Laughter and love

1.7K 47 8
                                    

Louis nåede, at skråle med på fire sange inden vi kom til hotellet. Det var midt om natten, men byen var ikke gået til ro. Folk gik rundt i gaderne festglade på denne fredag – Denne dejlige fredag. Mit humør var blevet meget bedre end tidligere, men jeg tvivler på, at det var på grund af Louis’ sang.

”Baby you light up my world like nobody else” En større flok mennesker stod uden for drengenes hotel. ”Oh, oh, you don’t know you’re beautiful. Oh, oh, That’s what makes you beautiful” Det må være et helt sindssygt liv at leve. Aldrig være alene på noget tidspunkt, og aldrig kunne være sig selv når man er afsted på turné. Måske man vender sig til det…. Nej, det kan man da ikke vende sig til.

Jeg kunne se, igennem bilruden, at nogle lavede en gang ind til hoteldøren. ”Om lidt skal vi ind på hotellet, og det skal helst gå lidt hurtigt. Når vi kommer ud af døren så følg mig. Okay?” Niall så alvorligt på mig, og ventede nu på et svar. Jeg nikkede bare for jeg ville egentlig ikke være en del af det derude. Det var skræmmende når man ikke kendte til dette starliv.

Chaufføren vendte sig nu mod os. ”Jeg har lige fået af vide, at I gerne må gå ind nu. Til venstre når I har passeret hoveddøren” Niall åbnede døren, og skrig og sang blev 1000 gange højere. Vi var bil nummer 2, som an kom til hotellet, så deres fans vidste nok vi kom. ”Niall!!!”  ”Se her. Vil du ikke skrive din autograf?”  “Jeg elsker dig over alt på Jorden – Du er mit liv!!!” De råbte alt hvad de kunne for, at fange Nialls opmærksomhed – og jeg kunne egentlig godt forstå dem. Jeg kunne ikke røre mig. På den ene måde var det okay, men på den anden måde det frygtindgydende. At gå ind i mellem den menneskeflok? Nej tak.

Pludselig var der en der greb fat om min hånd. Selvfølgelig var det Niall der igen reddede mig, når min verden gik i stå. Han trak mig gennem menneskeflokken, og inden jeg egentlig nåede at opfatte det helt, så stod vi i hotellobbyen sammen med Louis og Eleanor. Noget personale vidste os vej ind til et rum, som lå på 3. etage. Inde i rummet sad Liam, Sofia, Sandy, Dan og Josh. ”Er de andre ikke kommet endnu?” lød det fra Dan. De sad ved et bord hvor der allerede var drinks til os alle. God stille musikspillede i baggrunden, og inden længe sad vi alle ved bordet.

Rummet blev hurtigt fyldt med drengenes stemmer. De råbte, diskuterede, dansede og sang. Stemningen var god. Os piger var flyttet over i den ene ende af bordet, og jeg lærte Sofia og Lou bedre at kende. Niall var ovre ved mig et par gange i løbet af natten for, at spørge om alt var okay, om jeg hyggede mig eller om jeg ville bytte plads. Det sidste var mest for sjov for han vidste godt, at pigerne havde taget godt i mod mig. Han var beskyttende over for gæsten, mig, på en sød måde.

***

Louis og Eleanor var gået for en time siden, da Louis havde fået lidt for meget. Dan, Sandy, Liam, Sofia gik for cirka 15 minutter siden, og tilbage sad Niall, Josh, Harry, Lou and I. Josh havde gabt den sidste halvtime, men havde snakket hele aftenen om at han ville være den sidste der gik i seng. ”Josh. Tror du ikke du skal med op i seng?” spurgte Lou. “Jeg vil gerne følges med dig derop. Der er jo også en dag i morgen. Husk lige det Niall og Harry.. Jeres fans forventer, at I ser smukke og dejlige ud – Og jeg kan ikke gøre det hele for jer” Hun grinte, men hun forsøgte at se bestemt ud. ”Det ansigt her vil altid være parat til paparazzierne” sagde Harry som et comeback. Lou rejste sig fra stolen og skubbede Josh med sig. ”Jeg er hos dig klokken elleve. Forvent det værste” råbte Niall efter Lou inden hun gik ud af døren.

”Burde jeg gå med dem op?” Harry så på os med et smørret smil, og vi grinte af ham. ”Nej, det behøver du slet ikke. Bliv bare her ved os.” Sagde jeg. “Standard spørgsmål. Hvad er jeres bedste oplevelse som One Direction?” De så på hinanden mens de så betænksomme ud. ”Vi kan ikke give dig et fællessvar” fortalte Niall. Harry startede med, at fortælle en lang historie som endte med hans bedste oplevelse. Derefter svarede Niall kort ”Da vi spillede på Madison Square Garden i NY. Det var så vildt! Dublin var selvfølgelig også ret fedt, da det er tæt på mit hjem. Hele min familie var der.” De snakkede om flere store oplevelser, og det var utrolig spændende at høre.

She is not perfect, but she is all I want - Oversat til danskWhere stories live. Discover now