24

583 46 26
                                    

———

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

———

Taehyung istuu olohuoneensa lattialla jalat ristissä, katse kiinni veljensä kädessä olevassa punaviinilasissa. Hänen kasvoiltaan paistaa huoli, sillä ei olisi ensimmäinen kerta, kun vanhempi mies kaataisi jotain hänen matolleen.

Hänen vieressään istuu Jimin, joka tapansa mukaan on uppoutunut omaan maailmaansa selatessaan tiuhaan tahtiin Hoseokin kanssa häälehtiä, joita Seokjin oli ostannut kasapäin.

"Jin hyung, mitä sanot tästä kimpusta?" Jimin kysyy kääntäen lehden kohti sohvalla istuvaa miestä, joka siristää hiukan silmiään ja nojautuu eteenpäin nähdäkseen nuoremman osoittamat kukat.

"Oletko tosissasi?" Seokjin kysyy nenäänsä nyrpistäen. "Nuo näyttävät liian... heteroilta", hän toteaa saaden koko huoneen purskahtamaan nauruun.

"Sitä paitsi me olemme täällä puhumassa minun polttareistani", Seokjin jatkaa ja laskee viinilasin pöydälle keräten lattialla pyörivät lehdet käsiinsä.

Jimin mutristaa huuliaan vastahakoisesti. "Ovatko ne edes polttarit, jos vietätte ne yhdessä?"

"Kyllä, Jimin, ne ovat", Seokjin mulkaisee blondia, joka vain kohauttaa olkiaan.

"Vaikuttaa minusta ihan tavallisilta juhlilta", Hoseok yhtyy mukaan välittämättä Taehyungin varottavasta pään pudistamisesta. Nuorempi mies huokaisee avuttomasti. Eikö hänen parhailla ystävillä ole minkäänlaista tilannetajua.

"Hyungin best manina minun velvollisuuteni on käskeä teitä molempia olemaan hiljaa", Taehyung antaa pistävän katseen kaksikolle. "Ne ovat polttarit. Piste."

Seokjin nyökkää tyytyväisenä. "Tiesin, että sinuun voi luottaa, Taehyung."

"Mutta takaisin asiaan", Seokjin jatkaa saaden kaiken huomion itseensä. "Ajattelin, että voisimme vuokrata mökin muutama viikko ennen häitä."

Taehyung hymyilee idealle. Hän ei ole koskaan käsittänyt ajatusta siitä, että polttareissa pitäisi juoda ja käydä strippiklubeilla. Hänen mielestään Seokjinin ajatus on paljon parempi.

"Minusta se kuulostaa hyvältä", hän ilmaisee mielipiteensä veljelleen, joka on taas tarttunut viinilasiinsa.

Hoseok ja Jimin vilkaisevat toisiaan tietävä hymy kasvoillaan ennen kuin he nyökkäävät. "Pitäisi käydä meillekin", Jimin kohauttaa olkiaan.

Seokjin taputtaa tyytyväisenä kätensä yhteen. "Nyt vain pitää palkata stripparit!"

Taehyungin silmät laajenevat kuullessaan veljensä sanat ja hän melkein tukehtuu sylkeensä.

"Mitkä?" hän kysyy järkyttyneenä kolmen muun miehen pidätellessä naurua.

"Täältä tulee siveyden sipuli", Jimin kiusoittelee ansaitsen mulkauksen Taehyungilta.

SOPIMUS | TKWhere stories live. Discover now