Safe and sound

1.7K 40 3
                                    

Niall lagde en arm om min skulder, og vi gik over til bordet hvor de andre sad. Da vi kom til bordet var der kun fokus på os, og vi så nogle meget smilende ansigter. Jeg kunne mærke, at jeg blev rød i hovedet. I et par sekunder føltes det som om det hele gik i stå, men kort efter kunne jeg høre musikken igen, og menneskerne omkring mig snakkede sammen.

Niall skubbede en stol ud for mig, så jeg kunne sætte mig. Eleanor, Louis’ kæreste, var på min højre side og Niall satte sig ned på min venstre. Han fandt et glas og fyldte det med rødvin – Han havde tydeligvis set, at jeg tidligere havde drukket rødvin. Det var også min klare favorit.

”Alle drengene ved tydeligvis hvem du er, men jeg er først kommet til Danmark her til aften. Jeg har ikke nået at høre noget endnu. Er dig og Niall….?” Eleanor havde en sød og behagelig stemme – og et venligt grin samt var rigtig smuk. Utrolig smuk! ”Nej, vi er ikke sammen. Vi stødte på hinanden i en park her i København helt tilfældigt den anden dag. Niall var vel faret vild, og jeg hjalp ham på rette spor. Vi har set lidt til hinanden siden.” Hun sendte mig et blik som fortalte mig, at hun ikke troede på mig. ”Kommer du her fra København?” Snakken med Eleanor fortsatte lang tid. Hun fortalte om hvordan hende og Louis fandt sammen, og spurgte ind til min hverdag og hvad jeg gerne ville se herovre.

Jeg kunne mærke, at Niall altid havde et øjne på mig, og så et på samtalen han havde med Harry, Sandy og Liam på hans anden side. Det var en rar følelse. Jeg kendte jo absolut ingen i selskabet – dog synes jeg alle var meget søde.

”Har du en tid til en dans? Eller skal dig og Eleanor snakke mere pige snak?” Eleanor og jeg grinte. ”Du må ikke tage hende fra mig!” sagde Eleanor med en sjov fornærmet stemme – og vi grinte alle tre nu. ”Én dans. Det kan vi lige klare.” Niall tog min hånd og førte mig ud på danse gulvet.

”Kan du danse sådan rigtigt?” spurgte jeg. ”Ja. Jeg har gået til pardans siden jeg var 4 år. Min mors beslutning….. Nej. Jeg kan ikke danse specielt tjekket!”

Han tog begge mine hænder og førte mig rundt i lokalet. Væk fra hans krop, og rullede mig ind igen i hans ene arm. Han kunne da finde ud af at danse, men det var ikke 15 års danseerfaring jeg mærkede. Det var en god sang, men en ældre. En klassiker – Footloose. Vi havde det så sjovt, og grinede lige fra start til slut.

Sangen efter var stille. Jeg kendte ikke sangen, men sød var den. Niall trak mig ind til sig, og jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre ved mig selv. Mit hjerte begyndte at banke stærkere end normalt, og ville egentlig helst bare væk fra dansegulvet. Vi var alt for tæt, og jeg kunne ikke slappe af. Hjerne, hjerte – generelt hele kroppen var ude af balance. De var på overarbejde.  

Han lagde hans arme om mine hofter, og mine arme fik jeg ind under dem – bag på ryggen og lagt på hans skuldre. Jeg hvilede mit hoved på hans bryst. ”Dig og Eleanor lader til at komme godt ud af den sammen?” Mit hjerte faldte tilbage til sin normale hjerterytme, og jeg slappede af. ”Hun er utrolig sød, og let at snakke med. De er alle meget venlige og har taget godt i mod mig.” Vores fødder flyttede sig til musikken. ”Jeg er glad for at du blev. Jeg er glad for du gav mig en chance mere – også selvom Daniel tvang dig til begge dele.” Jeg kunne mærke, at han smilede. Der var et smil i dén måde han sagde det på. Jeg kunne heller ikke lade være med at trække på smilebåndet. Daniel havde faktisk tvunget mig til det meste i aften. ”Det var lidt svært for mig at acceptere… Acceptere at hele verden også kender dig.”  ”Det kan jeg godt forstå, og jeg burde have sagt det til dig fra start af.” Jeg tog over. ”Jeg burde bare have set det. Jeg burde have vidst det. Folk kiggede altid anderledes, du kørte væk fra byen da vi var på date og..” Nu cuttede Niall min sætning af. ”Undskyld. Jeg synes bare, at det er rart at være sammen med dig, og jeg ville ikke ødelægge noget. Jeg ville ikke ændre noget – have dig til at se anderledes på mig. Jeg kan være mig selv med dig. Det er ikke altid let, når folk hele tiden forventer noget af en eller vil have noget fra en.” Jeg fik ondt af ham. Jeg kan slet ikke sætte mig ind i det liv han lever, men jeg kan havde en forestilling om hvordan det ville være. Forventninger hele tiden. Øv... Dette ville jeg heller ikke kunne leve med. “Det er okay, Niall. Bare glem det.” Jeg kunne mærke, at han trak mig lidt tættere ind til sig. ”Du er SÅ sød. Er du klar over det? Jeg er glad for, at jeg stødte ind i dig den anden dag i parken. Dumt lyder det, men jeg er glad for jeg blev væk” Jeg løftede hovedet fra hans bryst, og så ham nu i øjnene. Vi grinte begge tog lidt højlydt.

Han så på mig, og smilte stort. Jeg kunne fornemme, at han nu så ned på mine læber et nanosekund og tilbage i mine øjne – Og så nu lidt mere alvorlig ud. Jeg tog en ubemærket dybvejrtrækning. 700 tanker gik igennem mit hoved, mens Nialls ansigt kom tættere og tættere mod mit. Et par centimeter før hans læber ville ramme mine lagde jeg hovedet tilbage på hans bryst.

Fuuuuck….. Det var det eneste der var oppe i min hjerne, da mit hoved ramte hans bryst. Afslog jeg lige et kys fra en af verdens største popstjerner? Afslog jeg lige et kys fra en sød og rar fyr? Jeg dur ikke til det her. Jeg bliver usikker, og begynder at opføre mig mærkeligt. Tankerne begyndte igen igen….

Niall tog ordentligt omkring mig, og hvilede hans hoved på mit. Altid forstående… Altid perfekt. Jeg var åbenbart ikke klar. Hvad ville et kys betyde? Ingenting for han skal jo hjem til Irland eller en anden by for at spille. Fint at afslå Isabella, afsluttede jeg mine tanker.

Sangen sluttede, og vi gik over til vores bord hvor de andre sad igen. ”Vil I ikke med hjem til hotellet? Vi kan få et par cocktails der uden al den her larm.” spurgte Sandy os. Niall så på mig ”Hvad har du lyst til? Jeg kan sagtens køre dig hjem bagefter… Eller få en til at køre dig hjem bagefter. Jeg skal nok ikke køre.” Øh. Hjem til Daniels lejlighed ville nok være det oplagte valg, men noget i mig ville gerne blive. Jeg ville gerne være bare lidt mere sammen med Niall inden han forsvinder ud af mit liv.

Louis tog fat i min arm ”Isabella. Eller er det Belle de kalder dig? Kan jeg også kalde dig det?” Jeg nikkede til ham, mens jeg små grinede lidt. Louis virkede altid til at være en frisk og sjov fyr. ”Du skal med os. Bare et par timer, og så får Niall dig kørt hjem. Bare et par timer..” Han sendte mig hundeøjne, og jeg kunne ikke lade være med at grine. Pludselig så jeg, at størstedelen af selskabet så på mig, og ventede mit svar. Jeg tog fat i min tryghedsstolpe – Niall. Jeg greb fat om hans arm med begge mine hænder og sagde: ”Jeg vil rigtig gerne med.” De jublede alle sammen inklusiv Niall – De synes selv at de var sjove, og det var de egentlig også lidt.

Et par ældre mænd kom over, da vi var ved, at få udleveret vores jakker. ”Har jeres sucurity mænd været her hele aften?” spurgte jeg Niall. Han forklarede mig, at der højst sandsynlig ville være en del fans uden for denne bar samt at Paul(Deres tour manager) havde fortalt, at flere havde lavet et tweet omkring dem være på denne bar. Jeg fortalte ham, at jeg nok ikke var helt tryg med situationen, synes at det var meget underligt at skulle følges ud.. Ja situation var bare meget anderledes end jeg var vant til. Niall var væk i under et minut, og havde arrangeret at jeg kunne gå ud først. En security mand ville dog følge mig, men jeg ville ikke bemærke ham.

”Er det okay? Er du okay?” Niall stoppede mig inden jeg gik ud af baren. ”Jeg er helt okay. Ses lige om lidt.” sagde jeg med en optimistisk og glad stemme, og forsvandt ud af døren inden jeg fik et svar tilbage igen.

Jeg ventede 10 minutter ude i en sort bil med tonede ruder. Jeg havde ingen ide om hvad der skete derinde. Jeg kunne fornemme chaufføren snakke i telefon, men kunne ikke helt høre hvad han sagde til personen i den anden ende af røret. Pludselig hørte jeg lyden af min telefon. Jeg fik en sms.

Jeg læste ”To nye beskeder”

Til Isabella
Fra Sandra

Hygger du dig? Er han sød ved dig? Saaaavner dig, og har kun kastet op 3 gange efter vi er kommet hjem. Haha. Hyg dig, smukke :-*

Til Isabella
Fra Niall

Vi kommer lige om lidt… 10 minutter. Beklager meget, men der er lidt problemer med menneske mængden! xx

Nialls besked var sendt for 7 minutter siden. Så går der heldigvis ikke så længe før de er her. Jeg brugte tiden til at svare Sandra, at alt var i den skønneste orden, og at vi var på vej videre.

Bildøren gik op kort efter jeg havde trykket sendt. En meget beklagende Niall kom ind i bilen, og kort efter var bilen fyldt op.

Louis, der sad forrest, begyndte at rode med radioen. ”Skal vi ikke lave lidt god musik mens vi kører til hotellet?” Han satte Everywhere med Fleetwood Mac på. Han sang med

”Oh I…. I want to be with you everywhere.”

“Den her er til dig El. My beautiful girlfriend!” Vi grinte af ham, mens han skrålede videre. Det var egentlig meget sødt. Niall tog min hånd, som lagde foran mig på mine lår. Han flettede hans fingre ind i mine, og så på mig. Han sagde ingenting, så jeg smilede til ham. Kort tid efter hvilede jeg mit hoved på hans skulder. Hans selskab, jeg tog en dybvejrtrækning, er dejligt, afslappende og hyggeligt.

She is not perfect, but she is all I want - Oversat til danskWhere stories live. Discover now