Part 4

99 5 0
                                    

,,Katie, jsi v pohodě? Co to děláš-" ,,Pšt!" okřiknu ho a dál se věnuji televizi.

,,Maybe it's the way she walk!" zazpívám spolu s televizí a začnu se vlnit do rytmu. ,,Museli tam zrovna teď pustit nás? Bože..." zakleje za mými zády Niall. Naštvaně se na něj otočím a nakrčím obočí. ,,Hele mně se to líbí, tak zmlkni." napomenu ho a otočím se zpátky k televizi. Niall se pouze potichu uchechtne a sedne si vedle mě na zem.

Já ho však nevnímám a zpívám si dál. ,,Straight into my heart and stole it, Through the doors and past the guards, just like she already own it!" Zvednu se ze země, abych u toho mohla i tančit a v ruce si udělám imaginární mikrofon. Niall nade mnou protočí se smíchem oči a také se zvedne.

V hlavě si projedu celý text písničky Best song ever a nadšeně vypísknu. ,,Teď bude Zayn!" Niallovi trochu povadne úsměv, ale snaží se to skrýt. Možná bych v jeho přítomnosti nemusela být ze Zayna tak nadšená...nejspíš mu to vadí, i když teda nevím proč. Je to jeho kamarád. Nemá k tomu žádný důvod. Je to moje věc, koho mám nejradši.

Snažím se tomu nevěnovat pozornost a zpívám dál. ,,I said ,Can you give it back to me?' She said ,Never in your wildest dreams.' And we danced all night to the best song ever!" Niall se ke mně při refremu přidá a tak ho společně celý zazpíváme. Motáme se u toho jak dva opilci, ale to nám nevadí.

Je tak zvláštní ho najednou slyšet zpívat naživo. A k tomu všemu asi tak dva metry ode mě. Vždycky jsem byla odkázaná pouze na YouTube, ale teď? O můj bože. Niall má opravdu krásný hlas.

,,Said her name is Georgia Rose and her daddy was a dentist. Said I had a dirty mouth but she kissed me like she meant it!" S hlasitým smíchem tančíme a zpíváme.

Opravdu si tuto chvíli užívám. Cítím se šťastně a je to hrozná sranda. Niall vypadá, že na to má stejný názor nad čímž se pousměji a tančím dál. No...tančím. Spíše to vypadá jako bych měla záchvat, ale fakt, že Niall u toho vypadá dost podobně mě uklidňuje.

Pamatuji si, jak jsem se vždy hrozně smála, když jsem našla video, kde kluci tančili na scéně. Nejvíc však u Nialla, protože jeho taneční kreace jsou vskutku velmi záživné. Upřímně? Niall je asi nejvtipnější člověk co znám.

,,And we danced all night to the best song ever, we knew every line now i can't remember, how it goes but I know that I won't forget her. Cause we danced all night to the best song ever!" Spolu s Niallem začneme tančit typický tanec pro Best song ever. Možná je primitivní, ale to nám je jedno.

Se smíchem na sebe přitom děláme ksichty a mě už docela bolí pusa od toho věčného úsměvu. Takhle jsem se už dlouho nebavila od doby co...radši nic.

,,I think it went oh, oh ,oh. I think it went yeah, yeah, yeah. I think it goes, oh. Best song ever. It was the best song ever. It was the best song ever. It was the best song ever..." Písnička skončila. Vyčerpaně sebou flákneme zpátky na gauč a trochu ztlumíme televizi, aby tolik neřvala. Docela jsem se při tom zpotila a tak se udýchaně začnu ovívat rukama v domnění, že mi to aspoň trochu pomůže.

Jsem ráda, že Niall nijak nekomentuje můj zpěv. Nikdy jsem neuměla zpívat moc dobře a vím to o sobě, ale nesnáším, když mě na to lidi upozorňují, jako bych to nevěděla.

Zprvu jsem před Niallem nechtěla zpívat, protože by hned poznal, že zpívat neumím, ale nakonec jsem si řekla že je to jedno, protože zpívám ráda a často a tak by mě dřív nebo později stejně slyšel.

Po chvíli se obrátím na Nialla. On udělá to samé a když se naše pohledy střetnou, vybuchneme v další záchvat smíchu. Musím říct, že bych si nikdy nemyslela, že Niall bude až tak fajn. Zdá se, že ho sláva vůbec, ale vůbec nezměnila, za což jsem upřímně ráda, protože jinak bych si s ním ten strávený čas tolik neužívala.

Bodyguard | 1DKde žijí příběhy. Začni objevovat