Einde!!

52 3 0
                                    

Op dit moment is dit het einde van mijn verhaal. Dat komt omdat we bij het nu aan zijn gekomen. Gebeurt er nog iets dan zou ik dat voor dit einde zetten. Het verhaal is dus niet afgelopen! Houd me dus in de gaten!!

Op dit moment heb ik niet veel last meer van mijn alopecia. Ik zit lekker in mijn vel en ben blij dat ik elke dag kan bepalen wat ik met mijn haar doe. Ik ben altijd positief gebleven en heb mede daardoor de strijd gewonnen. Ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn boek. Hou je van mijn schrijfstijl, dan mag je natuurlijk altijd andere boeken van mij lezen!

Ik wil iedereen bedanken die mij heeft gesteund in het schrijven van een boek. Iedereen die dit boek heeft gelezen en iedereen die mij heeft geholpen in het proces.

Ik wil absoluut niet zielig doen met dit verhaal. Ik wil mensen laten zien dat er opeens dingen kunnen gebeuren die je niet in de handen hebt, maar het altijd weer beter wordt.

Dit boek is een waargebeurd verhaal, dus ik ga het niet doorschrijven met dingen die niet gebeuren.

Dit boek is een waargebeurd verhaal, dus ik ga het niet doorschrijven met dingen die niet gebeuren

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hoe alopecia haar leven op de kop zetteWhere stories live. Discover now