Butterflies

2.1K 38 4
                                    

Min mave opførte sig mærkeligt da jeg gik hjem. Når jeg så rundt i byens gader følte jeg mig som en eneste der var til stede. Jeg var alene og det var kun mig og mine tanker. Det var kun mig og mine sommerfugle i maven. Jeg synes Niall virker som en fyr der er nede på jorden. Hans øjne. Åh. Mine læber fik et kæmpe smil. Hans varme hånd og hans kærlige og venlig smil.

Men nu må jeg også stoppe mig selv. Han er fra Irland. Det er langt væk og han har sikkert også en anden opfattelse af mange ting i forhold til mig. Vi kommer fra to forskellige kulturer. Jeg må glemme ham igen.

****

”Lad os tage ud for at shoppe, Isabella!” Jeg var kommet hjem til lejligheden igen og Sandra havde fået energi og lyst til at komme ud. ”God ide, lad os tage ud at shoppe og spise noget lækkert aftensmad ude. Jeg sender Daniel en sms, så kan vi finde et sted at spise sammen med ham” Jeg var klart med på ideen. Noget tøj kom hurtigere ud i København i forhold derhjemme. Vi skulle 100% ude at shoppe på et tidspunkt, så hvorfor ikke nu?

”Næste station Fields”. Fields var shopping centeret, som vi skulle købe en masse lækre sager i. Vi gik fra den ene butik til den anden og fandt så vores fælles ynglings butik: Zara. Vi synes altid, at der kan findes en masse sjove og lækre sager i den butik. Både accessories, kjoler og flotte jeans. Da vi trådte første skridt ind i butikken så vi på hinanden og nikkede.

Vi vidste begge, at dette nik betød at vi skulle ses igen 30 minutter efter ved omklædningsrummene med hænderne fulde af tøj og andet godt. Jeg gik rundt i butikken med et åbent sind. Jeg ville gerne finde et par nye bukser i hvert fald. Jeg tog en hvid kjole med sort print af forskellige dyr med, en hvid t-shirt med blå abstrakt maling på og tre par bukser. Jeg fandt også et par hvide og grønne Adidas snearkers samt et par mørke grå højhælet sko. De var vildt fede og jeg elsker snearkers. Pludselig ringede min telefon, mens jeg stod med alt dette i hænderne. ”MOR”. Jeg valgte at lade den ringe og så ringe op til hende i aften. Jeg opdagede efterfølgende at jeg havde fået en sms.

Til: Isabella
Fra: Niall

Hej Isabella. Tak igen for at hjælpe mig med at finde vej :-) Har du lyst til at ses i aften? Jeg ved godt jeg skriver lidt sent, men ingen af os er længe i København og jeg vil rigtig gerne lære dig bedre at kende.
x Niall :-)

Min mave snorerede sig sammen. Sommerfuglene i min mave gik amok. Jeg ville rigtig gerne se ham igen og han havde lyst til at se mig igen, men …. Var det en god ide? Måske jeg skulle fortælle Sandra om det. Hun giver gode råd….. Det skader selvfølgelig ikke, at se ham en enkelt gang mere.

Sandra havde fundet så meget tøj at jeg troede vi blev nød til at være der resten af dagen. ”Den er butik er den bedste. Wow. Der er så mange lækre sager”. Vi grinte begge og vidste hinanden vores fund.

”Sandra. Der er noget jeg må fortælle dig.” Hun så alvorligt tilbage på mig. ”Hvad er der sket?” Hendes øjne blev store og jeg havde hele hendes opmærksomhed. ”Det er egentlig noget godt der er sket, men så alligevel ikke. På min gåtur i byen i dag mødte jeg en virkelig flot og sød fyr, men han er fra Irland.” Jeg fortalte om hvordan han så ude, hans øjne og skønne accent, men også den åbenhed han havde samt at han havde inviteret mig ud i aften. ”Belle. Du fortæller det jo som om du har mødt din eneste ene.” Hun grinte, men så så alvorligt på mig igen. ”Du er helt opslugt og selvfølgelig skal du afsted. Du skal lære ham at kende i stedet for at udelukke ham med det samme. Send ham en besked, nu!!”

Til: Niall
Fra: Isabella
Hejsa Niall :-) Det var rigtig hyggeligt i dag og jeg vil gerne ses med dig i aften. Hvor skal vi mødes?
Isabella

Sandra var gået i prøverummet, og kort efter kom der en besked tilbage.

Til: Isabella
Fra: Niall
Dejligt!! :-) Giv mig en adresse så henter jeg dig klokken 18:00. Hvis det altså passer dig? Vi kan tage ud at spise og tage en drink sammen efter.
x Niall :-)

Til: Niall
Fra: Isabella
Det lyder hyggeligt. Vesterbrogade 134. Jeg er klar klokken 18:00 :-) Ses lige om lidt.

Til: Isabella
Fra: Niall
Jeg glæder mig. Ses Isabella :-)
x Niall ;-)

Han glæder sig. ”Sandra. Han skriver at han glæder sig. Han er så sød! Vi skal mødes allerede klokken 18:00” Jeg var så spændt og kunne ikke få smilet væk igen. Det var stort. ”Og du glæder dig også. Vi skal snart hjem og have gjort dig klar så. Hvad er klokken?” Hm. Forhåbentlig er der tid endnu tænkte jeg. ”15:30. Så en halv time mere her, men så må vi hellere hjem og få dig klar.” Sandra svarede selv på sit spørgsmål. ”Daniel og jeg skal godt nok hygge i aften så.” Hun grinte.

 I prøverummet havde jeg fået min kjole på. Jeg var ikke en tynd pige, men bare normal af bygning og kjolen passede perfekt til mine lange ben. Det ene par bukser var lidt for små, men det par der var sorte med mørkt abstrakt tryk på var perfekte. Man kunne ikke rigtig se det tryk på bukserne, men man kunne ane der var noget. Det var det der gjorde dem seje. Jeg fik købt næsten alt hvad jeg havde taget med i prøverummet.

****

”Du skal klart tage din nye kjole på, Belle.” Hun tog fat i mit brune lange hår og tog det op i en hestehale. Hun så kort på håret og kiggede så mig i øjne. ”Og du skal have dit hår til at hænge i dag.” Jeg spekulerede lidt. ”Jeg vil ikke gøre for meget ud af det hele. Hænge hår kan jeg gå med til, men et par sorte bukser og en sandfarvet bluse med blondeærmer bliver det også.” Hun så ned på mine sorte stiletter jeg har haft med hjemmefra og tilbage på mig. ”Og så tager jeg mine stiletter på også.” Hun smilte tilfreds. ”Okay. Du kommer til at se fantastisk ud. Du skal hoppe i tøjet nu. Han kommer om en halvtime. Jeg skal nok flade dit hår.” 

She is not perfect, but she is all I want - Oversat til danskWhere stories live. Discover now