08

535 43 45
                                    

———

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

———

On sanomattakin selvää, ettei Taehyung kuulu tänne. Hän tajuaa sen heti autosta ulos astuttuaan.

Klubi, jonne Jeonggukin kuljettaja, herra Moon, oli heidät tuonut ei ole lainkaan sellainen, mitä Taehyung oli odottanut — hänen ainoat klubikokemuksensa ovat yliopistoajoilta pienistä ja tunkkaisista kellareista. Mutta tämä on kaikkea muuta kuin sitä.

Rakennuksen edessä oleva jono ylettyy melkein seuraavaan kortteliin ja se on täynnä varakkaan näköisiä henkilöitä pukeutuneina kalliisiin merkkivaatteisiin. Taehyung vilkaisee omia vaatteitaan ja tuntee olonsa alipukeutuneeksi.

Hän kääntää katseensa vieressään seisovaan Jeonggukiin, jonka kasvoilla on itsetietoinen hymy. Se ei kuitenkaan peitä sitä poissaolevaa katsetta, joka on ollut toisen kasvoilla melkein koko illan.

Taehyungin ei tarvitse olla psykologi tajutakseen, että jokin vaivaa miestä. Hän ei kuitenkaan ota asiaa puheeksi tai edes kysy, mikä Jeonggukilla on. Se ei kuulu hänelle. Jeongguk ei ole hänen poikaystävänsä. Hitto, Jeongguk ei ole edes hänen ystävänsä.

Kyseinen räppäri kietoo sanaakaan sanomatta kätensä Taehyungin vyötärölle ja johdattaa hänet itsevarmoin askelin jonon ohi. He saavat osakseen uteliaita katseita, jotka saavat Taehyungin hakemaan suojaa Jeonggukin kehosta.

Nuorempi ei sano mitään Taehyungin nojatessa lähemmäs, ainoastaan tiukentaa otettaan kuin viestiäkseen, että kaikki on hyvin.

Klubin sisälle päästyään Taehyung uskaltaa hengähtää ja vetäytyä hiukan kauemmas Jeonggukista, hämärän valaistuksen kätkiessä heidät ihmismassan sekaan. Hämärässä he pystyvät tunkeutumaan hikisten kehojen ohi herättämättä sen enempää huomiota.

Taehyung nyrpistää nenäänsä tunkkaisen ilman ja alkoholin hajun iskiessä vasten hänen kasvojaan. Siitä huolimatta hän antaa Jeonggukin johdattaa itsensä parvella sijaitsevalle vip-alueelle, jonka hiljainen tunnelma on suuri kontrasti vain kerrosta alempana olevalle tanssilattialle.

"Istu. Minä haen meille juotavaa", Jeongguk ohjeistaa heidän saapuessa kulmassa sijaitsevan nahkasohvan luo. Taehyung nyökkää ja istuu alas, antaen katseensa kiertää vip-alueen läpi. Se ei ole suuri, mutta sen tummanpunaiset, samettiset seinät sekä hämärä valaistus tekevät siitä tunnelmallisen ja... yksityisen.

Taehyungin katse ajautuu Jeonggukiin, joka seisoo nyt baaritiskin luona leveä hymy kasvoillaan, samalla kun hän juttelee baarimikon kanssa. Päätellen heidän elekielestään Taehyung on melko varma, että kaksikko tuntee toisensa. Jeonggukin täytyy käydä täällä usein.

Hänen kulmansa kurtistuvat aavistuksen uuden miehen saapuessa paikalle ja heittäessään kätensä Jeonggukin olan yli. Taehyung ei valaistuksen (ja huonon kaukonäkönsä) takia pysty sanomaan, kuka mies on — ainoastaan sen, että hän näyttää olevan läheinen Jeonggukin kanssa.

SOPIMUS | TKWhere stories live. Discover now