám, že uslyším něco co o mně Katie řekne? Doufám, že udělá něco, co by mělo něco společného semnou? Nevím. Nevím proč to dělám.

Katie něco položí na stůl a podle prohnutí gauče poznám, že si ke mně přisedla. Mám chuť se usmát, ale to by bylo moc nápadné. Radši v klidu ležím a čekám co bude dělat.

Po chvilce se dočkám nějaké akce. Katie zajede svými prsty do mých vlasů a lehce mi je pročísne. Svou ruku z mých vlasů nevytáhne a prsty v mých vlasech začne tvořit malé spirálky. Spokojeně zamručím a více se natisknu na její ruku. Musím však nenápadně, aby to vypadalo, že opravdu spím.

Katie neucukne a dál mě hladí ve vlasech. Je to zatraceně příjemný. Dokázal bych to vydržet celý den. Co den, celý život. Líbí se mi Katienin dotyk. Je moc příjemný.

Uslyším, jak se Katie uchechtne, nejspíš nad mým pravděpodobně tupým výrazem z té slasti, co mi způsobuje.

Ano, tohle možná zní trochu divně, ale já miluji, když se mi někdo jen tak přehrabuje ve vlasech. A i když netuším proč, od Katie to bylo ještě víc příjemné než normálně.

Zajede svou rukou hlouběji do mých vlasů a dál mě v nich hladí. Celý se pod jejím dotykem roztékám. Ale proč? Je to přece obyčejná holka, která není nijak vyjímečná.

Sám nad sebou se zarazím. Co to zase melu? Katie není obyčejná a vyjímečná rozhodně je. Cítím to. Cítím, že není jako ostatní. Za poměrně krátkou dobu mi sakra přirostla k srdci, což u mě není běžné.

Bodyguard | 1DWhere stories live. Discover now