Part 5

87 5 0
                                    

,,Katie"

Prudce se otočím za hlasem a Niall udělá to samé.

,,Simone" Pokusím se o úsměv, ale nemám toho člověka ráda (i když mě zaměstnává), takže se mi to asi úplně nepovedlo. Pečlivě si nejdřív mě a následně i Nialla přeměří. No, spíše nás doslova propaluje pohledem, ale tak je to Simon, co jsem čekala.

,,Co tu děláte?" zavrčí bez zájmu a pohled mu padne na pánvičku v mých rukou. ,,Děláme palačinky." zazubí se Niall, přejde ke mně a pánvičku si ode mě vezme.

V tu chvíli mi to dojde. Palačinky! Sakra! Nenápadně pohled přesunu na palačinku, která se přilepila na stropě. Simon stojí přímo pod ní. To není dobrý. Nenápadně šťouchnu do Nialla, který se v mžiku podívá tam kam já.

,,Odjíždím. Doufám, že to tady zvládnete a nic se nestane," Simon se odmlčí a pohledem sklouzne k Niallovi. ,,že ano, Nialle?" Blonďák vedle mě bez přemýšlení přikývne, protože svojí pozornost věnuje palačince, která se právě začala od stropu odlepovat a vypadala, že každou chvílí spadne...a to na Simona, který by z toho asi úplně nadšený nebyl.

S Niallem si vyměníme starostlivé pohledy, protože ta palačinka na tom stropě už vážně dlouho nevydrží.

Simon jakoby naši nervozitu ani nezaregistroval a jel si pořád to svoje. ,,Niall je ve tvých rukou, Katie. Jestli se mu něco stane, bude to tvoje vina." sykne směrem ke mně. Normálně by mě jeho slova aspoň trošku znervóznila, protože je to opravdu velká zodpovědnost, ale právě teď mám daleko větší problémy s palačinkou, která na stropě drží opravdu jen tak tak.

Bezmyšlenkovitě přikývnu na náznak toho, že rozumím a nespouštím oči z palačinky. Srdce mi buší a celá se třesu. Niall na tom je podobně. Je vlastně docela vtipné, že nás takhle vystresovat dokáže i pitomá palačinka. Tady přeci ale jde o Simona. Jeho nechcete naštvat a jsem si jistá, že kdyby mu na hlavu spadla palačinka, tak by zuřil. Možná by byl schopný mě i vyhodit a to nechci riskovat.

S Niallem si vyměníme opravdu zoufalé pohledy. Zřejmě si uvědomuje co by jedna palačinka mohla způsobit. Uvědomuje si, že by Simon zuřil a byl by schopný mě i vyhodit. Tak nějak mě zahřeje u srdce, že je z toho stejně nervózní jako já, i když on by nenesl žádné následky. Je z toho nervózní, protože se bojí o mě a to mě opravdu potěšilo. Známe se teprve den a už tu pro mě je jako nikdo jiný.

,,Nialle, kdyby cokoliv...kdyby to už Katie hnala do extrémů, zavolej mi. Seženu ti nového bodyguarda." probodne mě Simon pohledem.

Naštve mě, že mi nevěří.
,,Kdyby to už Katie hnala do extrémů."
Já mu dám. Vůbec mi nevěří a už od prvního setkání mě neměl zrovna v lásce. Tak jako já jeho. Naštěstí mě ale zaměstnat musel, protože jsem nejlepší ve svém oboru a on potřeboval opravdu prvotřídní bodyguardy.

Niall záporně zavrtí hlavou a probodne Simona pohledem. ,,Já nechci nového bodyguarda, Simone. Stačí mi Katie a já jí věřím." otočí se na mě a věnuje mi jeden ze svých zářivých úsměvů, který mu oplatím. ,,A věřím, že mě ohlídá dobře. Je to skvělá bodyguardka." Tentokrát stočí svůj pohled zpět k Simonovi a propálí ho pohledem.

Na tváři mi úsměv už zůstane a po těle se mi začne rozlívat teplo. Jsem ráda, že ve mě Niall takhle věří. Jsem ráda, že by nechtěl jiného bodyguarda a že chce mě.

Simon si nás oba podezíravě přeměří a zavrčí. ,,Fajn"

V mžiku si vzpomenu na palačinku a Niall zdá se taky. Vzhlédnu nenápadně ke stropu a málem dostanu infarkt. Palačinku od spadnutí dělí pouze pár vteřin.

Bodyguard | 1DΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα