B.U.É.K. - Calum Hood

52 2 0
                                    

(Calum and Sarah oneshots #1)

2017. December 31. 

Ez az év sem volt másabb mint a többi, legalább is Calum számára. A fiú eddig minden évben, minden nap más lányokkal volt. De ez megváltozott, mióta megismerte Sarah Walker-t. A lány teljesen megváltoztatta az életét, pontosabban felforgatta. Már lassan két éve voltak együtt, és ez volt a második közös karácsonyuk és szilveszterük. Mint tavaly, most is a srácokkal töltötték. De idén nem tudtak elmenni bulizni, ugyan is Sarah-n kívül mindegyik lány várandós volt. Így december 31-én reggel, Sarah már a reggelit készítette. Míg Calum kissé álmosan vánszorgott ki a szobájukból. Majd le dőlt a kanapéra, és a lányhoz szólt. 
-Baby, nem mehetnénk még is bulizni? Úgy megszoktam, hogy minden évben megyünk. -ásítva ült fel, és megdörzsölte a szemeit. 
-Megbeszéltük a többiekkel szivi, hogy idén kihagyjuk. Nekem nincs kedvem hozzá, és neked se legyen. -elkészült a friss rántottával, majd tálalt. 
-Nekem igen is van kedvem hozzá, de jó.. nem vitatkozom. -forgatta meg a szemeit Calum, majd felállt és egy vigyorral az arcán, hirtelen hátulról ölelte magához a lányt. Majd belecsókolt a nyakába, és végig simított az oldalán. 
-Cal.. Tudod jól hogy most nem.. -sóhajtozva fordult hátra Sarah, hogy elhúzódjon. De a fiú szenvedélyesen megcsókolta, majd a karjaiba felvette és a kanapéhoz indult. 
-Úgy sem tudsz nekem ellenállni, ismerlek mint a rossz pénzt. -egy vigyorral a képén szólt a fiú, majd ledöntötte a kanapéra. Viszont ekkor kezdett csörögni a lány telefonja, és az fel is vette. Calum viszont nem adta fel, és amíg a lány beszélgetett azzal a valakivel. Ő gyengéd, de forró csókokkal kezdte ellepni szerelme testét. Sarah próbált vissza fogni magát, de halkan sóhajtozni kezdett. Gyorsan elköszönt, le rakta a telefont majd értetlenül szerelmére nézett. 
-Most ezt komolyan gondoltad? Oliviával beszélek, erre te direkt zavarba hozol. -össze fonta a karjait, de Calum csak megcsókolta és vad csókcsatába kezdtek. Késő délután volt, mikor elindultak Ashtonékhoz. Ahol már csak őket várták, hiszen mindenki időben ment hozzájuk. 
Mikor megérkeztek, és beengedte őket a fiú. Ashton inkább meg se kérdezte, hogy mi tartott ennyi ideig. Sarah köszönt a csajoknak, Calum pedig a srácoknak majd helyet foglalt a kanapén. De csak miután lehúzta a cipőjét, hiszen tudta hogy Emily mérges lesz. Ha össze koszolja a szőnyeget. 
-Olivia elárulnád, hogy mi ütött a vőlegényedbe. Mikor valamelyik nap, a kórházban teljesen hülye volt? -kérdőn nézett a lányra Sarah. 
-Megtudta hogy apa lesz, és hogy kislányt várok. De hidd el, megbántam hogy elrángattam oda. Nem gondoltam, hogy ennyire felpörög. -szemeit forgatva nézett szerelmére, aki éppen a kis Amber-el szórakozott. 
-Csak dicsekedtem, és örültem neki hogy én is apa leszek. -vállat vonva szólt Luke, és szórakozott tovább a kislánnyal. Aki nevetve tapsolt, visítozott és próbálta le öltöztetni a fiút. 
-Aha persze, olyanokat mondtál, hogy jó ha az orvosom még fogad. -össze fonta a karjait maga előtt Olivia, majd felállt és töltött magának egy kis vizet. Sokáig elbeszélgettek így 8-an, és olyan gyorsan el telt az idő. Hogy észre se vették, de már este  fél 12 volt. Előkészítettek mindent, de csak 5 pohárba töltöttek pezsgőt. Míg a másik háromba csak vizet, hiszen Lia, Olivia és Emily nem ihattak alkoholt. Elmondták a kis fogadalmaikat, hogy miket szeretnének elérni jövőre, és hogy nem bánták meg ezt az évet sem. Mikor már csak 1 perc volt hátra, felvették a poharaikat. Majd elkezdtek vissza számolni, és amint éjfélt ütött az óra. Koncitottak, Boldog Új Évet kívántak egymásnak, és a fiúk szenvedélyesen csókolták meg párjaikat a tüzijátékozás alatt. 
-Alig várom az esküvőnket. -suttogta Calum szerelme fülébe, és újra megcsókolta. A lány viszonozta is a gesztust, és kíváncsian várták mindketten.  Hogy ez az év, mennyire lesz szerencsés számukra. Calum pedig remélte, hogy ezzel az új évvel. Belevághatnak a családalapításba, amiről már beszéltek.  

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Writtenby:Emily19


5Seconds of Summer OneShots  [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now